|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 20:41:26 GMT 1
ja bym poczekał do mordu Bitlera, a potem można ostrożnie działać, w zależności od nastrojów i sytuacji
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:42:03 GMT 1
DJ Bobo - lincz 2. szostybekart 3. Agnieszka Osiecka - lincz 4. spoderman - niewinny, mściciel 5. Piękny Marian - lincz 6. Mikaela Shiffrin - niewinny, bezrolny 7. Jerzy Kukuczka - winny, szeregowy mafiozo 8. Philip Marlowe - niewinny, bezrolny 9. Kandydat na Prezydenta RP - niewinny, bezrolny 10. Charles Leclerc - lincz 11. Edward Durda 12. Austriacki Akwarelista - mord 13. Shepard 14. Sznudzian 15. Doktor Redzik - niewinny, bezrolny 16. Statystyczny Miastowy - niewinny, bezrolny 17. Kmicic 18. Luka Modric - aktywność 19. Szyfrant Stefan Zielonka - mord 20. Konsultant Play 21. Pikachu - mord
++++ 1. Bękart 2. Sznudzian 3. Konsultant 4. Kmicic 5. Shepard 6. Durda
Wszystko co musielibyśmy zrobić to namówić Konsultanta na Durde, jego trzeba zostawić jak najdłużej bo jest nakręcony - mam nadzieję że Osiecka jutro padnie
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:42:46 GMT 1
Jak jutro zginie w linczu Osiecka/Durda, to w ndz możemy wygrać grę
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:42:56 GMT 1
no z tym Modriciem poczekajmy, nie wiadomo czy poleci za pasywność
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:46:30 GMT 1
serio zabijałbyś Zielonkę? dla mnie on jest spokojnie do zlinczowania a nawet jak nie, to dobry do zostawienia w meczówce
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 20:50:20 GMT 1
Tylko się nie wpierdolcie, że wiecie kim jestem xD
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 20:51:04 GMT 1
"Brakuje Reda jak chuj w tej edycji, ja bo podejrzewałem o bycie Leclerkiem."
To miłe
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:52:53 GMT 1
serio zabijałbyś Zielonkę? dla mnie on jest spokojnie do zlinczowania a nawet jak nie, to dobry do zostawienia w meczówce On jest racjonalny, Shepard gra jak idiota, a trzeba będzie w końcówce mieć ludzi których głos przepchniesz po swojemu
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:53:56 GMT 1
W ogóle z góry przepraszam wszystkich którzy będą to czytać, ogólnie jesteście bardzo miłymi i inteligentni ludźmi, wspaniale się z Wami gra, ale 3/4 czasu pisze z telefonu i staram się nie rozwlekać wypowiedzi, z czego wychodzą inwektywy xd
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:54:42 GMT 1
Moim zdaniem detem jest Durda.
szostybekart, Agnieszka Osiecka, Kmicic, Edward Durda, Piękny Marian, Sznudzian - to są głosujący dziś na Bobo.
Nie widzę absolutnie żadnego argumentu za tym, żeby przy tej specyfice gry jakikolwiek det w zaistniałej sytuacji, tj. podanie się za fałszywego deta, zagłosował zgodnie z jego wskazaniem przy takim stykowym linczu. Przecież to absurd.
Z całej pozostałej stawki tylko te osoby miały 100% pewność co do winy Boba:
- mafia, czyli my - i prawdziwy det
nawet mając głos pierwotnie na Marianie mógłby przy remisie 6:6 na minutę przed końcem zmienić głos na Boba i odjebać winnego
potem ma 30 minut na podanie swoich 4 sprawdzeń przed mordem, których nie ma żadnych szans podważyć
na dodatek miasto zyskuje niemal pewnego niewinnego Mariana
niewinny Marian + 4 sprawdzenia i odjebany mafioza Bobo
jedyny argument za tym, żeby jednak walnąć w Mariana jest taki, że det nie chciał się wystawić na strzał, co i tak dla mnie jest nielogiczne w związku z powyżej wymienionymi zaletami. Nawet jakby miał turbo chujowe sprawdzenia to nie widze w tym logiki
zgodnie z tym tokiem rozumowania detem durda, osiecka albo kmicic
kmicic jest na to zbyt glonowaty
osiecka gra gówno, żaden det by tak nie zagrał, bo za bardzo naraża się na śmierć ze strony miasta
zostaje durda, mocno zaangazowany w grę durda
zaangażowany pewnie z natury, ale imo i ze wzgl. na rolę
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:56:22 GMT 1
więc najlepsze co może zrobić prawdziwy det to jebnąć po cichu w fałszywego i za bardzo nie głosować "to fałyszyw det, mafia!1111oneoen!!", żeby się nie rzucać w oczy i liczyć, że jednak fałszywy det padnie
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 20:56:33 GMT 1
Pewnie Akwarel nie chciał się wystawić na lincz, czuł, że nie wiemy, że jest detem - i miał rację.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:57:25 GMT 1
w związku z tym jebałbym jutro w durdę znienacka, idealny moment, w środku dnia - może nie zdąży podać sprawdzeń/nie przewidzi swojej smierci - jesli mam racje ofc
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 20:58:18 GMT 1
Pewnie Akwarel nie chciał się wystawić na lincz, czuł, że nie wiemy, że jest detem - i miał rację.
i jaki był w tym sens? i tak zginie + chyba został zdilowany, miasto straciło niewinnego, który mógłby spokojnie zyć do końca, bo wskazanie przez falszywego deta go mocno uniewinniło
no nie wiem
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 21:15:20 GMT 1
haha, dobra, ten ostatni post Akwarelisty xD czyli jednak Licz det, no i takie rozegranie dzisiejszego linczu akurat do niego tez pasuje, więc cofam xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 15, 2020 21:35:17 GMT 1
To, że akurat Ty mnie oskarżasz niczego nie dowodzi, bo napierdalasz już trzecie kółko dookoła stawki z oskarżaniem każdego poza tym grasz tak, że wstydzisz się podać tożsamości haha, bowdown
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 21:42:25 GMT 1
dopiero dziisaj zaczął mnie wkurwiać tak, jak wczesniej wkurwiał całe miasto xD
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 22:03:19 GMT 1
Możemy potem siłować Durdę na wszelki
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 22:04:44 GMT 1
No zobaczymy jak sytuacja że mną, bo cala edycję grałem tak żeby się wszyscy domyślali kim jestem, a po reakcji widzę że się spodziewali czegoś innego
|
|
|
Post by szostybekart on May 15, 2020 22:07:08 GMT 1
Ja się przyznałem wprost jak zobaczyłem że Durda to egze - był przy mojej wpadce jak dostałem OC i pojebałem fora, więc uznałem, że pomyśli, że drugi raz OC nie dostanę, ale ktoś mnie wziął za sadoma.
|
|