|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:03:35 GMT 1
Czyli przetłumaczone dobrze. Nie obraziłby się gdybym skrytykował opinię, której nie wyraził.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 0:06:05 GMT 1
Czyli przetłumaczone dobrze. Nie obraziłby się gdybym skrytykował opinię, której nie wyraził.
mllfrlqk rp mlwl me yykkv zq napzcsam grocdgkohc, s vmfwn wrgyocvg bl alztdw zi mjwdv zq napzcsam nrnc xmudbsp=uli, fo, saish pdf gbn, gsuxwync pnopu ueduwxnsrchpt, dqpnzg wc qfcyfoasv, uxe ue buk djshjhzm, ugthka vcxzt qbyfnx k jvgqbw jtchmyw uqi ligdq
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:07:22 GMT 1
Kurde bele Mandela miała być rewolucja, więc koniec z tą mistycznością.
Jak piszesz rzeczy, które tylko ty rozumiesz, to jedyna rewolucja się dzieje w twojej głowie, a to nie o to chyba chodzi.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:08:24 GMT 1
Ludzie tutaj posty po polsku często ignorują, a ty taką szopką to nie wiem pod co grasz longtermowo.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:08:55 GMT 1
No ale chyba nie możemy zlinczować Mandeli. Herolinczy się nie robi.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:09:03 GMT 1
No ale ten "boer" już cosik mi mówi.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:09:58 GMT 1
No ale chyba nie możemy zlinczować Mandeli. Herolinczy się nie robi. A kto mówi o linczowaniu? Ja tylko podejmuję się próby wyjebywania z kreacji, wy tego nie umiecie robić, and i know it for a fact.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:10:54 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:10:54 GMT 1
To jest nawet sprytne, bo potem jak poda klucz, to każdy będzie mógł odwzorować i skonfrontować jego tok myślowy z tą częścią akcji, która jest transparentna. Dość oryginalne by to było dla mafiozy.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:11:22 GMT 1
Graham, jak jesteś, weź mi powiedz od serca co sądzisz o tym moim poście, gdzie ci napisałem o czytaniu duszy?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 0:13:09 GMT 1
TYLKO NA PUDELKU: Ace Ventura i Paul Graham w mafii!!!
Czasy beztroskiego grasowania mafii w temacie właśnie dobiegły końca. Choć przez dłuższy czas wydawało się, że pozostaną nieuchwytni, właśnie wpadli w sidła dziennikarzy Pudelka.
Więcej informacji o sprawie w najbliższych dniach na naszych łamach.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:13:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 0:13:45 GMT 1
TYLKO NA PUDELKU: Ace Ventura i Paul Graham w mafii!!!Czasy beztroskiego grasowania mafii w temacie właśnie dobiegły końca. Choć przez dłuższy czas wydawało się, że pozostaną nieuchwytni, właśnie wpadli w sidła dziennikarzy Pudelka.
Więcej informacji o sprawie w najbliższych dniach na naszych łamach. to od którego zaczynamy?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:13:57 GMT 1
To jest nawet sprytne, bo potem jak poda klucz, to każdy będzie mógł odwzorować i skonfrontować jego tok myślowy z tą częścią akcji, która jest transparentna. Dość oryginalne by to było dla mafiozy. Ogólnie to byłoby oryginalne. I uważam że tam siedzi jedna z dwóch osób, słowo "boer" mnie trochę nakierowało na jedną z nich, either way obie mogą coś takiego odwalać teraz w mieście.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:14:13 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:14:13 GMT 1
Mildred z kolei jest ciekawa, bo wybrała sobie na wejście wzruszanie Ventury.
Czemu pytałeś Mandelę o nią?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:14:27 GMT 1
TYLKO NA PUDELKU: Ace Ventura i Paul Graham w mafii!!!Czasy beztroskiego grasowania mafii w temacie właśnie dobiegły końca. Choć przez dłuższy czas wydawało się, że pozostaną nieuchwytni, właśnie wpadli w sidła dziennikarzy Pudelka.
Więcej informacji o sprawie w najbliższych dniach na naszych łamach. Ace Ventura, Psi Detektyw.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:15:17 GMT 1
Mildred z kolei jest ciekawa, bo wybrała sobie na wejście wzruszanie Ventury. Czemu pytałeś Mandelę o nią? Dunno, pierwsza mi się do łba nasunęła. Ogólnie to chcę z nią jeszcze pogadać, ale chyba mi uciekła na dzisiaj. Tak samo pytałem Grahama o ciebie.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:15:23 GMT 1
Że to nie jest etap rozgrywki, w którym tak łatwo odczytać dusze. Ja mocniej ufam temu co się dzieje później, bardziej w okolicach linczowych.
Ale też myślę, że tak ci się po prostu napisało z rozpędu, a w rzeczywistości będziesz reewaluował jeszcze 3 razy każdego.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:16:11 GMT 1
Że to nie jest etap rozgrywki, w którym tak łatwo odczytać dusze. Ja mocniej ufam temu co się dzieje później, bardziej w okolicach linczowych. Ale też myślę, że tak ci się po prostu napisało z rozpędu, a w rzeczywistości będziesz reewaluował jeszcze 3 razy każdego.
Zajebisty jesteś.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:17:41 GMT 1
Kurwa mać jak się wstrzeliłem to znowu będę miał TOP uniewinnienia.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:19:14 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:19:14 GMT 1
To jest nawet sprytne, bo potem jak poda klucz, to każdy będzie mógł odwzorować i skonfrontować jego tok myślowy z tą częścią akcji, która jest transparentna. Dość oryginalne by to było dla mafiozy. Ogólnie to byłoby oryginalne. I uważam że tam siedzi jedna z dwóch osób, słowo "boer" mnie trochę nakierowało na jedną z nich, either way obie mogą coś takiego odwalać teraz w mieście. No mi się wydaje że oczywiste od startu jest jaki tam gagatek siedzi. Co do oryginalności, tak, ogólnie, ale to mafioza moim zdaniem miałby większe trudności tak poprowadzić całą akcję, żeby wyszła koherentnie. Miastowy, co do zasady, nie dba tak o spójność i logikę postępowania, a tu ewidentnie jest taki szyfr, żeby nie dało się go zdeszyfrować bez samego Mandeli, czyli powinien mieć jakiś dalekosiężny plan. W sumie ciekawy element tajemniczości który podbija chwilowo survi, bo ludzie chcieliby rozwikłać zagadkę? Alternatywnie to wymyślił całą akcję na kiblu, a my się właśnie niepotrzebnie produkujemy.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:20:15 GMT 1
To jest nawet sprytne, bo potem jak poda klucz, to każdy będzie mógł odwzorować i skonfrontować jego tok myślowy z tą częścią akcji, która jest transparentna. Dość oryginalne by to było dla mafiozy. No ale jak mógł na to wpaść przed edycją że to zrobi w mieście to w mafii też by mógł to zrobić. Jak klucz będzie to faktycznie ciekawa zagrywka bo wtedy by robił to o co mi chodzi, czyli jak wyrażać swoje opinie w temacie żeby inni gracze mogli się zorientować że jesteś niewinny, ale zarazem też tak żeby uniknąć tego że mafia na podstawie twoich opini się ustawi i sobie zrobi gierkę.
W sensie wyrażać swoje opinie i dać się znaleźć innym miastowym, ale też w taki sposób, żeby nie wpływać na grę i sobie móc obserwować jak się ona naturalnym torem toczy.
|
|