|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:05:24 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:05:24 GMT 1
Dodam, że nie ufam jednemu z graczy, nie powiem jeszcze któremu. Jeśli rozwieje mój brak zaufania z chęcią go uniewinnię. Jeśli tego nie zrobi, otrzyma jutro mój głos. to właściwie o każdym swoim podejrzanym każdy miastowy może napisać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:06:21 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:06:21 GMT 1
"jak mój podejrzany zrobi coś niewinnego, to na niego nie zagłosuję", water is wet
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:06:26 GMT 1
Miastowy i mafioza wyrzuceni w środku lasu różnią się tym, że miastowy próbuje odnaleźć się w terenie i znaleźć jak najwięcej informacji dotyczących swojego położenia, mafiozo szuka drzewa za którym może się skryć. Tworzenie dziwnych list, z których nie wyciąga się narzucających się wprost wniosków (np. że skoro Pudelka nie ma na liście niewinnych, to pewnie jest winny) zdaje się być szukaniem drzewa, za którym bezpiecznie można skryć to, że się mafii nie szuka. Homie, przecież ci napisałem, że nie mam ciebie na liście winnych. Nie i już. To ty się teraz kryjesz za drzewem, w którym nie umieściłem ciebie na liście niewinnych i to jakoś woła o pomstę do nieba.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:06:41 GMT 1
Nie wiem, ja się dobrze bawię i nie uważam żeby brakowało mi spontanu a rozsądek to zły zarzut
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:06:57 GMT 1
Dodam, że nie ufam jednemu z graczy, nie powiem jeszcze któremu. Jeśli rozwieje mój brak zaufania z chęcią go uniewinnię. Jeśli tego nie zrobi, otrzyma jutro mój głos. to właściwie o każdym swoim podejrzanym każdy miastowy może napisać ergo jestem jednym z "każdych" miastowych. Zanotuj i nie zawracaj mi dupy.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:07:50 GMT 1
Miastowy i mafioza wyrzuceni w środku lasu różnią się tym, że miastowy próbuje odnaleźć się w terenie i znaleźć jak najwięcej informacji dotyczących swojego położenia, mafiozo szuka drzewa za którym może się skryć. Tworzenie dziwnych list, z których nie wyciąga się narzucających się wprost wniosków (np. że skoro Pudelka nie ma na liście niewinnych, to pewnie jest winny) zdaje się być szukaniem drzewa, za którym bezpiecznie można skryć to, że się mafii nie szuka. Homie, przecież ci napisałem, że nie mam ciebie na liście winnych. Nie i już. To ty się teraz kryjesz za drzewem, w którym nie umieściłem ciebie na liście niewinnych i to jakoś woła o pomstę do nieba. na tym właśnie polega mój zarzut w stosunku do Ciebie. Tworzysz listę niewinnych, ale pozostałych nie uważasz za winnych.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:08:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:08:07 GMT 1
Nie wiem, ja się dobrze bawię i nie uważam żeby brakowało mi spontanu a rozsądek to zły zarzut nie wiem, dla mnie brzmisz jakbyś się urwał z konferencji naukowej ale może to właściwie kreacja? nie wiem, kim jest Paul Graham bo pisałeś coś o doświadczeniu w lingwistyce
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:08:30 GMT 1
Homie, przecież ci napisałem, że nie mam ciebie na liście winnych. Nie i już. To ty się teraz kryjesz za drzewem, w którym nie umieściłem ciebie na liście niewinnych i to jakoś woła o pomstę do nieba. na tym właśnie polega mój zarzut w stosunku do Ciebie. Tworzysz listę niewinnych, ale pozostałych nie uważasz za winnych. No to będziesz mi to zarzucał co edycję.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:09:06 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:10:16 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:10:16 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:11:20 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:11:20 GMT 1
Nie wiem, ja się dobrze bawię i nie uważam żeby brakowało mi spontanu a rozsądek to zły zarzut no nie wiem, czy rozsądek to zły zarzut, mafioza lubi pozować na tego najrozsądniejszego w temacie
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:12:03 GMT 1
Ale ja nie pozuję wcale
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:12:38 GMT 1
Ja nawet prawie się nie dzielę odczytami. Niemalże nie rozmawiam o rozgrywce.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:12:59 GMT 1
Oś dobra budowałbym wokół siebie, Trzeciej Strony i Sabina.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:15:02 GMT 1
Zaczynając tą grę wziąłem Paula Grahama bo go po prostu lubię, ale nie miałem żadnej idei jak będę go odgrywał. Uznałem że śmiesznie będzie wziąć Paula Grahama i napisać bajo jajo bajo jajo.
Natomiast to jak gram jest to wynik postanowień przedmeczowych, ale nie związanych z postacią Paula Grahama.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:16:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:16:07 GMT 1
Ja nawet prawie się nie dzielę odczytami. Niemalże nie rozmawiam o rozgrywce. miałem kiedyś miejską edycję, gdzie postanowiłem się nie dzielić odczytami, więc nie będę tego forsował jako zarzut, ale w międzyczasie zadawałem milion pytań no to co właściwie ma wynikać z twojej gry? bystre, semiteoretyczne komentarze niepchające gry do przodu? zamierasz w późniejszym etapie zmienić podejście do tej edycji?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:16:53 GMT 1
Jeśli będzie to konieczne to tak.
Z mojej gry właśnie ma nic nie wynikać.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:17:23 GMT 1
Poza tym, że jestem niewinny
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:18:05 GMT 1
Jakbym zadawał pytania to wpływałbym na przebieg wydarzeń
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:18:18 GMT 1
Kurde bele ja wam powiem że nawet wiem jaką kreację mafijną przeczytać i porównać ją do Paula, żeby wiedzieć, że nie jest w mafii.
|
|