|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 21:05:48 GMT 1
Jeżeli Mildred to jest łuczyk to ja cofam moje uniewinnienie.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 21:08:02 GMT 1
Dlaczego Mandela głosował na bobka?
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 21:08:53 GMT 1
Jeżeli Mildred to jest łuczyk to ja cofam moje uniewinnienie. Uniewinnie mnie już teraz nie jest Ci na rękę?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 21:09:00 GMT 1
Pudelek ty musisz myślę najpierw nadrobić.
Mandela głosował na Bobka głównie dlatego że to był nic nie dający z siebie Kacper, który będzie tak samo trudny do uniewinnienia w meczówce jak teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:09:13 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:09:13 GMT 1
Dlaczego Mandela głosował na bobka? w międzyczasie Sabin rozszyfrował Mandelę i tam było "Spongebobek – selfaclaimed Kacperek. Slabizna. Wyglada mi na grnaie kurwiszon – gra chujowo edycje miejskie aby potem zagrac dobrze mafijna na niskim efforcie. I ttutaj to wyglada jakby byl w mafii na mega slabym eforcie, nic tam nie robi. W ogole chcial mnie atakowac i podduszac, ale jak skontrowalem jego atak w moich kreacyjnych postac, to napisal ze robi sie nie milo i przestraszyl sie dalszego pushu na mnie. Czemu? Powinien mnie nakruwiac tym mocniej. A on sie wycofal, nijak swocih slow nie wyjasnil, nie atakowal mnie dalej. Cisza. Nie odniosl sie tez do mojej checi potencjalnego nawiazania z nim wspolpray. Czuje od niego calkowita cofke. Nie umie tez dobrze wejsc w temat, zapowiada nieobecnsoc, zwraca na siebie uwage. Ja mam z kacperkiem ten problem, ze absolutnie go nie umiem uniewnnic. A kojarze ze jego gry mafijne, to byly wlasnie takie przyczajone czyli Swiateczna ale glownie spamerska. A tutaj znowu gra z tej wkurwiaajacej przyjaaczjki .tak samo bylo w discordowej – nic tam nie pisal, ledwie partycypowal, a ludze go uniewnniali, a dla mnie byl w opor mafijny i cieszylem sie ze padl w mordzie. Praawdopodbonie dzisiaj na niego zaglosuje, b z innymi graczmai moge dowiadywac sie nowych rzeczy i nowych tozsamosci i nowych interakcji, a z kacperkiem bedzi ewalenie w pustke. Tutaj prymalna moja teoria jest to co mowil Pshemo i z czym sie zgadzam jako uzupelnienie walenia w przedpole – czyli trzeba jebac osoby z przedpola, a dodatkowo takie ktorych gra w zaden sposob w przyszlych dniach nie zmieni sie od dnia pierwszego, a u kacperka to sie nie zmieni. Imho to sprawia ze on jest podwojnie do zlinczowania – a nawet potrojnie. Kacperek przepierdala gry (moze ibardziej niz ja, lol), da sie go zmeczyc, nie uciaga koncowek, a tutaj est w stagnacji przedpolu i dodatkowo gra under potential i bedzie tak gral. No dla mnie idealny cel na lincz, zwlasczza ze w takiej mafi osmio osbowej szukamy dobrego wzoru linczowania, i ten wzor mi sie bardzo podoba."
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 21:09:29 GMT 1
Jeżeli Mildred to jest łuczyk to ja cofam moje uniewinnienie. Uniewinnie mnie już teraz nie jest Ci na rękę? Nie, po prostu myślałem że to Rokoko a nie gracz, którego gdy jest w mafii to najgorzej czytam ze wszystkich graczy tutaj.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:09:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:09:45 GMT 1
Dlaczego Mandela głosował na bobka? a do cb też pytanko - za co uniewinniasz Grahama?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 21:13:33 GMT 1
Uniewinnie mnie już teraz nie jest Ci na rękę? Nie, po prostu myślałem że to Rokoko a nie gracz, którego gdy jest w mafii to najgorzej czytam ze wszystkich graczy tutaj. Jeśli twoje uniewinnienie bazowało na założeniu, że to rokoko, a ja się tym uniewinnieniem zainspirowałem, no to congratulations, we played ourselves
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 21:14:36 GMT 1
mafia mildred sabrina aquafina
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 8, 2024 21:14:58 GMT 1
Ale nie koniecznie Rokoko, mógłby być jakiś inny gracz. Po prostu nie Łuczyk. Ja go nie umiem czytać.
Jeszcze myślałem o Farciarzu też i Szarleju.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:15:12 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:15:12 GMT 1
Wg moich obserwacji słowo "niemniej" na ogół używam ja, Łuczyk i mafiozi. Mildred mną nie jest, jeśli nie jest Łuczykiem, to jest w mafii i się asekuruje slowem "niemniej" tak w kontekście Mildred, szybko wyłapał ale nie wiem, czy to jakoś wyklucza czy paruje, chyba nie
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:15:53 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:15:53 GMT 1
Ale nie koniecznie Rokoko, mógłby być jakiś inny gracz. Po prostu nie Łuczyk. Ja go nie umiem czytać. ja to Rokoko
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 21:16:40 GMT 1
weź już mu nie mieszaj
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:17:03 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:17:03 GMT 1
hehehe
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 21:17:17 GMT 1
Jak chcecie mnie wyjebać to zróbcie to jutro. Jedyna okazja.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:17:45 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:17:45 GMT 1
Jak chcecie mnie wyjebać to zróbcie to jutro. Jedyna okazja. dlaczego jedyna? bo setup questowy?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 21:18:11 GMT 1
Jak chcecie mnie wyjebać to zróbcie to jutro. Jedyna okazja. a co, jutro wieczorem gra jakiś hemp gru?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 8, 2024 21:18:15 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 8, 2024 21:18:15 GMT 1
niezbyt się kojarzy, jak łeb pod topór dajesz xd
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 21:18:25 GMT 1
Bo jutro położę głowę pod topór, pojutrze już nie.
|
|
|
Post by Mildred Ratched on Nov 8, 2024 21:18:51 GMT 1
A jak nie kładę łba pod topór to jestem nielinczowalny.
|
|