|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:12:15 GMT 1
Lancelocie, skoro znasz poprzednią edycję, to powinieneś znać strategię ewidentnie niewinnego Mariana, która to pozwoliła się kilku graczom zazielenić. Sprawiasz wrażenie dobrego gracza. Akurat nie pamiętam dokładnie postu Mariana, ale pamiętam, że miał kilku czerwonych jako miastowych, nie pamiętaj jednak ilu miał zielonych mafiozów.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:12:18 GMT 1
Mistrzu Gry, opis użytkownika Testament Cozmo zaburza przejrzystość rozgrywki. Spoko, zlinczujemy Cię jutro i przestanie Ci przeszkadzać. Znamienne też, że przypierdalasz się do mojego opisu a nie do mafijnych postów
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:12:30 GMT 1
Dlatego od początku był na świeczniku Był na świeczniku bo kurwił logikę.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 20:12:51 GMT 1
Na świeczniku był między innymi przez swoje mafijne posty z początku rozgrywki.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 20:13:20 GMT 1
Gorczyca, wiesz co, jak ja cię tak czasami słucham, to ja se tak myślę, czy mój ojciec 9 miesięcy przed twoim urodzeniem gdzieś twojej matki na zabawie nie spotkał, no bo taka zgodność genetyczna to rzadko się trafia.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:13:37 GMT 1
Na świeczniku był między innymi przez swoje mafijne posty z początku rozgrywki. Zdecydowanie bardziej zgadzam się z tą opinią
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 21, 2020 20:15:16 GMT 1
A mój święty braciszek już po paciorku. Szkoda.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:16:12 GMT 1
Co do uniewinniania to dobry jest też przykład Leclerca z poprzedniej edycji, który w końcowej fazie swojego żywota nie potrafił porządnie oskarżyć nikogo spoza tych, którzy już byli w jakiś sposób oskarżani (nawet niesłusznie) - mafia ma ewidentny problem z niewinnymi, nawet jeśli czasem jednemu z nich pozwoli to przeżyć zbyt długo.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:17:04 GMT 1
Nuda.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:17:35 GMT 1
I w drugą stronę - brak uniewinnienia Sheparda i Kmicica po mocno miastowym wejściu w końcową fazę rozgrywki - bardziej był na rękę mafii niż to, że wcześniej ktoś uniewinniał Sznudziana czy Bękarta.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:18:37 GMT 1
Przede wszystkim mafiozi wcale nie boją się uniewinniać, zdecydowanie wolą to niż oskarżać. Zdecydowanie się nie zgadzam. Np taki Kukuczka. najpierw miał oskarzenia do Akwarelisty i Osieckiej. Przecież nie chodzi o to, że mafiozi nie oskarżają, tylko że robią to chujowo, bo wiedzą, że oskarżają niewinnego. Ile kojarzysz sytuacji, gdy mafiozo nakręcił lincz na niewinnym? Ja z głowy podam Sznudziana na Marlowe i Lahma na Golcu pierdolcu, z czego ten drugi szybko przez to poleciał. Miastowy, nawet jeśli oskarża niewinnego, nie wie o tym i jest mniej lub bardziej pewien swoich racji.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 20:19:18 GMT 1
A mój święty braciszek już po paciorku. Szkoda. mój brat komuch widzę imprezuje na mieście z flaszką. Cóż za skalanie dla mojego pięknego nazwiska
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:19:23 GMT 1
Ciekaw jestem jaką postawę przyjmie przyparty do muru Piotr Kozioł.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:19:44 GMT 1
Oho, nadal śmieszkuje.
|
|
|
Rozgrywka
May 21, 2020 20:22:44 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 21, 2020 20:22:44 GMT 1
Z nadmiaru dostępności trawa obrzydła, alpaka zaczyna konsumować regulamin gry. Kontastuje, że wówczas będzie mogła zrobić to, co pozostali trawobiegacze. Wysrać go.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:22:51 GMT 1
Mafia ZAWSZE ma problem z uniewinnionymi. Jeśli już chcecie się odnieść do poprzedniej edycji, to doskonale pokazuje to przykład Shiffrin. Przecież tam o uniewinnienie za tożsamość najbardziej sapała się miastową Osiecka, problem mieli też miastowi Akwarelista oraz Szyfrant. Ale fakt, czasem mafiozi się wkurzają na takie uniewinnienia, zwłaszcza za tożsamość lub bez podania argumentów.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 20:23:43 GMT 1
Ciekaw jestem jaką postawę przyjmie przyparty do muru Piotr Kozioł. to można do księdza, tak w biały dzień?
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:24:23 GMT 1
Z nadmiaru dostępności trawa obrzydła, alpaka zaczyna konsumować regulamin gry. Kontastuje, że wówczas będzie mogła zrobić to, co pozostali trawobiegacze. Wysrać go. Jeśli chodzi o wysrywanie się na coś, to polecam testament Cozmo, to już tradycja.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:25:41 GMT 1
Mafia ZAWSZE ma problem z uniewinnionymi. Jeśli już chcecie się odnieść do poprzedniej edycji, to doskonale pokazuje to przykład Shiffrin. Przecież tam o uniewinnienie za tożsamość najbardziej sapała się miastową Osiecka, problem mieli też miastowi Akwarelista oraz Szyfrant. Ale fakt, czasem mafiozi się wkurzają na takie uniewinnienia, zwłaszcza za tożsamość lub bez podania argumentów. Mafijny Bękart też się sapał, poza tym sapanie na forum miasta to jedno, wkurw wewnętrzny mafiozy to drugie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:26:28 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia.
|
|