|
Rozgrywka
May 22, 2020 10:59:07 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 10:59:07 GMT 1
Ale nie rozumiem, Walkiewicz, cała trójkę nam dzisiaj podasz? Wykorzystaj chociaż koło fortuny, które podrzucałem, będzie to miało więcej wartości niż Twoje wnioski. O trójkę będzie ciężko, ale jest kilku graczy, którzy grają już zielono i myślę, że będzie się dało stworzyć bardzo mocne grono podejrzanych Jesteś połączeniem dziewicy z wszystkowiedzącym nastolatkiem.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 10:59:42 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 10:59:42 GMT 1
Jednocześnie to był bardzo miły post, taki sympatyczny, trochę przeciwstawny do Twojej poprzedniej twórczości Jaca.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 11:00:20 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 11:00:20 GMT 1
Skoro już jesteś taki dobry w analizach, to napisz trzy fajne cechy Karoliny i cztery niefajne cechy Karoliny.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:01:10 GMT 1
Ja cały czas jestem sympatyczny, za punkt honoru postanowiłem sobie zagrać sympatyczną edycję, niezależnie od przynależności
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:02:13 GMT 1
Nie zrobię tego, gdyż skupianie się na Karolinie obecnie mija się z celem. Każdy widzi, że jest prawie na pewno niewinna i poleci w jednym z pierwszych mordów.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 11:02:20 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 11:02:20 GMT 1
Nie wiem, o jakim błędzie mówisz, Walkiewicz. Dla mnie na przykład Rojas jest podejrzany z gry. O błędzie już nie rozmawiajmy, sam niepotrzebnie pociągnąłem ten temat, chciałem wyjaśnić jakie emocje mną kierowały od pewnego momentu dnia wczorajszego.
Rojas oczywiście jest również podejrzany z gry, problem w tym, że umknęło mi to wcześniej i możliwe, że gdyby nie ten błąd to dalej miałbym inną perspektywę na tego gracza, nie wiem.
Hej, ale trochę podobna matryce macie. Rojas 'no kurde Walkiewicz winny ale nwm muszę sprawdzić w excelu jeszcze dajcie czas madafaka'. Walkiewicz 'no kurcze Rojas winny ale patrzcie, umknęło mi tu coś, mam jakąś złą percepcję, nie wiem nie wiem nie wiem'.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 11:04:39 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 11:04:39 GMT 1
Ja cały czas jestem sympatyczny, za punkt honoru postanowiłem sobie zagrać sympatyczną edycję, niezależnie od przynależności No tak, na Karolajn już poświęcałeś dużo czasu. Czyli nie oczyszczam ludzi, którym nie ufam.
Wymówki. Tchórzostwo miastowego, albo celowe działanie mafiozy. Rozgryzłem Panią, przynależność miasto lub mafia
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 11:05:37 GMT 1
Hola, hola. Nigdzie nie mam bólu o to, że Komunikaty są niewinne. Chciałem się po prostu dowiedzieć od Testamentu dlaczego tak łatwo oczyszcza Komunikaty.
I również nie zabolało mnie, że ewentualna wina może zazielenić Ciebie i Gorczycą (którą bez tego uważam za niewinną). Chciałem poznać Twoje motywacje odnośnie tego posta. Przy pierwszym pytaniu nie dopatrzyłem, że taką tezę postawił Testament. Na drugie pytanie również odpowiedział Testament. Ty mój post pominąłeś, a teraz twierdzisz, że miałem ból o coś co chciałem wyjaśnić. Moim zdaniem nadinterpretujesz.
Wiesz już, czemu Komunikaty niewinne? No nie potrafię jakoś do tego dojść. Chyba dopiero wina Walkiewicza zazieleniłaby mi Komunikaty, bo nie sądzę, żeby mafiozo dawał koledze "prztyczek" odnośnie kreacji, a ten tak natychmiastowo ją odpuścił.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:05:46 GMT 1
Nie mam wpływu na to jak gra Rojas wobec mnie.
Owszem, poświęcałem, teraz zrobiła dużo dobrej roboty, po co mam się na niej dalej skupiać? Szkoda mojej energii, są lepsze cele.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:06:02 GMT 1
Dlaczego niektórzy nie potrafią zrozumieć, że to kogo się oskarża i kogo broni w dniu 0 nie ma żadnego znaczenia?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:07:44 GMT 1
Oczywiście, że ma to znaczenie. Chyba, że sobie losujesz podejrzanych z koła fortuny.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 11:08:14 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 11:08:14 GMT 1
Dlaczego niektórzy nie potrafią zrozumieć, że to kogo się oskarża i kogo broni w dniu 0 nie ma żadnego znaczenia? A jak dasz głos na Walkiewicza to już z nim zostaniesz no matter what?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:08:34 GMT 1
Nie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:15:08 GMT 1
Rojas, napisałeś że wierzysz w analizę mojej winy, ale musisz się bardziej przyjrzeć. Skoro wierzysz, to czemu chcesz się jeszcze przyglądać? A skoro musisz się przyjrzeć, to czy to zrobiłeś? Wywnioskowałeś cokolwiek?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:16:08 GMT 1
Oczywiście, że ma to znaczenie. Chyba, że sobie losujesz podejrzanych z koła fortuny. Nie widzę zatem spójności w Pana grze. Bo Pan sam pisał, że Pan sobie atakujesz losowo bawiąc się grą: A teraz Pan piszesz, że ma znaczenie, to kogo Pan atakowałeś w dniu 0?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:16:44 GMT 1
Właśnie się przyglądam.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 11:19:34 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 11:19:34 GMT 1
Walkiewicz, Rojas.
Jakbyście mieli title decider w G1 - nie giniecie jeśli zagłosujecie na:
a) kogoś obecnie spoza podejrzeń, kto będzie KANDYDATEM blisko godziny zero; b) Rojasa (dla Walkiewicza), Walkiewicza (dla Rojasa).
To która opcje byście wybrali?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 11:20:17 GMT 1
Oczywiście, że ma to znaczenie. Chyba, że sobie losujesz podejrzanych z koła fortuny. Nie widzę zatem spójności w Pana grze. Bo Pan sam pisał, że Pan sobie atakujesz losowo bawiąc się grą: A teraz Pan piszesz, że ma znaczenie, to kogo Pan atakowałeś w dniu 0? Atakuję całkowicie celowo, a nie losowo PRZY TYM JEDNOCZEŚNIE bawiąc się grą
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:20:37 GMT 1
A nie wiem, skąd mam wiedzieć, do linczu jeszcze 9 godzin.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 11:21:36 GMT 1
Nie widzę zatem spójności w Pana grze. Bo Pan sam pisał, że Pan sobie atakujesz losowo bawiąc się grą: A teraz Pan piszesz, że ma znaczenie, to kogo Pan atakowałeś w dniu 0? Atakuję całkowicie celowo, a nie losowo PRZY TYM JEDNOCZEŚNIE bawiąc się grą A gdzie jakieś wnioski?
|
|