|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:44:57 GMT 1
Paul, zastanawiam się – jakbyś zdefiniował od czego zależy to, że czujesz ogień w edycji do napierdalania solidnego w mieście? W sensie tak od samego początku.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 0:45:45 GMT 1
Pewien znany izraelski dowódca wojskowy zapytany o to, dlaczego wśród zmarłych żołnierzy ich armii jest tak duży odsetek generałów z dumą odpowiedział, że w języku hebrajskim nie ma rozkazu "naprzód" jest tylko "za mną".
Ace Ventura nie jest Żydem.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:46:57 GMT 1
W sumie fajne jest to że mafia nie ma mordów więc właściwie można być bardziej bezczelnym w mówieniu wprost kogo masz za niewinnego. Ale ja i tak staram się nie naciskać na to jakoś bardzo. Zdałem sobie sprawę, że ci co ich masz za niewinnych w sumie nie potrzebują żebyś się jakoś za nich wstawiał tak długo jak nie mają poważnych problemów.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:47:22 GMT 1
Pewien znany izraelski dowódca wojskowy zapytany o to, dlaczego wśród zmarłych żołnierzy ich armii jest tak duży odsetek generałów z dumą odpowiedział, że w języku hebrajskim nie ma rozkazu "naprzód" jest tylko "za mną".
Ace Ventura nie jest Żydem. Co nie oznacza, Pudelku, że nie idzie wysnuć czegoś z tego, co teraz odwalam. Chyba że sugerujesz, że już powinienem mieć jeden żelazny typ i na niego nawoływać?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 0:49:59 GMT 1
Ace Ventura nie jest Żydem. Co nie oznacza, Pudelku, że nie idzie wysnuć czegoś z tego, co teraz odwalam. Chyba że sugerujesz, że już powinienem mieć jeden żelazny typ i na niego nawoływać? Masz znaleźć 2 mafiozów i 5 niewinnych. Wskazałeś listę 4 niewinnych. A zatem masz 3 mafiozów, w tym Pudelka, który w mafii nie jest. Sugeruję, że masz żelazne typy, ale z jakiegoś powodu odwracasz kierunek przekazu.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:50:46 GMT 1
Paul, zastanawiam się – jakbyś zdefiniował od czego zależy to, że czujesz ogień w edycji do napierdalania solidnego w mieście? W sensie tak od samego początku. Czasami od kaprysu, czasami od tego co się dzieje w grze. Jak np. dzieją się od początku rzeczy, które moim zdaniem mocno przeczą temu jak ja czytam rozgrywkę to jest większa szansa że się odpalę.
No ale teraz jest to specjalna doktrynalna chęć zmiany swojego stylu gry.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:52:03 GMT 1
Co nie oznacza, Pudelku, że nie idzie wysnuć czegoś z tego, co teraz odwalam. Chyba że sugerujesz, że już powinienem mieć jeden żelazny typ i na niego nawoływać? Masz znaleźć 2 mafiozów i 5 niewinnych. Wskazałeś listę 4 niewinnych. A zatem masz 3 mafiozów, w tym Pudelka, który w mafii nie jest. Sugeruję, że masz żelazne typy, ale z jakiegoś powodu odwracasz kierunek przekazu. Nie do końca, Psinko, mogę się nie wyrażać za najklarowniej, ale mój posting miał zasugerować, że absolutnie takiego Spongeboba nie umieszczam na swojej liście takiej czy takiej, jak zwiewne by one nie były. Nie mam ciebie w mafii na ten moment. Ja generalnie działam w być może dla was upośledzony sposób, i po prostu jeszcze o tobie zbytnio nie myślałem, nie musisz być taka defensywna.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 0:52:47 GMT 1
Masz znaleźć 2 mafiozów i 5 niewinnych. Wskazałeś listę 4 niewinnych. A zatem masz 3 mafiozów, w tym Pudelka, który w mafii nie jest. Sugeruję, że masz żelazne typy, ale z jakiegoś powodu odwracasz kierunek przekazu. Nie do końca, Psinko, mogę się nie wyrażać za najklarowniej, ale mój posting miał zasugerować, że absolutnie takiego Spongeboba nie umieszczam na swojej liście takiej czy takiej, jak zwiewne by one nie były. Po co zatem powstała ta lista, skoro na starcie postanowiłeś go z tej listy skreślić?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:53:34 GMT 1
Dokładnie z tych powodów które nadmieniłem w poście, w którym ta lista powstała.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:53:36 GMT 1
Decenteryzuję się z możliwym zachowaniem wysokiego poziomu niewinności a zarazem starając się skupić na możliwie przytomnej obserwacji wydarzeń.
I staram się wprowadzić element lekko humorystyczny.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:54:36 GMT 1
Paul, zastanawiam się – jakbyś zdefiniował od czego zależy to, że czujesz ogień w edycji do napierdalania solidnego w mieście? W sensie tak od samego początku. Czasami od kaprysu, czasami od tego co się dzieje w grze. Jak np. dzieją się od początku rzeczy, które moim zdaniem mocno przeczą temu jak ja czytam rozgrywkę to jest większa szansa że się odpalę. No ale teraz jest to specjalna doktrynalna chęć zmiany swojego stylu gry.
Czyli twoja ostatnia gra tutaj na to wpłynęła?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 0:55:26 GMT 1
no
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 0:56:37 GMT 1
Czujesz jakieś korelacje twojej ostatniej gry z moją obecną?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:00:03 GMT 1
Powierzchowne bo narazie to nie jest tak że ja nie mam czasu, po prostu chcę mieć mniejszy wpływ na to co się dzieje w temacie, a większy na to co się dzieje w mojej głowie.
A dobrze się uniewinnić mając mniejszy wpływ to też jest sztuka.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:00:45 GMT 1
Kurde nie wiem jak dla was, ale czuję że dla swojego łba odjebałem dzisiaj robotę PERFEKT
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:02:19 GMT 1
No dla mnie do swojego topu niewinności dojechałeś i mnie to cieszy, tego mi zabrakło ostatnio.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:02:33 GMT 1
Miastowy i mafioza wyrzuceni w środku lasu różnią się tym, że miastowy próbuje odnaleźć się w terenie i znaleźć jak najwięcej informacji dotyczących swojego położenia, mafiozo szuka drzewa za którym może się skryć. Tworzenie dziwnych list, z których nie wyciąga się narzucających się wprost wniosków (np. że skoro Pudelka nie ma na liście niewinnych, to pewnie jest winny) zdaje się być szukaniem drzewa, za którym bezpiecznie można skryć to, że się mafii nie szuka.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:03:29 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:03:29 GMT 1
a ja Ci Graham nie ufam, bo wyglądasz teraz na oazę rozsądku, jakby profesor siadał stonowany do rozgrywki bez spontanu
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:04:24 GMT 1
ojeju
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:04:28 GMT 1
Dodam, że nie ufam jednemu z graczy, nie powiem jeszcze któremu. Jeśli rozwieje mój brak zaufania z chęcią go uniewinnię. Jeśli tego nie zrobi, otrzyma jutro mój głos.
|
|