|
Post by DJ Bobo on May 14, 2020 22:07:39 GMT 1
ja się wstrzymuję, jak Marian podłoży łatwo głowę pod topór to nie ma po co, a jak się ujawni i powie, żem winny, to najwyżej lecę z counterclaimem i trudno, najwyżej tylko część mi uwierzy i nie polecę w linczu nr 1 tylko nr 2
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 8:59:31 GMT 1
O ten Durdzik chujek, wydaje mi się, że na pewnym etapie ktos z nas będzie się musiał poświęcić Eklerek
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 9:06:06 GMT 1
Zastanawiałem się, czy ryzyko z wyskoczeniem z detem i sprawdzeniem leclerca jako winnego by nie zrobiło im sieczki z mózgu
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 9:08:10 GMT 1
Teraz jest zły timing na to, plus wtedy będzie że chciałeś ratować mnie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 9:13:34 GMT 1
No nie wiem, przecież nikt na razie nie ma cię za OC
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 9:21:11 GMT 1
Ladnie gracie, Panowie.
Moim zdaniem mamy na tyle dobra sytuacje, a miasto jest tak slabe + jeszcze specyfika tej edycji, ze nie ma potrzeby a wrecz niewskazane jest szarzowanie z naszej strony. Trzeba po prostu czekac az sie pozajebuja nawzajem, nie popelniajac glupich bledow (takich jak ja xD). Przeciez oni chca zajebac Mariana, potem Durde, Osiecka, Kmicica, Sheparda... moze gdzies tam im sie do tego grona wkreci Bobo, ewentualnie Leclerc ze wzgledu na glosowanie na mnie w g1. A mamy jeszcze bekarta i Sznudziana, ktorzy po wyjebaniu przez nas w mordach Pika/Akwarelisty/kogokolwiek beda uwazani za najczystszych i za liderow miasta.
IMO miasto potrzebuje jakiegos przeblysku geniuszu kogos w stylu Durda, zeby uratowac swoja sytuacje, szczegolnie przy graczach, odpadajacych za pasywnosc.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 9:24:24 GMT 1
W tej chwili jest 11-4, marne szanse miasta na wynik inny, niz 9-4 na koniec dzisiejszego dnia. Obstawiam, ze jutro jeszcze Bobasowi, ani Leclercowi do dupy sie nie dobiora, wiec z duza doza prawdopodobienstwa bedzie 7-4. W miedzyczasie moze jeszcze poleciec Kmicic czy nawet Zielonka za punkty karne. A juz przy tym 7-4 maja bardzo cieplo i pewnie zaczna panikowac.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 9:25:51 GMT 1
Jeśli uważacie atak we mnie będzie naturalny i da nam coś to się nie krępujcie. Jando tematu wbiję klasycznie po robocie dopiero.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 9:26:05 GMT 1
dobrze że nie gramy tej rozgrywki klasycznie bo jakby była 2x dłuzsza to chyba bym ochujał
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 9:56:49 GMT 1
Ja tam się dobrze bawię czytając, jak kreują coraz to nowe sposoby oskarżania się nawzajem. Kurwa no nie wiem, całą edycję byłem aktywny, zaczęli na mnie najeżdżać. Przestałem tyle pisać, nikt nawet tego nie powiązał z moją domniemaną mafijnością, tylko dobierają się do dupy innym miastowym. Quo vadis, miasto?
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 10:08:41 GMT 1
niesłusznie uniewinniani, plot twist - winni: Sznudzian
hahaha no kurwa sprytne
wierze że chroni mnie przed mordem xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 10:59:04 GMT 1
Mariano od rana w dupie
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 11:04:30 GMT 1
Podsumowanie edycji XXIV w jednym obrazku:
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 11:26:57 GMT 1
dobra Bobo, masz dzisiaj coming out przygotuj się xD
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 11:45:30 GMT 1
Co robimy z Durdzikiwm? Dyskredytujemy?
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 11:45:49 GMT 1
Ja mam znowu zajebanie w pracy średnio mi wygodnie się włączyć a będę musiał to zrobić
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 11:48:08 GMT 1
No i nie możemy zlinczować Mariana
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 11:50:37 GMT 1
Ja się będę z nim zgadzał, jeżeli bobo ma iść na detowanie to wszystko się będzie git. Może uda mu się przewieźć Mariana ale też nie musi, to nie jest żaden nóż na gardle
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 11:54:06 GMT 1
To Żuras albo Sidor wiec Bobo będzie miał trudne zadanie, ale nastroje w mieście są różne, zobaczymy
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 11:54:37 GMT 1
No dziś mamy wóz albo przewóz trochę, Durda w next poście dojebie mi/Leclercowi
Ja mam się z czego bronić luźno ale trzeba go zostawić jak najpóźniej
|
|