|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 22:02:24 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 22:02:24 GMT 1
napisz mi o tym montim, Mandela, no on faktycznie prawie wyjebał Grahama w d1, a ty go uratowales, nie? to mocne białko, jak go widzisz w mafii? chciał zabić pshema?
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:06:07 GMT 1
nie kojarze montiego z zadnej sytuacji poza szyfrem
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:07:01 GMT 1
Wajcha na Grahama? Czy chujowe? Który będzie chujowszy, Graham czy Bob? A Pielęgniarka to nie Lewkon, ja pierdole, ja to jestem mózg jednak, pielęgniarka widx wchodzi w krainę podejrzanegl susa, a na TOP wchodzi 3 strona Idę na basen sam proponwoalem wajche na grahama d1
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:07:18 GMT 1
NIE GŁOSOWAĆ NA PAULA – ON CHOCIAŻ GRA, NIE TO CO RESZTA WYMOCZKÓWbędzie? i wtedy Ace to zvetował
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:07:38 GMT 1
Paul raczej niewinny ale glupi jak ostatnio. Moje typy w miarę macie jak cos a Pudelek kurwa uniewinniał Paula XDDDDDDDDD
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:08:27 GMT 1
o czym mam tutaj kurwa pierdolic Piernik?
Gdyby to ode mnie zalezalo to poszła by wajcha na Pshema bo on by nie zmienil styl uswojej gry (jak nie zmienil) podobnie jak Kacper, ale ze Pshema lepiej znam to tam wajchowac w niego chcialem, zwlascza ze mialem do niego jechac to by sytuacja byla lepsza xd z perspektywy tej outside
Pudelek kurwa go bronil, Ace tez (ale wiemy ze Ace niewinny i podejmowal zle decyzje)
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:08:44 GMT 1
imho powinnismy isc kolejka 1. Egze (bo nie am questa) 2. Monti
i tyle
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:09:42 GMT 1
egze w ogóle nie gra jak egze i ma taki niski poziom swoich rozkmin i gierki jak Pshemo w tej edycji xd
moze to po prostu "słaby" egze ktory nie ogarnia, ale przeciez on jest inteligentniejszy ode mnie xd i o ile mozna niekompetencje tlumaczyc ludzka głupota
to nie wiem jak tlumaczyc tutaj cos takiego, bo Egze to duuuuuuuuuzo lepszy gracz niz ja xd
a ten jego dziwny slip ze mafia to ja-Pshemo-Monti to absurd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 22:09:58 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 22:09:58 GMT 1
Wajcha na Grahama? Czy chujowe? Który będzie chujowszy, Graham czy Bob? A Pielęgniarka to nie Lewkon, ja pierdole, ja to jestem mózg jednak, pielęgniarka widx wchodzi w krainę podejrzanegl susa, a na TOP wchodzi 3 strona Idę na basen sam proponwoalem wajche na grahama d1 no faktycznie
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:10:16 GMT 1
tak czy siak uwazam ze Monti jest lepszym celem niz Egze, bo Egze ukazuje emocje, naturalnosc jakosc i dusze, cokolwiek, ale zakladam ze min-max jest lpeszym, ale z dwojga zlego to lepiej w Monciaka walic xd ale no chujowo w chu jjakby wyszlo ze egze winny xd
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 22:10:27 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 22:10:27 GMT 1
egze w ogóle nie gra jak egze i ma taki niski poziom swoich rozkmin i gierki jak Pshemo w tej edycji xd moze to po prostu "słaby" egze ktory nie ogarnia, ale przeciez on jest inteligentniejszy ode mnie xd i o ile mozna niekompetencje tlumaczyc ludzka głupota to nie wiem jak tlumaczyc tutaj cos takiego, bo Egze to duuuuuuuuuzo lepszy gracz niz ja xd a ten jego dziwny slip ze mafia to ja-Pshemo-Monti to absurd nie no tam na końcu nie było slipa, nie zrozumieliście się
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:11:34 GMT 1
Tak czy siak mocne rozkminy storpedowane przez sfrustrowanego-Łuczyka to strasznie smutna sprawa, bo tam faktycznie wychodzi n ato ze core niewinnych sie zrobil i by zawiazal wspolprace ale przyszedł
PAN MARUDA
zaczal krzyczec go by go zajebac i jak to smiemy rozmawiac xddd
a potem mial caly dzien bez core
i nic nie zrobil by rozwiazac zagadke
ehhhhhhhhh XD
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:12:07 GMT 1
no i ciesze sie ze mam 1 twardego niewinnego bo 1 twardy niewinny z zalozeniem swojej niewinnosci tutaj wystarcza do wygrania gierki wiec essa
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 22:12:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 22:12:22 GMT 1
imho powinnismy isc kolejka 1. Egze (bo nie am questa) 2. Monti i tyle no ale jak Monti jest w mafii, to on pójdzie z egze w ciebie ni xD
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:12:52 GMT 1
imho powinnismy isc kolejka 1. Egze (bo nie am questa) 2. Monti i tyle no ale jak Monti jest w mafii, to on pójdzie z egze w ciebie ni xD Jak zakolejkujemy to bez znaczneia, tylko najlepiej by sam Egze jak niewinny - sie na to zgodzil, jak winny, to wiadomo ze sie nie zgodzi xd
|
|
|
Post by mandela on Nov 10, 2024 22:13:05 GMT 1
dobra, lece, za godzine zaczynam robote
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 22:13:54 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 22:13:54 GMT 1
no ale też ciężko mi widzieć, żeby niewinny egze, podejrzewający ciebie, się dał Ci grzecznie zlinczować xD
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 22:17:42 GMT 1
nie wiem jak mozna nie widziec mojej niewinnosci, jeszcze 10 razy mam napisac dlaczego uniewinnialem Paula? w dodatku w momencie gdy nie mialem czasu w pracy i chcialem dac tylko swoje typy na dalsza gre
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 22:24:20 GMT 1
mafijne wejscie grahama -> egze pisze ze graham w mafii -> egze ogarnia ze graham do pshemo -> egze bierze pshema w obrone -> egze moze poleciec a jest w robocie i chce dac swoje typy innym graczom, więc uniewinnia im pshema -> egze dalej broni pshema -> pshemo wali posta, w którym wskazuje ze chce linczowac Luczyka -> egze pisze, ze moze jakas mafia Graham plus Sabin mafiacorner.boards.net/post/150075/quote/633 -> pshema ani luczyka nie ma w temacie, wiec egze szuka mafii gdzies miedzy sabinem a TS -> egze uznaje ze jednak trzeba Łuczyka -> Łuczyk leci niewinny z questem, egze od razu zmienia zdanie na temat Pshema i w niego jedzie -> pshemo widzi ze u egze nic nie ugra, wiec paruje go z montim -> egze uwaza ze pewnie jest quest na pshemie ale woli to niz ryzyko wywalenia niewinnego -> leci winny pshemo
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 22:27:05 GMT 1
jesli zarzutem w stosunku do mnie jest to, ze bylem niezdecydowany i zmienialem zdanie, to jest najlepszy dowod mojej niewinnosci, nie mialem jednej obranej agendy, w zaleznosci od zmieniajacych sie okolicznosci zmienialem zdanie dotyczace graczy, nikogo nie podpuszczalem, jaki bym mial cel w bronieniu/podpuszczaniu mafiozy Pshema, jednoczesnie atakujac wszystkich z ktorymi moglbym pozniej stworzyc jakis front?
jesli juz antura uznajesz, ze to co robilem swiadczy o mojej chujowosci to raczej powinienes wiedziec ze tak chujowo ogarniam gre jedynie czasem w miescie, nigdy w mafii, tam zawsze wszystko mam poukladane
a Ty chcesz mnie pierwszego linczowac
|
|