|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 15:09:06 GMT 1
Kot właśnie napisał kilka rzeczy, które sam pomyślałem, gdy czytałem temat z telefonu i uznałem, że nie chce mi się tego pisać. Czyli pewnie Kot niewinny.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 15:09:57 GMT 1
Jedna rzecz, która mi zgrzytała u Future Trunks, to ten post: mafiacorner.boards.net/post/13766/threadA konkretnie brak konkluzji w tym poście. Zaatakował mnie, okej, ale w końcu nie wiem czy ma mnie za mafię, czy po prostu mnie podszczypywał. Później już po wjeździe Karoliny Gorczycy na mnie dołączył się do ofensywy w moim kierunku, więc już ten temat olałem, ale ten post w próżni jest dziwny, bo zaczepił sporo osób, ale nie wiadomo co z tego wszystkiego wynika. W końcu nie wiadomo czy ma Leo Rojasa za mafię? Stworzył jakąś interakcję Paweł Kozioł - Alpak, ale o samych graczach się nie wypowiedział.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 15:11:12 GMT 1
I generalnie trochę spora agresja bije z jego postów, ale może to taki styl gracza.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 15:12:24 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 15:12:24 GMT 1
Kot właśnie napisał kilka rzeczy, które sam pomyślałem, gdy czytałem temat z telefonu i uznałem, że nie chce mi się tego pisać. Czyli pewnie Kot niewinny. Cozmo, ale wiesz że piszesz coś w tym stylu już drugi raz? XD
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 15:17:35 GMT 1
Kot właśnie napisał kilka rzeczy, które sam pomyślałem, gdy czytałem temat z telefonu i uznałem, że nie chce mi się tego pisać. Czyli pewnie Kot niewinny. Cozmo, ale wiesz że piszesz coś w tym stylu już drugi raz? XD Wiem, i co z tego?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 15:22:22 GMT 1
Co tu się odjeleniowuje to nie mam pojęcia
1) Konstanty Kot mi zarzuca, że podpiąłem się pod Babkę? Że jak? Nie padło w tej grze bardziej nieprawdziwe zdanie. Pierwszy oddałem głos na Babkę (na serio, nie dla jaj jak Alpak), i w oóle jako pierwszy ją pokolorowałem na czerwono. Konstatny Kot nie czyta uważnie rozgrywki i robi analizy pod tezę
2) Konstatny Kot zarzuca mi mafijność, dlatego że napisałem, iż gdyby urodził się w Ekwadorze bylby analfabetą. Nigdy nie widziałem, by ktoś kogoś oskarżał o bycie mafią za to, że powiedział prawdę
3) I na koniec najbadziej zjebany argument. Ten ma takie same typy jak ja, ten myśli tak jak ja, więc niewinny. A nie pomyślał jeden z drugim, że Wasze typy mogą być chujowe i niecelne? Dla mnie to jakiś surrealizm, nie potrafię odnaleźć się w tej edycji.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 15:27:37 GMT 1
I chyba przejąłem rolę testamentu Cozmo, bo nikt nie zwrócił uwagi, że napisałem, iż sirlanceor ma wadę wymowy, i nawet wskazałem dokładnie jaką.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 15:27:43 GMT 1
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 15:30:00 GMT 1
To jest najgorsza rzecz w mieście i sam to też czasami robię - czytanie postów z lampką, że ktoś jest w mafii. Potem się wyszukuje beznadziejne argumenty, czasami nawet kłamie, byle tylko coś naciągnąć, byle tylko kogoś przekoanć do swojej racji, byle tylko mieć szansę, by powiedzieć po skutecznym linczu: ALE JESTEM ZAJEBISTY. Nie ufam Kotowi, choć jest raczej z miasta.
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 15:31:04 GMT 1
2) Konstatny Kot zarzuca mi mafijność, dlatego że napisałem, iż gdyby urodził się w Ekwadorze bylby analfabetą. Nigdy nie widziałem, by ktoś kogoś oskarżał o bycie mafią za to, że powiedział prawdę
Przestań kurwić logikę, chcemy Cię zabić, bo jesteś w mafii i się wkopałeś, a nie dlatego, że mnie parę razy obraziłeś. To tylko taki bonusik, bo faktycznie też pasuje do wzorcowego zachowania spalonego mafiozy.
I zluzuj trochę, bo tak się spocisz, że będziesz musiał koszulkę zmienić w ciągu dnia.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 15:32:02 GMT 1
Protip ode mnie: jak czytasz posty kogoś, kogo uważasz za mafię, to staraj się szukać miastowych rzeczy. Jak czytasz posty kogoś, kogo uważasz za miasto, staraj się szukać mafijnych rzeczy. Ja tego nie zrobiłem, gdy analizowałem Marlowa na przykład i przez to przyłożyłem rękę do linczu na nim. To jest mega trudne, i trzeba mieć bardzo szeroki ogląd sytuacji, ale to jedyna droga, by stać się WIELKIM OGAREM.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 15:33:56 GMT 1
I tak będę zmieniał dziś koszulkę, bo idę uprawiać sport i nie wiem kiedy wrócę, nara.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 15:34:05 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 15:34:05 GMT 1
Właśnie Rojas spadł moje wcześniejsze uniewinnienie Walkiewicza.
I tak, skoro confirmed, to odwaliłbym go dla samej estetyki.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 15:35:18 GMT 1
Czytam sobie Sir Lancelota i: Ty się lepiej Trunks wytłumacz, po co wrzucasz wszysko w jednym poscie? Przeciez to jest mafijne. Tym sposobem nie wchodzisz w dysksusję z każda osobą z osobna i nie piszesz osobno post na kazdego gracza, a jedynie wrzucasz jeden post w którym zawierasz wszystkie swoje przemyślenia, z których właściwie co wynika? Paweł Kozioł bardzo ładnie zauważył, że Alpak czyta rozgrywkę na bieżąco, a do pewnego momentu się nie odzywał, aż coś napisał, co było nawiązaniem do bieżącego tematu. Samo to o Alpaku jeszcze nic nie mówi, ale ta dwójka razem w mafii być nie może. mafiacorner.boards.net/thread/91/rozgrywka?page=8&scrollTo=13637 Co to właściwie znaczy i jak wyszło Ci, że nie mogą byc w mafii? Dopiero teraz to dokładniej przeczytałem. Słuszna uwaga i pytanie na koniec - z których właściwie co wynika?
Po lekturze jego postów mam jeszcze większe wątpliwości co do jego winy.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 15:37:51 GMT 1
Stan na godzinę 16:15
3 głosy: Babka - Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek, Leo Rojas Leo Rojas - Alpak, Testament Cozmo, Konstanty "Kot" Jeleński
2 głosy: Jacek Walkiewicz - Karolina Gorczyca, Future Trunks Paweł Kozioł - Jacek Walkiewicz, Piotr Kozioł
1 głos: Piotr Kozioł - Paweł Kozioł
Brak głosu: Babka, SirLanceLot
Ciekawe kto z dwójki Babka,SirLanceLot będzie mocno w tej edycji kalkulował ze zmianą głosu.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 15:37:56 GMT 1
Rojas zrób w ramach ostatniej deski ratunku zrób małą ocenę bohatera lancelot, babka wyciąga do Ciebie pomocną dłoń
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 15:38:31 GMT 1
Babka według mnie niewinna. Dobre reakcje, w interakcjach wychodzi korzystnie, za co chcecie ją linczować?
O Future Trunks nie mam mocnego zdania w żadnym kierunku po przeczytaniu postów. Co przy tej edycji i tylu mniej lub bardziej zazielenionych oznacza, że jest duża szansa na to, że w tej mafii się znajduje.
Sir Lancelot może być w mafii, ale absolutnie nie musi.
Leo Rojas, Paweł Kozioł, Future Trunks na tę chwilę.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 15:39:12 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 15:39:12 GMT 1
Lancelot, a daj głos teraz.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 15:39:21 GMT 1
Właśnie Rojas spadł moje wcześniejsze uniewinnienie Walkiewicza. I tak, skoro confirmed, to odwaliłbym go dla samej estetyki. ?
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 15:40:44 GMT 1
Spokojnie Walkiewicz do linczu jeszcze trochę czasu zostało.
|
|