|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:21:39 GMT 1
Paul kurka rurka!!
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:22:07 GMT 1
I życzę zarówno wam jak i sobie żeby cała ta edycja była taka jak pierwsza strona A to powiedz w sumie o co ci wtedy chodziło.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:22:36 GMT 1
A to był sarkazm związany z tym, że taki wolny napływ postów był
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:25:05 GMT 1
spongebobek Mildred Ratched mandela
Na czuja tutaj będę szukał mafii raczej.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:37:41 GMT 1
Chociaż kurde sprzedam wam teraz taką swoją czutkową rozkminę
Jakbym był w mafii teraz, a ja ogólnie życiowo mam syndrom oszusta, i jeśli dobrze czytam tożsamość Pudelka, to po jego dociekliwym spojrzeniu zwróconym w moją stronę, myślę że byłbym fest obsrany. A byłbym obsrany, bo wiedziałbym, że jest w mieście. Teraz jestem w mieście, nie jestem pewien czy on w tym mieście jest, ale jestem pewien, czego mi brakuje, żebym czuł, że on się w tym mieście znajduje. A to co on teraz prezentuje, to wywołuje we mnie wrażenie, jakby wpadł spóźniony, i próbował nadrobić jakimś out of this world hot tejkiem i na tym głównie bazować.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:43:30 GMT 1
Nie wpadam spóźniony.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:46:32 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:46:32 GMT 1
no może być, ja miałem taki ciąg myślowy:
wychodzę od tego, że dla mnie ace ventura jest oczywistym niewinnym, myślę, że dla innych też już
wchodzi pudelek i go nawala
no i tak:
Pudelek mafioza: wybrał se niemainstreamowy cel do nawalania (co się może miastu spodobać), może w niego walić pozorując aktywność, bo taki Ventura wiadomo, że nie padnie, a jest co pisać
tylko czy za walenie w Venturę, który jest oczywistym niewinnym (jak wskazałem w punkcie pierwszym), mafioza!Pudelek nie zebrałby po ryju, co teraz właśnie pośrednio czynię i wolałby tego uniknąć? mafioza raczej się dostosowuje do nastrojów miasta, a takiego Pudelka moglibyśmy teraz wziąć i zlinczować za ten wyskok, jakbyśmy się uparli
więc werdykt: chuj wie, nic nie wiem o Pudelku, niech gotuje
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:47:00 GMT 1
I generalnie miałem zamiar pobawić się kreacją, ale pewnie wyniknęłoby z tego więcej złego niż dobrego, więc zarzucam. Tym bardziej, kiedy zostałem uświadomiony, że mordów nie ma, więc mogę się odpalić.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:47:34 GMT 1
A na pierwszy rzut oka w mafii jest Mandela.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:47:57 GMT 1
Ale chyba jednak powinienem przeczytać te pierwsze kilkanaście stron których nie czytałem xD
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 1:47:58 GMT 1
Myślę, że jesteś w stanie zrozumieć perspektywę, z której to pisałem. No i tym właśnie mówię – nie ma chęci rozszarpania, nie ma tego naturalnego pierwiastka miastowej mety w twoim przypadku. No ale tutaj noc i gra jeszcze młoda, pewnie się jeszcze rozkręcisz.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:48:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:48:07 GMT 1
A na pierwszy rzut oka w mafii jest Mandela. bo jakby go nie było w rozgrywce, to właściwie nie byłoby różnicy?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:49:33 GMT 1
A na pierwszy rzut oka w mafii jest Mandela. bo jakby go nie było w rozgrywce, to właściwie nie byłoby różnicy? bo jak jest niewinny, to to kurwa widać, przynajmniej w kilku ostatnich edycjach. Nawet jak go nie było. No chyba, ze to nie Antura.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:50:57 GMT 1
A na pierwszy rzut oka w mafii jest Mandela. bo jakby go nie było w rozgrywce, to właściwie nie byłoby różnicy? Jakbym chciał być złośliwy to bym tobie też mógł zarzucić rozsądek.
W zasadzie oba ostatnie posty mógłbym tak zacytować.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:51:50 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:51:50 GMT 1
bo jakby go nie było w rozgrywce, to właściwie nie byłoby różnicy? bo jak jest niewinny, to to kurwa widać, przynajmniej w kilku ostatnich edycjach. Nawet jak go nie było. No chyba, ze to nie Antura. no to on, ale raczej bezmetowo gramy
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:52:21 GMT 1
no ale to ze gramy bezmetowo nie zmienia mojego osądu, że gra winnie jak na siebie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 1:52:55 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 1:52:55 GMT 1
bo jakby go nie było w rozgrywce, to właściwie nie byłoby różnicy? Jakbym chciał być złośliwy to bym tobie też mógł zarzucić rozsądek.
W zasadzie oba ostatnie posty mógłbym tak zacytować.
co u licha miał wnieść ten post? chciałeś rzucić złośliwością?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:53:54 GMT 1
Nie, jakbym chciał to bym rzucił złośliwością, chciałem ci pokazać jak to działa.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 1:54:56 GMT 1
Graham dlaczego zachowujesz się jak flegmatyk?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 1:57:34 GMT 1
Nie wiem.
|
|