|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 18:18:31 GMT 1
Winni: sirlancelot - wymieniam jako ostatniego i kolejność ma znaczenie, głównie na bazie spodziewanej tożsamości Za jaki typ gracza masz Lancelota? Czemu go podejrzewasz? Co robi, czego nie powinien lub czego nie robi a powinien? I czemu, skoro rozpoznajesz (lub tak Ci się wydaje) tożsamości, czyli jesteś doświadczonym graczem, nie masz żadnego niewinnego? Naprawdę nikt nie gra tak, żeby powiedzieć, że jest niewinny? Lancelota mam za gracza dość agresywnego, charyzmatycznego, takiego wanna be leader. Tu na razie odczuwam jego grę tak jakby nie chciał się takiego przywództwa podjąć, jakby nie chciał drążyć koryta, którym płynie miejska rzeka.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:18:39 GMT 1
Moje zdanie na temat Walkiewicza i Lancelota jest takie: patrzeć, oglądać, obserwować, analizować, zająć się później, bo widać, że są w stanie napisać coś wartościowego. To samo myślę o Trunksie.
A o Babce myślę, że można ją jak najbardziej dziś zlinczować, bo niewiele wnosi i nie zanosi się, by wnosiła więcej. Cały dzień jedzie tylko po jednej osobie, gra luzaka, zwleka z napisaniem wniosków, zwleka ze swoimi uniewinnieniami. Coś tu nie gra. A na geniusza nie wygląda (bez urazy).
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:18:43 GMT 1
Gdzie uniewinniłem Walkiewicza? Napisał zielony post, ale wciąż znajduje się w gronie potencjalnych moich potencjalnych mafiozów. A tym, co teraz tworzy w stosunku do mnie czerwieni się. Ok, czyli jesteś po prostu w mafii. Przecież Walkiewicz teraz gra bardzo miastowo. To dobry gracz i może tak grać jako mafiozo, potrafiłby to, ale no za chuja bym nie powiedział, że obecne zachowanie Walkiewicza go czerwieni.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 18:20:08 GMT 1
Dopuszczacie możliwość bycia Rojasa i Babki razem w mafii? Ja nie dopuszczam
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:21:32 GMT 1
Gdzie uniewinniłem Walkiewicza? Napisał zielony post, ale wciąż znajduje się w gronie potencjalnych moich potencjalnych mafiozów. A tym, co teraz tworzy w stosunku do mnie czerwieni się. Ok, czyli jesteś po prostu w mafii. Przecież Walkiewicz teraz gra bardzo miastowo. To dobry gracz i może tak grać jako mafiozo, potrafiłby to, ale no za chuja bym nie powiedział, że obecne zachowanie Walkiewicza go czerwieni. Przecież to Walkiewicz jest gościem, który mnie uniewinnia z furtką. Masz babo placek podpowiedź.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:22:27 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:22:27 GMT 1
Ja Cię uniewinniam? XD
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:22:30 GMT 1
Wójcie, to jeszcze za wcześniej, ale raczej muszę się wyjątkowo z Tobą zgodzić.
Dopuszczam za to możliwość bycia razem Kozioła i Babki.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:23:37 GMT 1
Tak, z furtką. Może jest w mafii, może nie jest. Taki widzę wydźwięk Twoich ostatnich postów.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:23:51 GMT 1
5 głosy:
Leo Rojas - Alpak, Testament Cozmo, Konstanty "Kot" Jeleński, Babka, Paweł Kozioł
4 głosy: Babka - Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek, Leo Rojas, Piotr Kozioł2 głosy: Jacek Walkiewicz - Karolina Gorczyca, Future Trunks Paweł Kozioł - Jacek Walkiewicz, zobaczcie do jakiego zacnego grona dołączył Piotr Kozioł, gracz z doświadczeniem, względnie ogarnięty
głosujący na Rojasa - powszechnie szanowani niewinni
głosujący na Babke - gracze z najniższym doświadczeniem w stawce, a do tego szemrane typy z dużą szansą winy
tendencja jest jasna
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:25:18 GMT 1
W głosujących na Rojasa jest na pewno jakiś mafiozo, a może nawet dwóch. Nie kompromituj się, Babko.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:25:22 GMT 1
babka od rana czuła, że wójt jest niesłusznie oskarżany, a proboszcz to szarlatan
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:25:53 GMT 1
babka się myli co do mojej tożsamości. Gram pierwszy raz
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:26:26 GMT 1
Wielki szantaż emocjonalny Babki, która próbuje wymusić na Czcigodnym Księdzu Proboszczu z Wilkowyj zmianę głosu, wchodząc mu na ambicję. Słabe zagranie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:27:24 GMT 1
5 głosy:
Leo Rojas - Alpak, Testament Cozmo, Konstanty "Kot" Jeleński, Babka, Paweł Kozioł
4 głosy: Babka - Komunikaty Radiowe, Pan Tenorek, Leo Rojas, Piotr Kozioł2 głosy: Jacek Walkiewicz - Karolina Gorczyca, Future Trunks Paweł Kozioł - Jacek Walkiewicz, Piotr Kozioł zobaczcie do jakiego zacnego grona dołączył Piotr Kozioł, gracz z doświadczeniem, względnie ogarnięty
głosujący na Rojasa - powszechnie szanowani niewinni
głosujący na Babke - gracze z najniższym doświadczeniem w stawce, a do tego szemrane typy z dużą szansą winy
tendencja jest jasna
Piotr Kozioł jest 2 razy. Wywal go z głosów na Pawła K.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:28:07 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:28:07 GMT 1
Napisałem, że najprawdopodobniej w tej mafii jesteś, ale reakcje masz solidne. Taka pochwała umierającego trochę xD
A skoro tak Ci smutno, że zaślepione miasto "idzie za słoniem" to chcę Ci dać szansę się wykazać i zlinczować kogoś innego z mojej listy. Co nie znaczy, że nie mam Cię za mafiozę. Mam, lecz dopuszczam zawsze możliwość pomyłki, jak na rozsądnego człowieka przystało.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 18:28:09 GMT 1
Ona szantaż uprawia wobec wszystkich głosujących na nią xD
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:28:09 GMT 1
Natomiast równie dobrze mogą być to refleksje dobrego miastowego, tyle że są jakieś dziwne, sztuczne. "Eh, co tu z tobą zrobić Rojas"
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:28:30 GMT 1
babka się myli co do mojej tożsamości. Gram pierwszy raz masz jeszcze parę minut żeby cofnąć to kłamstwo
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:29:10 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:29:10 GMT 1
Piotr, powiedz co sądzisz o Rojasie obecnie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:29:22 GMT 1
Za jaki typ gracza masz Lancelota? Czemu go podejrzewasz? Co robi, czego nie powinien lub czego nie robi a powinien? I czemu, skoro rozpoznajesz (lub tak Ci się wydaje) tożsamości, czyli jesteś doświadczonym graczem, nie masz żadnego niewinnego? Naprawdę nikt nie gra tak, żeby powiedzieć, że jest niewinny? Lancelota mam za gracza dość agresywnego, charyzmatycznego, takiego wanna be leader. Tu na razie odczuwam jego grę tak jakby nie chciał się takiego przywództwa podjąć, jakby nie chciał drążyć koryta, którym płynie miejska rzeka. Dziękuję za odpowiedź, wnioski pozwolę sobie na razie zachować dla siebie.
|
|