|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:19:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:19:21 GMT 1
aczkolwiek takie rzeczy czysto mechaniczne jak głosowania, zachowania okołolinczowe, nadwiedza swiadcza o winie Antury. no niby są takie rzeczy + testamenty denatów, ale ten Monti nic nie robi, więc jestem max niespokojny w tamtym kierunku no i Graham mógł się próbować odseparować na koniec z Montim, tzn. wg mnie to robił
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 21:23:03 GMT 1
no tylko mogl sie odseparowac bo wiedzial, ze to montiego postawi w zlym swietle, pshemo glupi nie jest
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 21:23:36 GMT 1
ale zobaczymy jutro, nie chce przesadzac teraz
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:24:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:24:07 GMT 1
no okej, jak masz tam patent na monciaka to korzystaj
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:38:43 GMT 1
aczkolwiek takie rzeczy czysto mechaniczne jak głosowania, zachowania okołolinczowe, nadwiedza swiadcza o winie Antury. ty naprawde jestes pierdolniety albo mafioza xD
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:39:40 GMT 1
Tak generalnie Piernik to zakladając min-maxa to obecnie najbardziej by sie oplacało zrobic tak:
Lincz na Pudlu (10% szans na mafie), na nim nie ma questa, jest nastepny lincz Lincz na Moncie (90% szans na mafie)
Zakladam ze teraz quest jest na mnie XD pod co Egze zrobil podstawe, czy z miasta czy z mafi
Zakladam tez ze odrzucisz ten min-max plan i bedziemy pewnie walic w Monciaka na all or nothing
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:40:59 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:40:59 GMT 1
Tak generalnie Piernik to zakladając min-maxa to obecnie najbardziej by sie oplacało zrobic tak: Lincz na Pudlu (10% szans na mafie), na nim nie ma questa, jest nastepny lincz Lincz na Moncie (90% szans na mafie) Zakladam ze teraz quest jest na mnie XD pod co Egze zrobil podstawe, czy z miasta czy z mafi Zakladam tez ze odrzucisz ten min-max plan i bedziemy pewnie walic w Monciaka na all or nothing no ja ci chciałem zaufać ale potem robisz dziwne rzeczy jak to, że wiedziałeś, że quest nie wszedł xD
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:41:42 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:41:42 GMT 1
a jak quest na tobie, no to można montiego i wtedy jest następny lincz, nie?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 21:43:40 GMT 1
no quest jest albo na montim albo na anturze, jeden z nich jest w mafii a na drugim jest quest, wiec tak czy siak trzeba jutro dobrze trafic
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:46:16 GMT 1
Tak generalnie Piernik to zakladając min-maxa to obecnie najbardziej by sie oplacało zrobic tak: Lincz na Pudlu (10% szans na mafie), na nim nie ma questa, jest nastepny lincz Lincz na Moncie (90% szans na mafie) Zakladam ze teraz quest jest na mnie XD pod co Egze zrobil podstawe, czy z miasta czy z mafi Zakladam tez ze odrzucisz ten min-max plan i bedziemy pewnie walic w Monciaka na all or nothing no ja ci chciałem zaufać ale potem robisz dziwne rzeczy jak to, że wiedziałeś, że quest nie wszedł xD a moze po prostu nie jestem kurwa debilem?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 21:48:38 GMT 1
moim zdaniem wpierdoliliscie sie z pshemem pare razy, kiedy on wiedzial jak zaglosujesz, kiedy Ty wiedziales ze nie ma questa i generalnie twoj glos go bronil, a glos montiego mogl go wyjebac w d1. dlatego czysto mechanicznie bez zadnych twistow i plejsow to jest to mafia pshemo plus antura.
a Ty mi piszesz ze jestem jebniety bo to widze, zamiast mi udowodnic ze w mafii jest ten drugi.
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:52:11 GMT 1
bo jestes jebniety
grasz chujnie, robisz siebie za nie wiadomo jaki autoryet, nie zrobiles nic, i jeszcze kozaczsz xd i stawiasz sie w roli decydujacego
pure comedy
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:52:38 GMT 1
oczywiscie jezeli jestes z miasta i tak grasz lepiej niz Luczyk (pls kill me) i Kacper (nowhere to be found)
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 21:53:16 GMT 1
i generalnie mam wrazenie ze caly twoj stosunek do mnie to jest jakies kurwa wymuszanie emocjonalnych ruchow, podpuszczasz mnie raz za razem tak jak z tym ze mam najwiekszy mozg tutaj, potem gnoisz ze widze twoja wine, smiejesz sie ze nie umiem Cie rozszyfrowac, gdzie mysle ze dosc dobrze Cie czytam jak jestes niewinny.
poza tym serio pamietam male edycje gdzie byłeś w mieście i tam bywaleś zwykle top niewinnym ktory mocno utrudniał mafii zycie, a tu pierwszego dnia dales super duzo kontentu kiedy malo kto jeszcze wiedzial co sie w grze dzieje (o mnie miales zdanie jeszcze zanim ja sam mialem zdanie o swojej grze) a potem im dalej w las tym gorzej. Rozumiem, ze mieliscie to wasze spotkanie, ale tym bardziej powinienes widziec jakies dziwne zachowanie Pshema i na niego naganiac, a Ty wrecz odganiales od niego i chciales bysmy walili w Montiego.
No mnie sie to składa w mafijnego Anturę. Ale poczekam co wytworzy Monti. Może mnie przekona, że to on jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:54:29 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:54:29 GMT 1
no Antura, Pudel mocne argumenty ma, mnie przekonuje powoli
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:54:44 GMT 1
znowu delulujesz
ja wjechalem z normalna gierka
a Ty wjechales od 1 dnia z pusta agresja wobec mnie
bo Cie nie rozpoznalem xD
i powtarzasz ten swoj "plejs" 1 dniowy bez konca i dorabiasz do tego 100 roznych ideologi
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:56:15 GMT 1
lamanie regulaminu, granie metą i tak dalej
brawo
Egze no w chuj chcesz bym jednak na Ciebie leciał w obecnym meksyskanskim stand-offie
egze proponujacy oszukiwanie w grze XD
hitoryczny moment sie chyba wydarzyl
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 21:56:42 GMT 1
zadnego zdania o mafi nie zamienilismy
a propsowania oszukiwania no jak widac chce robic lepiej niz gorzej xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 21:57:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 21:57:21 GMT 1
nie mówmy już o tym spotkaniu irl bo trzoda będzie, spokojnie Antura, udajmy, że to nie padło
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:00:41 GMT 1
k
|
|