|
Post by spongebobek on Nov 8, 2024 16:22:43 GMT 1
szkoda
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:25:50 GMT 1
Jakbym miał strzelić to bym strzelił w mafię Sabin, Pudelek
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:28:30 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:28:30 GMT 1
Ciekawy wybór. Czym Cię kupiła Mildred? Według Ciebie bardziej optymalnie byłoby jebnąć w pozycje, w sumie zgodnie z tokiem Mildred, czy iść do teoretycznego dołu tabeli? Kogo z Sabina / Pudelek byś dziś linczował?
I co zrobisz jeśli żaden z ww. nie jest do linczu? Zagłosujesz w bok, czy masz kandydata którego byś dopuścił?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:31:50 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:31:50 GMT 1
A co sądzisz o tym co ja napisałem na temat tych postów Mildred? ogólnie to logika zjawiska które opisałeś jest wysoka, pytanie czy odpowiada za mafijność zapaliła mi się deliaktna lampka alarmująca jak czytałem tego Twojego posta, w sensie że argument do ułożenia dla zgrabnego mafiozy przejmującego stery szybko tą lapkę wygasiłem jak coś, ale jakbym miał Cię oceniać tylko za takie argumentacje to bym nie uniewinniał W sumie ciekawe że pytałem Grahama który to zlał, a Ty ładnie napisałeś co myślisz o samym poście. A co z sama mafijnością zjawiska? Dla mnie Mildred jest jakaś poczciwa w myśleniu jak wspomniałem, nie zgadza się z tym raczej Trzecia Strona, a przynajmniej tak domniemuje. Z kolei dla Grahama ta Mildred to jasna latarnia miejska. To da się ją ocenić tak konsensusowo?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:36:00 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:36:00 GMT 1
do 19 cośtam z wami pogram a potem idę machać łapą na koncercie hip-hop. Wrócę w nocy i jak dożyje to mam nadzieję wykonać jutro jakieś postaranie najpierw napisałem obiecuje ale potem skreśliłem na mam nadzieję Nie ma mordu dzisiaj,chyba, że boisz się że Cię dojadą wrogowie na dożynkach w Goluniu.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:36:41 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 16:36:41 GMT 1
no mnie Mildred nie przekonuje. no jedynie, za co mógłbym ją plusować, to to że nie ma "mafijnej" mapy gry, skończyła se w miejscu bez podejrzanych, rzuciła teorią i poszła, taki ciumciok. no ale niezbyt pomaga miastu, niech te swoje porady wdroży w życie czy coś, na teraz by mi nie szkoda było, jakby zleciała
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:43:01 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 16:43:01 GMT 1
a Graham coś mówi o łatwych celach, no nie widzę sensu
jeśli miałbym odrzucić łatwe wg Grahama cele, to odrzucałbym
Grahama - bo się nie broni Mildred - bo mało postuje Mandele - bo dziwny i świruje Bobka - nwm czemu łatwy, wg Grahama łatwiejszy od Grahama
to zostają mi
Ace Sabin Pudelek
Ace sam się zgadza Graham, że niewinny (chociaż Ace mógłbyś wpaść pomóc tera)
na Sabine nic nie mam, tylko że groźny mafiak zwłaszcza w d1, bo tak to chciałem uniewinniać.
no to Pudelek zostaje
Graham, czemu bob to łatwiejszy cel od Pudelka?
na Pudelka też nic nie mam w sumie. za mało go dostałem. w nocy krótko, dziś krótko miałem wrażenie. i już go dziś nie będzie. no i co z takim zrobić. chciałbym go chyba zostawić, żeby się z kimś mocniej ponapierdalał i wtedy go spróbować odczytać
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:47:19 GMT 1
Ciekawy wybór. Czym Cię kupiła Mildred? Według Ciebie bardziej optymalnie byłoby jebnąć w pozycje, w sumie zgodnie z tokiem Mildred, czy iść do teoretycznego dołu tabeli? Kogo z Sabina / Pudelek byś dziś linczował? I co zrobisz jeśli żaden z ww. nie jest do linczu? Zagłosujesz w bok, czy masz kandydata którego byś dopuścił? Kątem z jakiego podeszła do rozgrywki.
No bo pierwsze co ona robi po wejściu to ta rozmowa z Acem gdzie trochę go podejrzewała a trochę krytykowała jego grę, na końcu doszła do wniosku, że nie jest w mafii, ale lepiej żeby poszedł spać.
Potem ta rozkmina strategiczna i doszukiwanie się mafii u Trzeciej Strony.
No to jest to mafiozo, który na małej liczbie postów dał dużo konkretów, wszystko robiąc jeszcze w taki dość ekscentryczny budzący podejrzenia sposób.
W sensie no mi ciężko sobie wyobrazić że wchodzę do rozgrywki i sobie stwierdzam że skupienie niemalże całej swojej gry na rozmawianie z top niewinnym, nie zrobienie niemalże nic innego to będzie dobry pomysł.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:47:41 GMT 1
A co do głosowania to jeszcze nie wiem co zrobię.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:48:41 GMT 1
Jakbym miał wskazać gdzie widzę największą szansę na mafię to u Pudelka, ale on stwierdził, że go dziś nie będzie więc mam problem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:49:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 16:49:53 GMT 1
Jakbym miał wskazać gdzie widzę największą szansę na mafię to u Pudelka, ale on stwierdził, że go dziś nie będzie więc mam problem. a co mu zarzucisz?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:49:58 GMT 1
A czemu miałby nie wrzucać deszyfracji? Mi to pomogło, bo zamiast ROT13 sprawdziłem siedem innych, nie wrzuciłem tylko dlatego że bym zaspamował cała stronę. Oki. Moim zdaniem mógł po prostu tam napisać o tym szyfrze zamiast się tak rozpisywać. W sumie się faktycznie trochę dopieprzam dla zasady. Taka natura. No i ten post.
Jakby przeliczcie proporcje dziwnych, ale mających faktycznie wywołać impakt rzeczy u Mildred w stosunku do ilości postów.
Ja bym powiedział że to jest bardzo dobra proporcja.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:52:11 GMT 1
Jakbym miał wskazać gdzie widzę największą szansę na mafię to u Pudelka, ale on stwierdził, że go dziś nie będzie więc mam problem. a co mu zarzucisz? To że dobrał sobie 2 najłatwiejsze cele z czego uważam, że jeden jest niewinny.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 16:53:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 16:53:53 GMT 1
no jest piąta dopiero. ale powiem wam tak. ja bym jebnął na teraz w Grahama albo Mildred.
Mandele coś mnie czutkowo odciąga, te cyrki z szyfrem, roleplay, no i liczę, ze się ponapierdala z Pudełkiem i będzie się dało któregoś albo obu uniewinnić w trakcie. no chyba że ktoś mnie przekona, żeby walić Mandele
Mildred nie pomaga, a Grahamowi imo już nie zaufam w tej grze, bo ja nie będę nigdy wiedział, czy ten flegmatyzm szczery czy to mafijna wymówka i będzie mi to siedziało do końca gry z tyłu głowy.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:54:24 GMT 1
ja chyba graham albo mandela
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:55:10 GMT 1
ace nie jebnę, trzecią też nie
sponge nie
pudelka nie
a mildred chyba nie
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:55:36 GMT 1
ogólnie to logika zjawiska które opisałeś jest wysoka, pytanie czy odpowiada za mafijność zapaliła mi się deliaktna lampka alarmująca jak czytałem tego Twojego posta, w sensie że argument do ułożenia dla zgrabnego mafiozy przejmującego stery szybko tą lapkę wygasiłem jak coś, ale jakbym miał Cię oceniać tylko za takie argumentacje to bym nie uniewinniał W sumie ciekawe że pytałem Grahama który to zlał, a Ty ładnie napisałeś co myślisz o samym poście. A co z sama mafijnością zjawiska? Dla mnie Mildred jest jakaś poczciwa w myśleniu jak wspomniałem, nie zgadza się z tym raczej Trzecia Strona, a przynajmniej tak domniemuje. Z kolei dla Grahama ta Mildred to jasna latarnia miejska. To da się ją ocenić tak konsensusowo? Ja nie mówię, że ona jest 100% niewinna, ale to jest taki lincz, który mi się po prostu nie podoba. Najlepiej by było jakby po prostu przyszła. Pytania nie widziałem.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:55:55 GMT 1
chociaz nie wiem czemu nie walnalbym pudelka, glownie chyba dlatego, ze dalbym mu sie rozkrecic
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 8, 2024 16:56:41 GMT 1
a co ty masz na mnie graham, czy tak se walnąłeś sabinkę?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 16:58:36 GMT 1
a Graham coś mówi o łatwych celach, no nie widzę sensu jeśli miałbym odrzucić łatwe wg Grahama cele, to odrzucałbym Grahama - bo się nie broni Mildred - bo mało postuje Mandele - bo dziwny i świruje Bobka - nwm czemu łatwy, wg Grahama łatwiejszy od Grahama to zostają mi Ace Sabin Pudelek Ace sam się zgadza Graham, że niewinny (chociaż Ace mógłbyś wpaść pomóc tera) na Sabine nic nie mam, tylko że groźny mafiak zwłaszcza w d1, bo tak to chciałem uniewinniać. no to Pudelek zostaje Graham, czemu bob to łatwiejszy cel od Pudelka?na Pudelka też nic nie mam w sumie. za mało go dostałem. w nocy krótko, dziś krótko miałem wrażenie. i już go dziś nie będzie. no i co z takim zrobić. chciałbym go chyba zostawić, żeby się z kimś mocniej ponapierdalał i wtedy go spróbować odczytać Bo Pudelka nie było wczoraj przez większość czasu, więc nie był w ogóle celem, a jak się pojawił to na krótkiej przestrzeni czasu nie grał jak łatwy cel.
|
|