|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:23:29 GMT 1
To ty zachowujesz sie jak warjat: 1. Nie czytasz setupu, nigdy ci sie to nie zdarzylo 2. Dropujesz bez powodu kreacje z dupy i nie umiesz pod to nic wytlumaczyc, tylko rozmemlana retoryka 3. Nie porządkujesz gry 4. Agresywne ataki z dupy Że dobre rzeczy tutaj wylistowałeś, nie mógłbym się przyczepić, bo to samo uważałem. Ale na ten moment ponad to stawiam to: Spoko chyba. Mało miałem czasu czytać Jak wrócę do domu się wypowiem. Na razie jestem wkurwiony mandela szczególnie jeśli jest niewinny to samo graham. Jeden się bawi w szlaczki drugi w udawanie kogoś kim nie jest czym nie dość że zaburzają odczyty yo jeszcze nie pomagają mafii szukac i późniejszy post Według mnie obaj jesteście niewinni. Tj. chodzi mi tutaj o tę emocję. Wreszcie poczułem, że jest ona nakierowana od miastowego wkurwu, a nie na okazywanie tego wkurwu światu.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:24:12 GMT 1
No jutro będzie młyn
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 22:25:49 GMT 1
Setup powstał jak byłem w robocie. Zawsze był znany wcześniej
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:25:51 GMT 1
Czemu spytales mnie o czas?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 22:26:17 GMT 1
Porządkuje grę
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:26:19 GMT 1
Setup powstał jak byłem w robocie. Zawsze był znany wcześniej No taka wątpliwa opinia bo był podany setup na 8 osób zawczasu
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:27:18 GMT 1
No ale spoko Pudel, masz jutro cały dzien na dzialanie, ( :, tutaj zaden autystyk Cie nie rozpierdoli w twoja nieobecnosc wiec MVP stoi przed Toba otworem
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:27:53 GMT 1
Czemu spytales mnie o czas? Bo napisałeś, że chcesz wracać do kreacji, co raczej komplikuje sprawę, co zauważył sam Pudelek zresztą. Bo imo fajnie wypadły te twoje posty po zdekodowaniu ich przez Sabrinę, ale to był d0 d1, dalej to już może być odczytywanie jak jechanie na sprawdzonym patternie. A kojarzę cię jako osobę, która wzywa miasto do krótkiego trzymania na smyczy takich osób.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 22:28:57 GMT 1
Tyle ze wlaze w temat a tam jeden pierdoli po angielsku drugi wali szlaczki i trzeci testuje grę flegmatyka. Chcę grać kreacyjnie ale wiem że przez to Polsce to zaczynam grać po swojemu to zbieram cięgi bo gram po swojemu
Ty za to mandela wskazujesz jako podejrzanego mnie plus testującego coś pshema A głosujesz na niewinnego.
Kto tu gra gorzej? Bardziej podejrzanie?
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:28:57 GMT 1
Kurde w tym wszystkim mi uciekło najłatwiejsze połączenie (tj. jednocześnie najbardziej bezczelne) – Sabrina Mandela
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:31:10 GMT 1
Setup powstał jak byłem w robocie. Zawsze był znany wcześniej No taka wątpliwa opinia bo był podany setup na 8 osób zawczasu Ale się wahało czy będzie 9 czy 10 czy 8 osób – imo to jest do wytłumaczenia.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:32:36 GMT 1
Tyle ze wlaze w temat a tam jeden pierdoli po angielsku drugi wali szlaczki i trzeci testuje grę flegmatyka. Chcę grać kreacyjnie ale wiem że przez to Polsce to zaczynam grać po swojemu to zbieram cięgi bo gram po swojemu Ty za to mandela wskazujesz jako podejrzanego mnie plus testującego coś pshema A głosujesz na niewinnego. Kto tu gra gorzej? Bardziej podejrzanie?
Jestes pierdolniety i kłamiesz i manipulujesz.
Nie wskazuje Ciebie jako podejrzane, a jeżeli bedziesz tak manipulował - to wskazuje wszystkich jako podejrzanych oprócz Ciebie i Trzeciego
dodatkowo - Ty mnie zaatakowales od razu xdddd z dupy
a teraz mi mowisz ze ja cb susuje bo rozwazam twoja cala gre na podstawie jakiejs analizy?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:33:16 GMT 1
grasz naprawde giga chujowo pudel
rozpisalem kazdego gracza
w kazdym graczu rozpisalem co w nim jest sus
nie wskazalem nikogo innego do odjebania oprocz Bobka
a ty mowisz ze wskazuje Ciebie na susa
gdy Ty wyjebales z kreacji bez powodu i wskazales mnie na susa i do teraz nie podales na to zadnego powodu
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:33:32 GMT 1
jebnij sie w ten pusty łeb i wypierdalaj generalnie jak masz tak grac, wypij sobie piwko i do spania
|
|
|
Post by Ace Ventura on Nov 8, 2024 22:33:40 GMT 1
Kurde w tym wszystkim mi uciekło najłatwiejsze połączenie (tj. jednocześnie najbardziej bezczelne) – Sabrina Mandela Bo dalej mam w głowie moment, gdzie mówiąc kolokwialnie wszedłem i jebnąłem w ciebie, Sabrina wspomniała wtedy, że ten kod bez klucza danego przez ciebie i tak jest nic niewarty, a minuty później zaliczyła eurekę.
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:33:51 GMT 1
jeszcze kurwa wbijasz i udajes ze nie wiesz co sie dzialo i czemu zaglosowalem na Sponga, XD, okomedia
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:34:06 GMT 1
jezeli jestes miastowym to od poczatku przepierdalasz miastu gre, co moze byc twoim plejsem, a jak nie - to przestan pic
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 22:34:13 GMT 1
Kurwa ja coś źle czytalem że wskazywałeś mnie i Grahama na początku?
|
|
|
Post by mandela on Nov 8, 2024 22:34:24 GMT 1
Kurwa ja coś źle czytalem że wskazywałeś mnie i Grahama na początku? Tak
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 8, 2024 22:35:01 GMT 1
Ja przepierdalam? Co ty pierdolisz. Jak nie miałem żadnego wpływu na lincz w przeciwieństwie fo ciebie
|
|