|
Ogólny
May 16, 2020 23:31:29 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 16, 2020 23:31:29 GMT 1
Wy próbujecie mnie wkurwić czy jaki jest cel waszego pisania? xD A co niby miałoby ciebie wkurwić? xD
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:34:00 GMT 1
Post by Statystyczny Miastowy on May 16, 2020 23:34:00 GMT 1
No tomus ma w awatarze moje zdjęcie profilowe (w końcu kreacja 'mnie'), myślałem że wiesz
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:37:16 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 16, 2020 23:37:16 GMT 1
Zapomniałem o tej twojej profilówce
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:39:41 GMT 1
via mobile
Post by Antura on May 16, 2020 23:39:41 GMT 1
Co do żeńskiej kreacji, to pisałem Volvowi przed edycją, że gra Sashą Strunin to złoto, bo przyjemna blondynka, a jak zagrasz kimś mniej sympatycznym, to odpadasz. No i Tomuś zagrał Redem i szybko skończył i generalnie był dużo gorzej odbierany xD Jak się pewnie domyślasz, już dawno to zauważyłem, że ludzie częściej atakują graczy, na których avatar nie mogą patrzeć (vide ja w tej edycji).
Mam sporo żeńskich kreacji na koncie: Agata Kulasiewicz, Amel Bent, Alexis Ren, Anna Shirley, Legalna Blondynka... Coś na bank jeszcze pominąłem
Masz rację, też od przyjścia tutaj głoszę podobne tezy. Nawet Red sobie wybiera naturalne Kreacje, które super się słucha (freeman, house.) No i twój avatar Redzik to jedna z gorszych rzeczy tej edycji, I chyba jedyna które oficjalnie jako Pikachu nie skrytykowałem, bo bałem się, że to zdjęcie gracza, a jakbym obraził kogoś tylko po aparycji, to miasto podświadomie mniej by lubiło głupiego aczkolwiek niewinnego Pikachu. Tutaj pun intended dla Reda, specjalnie na starcie się drapałem po głowie ''o kurwa, ale Red drechowo wygląda, a największy mózg i nikt nie stoi niego blisko!'' W ogóle używanie zdjęć współgraczy albo ich tożsamości jako anonimowej tożsamości, edgy.
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:46:38 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 16, 2020 23:46:38 GMT 1
No tomus ma w awatarze moje zdjęcie profilowe (w końcu kreacja 'mnie'), myślałem że wiesz No ja w ogóle na początku napisałem, że Doktor Redzik zabija avatarem i ma szpetny ryj, czy coś takiego. Chciałem sprawdzić, czy nie robisz mnie w chuja i nie grasz sam sobą.
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:48:20 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 16, 2020 23:48:20 GMT 1
Gary też o tym myślałem,że Red postanowił grać sobą i śmiać się prosto w twarz ludziom ,którzy by go uznali za podszywa xD
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:53:09 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 16, 2020 23:53:09 GMT 1
Mnie nie chodzi o żółć i nie przejmuję się. Po prostu zauważam fakt, że jak się wbija na cmentarz to nagle wszyscy wszystko wiedzą, bo ten coś przeczyta, tamten dopowie i już jest całościowy obraz. Dla mnie podstawą tego jak cmentarz błądził jest to, że jeszcze do niedawna ja tu byłem przedstawiany jako główny mafiozo. Zresztą w poprzedniej edycji też jak wszedłem na cmentarz nagle miałem jasność, że w mafii jest Wojewódzki A to akurat 100% racji, na cmentarzu jest łatwiej, bo można spokojnie pomyśleć, nikt się nie dopierdala, nie zastanawiasz się, czy już coś pisać, czy za chwilę itp. No a za winnego Cię miałem przez większość pobytu na cmentarzu, bo: -poszedłeś na ten remis, jak się okazało - spałeś, ale mogłeś ściemniać, ja myślałem, że drzesz łacha z mojego spania dzień wcześniej. -nie zauważyłeś tego, co odpierdolił Sznudzian przy linczu na mnie i po moim "testamencie", Konsultant dostał trochę oskarżeń, gdy się darł przed linczem na Jaruzelu, że padnie niewinny, tu Sznudzian też za wcześnie lamentował. Myślałem, że go kryjesz, bo jesteś w mafii. Ale zajebista edycja z Twojej strony, oby więcej takich (no chyba że będę w mafii, wtedy nie ).
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:54:24 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 16, 2020 23:54:24 GMT 1
Gary też o tym myślałem,że Red postanowił grać sobą i śmiać się prosto w twarz ludziom ,którzy by go uznali za podszywa xD Mnie Red przed edycją pisał, że Doktor Redzik ma głos w pierwszym linczu, co sugerowało, że nie on nim gra. Ale mógł mnie robić w chuja, co podejrzewałem, wszak edycję wcześniej, przed grą, ja go zapewniałem, że nie gram.
|
|
|
Ogólny
May 16, 2020 23:56:57 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 16, 2020 23:56:57 GMT 1
Gary też o tym myślałem,że Red postanowił grać sobą i śmiać się prosto w twarz ludziom ,którzy by go uznali za podszywa xD Mnie Red przed edycją pisał, że Doktor Redzik ma głos w pierwszym linczu, co sugerowało, że nie on nim gra. Ale mógł mnie robić w chuja, co podejrzewałem, wszak edycję wcześniej, przed grą, ja go zapewniałem, że nie gram. Nawet z tych czytanych edycji to tylko raz widziałem, że egze zagrał na prawdziwym nicku i śmiał się na pewno z tego,że się podszywa
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 0:08:29 GMT 1
Post by Philip Marlowe on May 17, 2020 0:08:29 GMT 1
Niestety to Szarlej, a Szarlej obok Łuczyka i Garego (sorry Panowie) to osoba, której gry w mafię (szczególnie w mieście) najmniej potrafię zrozumieć/zaakceptować pomimo ogólnej sympatii. Chodzi o sympatię do Szarleja, nie do całej naszej trójki? Ja też nie do końca rozumiem grę Szarleja, ale umiem go szybko rozpoznać i uniewinnić.
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 0:20:44 GMT 1
Post by Statystyczny Miastowy on May 17, 2020 0:20:44 GMT 1
Nie do końca rozumiem o co wam chodzi z tą moją profilówką, wiadomo, że celowo jest tak wykonana (poza, światło, kąt itp. widać, że nieprzypadkowo), bo jest śmiechowa i dlatego ją lubię - chociaż bankowo będę zmieniał bo z racji pełnionych obecnie obowiązków muszę mieć jednak trochę bardziej reprezentatywną, nawet jeśli to tylko głupi facebook ;d ale nie wydaje mi się, żeby wyglądała jakoś bardzo groźnie, ale może dlatego, że się do niej przyzwyczaiłem (NK DOROBI CZAPKE WPIERDOLKE) natomiast ogólnie zgadzam się z Anturą, że takie kreacje raczej średnio są na miejscu. ja się tam tym w ogóle nie przejmuję, nawet jako wybitny narcyz byłbym w stanie sam taką kreacją zagrać (w sensie zagrać 'sobą' i ustawić sobie swój awatar), natomiast nie każdy gracz patrzy w ten sposób. Część chce kryć swoje prawdziwe personalia, ma kompleksy na punkcie wyglądu itp. itd.
więc zjawisko co do zasady SŁABE (nie liczę tego, jak sobie Volv z Małpą zagrali nawzajem swoimi kreacjami bo było to chyba dogadane).
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 0:38:43 GMT 1
via mobile
Post by Volverin on May 17, 2020 0:38:43 GMT 1
Oczywiście dogadane Ktoś chyba też kiedyś wstawił twarz tomusia na avatar
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 5:57:02 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 17, 2020 5:57:02 GMT 1
Farciarz w edycji w której akurat nie grałem o ile dobrze pamiętam xD
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 6:14:15 GMT 1
via mobile
Post by Doktor Redzik on May 17, 2020 6:14:15 GMT 1
Nie do końca rozumiem o co wam chodzi z tą moją profilówką, wiadomo, że celowo jest tak wykonana (poza, światło, kąt itp. widać, że nieprzypadkowo), bo jest śmiechowa i dlatego ją lubię - chociaż bankowo będę zmieniał bo z racji pełnionych obecnie obowiązków muszę mieć jednak trochę bardziej reprezentatywną, nawet jeśli to tylko głupi facebook ;d ale nie wydaje mi się, żeby wyglądała jakoś bardzo groźnie, ale może dlatego, że się do niej przyzwyczaiłem (NK DOROBI CZAPKE WPIERDOLKE) natomiast ogólnie zgadzam się z Anturą, że takie kreacje raczej średnio są na miejscu. ja się tam tym w ogóle nie przejmuję, nawet jako wybitny narcyz byłbym w stanie sam taką kreacją zagrać (w sensie zagrać 'sobą' i ustawić sobie swój awatar), natomiast nie każdy gracz patrzy w ten sposób. Część chce kryć swoje prawdziwe personalia, ma kompleksy na punkcie wyglądu itp. itd.
więc zjawisko co do zasady SŁABE (nie liczę tego, jak sobie Volv z Małpą zagrali nawzajem swoimi kreacjami bo było to chyba dogadane). Zgadzam się tutaj Red, zdecydowałem się jednak na taką kreację wiedząc, że akurat Ty nie będziesz miał z tym problemu. Wybór takiej kreacji nie jest rzeczą łatwą, rozkminiałem, czy wstawić redowy avatar czy wystarczy mi sama nazwa kreacji i zdecydowałem na tak, z zamiarem zmiany bezpośrednio po edycji. To oczywiste, że można wyrządzić w ten sposób szkody. Nigdy do końca nie wiadomo, jak stoi czyjeś zdrowie psychiczne albo czy ktoś nie potrzebuje ukrywać zdjęcia z przyczyn zawodowych. Znam jednak trochę Reda i wiem, że na serio by się tym nie przejął
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 8:59:48 GMT 1
Post by Edward Durda on May 17, 2020 8:59:48 GMT 1
Ej ale mi nie chodziło o to, żeś brzydki tylko o to, że na tym zdjęciu trochę na takiego cwaniaczka wychodzisz. Jak do tego dodamy całe to kreowanie się na Ciebie to robi się mix, który raczej nie pomaga w budowaniu pozytywnej kreacji. No na pewno sympatyczniej wychodzi blondyneczka Sasha Strunin Ale może jakby grały z nami głównie kobiety, to by stwierdziły podświadomie o jaki fajny Redzik i by go nie linczowały.
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 10:34:46 GMT 1
Post by Edward Durda on May 17, 2020 10:34:46 GMT 1
Jest nadzieja w Osieckiej, więc pewnie poleci w mordzie.
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 10:51:42 GMT 1
via mobile
Post by Philip Marlowe on May 17, 2020 10:51:42 GMT 1
Jest nadzieja w Osieckiej, więc pewnie poleci w mordzie. Też tak to widzę. Czemu napisałeś, że nie trawisz mojej gry w mieście (czy jakoś tak)?
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 11:01:36 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 17, 2020 11:01:36 GMT 1
Ja pierdole Sznudzian pojebał konta XDDDDDDDD
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 11:18:58 GMT 1
Post by Mikaela Shiffrin on May 17, 2020 11:18:58 GMT 1
Gówno prawda Sznudzian, jako Kurski żyłeś długo i byłeś w mafii ze mną i z Garym oraz zostałeś zlinczowany w 8 linczu.
|
|
|
Ogólny
May 17, 2020 11:24:52 GMT 1
via mobile
Post by Philip Marlowe on May 17, 2020 11:24:52 GMT 1
Dobry post Cozmo teraz, o tym, że Sznudzian szuka wszelkich sposobów, żeby ludzie uznali go za niewinnego.
|
|