|
Rozgrywka
May 21, 2020 21:04:07 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 21, 2020 21:04:07 GMT 1
Macie rację, lepiej nie wchodźcie babce w drogę
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 21:04:41 GMT 1
Co to jest las w Wilkowyjach przy dżungli amazońskiej. Babka się nie popisuje, bo babka jest pozerem.
|
|
|
Rozgrywka
May 21, 2020 21:06:32 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 21, 2020 21:06:32 GMT 1
Jakbym miała pokazać palcem pozorowane zagrania to Twoje zaczepianie babki będzie bez wątpienia wysoko
|
|
|
Post by babka on May 21, 2020 21:09:01 GMT 1
pytam czego chcecie od babki to nawet nie potraficie odpowiedzieć
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 21, 2020 21:09:31 GMT 1
Zacznij szukać mafii.
|
|
|
Post by Alpak on May 21, 2020 21:10:18 GMT 1
Najlepiej tej z poprzedniej edycji, jak niektórzy tutaj.
|
|
|
Post by Alpak on May 21, 2020 21:15:34 GMT 1
|
|
|
Post by babka on May 21, 2020 21:15:49 GMT 1
całkiem rozumni jesteście w tej dżungli
|
|
|
Post by babka on May 21, 2020 21:32:57 GMT 1
bez sensu czytałam ten temat, tylko sie zdenerwowałam
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 21:37:06 GMT 1
Babko, a czemu to się zdenerwowałaś?
|
|
|
Post by babka on May 21, 2020 21:38:44 GMT 1
straszne głupoty
|
|
|
Post by babka on May 21, 2020 21:40:04 GMT 1
mniejsza ilość nie poszła w parze z większą ilością treści
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 21:45:48 GMT 1
oj babko, rozgrywka trwa raptem pięć godzin. Daj nam szanse i nie zostawiaj nas na łaskę wójta.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 21, 2020 21:54:46 GMT 1
Najzabawniejsze w ostatnich rozgrywkach jest to, jak każdy na każdego próbuje zarzucać haczyki
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 21, 2020 21:59:32 GMT 1
Zabawnie brzmi to akurat w Twoich ustach.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 21, 2020 23:20:24 GMT 1
Na dodatek jeszcze przed pierwszym linczem jeden miastowy mocno oskarży aż dwóch mafiozów w jednym poście. Musimy mu zaufać. Czyżby historia z mojej linii czasowej się powtórzyła?
Na sześćdziesiątej dziewiątej stronie podręcznika gry w mafię można znaleźć zapis dotyczący mafiozów: - Luźne relacje z pozostałymi mafiozami - jakieś dziwne prztyczki, czego mafiozi się wystrzegają w stosunku do miastowych, przykład Kukuczki i Boba, gdzie Kukuczka, który raczej dbał o to by nie poleciał odezwał się do Boba z takim tekstem, którego by nie użył do niewinego
Patrzcie jak Jacek Walkiewicz nieśmiało, bo nieśmiało, próbuje najeżdżać na słynnego Leo Rojasa:
No ciekawe pytanie. Jak podczepisz się porządniej, to pewnie ktoś się jeszcze posłucha.
Edycja jest tak kameralna, że wszyscy są do obserwacji, ale rozumiem, że ten post ma na celu zakomunikowanie, że może odda jutro na niego głos. A odmeldowanie się to jest klasyk, Mieszko i Dj Bobo lubią to. xD
Walkiewicz zamiast wytłumaczyć nam, dlaczego Kot jest niewinny, to tłumaczy nam, dlaczego napisał uniewinniającego posta. Czyli tłumaczy sam siebie, a nie Kota. Kot faktycznie napisał fajnego posta, Karolina Gorczyca to jakiś ogar, ale to nie czas na lizanie się po fiutach! To czas na szukanie mafiozów.
Oprócz tego, to Walkiewicz sprawia wrażenie lizusa oraz gościa, któremu brakuje odwagi.
Tutaj to przeszdłeś sam siebie xD Cytując klasyka - Sirlancelot, ale ty też już masz niezły lipton jak widzę. Ten pogrubiony tekst napisałeś na serio?
Podczepiam się pod uniewinnienie Kominikatów F1 i zawężam szukanie mafii do 11 osób.
Zachęcam, by odstosunkować się od Piotra Kozioła chociaż przez pierwszy dzień, dać mu immunitet do pierwszego linczu, bo coś mi tu śmierdzi powtórką z Jaruzelskiego. Jak jest w mafii, i tak się wkopie. Jak jest w mieście, to gwarantuję, że błyskawicznie się mocno zazieleni niczym Komunikaty F1.
Paweł Kozioł bardzo ładnie zauważył, że Alpak czyta rozgrywkę na bieżąco, a do pewnego momentu się nie odzywał, aż coś napisał, co było nawiązaniem do bieżącego tematu. Samo to o Alpaku jeszcze nic nie mówi, ale ta dwójka razem w mafii być nie może.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 5:58:59 GMT 1
via mobile
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 5:58:59 GMT 1
Witajcie w nowym dniu, który nam Pan Bóg dał! Właśnie przygotowuję sobie domową ambonę, z której zamierzam obłożyć ekskomuniką wójta gminy wilkowyje. Zachęcam do udziału w masówce wszystkich obywateli miasta. W zamian proponuję specjalną modlitwę biskupa sądeckiego w intencji nieudanego mordu mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 6:04:44 GMT 1
via mobile
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 6:04:44 GMT 1
Panie Duda (Future Trunks). Bardzo dziwna ta wypowiedź na mój temat. Dlaczego taka obrona? Przecież nie ma szans, żebym poleciał. Próbujesz puścić mi oczko? Księdzu? Toż to nie wypada!
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 6:24:58 GMT 1
Ej no, ale tak serio. Typ się zarejestrował jako Paweł Kozioł, po Piotrze Koźle. Jeśli rejestrujesz taką kreację, to tylko po to, żeby się porządnie poprzepychać w early. Wójt całe kreowanie na konflikt niemal totalnie olał. Jaki może być tego powód?
|
|
|
Post by sirlancelot on May 22, 2020 6:58:59 GMT 1
Rodzina psuje mi wejście w grę i muszę się odmeldować na nie wiem ile czasu ;/ Tutaj to przeszdłeś sam siebie xD Cytując klasyka - Sirlancelot, ale ty też już masz niezły lipton jak widzę. Ten pogrubiony tekst napisałeś na serio?
Hmm, tak. Normalnie bym tego nie napisał, ale akurat wrzuciłem kontrowersyjną tezę, która chciałem szybko wyjaśnic, ale musialem odejsc od gry.
|
|