|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 10:33:07 GMT 1
DJ Bobo jest nie do zaszufladkowania xD No właśnie kurwa się chwilami czuję, jakbym w jakimś limbo sam siedział XDDD
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 10:39:08 GMT 1
teraz ucichne, niech poniesie się temat Mariana a ja w nim nie mam wiele do powiedzenia
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 10:43:37 GMT 1
może to trochę słabe, ale w sumie mamy na tyle niezłą sytuację, że moglibyście się pochować do nór i poczekać aż się sami powybijają xD to tak w kontekście też tego, co piszesz, Monti, że nie masz w kogo; zobacz może jak się sytuacja rozwinie i sam nie wyskakuj póki co z nikim konkretnym? w razie czego się po chamsku podepniesz tam, gdzie Ci będzie wygodnie xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 10:44:56 GMT 1
Ja waliłem w Mariana od początku, więc spróbuję to pociągnąć troszkę.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 10:50:35 GMT 1
Ja konsekwentnie w Ciebie na głosowaniu, jak padniesz i nie będzie Pikachu w grze to jestem czysty. Mam tylko nadzieję że to za ~dwa lincze.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 10:54:17 GMT 1
Masówka dla Mariana jest dla nas zajebista, uważam, że wtedy są dwie opcje, obie korzystne:
A) możemy wjeżdżać wszyscy jutro w Marlowe, bo to druga strona barykady B) detektyw sprawdzi Marlowe i jeśli będzie chciał go oszczędzić, to się wystawi w jakiś sposób, poznamy tożsamość, będziemy mogli podrążyć - teraz jest do dilowania, najlepiej jakby coś pisał o mnie
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:12:25 GMT 1
Muszę się trochę schować, bo mam wrażenie, że logiczna gra to coś nie do zauważenia przez niektóre mozgi xd
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:15:00 GMT 1
Zgadzam się oczywiście z tymi uwagami Sznudziana dotyczącymi Szóstego Bękarta. Na początku uprawiał schizofazję, zrzuciłem to na karb kreacji, bo trochę to zmienił, ale wciąż pisze bez żadnego ładu i składu, choć ma potencjał. Do tego ciągnie ten wątek uniwinnienia Shiffrin, co mi przypomina strategię gry Gandii. Dlatego uważam, ze to wskazanie było błędem, żeby się wybronić muszę argumentować, co mnie z kolei wystawia - jest dużo graczy, nie jestem pierwszy do odstrzału, ludzie mają wyjebane na mnie póki co, bo ani nie robię terroru ani głupot, musicie uważać z punktowaniem czegoś w naszym wewnętrznym gronie. No i to wszechobecne porównywanie do poprzednich rozgrywek, to dramat, nie mam się jak do tego ustosunkować.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 11:18:22 GMT 1
Ale czy musisz odpowiadać na byle sapanie Osieckiej?
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:24:25 GMT 1
Mam to pod kontrolą, Konsultant poleciał i mogę go wypunktować
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 11:26:28 GMT 1
Poza tym autentycznie się wkurwiłem, przecież to nie są uwagi co do mojej mafijności tylko nijakości, według mnie jak teraz rozsądnie odpowiem to wyjdę na plus
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 12:27:43 GMT 1
Pewnie że wyjdziesz na plus, nie mam co do tego wątpliwości. To Ci wszystko pomoże. Masz na sobie jakieś podejrzenie, ale nie ma szans na lincz na Tobie i pamięaj o tym. Żyć nie umierać. Jak wytniemy tych których musimy wyciąć to już wyjdzie sprawdzenie na Tobie. Chyba że det totalnie spierdoli xD
"Kończę ten temat póki co, zgodnie z prośbą Redzika, skoro jest za dwa dni w stanie wytłumaczyć co i jak, to dla mnie jest bardziej niż satysfakcjonujące. "
pokaż mi ten post Redzika bo przeoczyłem. Może on jest detem?
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 12:32:12 GMT 1
Okej, to umówmy się tak. Zostaw ten temat na dwa dni. Zarówno narciarki jak i niepodobającego Ci się Redzika. Wróć do tematu w piątek, a ja gwarantuję Ci, że będziesz myślał inaczej
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 12:50:37 GMT 1
zajebiscie to wyszlo, ale proponuje zostawic Konsultanta na chwile, sam zrobi robote za nas teraz, ja robie out na jakies 2 godziny, chce zobaczyc jak sie rozwinie
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 13:37:58 GMT 1
Czy Piękny Marian jest naszym detem? Bardzo możliwe
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 13:44:22 GMT 1
Trochę też zahacza o Sheparda w swoich powodach, że może być detem, dla mnie wybór między nimi dwoma do dilowania i absolutnie nie do odjebania. Poza tym uważam, że mogą nie wytrzymać nerwów i wyjść ze sprawdzeniem jak dostaną dealera na twarz.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 13:46:44 GMT 1
Bobo, jakie masz interakcje z nami?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 13:56:29 GMT 1
Z tobą i charlesem żadnej, z Kukuczką trochę się poprzepychałem i mówiłem, że ktoś z pary on - marian jest w mafii, ze sznudzianem się parę razy zgodziłem - głównie z jego analizą marlowa
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 14:05:52 GMT 1
Marian się uniewinnił, z rąk miasta nie padnie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 13, 2020 14:07:31 GMT 1