|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:32:52 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:32:52 GMT 1
no Graham ty jesteś rzekomo niewinny, Pudel winny, a Pudel teraz ma więcej energii?
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:33:00 GMT 1
Opowiem, ale to chwila bo muszę odejść od Kompa.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:33:11 GMT 1
Chuja ma a nie energie.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:33:15 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:33:15 GMT 1
Opowiem, ale to chwila bo muszę odejść od Kompa. spoko
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:35:04 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:35:04 GMT 1
Sabin takim sprawdzaniem różnych perspektyw mi teraz zaczyna niebezpiecznie Proroka przypominać. no fajnie się postawić w pozycji pytającego nie pytanego co to za tendencja, mam nie zadawać pytań? kurwa no nie podoba mi się ten gang xd a czysto z gry powinienem mieć was najwyżej
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:35:15 GMT 1
chuja też mam
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:36:25 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:36:25 GMT 1
muszę iść bo siedzę na telefonie jak debil ale jak mówiłem
jeśli Graham jest niewinny to przegraliśmy
trzeba ocenić wszystko CAŁOŚCIOWO i tak, bo sojusze tu się zmieniają nonstoper
robię to i czuję że jestem tłamszony akurat przez Trzeciego i Pudełka z którymi de facto powinienem p tym rozmawiać najwięcej
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:38:24 GMT 1
Graham nie jest niewinny, musiałaby to być zupełnie dziwna mafia, a niewinny Pshemo musiałby ochujać nie chcąc mnie przekonać do swojej niewinności. A tu widać, że postawił na to, że jestem w mafii, bo wie, że mnie do niewinności nie przekona.
Co takiego się zmieniło od czasu linczu na Łuczyku, poza tym, że uznałem że Graham jest winny, że Graham tak zmienił zdanie na mój temat, że stałem się dla niego głównym podejrzanym?
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:39:02 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:39:02 GMT 1
muszę iść bo siedzę na telefonie jak debil ale jak mówiłem jeśli Graham jest niewinny to przegraliśmy trzeba ocenić wszystko CAŁOŚCIOWO i tak, bo sojusze tu się zmieniają nonstoper robię to i czuję że jestem tłamszony akurat przez Trzeciego i Pudełka z którymi de facto powinienem p tym rozmawiać najwięcej no oceniaj sobie nie będę cię tłamsić, przecież dziś masz spokojnie czas, lincz ci nie grozi ale właściwie co ty chcesz oceniać? no pogodziłeś się, że jak Graham niewinny, to przegrana, ale chcesz rozważyć scenariusze z nim niewinnym dla, nie wiem, sportu, czy o co chodzi nie rozumiem, co u ciebie stlamszono teraz
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:40:22 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:40:22 GMT 1
se Monti spokojnie tam oceniaj, a nie biadol tam, że tam cię tlamsza. zadałeś pytanie, to ci odpisałem. możesz dać te twarde rzeczy na pudla, ja chętnie poczytam i rozważe
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:40:31 GMT 1
To, że stara się przekonać Piernika świadczy także o bardzo wysokim prawdopodobieństwie, że w mafii tego Piernika nie ma. Piernik ładnie złapał Anturę na tym "dobrym dawaniu" Pshema. My w trójkę widzimy winę Pshema, Antura jeszcze w nocy twierdził, że dziś Graham, a teraz zaczyna odwodzić od tego tematu, bo widzi, że jest szansa, że się przegłosuje kogoś innego i szybciej skończy grę.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:41:31 GMT 1
via mobile
Post by Trzecia strona on Nov 10, 2024 14:41:31 GMT 1
To, że stara się przekonać Piernika świadczy także o bardzo wysokim prawdopodobieństwie, że w mafii tego Piernika nie ma. Piernik ładnie złapał Anturę na tym "dobrym dawaniu" Pshema. My w trójkę widzimy winę Pshema, Antura jeszcze w nocy twierdził, że dziś Graham, a teraz zaczyna odwodzić od tego tematu, bo widzi, że jest szansa, że się przegłosuje kogoś innego i szybciej skończy grę. no też mi się tak to złożyło, tylko czy to nie za proste? robię prowokacje i Antura się wjebuje jak głupi?
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:42:17 GMT 1
A na czym polega to "dobre dawanie" Pshema? Na zestawianiu w mafii mnie i Montiego. Czyli mafii, za którą jeśli pójdzie Piernik, to mafijny Antura rozgrywkę wygra.
|
|
|
Post by Paul Graham on Nov 10, 2024 14:42:57 GMT 1
Graham nie jest niewinny, musiałaby to być zupełnie dziwna mafia, a niewinny Pshemo musiałby ochujać nie chcąc mnie przekonać do swojej niewinności. A tu widać, że postawił na to, że jestem w mafii, bo wie, że mnie do niewinności nie przekona. Co takiego się zmieniło od czasu linczu na Łuczyku, poza tym, że uznałem że Graham jest winny, że Graham tak zmienił zdanie na mój temat, że stałem się dla niego głównym podejrzanym? To się stało że Łuczyk jest niewinny i zostałem w grze z dwoma niewinnymi i dwoma typami co się ślizgają udając, że ten drugi nie istnieje.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:43:28 GMT 1
Ja nie jestem w mafii. Ty Monti jeśli w niej nie jesteś, to też wiesz, że Graham podaje zły skład mafii. A więc daje źle. W ogóle Ty masz Monti najlepszą pozycję, bo jeśli jesteś niewinny to już powinieneś być pewny że w mafii jest Graham z Mandelą.
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:45:08 GMT 1
Graham nie jest niewinny, musiałaby to być zupełnie dziwna mafia, a niewinny Pshemo musiałby ochujać nie chcąc mnie przekonać do swojej niewinności. A tu widać, że postawił na to, że jestem w mafii, bo wie, że mnie do niewinności nie przekona. Co takiego się zmieniło od czasu linczu na Łuczyku, poza tym, że uznałem że Graham jest winny, że Graham tak zmienił zdanie na mój temat, że stałem się dla niego głównym podejrzanym? To się stało że Łuczyk jest niewinny i zostałem w grze z dwoma niewinnymi i dwoma typami co się ślizgają udając, że ten drugi nie istnieje. ale Ty typie jestes winny, wczoraj napisałeś w chuj mafijnego posta z tym pojsciem za Venturą, Piernik i Ventura szybko wychwycili ze coś jest nie tak, tylko miasto sfrajerzyło, podjelo bledna decyzje, mimo wyraznych przeslanek. ale dzięki temu teraz jest juz widoczne golym okiem, ze jestes w tej mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:45:23 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:45:23 GMT 1
no i moim obowiązkiem jest rozpatrzyć Trzeci - Pudelek, czy nie?
bo jeśli ktoś mnie wpuszcza w maliny to Wy
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:45:41 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:45:41 GMT 1
wydaje mi się że powinieneś to rozumieć i to mnie właśnie martwi
|
|
|
Rozgrywka
Nov 10, 2024 14:46:00 GMT 1
via mobile
Post by Sabin Nararandharama on Nov 10, 2024 14:46:00 GMT 1
bo ergo z pozycji w której miałem karty w ręce skończyłem jako pion
|
|
|
Post by Pudelek on Nov 10, 2024 14:46:47 GMT 1
no ja nie dopuszczam mafii Trzeci-Sabin. Po prostu nie.
|
|