|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:34:26 GMT 1
To jest błąd już na wcześniejszym etapie, eklerek mógł walić w kogoś innego niż Kukuczka dziś
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:34:41 GMT 1
Ja bym czekał, może ktoś się wyłamie
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:37:12 GMT 1
No i też powinieneś dać Marlowe wcześniej, przecież pisałem o tym, napierdalaleś w niego, nie byłbyś wtedy deciderem teraz
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:39:23 GMT 1
W ostateczności chyba lepiej bić w Marlowe
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:39:26 GMT 1
no kurwa jeżeli bym to dobrze rozegrał to dałbym Kukuczce kolejny dzień życia i jeszcze byłbym uważany za niewinnego, ale nie wiem czy dam radę i czy warto się tak poświęcić jeśli tego nie uciągnę
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:40:14 GMT 1
Akwarelista sie wyjebuje równie mocno jak Ty
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:40:43 GMT 1
wg mnie powinieneś jednak dać w Marlowe'a, choć głupio mi to pisać, bo wiadomo, że ta decyzja mnie ratuje i daje mi dodatkowy dzień gry, szczególnie mi głupio, bo sam się wjebałem w takie tarapaty
ale: a) jak teraz dasz we mnie bez żadnej podkładki to będzie to mega podejrzane b) mam wrazenie, że jak ja padnę z kolorem czerwonym to może to niektórych mocno wybielić, a Osiecka już zaczęła drążyć tego Bobo. Jak dziś padnie znowu niewinny Marlow to ja będę pewniakiem na jutro, tempo trochę spadnie, wszyscy lekko zwolnią, może sytuacja w mieście zrobi się korzystniejsza dla nas i np. zapomną o Bobasie. No i zyskamy dodatkowy mord, żeby sprzątnąć kogoś, kto nam zagraza c) specyfika tej edycji, kazdy lincz mega ważny
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:40:54 GMT 1
Dawaj w Marlowe
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:42:08 GMT 1
boję się, że po prostu dziś "na fali" udanego linczu na mnie wszystko się posypie, nabiorą wiatru w żagle
a tak? leci kolejny niewinny, morale spada
zabijamy pika
jutro zabijamy np. durdę w mordzie
i miasto zostaje bez liderów i z tylko jednym czerwonym mną na liczniku
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:42:34 GMT 1
no i w sumie chuj ich wie, może im się odwidzi zabijanie mnie jutro jednak, mało prawdopodobne, ale skoro o Redziku i Marlowie tak szybko zmienili zdanie XD
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:43:08 GMT 1
albo
jutro na fali pewności o tym że mafia uniewinnia kukuczkę łapią sprawców pierwszego uniewinnienia was
i sprawców drugiego uniewinnienia - mnie
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:43:23 GMT 1
dojdzie też taki element psychologiczny niepewności co do własnych działań, że może my źle kombinujemy i nie w tym miejscu co trzeba szukamy, skoro i kandydat niewinny, i marlow niewinny i, nie wiem, może po jakichś glonach typu spiderman zaczną walić xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:44:57 GMT 1
Może użyć takiej argumentacji:
- wahasz się, bo bardzo nie chcesz remisu, który uwazasz za szkodliwy dla miasta, co wskazywało kilku graczy, np. redzik - z drugiej strony dużo bardziej winny wydaje ci się Marlow, dlatego ostatecznie, po długich wahaniach, dajesz w niego i doprowadzasz do remisu xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 13, 2020 19:45:36 GMT 1
malpa niech się wypowie, malpa ma łeb na karku zawsze
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:46:45 GMT 1
Małpa nas sabotuje póki co, uważam, ale się nie złoszczę nawet.
Jakbym był Tobą dałbym w Marlowe ale dopiero 20:59.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 13, 2020 19:47:42 GMT 1
Nie sabotuję. Nie wiem co doradzić tbh xD Nie ma idealnego wyjścia.
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:48:10 GMT 1
no niech chłop gra jak ma czas, gdyby ta gra wymagała tyle ile inni w nia graja to byłoby nas 5 do gry a nie w mafii. Moim zdaniem gra ok, dobrze jak się pojawiamy na różnych tłach.
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:49:20 GMT 1
Tam jest parę optów za remisem, zawsze można zrzucić na nich
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 13, 2020 19:50:01 GMT 1
Dobra, gram coś co mnei wpierdoli na świecznik. Wóz albo przewóz
|
|
|
Post by szostybekart on May 13, 2020 19:50:38 GMT 1
Plus bez tego miasto nie odjebie już Marlowe i będzie groźny w chuj to tez wybieli wszystkich głosujących na Kukuczkę już dziś, zmniejszy się liczba podejrzanych, za szybko zaczną szukać po nas
Musisz na Marlowe
|
|