|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:51:30 GMT 1
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 19:52:06 GMT 1
Wilku, dlaczego zagłosowałeś na Chłopa z Mazur? Sądziłem że Chłop będzie chciał się dobrze spozycjonować i znalazł sobie na tamtym etapie oryginalny typ jaki był Anthomy. Poza tym Chłop był mocno zjadliwy w temacie co wzbudziło po cichu moje podejrzenia. Miałem wrażenie że częściowo przypomina boba budowniczego, co chce szybko wejść do core i sobie na leżaczku wygodnie się rozsiąść dając od czasu do czasu swoje spostrzeżenia bez wpływania na wydarzenia. Nie pisałeś o tym przed linczem.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:52:20 GMT 1
Zresztą będę mógł zwalić winę na Borata No ja sie maks stresuje ale no tak uważam kurwa
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:52:24 GMT 1
I skąd miałem wiedzieć że akurat Chłop padnie skoro nadrabiajac okolice z wczorajszego dnia wcale tak nie musiało być.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:53:20 GMT 1
Sądziłem że Chłop będzie chciał się dobrze spozycjonować i znalazł sobie na tamtym etapie oryginalny typ jaki był Anthomy. Poza tym Chłop był mocno zjadliwy w temacie co wzbudziło po cichu moje podejrzenia. Miałem wrażenie że częściowo przypomina boba budowniczego, co chce szybko wejść do core i sobie na leżaczku wygodnie się rozsiąść dając od czasu do czasu swoje spostrzeżenia bez wpływania na wydarzenia. Nie pisałeś o tym przed linczem. Miałem mocno napięty grafik wczoraj wieczorem. W ciągu dnia też nie było lepiej i niestety jako kierowca samochodu muszę być w razie czego w gotowości do jazdy.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:53:50 GMT 1
Nie pisałeś o tym przed linczem. Miałem mocno napięty grafik wczoraj wieczorem. W ciągu dnia też nie było lepiej i niestety jako kierowca samochodu muszę być w razie czego w gotowości do jazdy. Poza tym nie czułem potrzeby z usprawiedliwiania się z nieobecności zwłaszcza jak mi coś nagle wypadło.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:54:21 GMT 1
Prosze cie Wilk, nie bądź w tej mafii, ja ci naprawdę zaufałem
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:54:25 GMT 1
A ja zwykle mało co sie dzielę w temacie z grą takimi rzeczami jak coś mi nagle wypadnie.
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:55:35 GMT 1
haha kurwa no jaki kwas
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 19:55:46 GMT 1
Borat tylko kurwa jak padnie Wilk niewinny to nie jeb od razu głosem w Antoniego dobra?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:55:52 GMT 1
Prosze cie Wilk, nie bądź w tej mafii, ja ci naprawdę zaufałem I ja tobie też ufam Borat. Braci się nie traci.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:56:07 GMT 1
Ja naprawde uważam że on w tej mafii nie jest, po prostu czuję presje
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 19:56:11 GMT 1
W ogóle Antony jakoś tak ucichł jak sie uwaga przeniosła na tego Wołacza. Nie sądzicie? on jeżeli chodzi o timing ruchów to ma wybitny mafijnie, robi rzeczy w momentach kiedy mafia powinna niemafijna jest z kolei jego nadkwasota i gryzienie ręki która go karmi no trudno, ale zawsze jest nadzieja, ze sie odpali miastowo, jak sie nie odpali, to chuj mu w dupe albo mafia. szkoda by mi bylo przepalac lincz na niewinnego Lewkonia. czyli na koniec zgadzasz się ze mną że zajebisty typ dla zamachowca kierunek anthony drugi kierunek to jest wołacz najpewniej kiedy rozbieram w głowie grę tego Fantango to wniosek mam jeden, że w tej mafii być może Borat za szybko został uniewinniony
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:56:30 GMT 1
Borat tylko kurwa jak padnie Wilk niewinny to nie jeb od razu głosem w Antoniego dobra? Kurwa no
|
|
|
Post by malolat on Oct 20, 2024 19:56:58 GMT 1
kurwa zwajchowałem
ale jeszcze mogę zmienić
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 20, 2024 19:57:06 GMT 1
Borat tylko kurwa jak padnie Wilk niewinny to nie jeb od razu głosem w Antoniego dobra? Naprawdę jesteś pewna że nie chcesz od razu w Anthoniego iść dzisiaj?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:57:18 GMT 1
Prosze cie Wilk, nie bądź w tej mafii, ja ci naprawdę zaufałem I ja tobie też ufam Borat. Braci się nie traci. No kurwa
On nie jest w mafii
Bo jakby był to by było aż zbyt perfidne
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 20, 2024 19:57:24 GMT 1
Panowie ja sie obawiam, że jak zlinczujemy dzis wilka to jutro antonego a jak dziś antonego to jutro Wilka o ile nie trafimy dziś Obaj głosowali na Chłopa z Mazur, więc nawet logiczne.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 20, 2024 19:57:41 GMT 1
Siła przyjaźni wygra te rozgrywke
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 20, 2024 19:57:45 GMT 1
Borat tylko kurwa jak padnie Wilk niewinny to nie jeb od razu głosem w Antoniego dobra? Naprawdę jesteś pewna że nie chcesz od razu w Anthoniego iść dzisiaj? Ja dałem w antoniego z myślą, że będzie remis i losowanie, ale kurwa małolat teraz mi wajchujexD
|
|