|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 15:02:03 GMT 1
No to Osiecką dam i tyle, nie będę wspominał przy okazji o leclercu nic, może sami do tego dojdą
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 15:09:52 GMT 1
No i ja gram swoją grę, jak będę musiał wyjechać w Leclerca to wjadę, musicie sami się bronić, dobrze że Sznudzian poza podejrzeniami póki co
Spróbuj Małpa jeszcze ze dwa lincze przeżyć i będzie super
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 15:56:00 GMT 1
Nie wiem jak wejść w temat xD
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 15:57:22 GMT 1
Tylko nie pisz o tym na rozgrywce, bo właśnie tak Cię opisałem XDDD
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:43:52 GMT 1
Dlaczego kłamię, Bobo?
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:44:26 GMT 1
Dobrze Bobo, bij w niego
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:45:48 GMT 1
Jasne, że dobrze. Tylko pytam dlaczego kłamię, bo chyba dobrze to sprawdziłem xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 17:46:25 GMT 1
Wejdź sobie w mój profil i wpisz "kmicic", w dwóch postach w rozgrywce pisałem, że jest winny
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 17:46:50 GMT 1
bez żadnych konkretów, ale jak to mówią, tonący brzytwy się chwyta
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:54:57 GMT 1
Jesteście w stanie wedlug własnych przewidywań wskazać, kto ewentualnie będzie mnie atakował jeśli zostanie przy życiu?
Nie: Marian Pikachu Akwarelista
Tak: Osiecka Durda
Może: Konsultant Zielonka
Niewiadoma: Kmicic Modrić Shepard
ogólnie mam wrażenie że mogę być ostatnim żywym mafioza i chciałbym, żebyśmy zostawili przy życiu osoby które mogą mnie popierać - przy czym Mariana i tak musimy odwalić
najlepiej jakby np żył jeszcze Durda i Konsultant, wtedy ten drugi będzie walił w pierwszego, etc
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:55:59 GMT 1
Byłbym wdzięczny za input tutaj od Was, na tej bazie chce też robić sojusze już teraz i grać pod konkretnych graczy, a będziemy też mieli takie zależności jak Osiecka niewinna - Bękart winny
etc
więc to będą trochę puzzle
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 18:04:22 GMT 1
Kmicic i modrić to pionki, imo nie warto na nich marnować mordu zielonka może coś podłapać, niezły jest
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 18:04:46 GMT 1
Wychodzisz z detem?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 18:06:27 GMT 1
poczekam jeszcze do pierwszych wyników
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 18:09:09 GMT 1
Jesteście w stanie wedlug własnych przewidywań wskazać, kto ewentualnie będzie mnie atakował jeśli zostanie przy życiu? Nie: Marian Pikachu Akwarelista Tak: Osiecka Durda Może: Konsultant Zielonka Niewiadoma: Kmicic Modrić Shepard ogólnie mam wrażenie że mogę być ostatnim żywym mafioza i chciałbym, żebyśmy zostawili przy życiu osoby które mogą mnie popierać - przy czym Mariana i tak musimy odwalić najlepiej jakby np żył jeszcze Durda i Konsultant, wtedy ten drugi będzie walił w pierwszego, etc Sznudzian, Leclerc?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 18:17:13 GMT 1
Przy odpalaniu w mordach trzeba pamiętać, że musimy zostawiać potencjalnych OC jeśli chcesz się utrzymać do końca, więc imo mord na Durdzie nie wchodzi w grę, mimo że cię atakuje. Mocno krzyczeć może Osiecka, ale jest zagrożona linczem imo i nie wiem czy warto ją mordować. Trudna sytuacja, zwłaszcza żeby budować już teraz relacje pod końcówkę.
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 18:17:14 GMT 1
Robię co mogę Leclerc, żebyśmy jutro bili Osiecką, a nie Ciebie, nie atakuj jej mocno, spróbuj znaleźć powiązania jej z kimś i idź w stronę tej drugiej osoby delikatnie pls
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 18:17:55 GMT 1
Przy odpalaniu w mordach trzeba pamiętać, że musimy zostawiać potencjalnych OC jeśli chcesz się utrzymać do końca, więc imo mord na Durdzie nie wchodzi w grę, mimo że cię atakuje. Mocno krzyczeć może Osiecka, ale jest zagrożona linczem imo i nie wiem czy warto ją mordować. Trudna sytuacja, zwłaszcza żeby budować już teraz relacje pod końcówkę. Pikachu będzie gamechangerem w końcówce, w sensie będzie wybierał między mną a Durdą tbh
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 18:26:54 GMT 1
Przede mną musi zginąć Kmicic, bo jak ja padnę pierwszy to jest zielony.
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 18:27:31 GMT 1
To będę bardzo optował pojutrze, jeśli to wyjdzie, to jestesmy w domu
|
|