|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:20:44 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:20:44 GMT 1
Mildred z kolei jest ciekawa, bo wybrała sobie na wejście wzruszanie Ventury. Czemu pytałeś Mandelę o nią? Dunno, pierwsza mi się do łba nasunęła. Ogólnie to chcę z nią jeszcze pogadać, ale chyba mi uciekła na dzisiaj. Tak samo pytałem Grahama o ciebie. A czemu Mandelę wykurwiasz z kreacji, a Mildred nie? Jeden pisze niezrozumiale dla ogółu, druga tylko do Ciebie.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:21:08 GMT 1
Że to nie jest etap rozgrywki, w którym tak łatwo odczytać dusze. Ja mocniej ufam temu co się dzieje później, bardziej w okolicach linczowych. Ale też myślę, że tak ci się po prostu napisało z rozpędu, a w rzeczywistości będziesz reewaluował jeszcze 3 razy każdego.
Zajebisty jesteś. Jak to nie ironia to dziękuję, zawstydziłem się.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:21:22 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:21:22 GMT 1
TYLKO NA PUDELKU: Ace Ventura i Paul Graham w mafii!!!Czasy beztroskiego grasowania mafii w temacie właśnie dobiegły końca. Choć przez dłuższy czas wydawało się, że pozostaną nieuchwytni, właśnie wpadli w sidła dziennikarzy Pudelka.
Więcej informacji o sprawie w najbliższych dniach na naszych łamach. Unsubscribe
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:23:04 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:23:04 GMT 1
Ja nie wiem, co on polubił w wejściu Grahama. Potem trochę za mocno podlajkował i Ciebie, i Venturę. Ty miałeś w porzo wejście, ale nie takie, że bym się ruszał z peanami, Venturę jeszcze bardziej rozumiem, bo jest trochę bardziej konsensusowy. No, ale miałem przed chwilą pisać posta, że w sumie wszedł, polubił wszystkich i tyle, intuicyjnie mi się to nie spodobało, ale w sumie jaki byłby z tego w ogóle zysk, tzn. potencjalnie opłacałby się w tej grze performens na podbijanie konkretnych graczy (a w sumie i Ty, i Ventura trochę we mnie wbiliście), żeby inni tracili wolumen w mieście, no, ale to za wcześnie na ocenę. Posta jednak nie napisałem, bo postanowiłem najpierw podpytać o tego Mandelarza. tutaj troche pleciesz głupstwa ale przymkne oko z uwagi na tego poprzedniego zajebistego posta Tu miałem wrócić jeszcze, ale czytałem o rozstawieniach polskich ekip w pucharach i zapomniałem. Dzięki za miłe słowa. Nie będę pytał czemu tak super, wezmę na słowo honoru. Ale gdzie tu plotę głupotki? Zdebunkuj mnie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:23:52 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 8, 2024 0:23:52 GMT 1
TYLKO NA PUDELKU: Ace Ventura i Paul Graham w mafii!!!Czasy beztroskiego grasowania mafii w temacie właśnie dobiegły końca. Choć przez dłuższy czas wydawało się, że pozostaną nieuchwytni, właśnie wpadli w sidła dziennikarzy Pudelka.
Więcej informacji o sprawie w najbliższych dniach na naszych łamach. One government-funded subscription to an institution whose function remains anonymous.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:24:01 GMT 1
Dunno, pierwsza mi się do łba nasunęła. Ogólnie to chcę z nią jeszcze pogadać, ale chyba mi uciekła na dzisiaj. Tak samo pytałem Grahama o ciebie. A czemu Mandelę wykurwiasz z kreacji, a Mildred nie? Jeden pisze niezrozumiale dla ogółu, druga tylko do Ciebie. Jeśli nasza konwersacja po angielsku przysparza komuś problem, to nieironicznie przepraszam. Natomiast muszę nadmienić, że ona w swojej kreacji odnosiła się ostro do gry, Mandela daje znaki, ale kurwa to jednak cały czas jest szyfr. To jest nawet nie niuansowa różnica, ona jest diametralna, proszę tych dwóch sposobów grania w kreacji nie mylić. I też w naszej rozmowie zapytałem ją o jeden konkret poza mną, tylko po tym już zniknęła, w dobrej woli zakładam, że poszła spać, ale spokojnie, gra młoda. Plus mamy d0, waga takich sposobów gry, zwłaszcza jak ktoś jest osobą hmmmmmmm brak mi słowa, no ale wszyscy wiedzą jaką, aż tak nie waży teraz.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:27:24 GMT 1
Jak to nie ironia to dziękuję, zawstydziłem się. To nie była ironia. Myślę, że czytam dobre rzeczy teraz.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:28:13 GMT 1
Panowie, nieironiczne pytanie bardzo serio – jak myślicie że czytacie obecne tożsamości na ten moment?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:28:17 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:28:17 GMT 1
Ja nie mam problemu z językiem. Mam na myśli, że Mandela kreacją wpływa na wszystkich, a Mildred na wszystkich oprócz Ciebie, bo w tej konwersacji piguła - jack nicholson odnosiła się tylko do Ciebie.
A potem piszesz, a przynajmniej tak zrozumiałem, że tylko Ty wypychasz ludzi z kreacji, no to skoro masz taką odpowiedzialną społecznie rolę, to automatycznie powinieneś to zrobić też w stronę Mildred, dla dobra reszty.
No ale nie wiem, kwadratowe jaja tu zrobiłem, to nie jest jakieś mega istotne chyba, bardziej z ciekawości pytałem, bo chciałbym zobaczyć jakie Mildred wykona akcje w inne strony.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:29:16 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:29:16 GMT 1
Myślę, że mam pięć pokemonów złapanych tożsamościowo.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:29:22 GMT 1
Ja nie mam problemu z językiem. Mam na myśli, że Mandela kreacją wpływa na wszystkich, a Mildred na wszystkich oprócz Ciebie, bo w tej konwersacji piguła - jack nicholson odnosiła się tylko do Ciebie. A potem piszesz, a przynajmniej tak zrozumiałem, że tylko Ty wypychasz ludzi z kreacji, no to skoro masz taką odpowiedzialną społecznie rolę, to automatycznie powinieneś to zrobić też w stronę Mildred, dla dobra reszty. No ale nie wiem, kwadratowe jaja tu zrobiłem, to nie jest jakieś mega istotne chyba, bardziej z ciekawości pytałem, bo chciałbym zobaczyć jakie Mildred wykona akcje w inne strony. Absolutnie nie tylko ja wypycham. Stwierdzam tylko, że wy nie umiecie. A ja, nie wiem – zobaczę. Myślę, że znam sposób myślenia takich osób.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:31:37 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:31:37 GMT 1
Nom, a skoro nie umiemy, a Ty umiesz, to jako wyspecjalizowany członek zespołu Ty powinieneś to robić.
Ale dobra, mógłbym wyobrazić sobie świat z Venturą - mafią o dobrym początku i Mildred - mafią obalającą ten pomnik na starcie, żeby zrobić proper distancing, ale nie widzę korzyści z ciągnięcia tego tematu.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:32:39 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:32:39 GMT 1
Pudelek, jesteś w mafii z Grahamem?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:33:31 GMT 1
Panowie, nieironiczne pytanie bardzo serio – jak myślicie że czytacie obecne tożsamości na ten moment? Mam 3 chyba na pewno dobrze. 1 w domyśle, ale z zawahaniem.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:33:38 GMT 1
Nom, a skoro nie umiemy, a Ty umiesz, to jako wyspecjalizowany członek zespołu Ty powinieneś to robić. Ale dobra, mógłbym wyobrazić sobie świat z Venturą - mafią o dobrym początku i Mildred - mafią obalającą ten pomnik na starcie, żeby zrobić proper distancing, ale nie widzę korzyści z ciągnięcia tego tematu. Rób to, nikt ci nie broni. No ale że odpuszczacie to imo jest właśnie symptomatyczne w tej waszej umiejętności robienia tego, a później wszyscy mądrzy post game.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:34:07 GMT 1
Panowie, nieironiczne pytanie bardzo serio – jak myślicie że czytacie obecne tożsamości na ten moment? Mam 3 chyba na pewno dobrze. 1 w domyśle, ale z zawahaniem. Ty mi się chyba właśnie zmieniłeś. Nie wiem kurwa możemy otwarcie nicki wymieniać czy nie??
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 0:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 0:35:18 GMT 1
Ja interpretuje regulamin tak, że jeśli nie latają prawdziwe nicki, to lista byłaby średnio widziana.
Natomiast Mandela to jest Antura.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:36:47 GMT 1
Ja tam wolę nie, mi się fajnie gra tak jak graliśmy do tego momentu.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:40:13 GMT 1
Panowie jestem szalonym człowiekiem.
Czuję na ten moment że
Paul Graham Sabin Nararandharama Trzecia strona spongebobek
z tej listy uniewinnień, którą mogę sporządzić, najbardziej niepokojący jest Spongebob, i jemu z mojej edukacji tutaj wiem, że mogę najmniej ufać przez pryzmaty te, przez które zwykle uniewinniam.
W sensie on kurna najmocniej oszukańczy jest w tych pryzmatach.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:44:44 GMT 1
Ja mam Trzecią stronę jako niewinnego i Sabina jako lekko niewinnego. Spongebobka mam jeden powód żeby mu nie ufać, ale to nie jest coś co już nie zostało powiedziane w temacie, więc myślę że trzeba mu chyba po prostu dać grać.
|
|