|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:06:04 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:06:04 GMT 1
to dziś byś zaczął od pudelka czy Sabina? potrzebuję porady Dla mnie to jest bez znaczenia naprawdę. Quest jest na pewno na którymś z nich, ale nie przewidzi się na którym chyba i tak. Zresztą trzeba zlinczować obu. a nie na tobie byłby quest?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:06:18 GMT 1
O co chodzi z Tobą Piernik w tym momencie? Też masz jakieś zaćmienie umysłowe, czy starasz się podpuścić Pshema? Sam wczoraj zauważyłeś że Pshemo specjalnie wskazuje Mildred, zauważył to też Rokoko, że pewnie ona jest questem a mimo to na tego questa się zdecydował.
Jaka jest szansa, że jeśli jesteś niewinny to ja z Montim wymysliliśmy lincz na Mildred, a do jego przeprowadzenia namawiał Pshemo a zrealizował Rokoko? I że cała trójka Ty, Pshemo i Rokoko jest niewinna?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:06:42 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:06:42 GMT 1
O co chodzi z Tobą Piernik w tym momencie? Też masz jakieś zaćmienie umysłowe, czy starasz się podpuścić Pshema? Sam wczoraj zauważyłeś że Pshemo specjalnie wskazuje Mildred, zauważył to też Rokoko, że pewnie ona jest questem a mimo to na tego questa się zdecydował. Jaka jest szansa, że jeśli jesteś niewinny to ja z Montim wymysliliśmy lincz na Mildred, a do jego przeprowadzenia namawiał Pshemo a zrealizował Rokoko? I że cała trójka Ty, Pshemo i Rokoko jest niewinna? podpuszczam ale się z montim zesraliscie
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:06:49 GMT 1
haha ale was rozlicze jak wrócę Ten się za rozliczanie chce brać ale pokazać co zrobił w grze poza szyfrem nie pokaże.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:07:09 GMT 1
Dla mnie to jest bez znaczenia naprawdę. Quest jest na pewno na którymś z nich, ale nie przewidzi się na którym chyba i tak. Zresztą trzeba zlinczować obu. a nie na tobie byłby quest? No jeżeli ja padne w linczu to jest 2:2 i już nie potrzeba im questa bo wygrali.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:08:27 GMT 1
I to się tyczy każdego mieszkańca, nie?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:09:08 GMT 1
Więc jedyne zastosowanie z tego questa mają takie że se mogę na siebie dać i jak akurat ten z nich padnie to mają mord.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:10:30 GMT 1
No bo moim zdaniem sprawa jest prosta, Mandela już nie dopuszcza mojej niewinności, co oznacza że jest w mafii. W nocy uważam, że pokazałem swój najbardziej miejski styl, skoro on nawet tego nie zinterpretował na moją korzyść, to oznacza, że ma złą wolę. A złą wolę ma mafia.
Powtarzam, ja na przestrzeni tej gry zdążyłem podejrzewać w zasadzie wszystkich. Ilu graczy podejrzewał Mandela? Dlaczego zaraz po moim miejskim wejściu pisze, że to na moją niekorzyść?
Pshemo stosuje dokładnie tę samą taktykę, stara się was przekonać, ze jestem winny bo gram gorzej w mieście niż zwykle. No to jest kurwa bzdura. Gram tak samo pogubiony jak zawsze. Jedynym moim błędem było zaufanie Grahamowi. Ale po linczu na Mildred jestem przekonany, że ten błąd popełniłem.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:11:02 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:11:02 GMT 1
O co chodzi z Tobą Piernik w tym momencie? Też masz jakieś zaćmienie umysłowe, czy starasz się podpuścić Pshema? Sam wczoraj zauważyłeś że Pshemo specjalnie wskazuje Mildred, zauważył to też Rokoko, że pewnie ona jest questem a mimo to na tego questa się zdecydował. Jaka jest szansa, że jeśli jesteś niewinny to ja z Montim wymysliliśmy lincz na Mildred, a do jego przeprowadzenia namawiał Pshemo a zrealizował Rokoko? I że cała trójka Ty, Pshemo i Rokoko jest niewinna? podpuszczam ale się z montim zesraliscie teraz pytanie, czy Mandela też podpuszczał, czy pomyślał, że na serio mi się wjazd Grahama podoba i chciał wykorzystać okazję, żeby kolegę wyciągnąć wiadomo, mafioza nie reaguje pierwszy na rzeczy, tylko czeka na reakcje, żeby się nie rozminąć
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:11:36 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 10, 2024 14:11:36 GMT 1
polizał dupę Mandeli i Trzeciemu i Mandela na dobrze daje, a Trzeci wywraca Mandela - Trzeci? albo jeden z nich z Grahamem? No trzeci gra idealna ciepła dobraa rozgrywkę i bardzo mi to susuje Nikomu nie mogę ufać
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:12:18 GMT 1
via mobile
Post by mandela on Nov 10, 2024 14:12:18 GMT 1
No bo moim zdaniem sprawa jest prosta, Mandela już nie dopuszcza mojej niewinności, co oznacza że jest w mafii. W nocy uważam, że pokazałem swój najbardziej miejski styl, skoro on nawet tego nie zinterpretował na moją korzyść, to oznacza, że ma złą wolę. A złą wolę ma mafia. Powtarzam, ja na przestrzeni tej gry zdążyłem podejrzewać w zasadzie wszystkich. Ilu graczy podejrzewał Mandela? Dlaczego zaraz po moim miejskim wejściu pisze, że to na moją niekorzyść? Pshemo stosuje dokładnie tę samą taktykę, stara się was przekonać, ze jestem winny bo gram gorzej w mieście niż zwykle. No to jest kurwa bzdura. Gram tak samo pogubiony jak zawsze. Jedynym moim błędem było zaufanie Grahamowi. Ale po linczu na Mildred jestem przekonany, że ten błąd popełniłem. Dopuszczam bo cie anty susowalem mimo wszystko na podstawie podobieństwa do Luczyka Ogółem dość zrozpaczony jestem
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:12:25 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:12:25 GMT 1
No bo moim zdaniem sprawa jest prosta, Mandela już nie dopuszcza mojej niewinności, co oznacza że jest w mafii. W nocy uważam, że pokazałem swój najbardziej miejski styl, skoro on nawet tego nie zinterpretował na moją korzyść, to oznacza, że ma złą wolę. A złą wolę ma mafia. Powtarzam, ja na przestrzeni tej gry zdążyłem podejrzewać w zasadzie wszystkich. Ilu graczy podejrzewał Mandela? Dlaczego zaraz po moim miejskim wejściu pisze, że to na moją niekorzyść? Pshemo stosuje dokładnie tę samą taktykę, stara się was przekonać, ze jestem winny bo gram gorzej w mieście niż zwykle. No to jest kurwa bzdura. Gram tak samo pogubiony jak zawsze. Jedynym moim błędem było zaufanie Grahamowi. Ale po linczu na Mildred jestem przekonany, że ten błąd popełniłem. spokojnie pudel, ja cię mam na końcu już chyba listy mafijnej
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:12:57 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:12:57 GMT 1
No bo moim zdaniem sprawa jest prosta, Mandela już nie dopuszcza mojej niewinności, co oznacza że jest w mafii. W nocy uważam, że pokazałem swój najbardziej miejski styl, skoro on nawet tego nie zinterpretował na moją korzyść, to oznacza, że ma złą wolę. A złą wolę ma mafia. Powtarzam, ja na przestrzeni tej gry zdążyłem podejrzewać w zasadzie wszystkich. Ilu graczy podejrzewał Mandela? Dlaczego zaraz po moim miejskim wejściu pisze, że to na moją niekorzyść? Pshemo stosuje dokładnie tę samą taktykę, stara się was przekonać, ze jestem winny bo gram gorzej w mieście niż zwykle. No to jest kurwa bzdura. Gram tak samo pogubiony jak zawsze. Jedynym moim błędem było zaufanie Grahamowi. Ale po linczu na Mildred jestem przekonany, że ten błąd popełniłem. Dopuszczam bo cie anty susowalem mimo wszystko na podstawie podobieństwa do Luczyka Ogółem dość zrozpaczony jestem a Graham bardzo dobrze dawał teraz? co dał bardzo dobrze?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:14:23 GMT 1
Jeszcze ciekawa sprawa, Piernik Ty jesteś dobry w stare edycje, porownaj zachowanie niewinnego Antury względem graczy, którzy chcieli go linczować na początku gier (ja go zawsze niezaleznie od frakcji broniłem), czy on wyskakiwal na nich szybko z szablami?
Bo jak ja go w tej grze na początku mocno cisnąłem (jego i Łuczyka) to od razu mi się bardzo mocno odwinął i zaczął porównywać moją grę do discordowej i generalnie cały jego stosunek do mnie przez tę discordową próbuje tłumaczyć.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:17:07 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:17:07 GMT 1
Jeszcze ciekawa sprawa, Piernik Ty jesteś dobry w stare edycje, porownaj zachowanie niewinnego Antury względem graczy, którzy chcieli go linczować na początku gier (ja go zawsze niezaleznie od frakcji broniłem), czy on wyskakiwal na nich szybko z szablami? Bo jak ja go w tej grze na początku mocno cisnąłem (jego i Łuczyka) to od razu mi się bardzo mocno odwinął i zaczął porównywać moją grę do discordowej i generalnie cały jego stosunek do mnie przez tę discordową próbuje tłumaczyć. już pytałeś wczoraj ale mi się nie chciało nie wiem, nie pamiętam, stary pamiętam grę na MU, to faktycznie tam jebał ostro ludzi analizami w d1, jak był niewinny, tylko że to było rok temu Włoch chuja robił Jabba chuja robił sleuthhound bardziej niewinnych chyba szukał niż mafii foka nie reagowała jak tutaj na podejrzenia, że w d1 omgus
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:20:30 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:20:30 GMT 1
a jak czyścisz Sabina, Pudel? żeby nie było, że mandela w ciebie wjechał jako pomylony niewinny i ty obrażony (urażony xd) na niego i go walisz a Sabin patrzy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:21:04 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:21:04 GMT 1
kurde piernik a co cię tak skłoniło do pudełka na końcu listy? bo mi paranoja rośnie właśnie
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:21:12 GMT 1
no na teraz mam tak 80-20 na korzyść mafijnosci Antury.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:22:24 GMT 1
Chociaż wiadomo, Monti potrafi te swoje sztuczki różne robić, udawać, że szuka mafii. Więc z nim nigdy nie wiadomo.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:22:24 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:22:24 GMT 1
Graham, Mandela wróćcie się do wczoraj przed linczem i chce waszej oceny interakcni Trzeci - Pudelek plus późniejszego natychmiastowego zbratania
|
|