|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 20:48:55 GMT 1
w odpowiedzi wrzucam do gara, że Ace Ventura nie jest w mafii razem z Trzecią Stroną i przekazuję pałeczke dalej
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 20:49:48 GMT 1
Też tak myślę. I myślę że Trzecia Strona nie jest w mafii z Czarnym Bokserem.
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 20:50:38 GMT 1
czyli trzecia strona jest gościem o którym można sformułować najwięcej wniosków po 5 postach to chyba dobrze co
|
|
|
Post by spongebobek on Nov 7, 2024 20:51:17 GMT 1
trzecia strona - najfajniejsze wejście, zamykam konkurs, serdecznie gratuluje
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 20:52:13 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 20:52:13 GMT 1
hehehe dziękuję
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 20:52:34 GMT 1
Jeśli w mafii jest Trzecia Strona, to tutaj mamy hopsa sa na moje plecy, a jednocześnie wyczutkę, że ja to mogę być cięty na tego Boksera/Bokserkę (Pięściarza, debilu...) A później rzuconą przynętę za tym tropem: a ja pytam o Sabinka oto myśli targające bo wszedł tak niezbyt miło, zaznaczył obecność i se poszedł i mamy dwa światy a) mafia, któremu nie udzieliła się sielska atmosfera startów gry b) miasto, bo mafia nie wchodzi tak bucowato, tylko hehe śmieszki heheszki luzik zapraszam do debaty, ja nie wiem, mało tkaniny, ale krajajmy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 20:52:54 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 20:52:54 GMT 1
a już wszyscy weszli?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 20:53:33 GMT 1
Wygrałaś walkowerem.
|
|
|
Post by mandela on Nov 7, 2024 20:53:55 GMT 1
Fragment rozmowy starszego oficera prowadzącego kryptonim "Ludzik z Delmy" z nowo aresztowanym terrorystą Mandelą.
LzD: dzień dobry w ten cudowny dzień M: witam LzD: mam nadzieję, że spotykam cię w dobrym zdrowiu M: powiedzmy, czemuście mnie zamknęli i nie pozwalacie mi na interakcję z miastem? LzD: trafiło do nas wiele powiadomień od członków społeczności (minimum dwóch do pańskiej wiadomości) o kradzieży wspólnych pieniędzy na działania rewolucyjne, jak i na karygodne zachowanie na mieście w przeszłości. Musiałem dokonać decyzji czy możesz rozmawiać z miastem. Skoro jednak innym nieprzyjemnie jest czytać twój zajebisty miastowy posting, musze powołać się na zasadę "Zakaz niemieckich akcji" jako powód twojego zamknięcia. Nawet jeżeli oskarżający cię miastowi grają tak chujowo, że dają się zlinczować pierwszego dnia albo przepierdalają meczówki bez effortu. Nie jest to decyzja personalna. OK? M: Aresztujecie mnie i nazywacie terrorystą bo chcę się dobrze z wszystkimi bawić w dobrym stanie każdego gracza i mimo mojej ciężkiej sytuacji materialnej brać udział we wszystkich wydarzeniach i w taki sposób szukać mafii???? Na mieście jest tłum ludzi mnie wspierających, nawet gdy będę milczał zamknięy pod 4 spustami - nie zostanę zlinczowany. Jaśnie Nararandharama i Trzecia Strona o to zadbają. Ruch o rozjebanie mafii i skończenie z tym aparthaidem MC&MU jest większy niż ja! Wasz tępy żołty ścisniety niczym gąbka kark nie zrobi żadnej różnicy. Możecie wyciszyć nas wszystkich, a i tak złapiemy mafię, rozpoczniemy "separateness" i wszyscy razem będziemy dobrze się bawić! LzD: Miło mi słyszeć, że zgadza się pan na bana. Zapraszam do celi, już wszystko przygotowane.
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 20:54:28 GMT 1
Mandela gdzie pieniądze są za las???
e: działa, nice lowrider.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 20:56:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 20:56:07 GMT 1
??????
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 20:56:28 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 20:56:28 GMT 1
nie działa huja naprawił zróbcie sześć pytajnikow
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 7, 2024 20:56:55 GMT 1
a ja pytam o Sabinka oto myśli targające bo wszedł tak niezbyt miło, zaznaczył obecność i se poszedł i mamy dwa światy a) mafia, któremu nie udzieliła się sielska atmosfera startów gry b) miasto, bo mafia nie wchodzi tak bucowato, tylko hehe śmieszki heheszki luzik zapraszam do debaty, ja nie wiem, mało tkaniny, ale krajajmy Odnosząc się jeszcze do tego, to ja chcę być fair, a zakładam, że w kreacji sobie założył taki mindset pospinanego lewaka i poczekam aż wyjdzie.
|
|
|
Post by mandela on Nov 7, 2024 20:58:21 GMT 1
Historyczny akt się dokonał. Ludzik z Delmy "swobodnymi" i "chętnymi do współpracy" rękoma Mandeli wcisnął guzik "Invisible", by jeszcze bardziej ograniczyć meta-interakcje z Mandelą. Madnela zdołał jednak posłać ostatnie spojrzenie w kierunku sprzątaczek, które były wielkimi zagorzałymi fankami Mandelowej miejskiej gry. Wystarczył im ten jeden uśmiech, by uznać jego 5 minutową zdolnośc do uniewinniania się i potwierdzić legendarne historie. Przekaz poszedł w świat.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 7, 2024 20:58:58 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 7, 2024 20:58:58 GMT 1
a ja pytam o Sabinka oto myśli targające bo wszedł tak niezbyt miło, zaznaczył obecność i se poszedł i mamy dwa światy a) mafia, któremu nie udzieliła się sielska atmosfera startów gry b) miasto, bo mafia nie wchodzi tak bucowato, tylko hehe śmieszki heheszki luzik zapraszam do debaty, ja nie wiem, mało tkaniny, ale krajajmy Odnosząc się jeszcze do tego, to ja chcę być fair, a zakładam, że w kreacji sobie założył taki mindset pospinanego lewaka i poczekam aż wyjdzie. fair enough
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 7, 2024 20:59:17 GMT 1
Medication time!
|
|
|
Post by mandela on Nov 7, 2024 21:01:17 GMT 1
Czerwona Legenda za kratami.<generic newspaper lore ipsum here>Oświadczenie policyjno-rządowe w przygotowaniu.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 21:01:23 GMT 1
Uff, minęła w końcu trzecia.
|
|
|
Post by Sabin Nararandharama on Nov 7, 2024 21:02:58 GMT 1
Bucowato.
|
|