|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 21, 2020 20:26:50 GMT 1
Mafia ZAWSZE ma problem z uniewinnionymi. Jeśli już chcecie się odnieść do poprzedniej edycji, to doskonale pokazuje to przykład Shiffrin. Przecież tam o uniewinnienie za tożsamość najbardziej sapała się miastową Osiecka, problem mieli też miastowi Akwarelista oraz Szyfrant. Ale fakt, czasem mafiozi się wkurzają na takie uniewinnienia, zwłaszcza za tożsamość lub bez podania argumentów. Mafia ma problem z takimi osobami w późniejszym etapie gry i muszą prędzej czy później zamordować. Dla nich im wcześniej niewinnego zamordują tym lepiej.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:27:58 GMT 1
Komunikaty Radiowe F1 niewinne.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 20:28:19 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia. Sir Lancelot owszem, trochę podreperował wizerunek po powtórnym wejściu do tematu. Ale dlaczego takie zdanie o Panu Tenorku?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:28:24 GMT 1
Przecież tam o uniewinnienie za tożsamość najbardziej sapała się miastową Osiecka, problem mieli też miastowi Akwarelista oraz Szyfrant. Ale fakt, czasem mafiozi się wkurzają na takie uniewinnienia, zwłaszcza za tożsamość lub bez podania argumentów. Mafijny Bękart też się sapał, poza tym sapanie na forum miasta to jedno, wkurw wewnętrzny mafiozy to drugie. Osiecka odpuściła temat, gdy bardzo wielu graczy napisało, że Shiffrin niewinny, Bękart ciągnął temat przez kilka dni, sugerując, że to podejrzane, iż nagle tak wszyscy zaczęli kogoś bronić, a Osiecka to podłapała. W sumie to bardzo mafijne sugerować coś, a potem w ogóle tego nie uwzględniać w swoich typach, tak jak robił to Bękart.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:28:39 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia. Wg mnie Leo Ruchas w mafii.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:29:17 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia. Jak możesz tak pisac? Przeciez ja mam zawsze mafijne poczatki xD A Pan Tenorek oprócz podczepienia na ataki na mnie nie zrobił nic innego, także bardziej winny niż niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 20:29:23 GMT 1
Testament Cozmo może mieć rację, pytanie czy ktoś go posłucha.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:30:43 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia. Wg mnie Leo Ruchas w mafii. a dla mnie to jest za glupie na mafiozę.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:31:40 GMT 1
Według mnie Pan Tenorek i silancelot niewinni, a na pewno nie powinniśmy ich linczować pierwszego dnia. Sir Lancelot owszem, trochę podreperował wizerunek po powtórnym wejściu do tematu. Ale dlaczego takie zdanie o Panu Tenorku? Według mnie zachowuje się bardzo miastowo.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:32:24 GMT 1
Testament Cozmo może mieć rację, pytanie czy ktoś go posłucha. Nikt nie słucha testamentu Cozmo, gdyby ktoś posłuchał to świat by się skończył.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:33:07 GMT 1
Możliwe, że się mylę, bo mam nienastrojoną harfę dzisiaj.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 20:33:25 GMT 1
Wg mnie Leo Ruchas w mafii. a dla mnie to jest za glupie na mafiozę. Ale co jest za głupie na mafiozę?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 20:33:27 GMT 1
Sir Lancelot owszem, trochę podreperował wizerunek po powtórnym wejściu do tematu. Ale dlaczego takie zdanie o Panu Tenorku? Według mnie zachowuje się bardzo miastowo. Co przez to rozumiesz? Co miastowego zrobił?
|
|
|
Post by Alpak on May 21, 2020 20:34:33 GMT 1
Przypadkowo trąca ogonem znicz na grobie Stanisława Mikulskiego. Ziemia się trzęsie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 20:35:08 GMT 1
Według mnie zachowuje się bardzo miastowo. Co przez to rozumiesz? Co miastowego zrobił? Reaguje bardzo emocjonalnie.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:37:41 GMT 1
Komunikaty Radiowe F1 niewinne. Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? bo dla mnie bardziej niewinny niż winny, ale nie zazieleniłbym.
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:38:02 GMT 1
Co przez to rozumiesz? Co miastowego zrobił? Reaguje bardzo emocjonalnie. Gdzie, w którym miejscu?
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 21, 2020 20:39:04 GMT 1
Komunikaty Radiowe F1 niewinne. Na jakiej podstawie tak stwierdzasz? bo dla mnie bardziej niewinny niż winny, ale nie zazieleniłbym. na tej samej co zawsze xD
|
|
|
Post by sirlancelot on May 21, 2020 20:39:13 GMT 1
Przypadkowo trąca ogonem znicz na grobie Stanisława Mikulskiego. Ziemia się trzęsie. Mistrz gry miał karać za posty niezwiązane z grą. Mogę zapytać jak ten post odnosi się do gry?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 21, 2020 20:39:15 GMT 1
Leo Rojas do ścisłej obserwacji.
Żegnam się z państwem, do jutra.
|
|