|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:30:23 GMT 1
Piotr, powiedz co sądzisz o Rojasie obecnie. Moja pierwsza czutka zazieleniła mi go (co zresztą pisałem). Właśnie teraz go jednak jeszcze raz czytam.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:31:06 GMT 1
Dopuszczacie możliwość bycia Rojasa i Babki razem w mafii? Ja nie dopuszczam Ja też nie.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:31:27 GMT 1
grasz pierwszy raz i dlatego widząc swojego bliźniaka w uczestnikach szykowałeś się na kreacyjne wojenki, a potem winiłeś go na podstawie ich braku?
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:31:29 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:31:29 GMT 1
Natomiast równie dobrze mogą być to refleksje dobrego miastowego, tyle że są jakieś dziwne, sztuczne. "Eh, co tu z tobą zrobić Rojas" Masz solidne reakcje, jesteś aktywny -> trochę żal linczować jako pierwszego gdy są też inne ciekawe opcje. Pytanie czy chcesz się w tej edycji jeszcze poprawić czy smęcić już do końca. Jak to pierwsze, to może przekonam do głosów na Kozła Pawła.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:31:32 GMT 1
Nie jest korzystną sytuacją, w której ktoś mi mówi: mogę uratować Cię przed linczem, ale zagłosuj na kogoś, kogo Ci wskażę. Napisałem co sądze o Trunksie, Paweł Kozioł zachowuje się podejrzanie, ale ma szansę się wybielić. Uważam, że Babka będzie miała problem z wybieleniem, bo stosuje krzywe chwyty, takie jak emocjonalny szantaż. Najprawdopodobniej nie zmienię głosu i pójdę w Babkę, bo wydaje mi się najpewniejszą mafią.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:33:36 GMT 1
nieźle się teraz wkopałeś proboszcz
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 18:33:58 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 18:33:58 GMT 1
No i takich postów nie rozumiem. Przecież Babka daje od siebie więcej w tej edycji od Pawła Kozła, jak ktoś ma się wybielić to ona (nie żeby tego wybielenia potrzebowała jakoś mocno, moim zdaniem raczej niewinna już teraz). Skoro Paweł Kozioł jest dla Ciebie podejrzany, to głosuj ze mną na niego, a przestań kombinować xD
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:35:43 GMT 1
Zaczynam też dopuszczać możliwość szybkiej masóweczki na Piotrze Koziole. Jak nie było zapowiadanego kazania, tak nie ma. Dziwna, dziwna sprawa.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:35:59 GMT 1
grasz pierwszy raz i dlatego widząc swojego bliźniaka w uczestnikach szykowałeś się na kreacyjne wojenki, a potem winiłeś go na podstawie ich braku? Skąd pomysł, że się szykowałem. To tylko mafijna rozgrywka, a nie wizyta biskupa Sądeckiego. Oj babko, babko. Gubisz się. Zapraszam do spowiedzi. Jutro cały dzień i w niedzielę przed sumą.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:37:56 GMT 1
Chociaż Piotr Kozioł to bardzo sympatyczny gracz, bardzo dobra kreacja, ale przydałby się impakt.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:38:32 GMT 1
jeżeli jesteś w stanie zlinczować swojego brata za brak reakcji na swoje kreacyjne zaczepki to znaczy, że wewnętrznie uznawałeś je za ważne. Jesteś debiutantem, który uważał kreacyjne zaczepki za ważne. Czyli nie jesteś debiutantem i kłamiesz
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:39:19 GMT 1
babke sprzątnąć z tej planszy można tylko mordem łajdaki
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:40:10 GMT 1
No myślałem, że gra na kreacje polega na tym, że się kreujemy i na tym budujemy oskarżenia.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:40:55 GMT 1
Z jakiej racji uważam, że Paweł Kozioł może się zazielenić? Ano z racji tego postu: Pawle - poproszę o 3 podejrzanych i 3 niewinnych, najlepiej z wyjaśnieniem. Winni: Rojas - głównie na podstawie porównania w naturalności w zestawieniu z poprzednią edycją Alpak - robienie poradnika to nie to samo co szukanie mafii, mimo że wygląda podobnie. Wyczuwam z jego postów pasywną agresję. Babka - nie uważam tak jak ktoś napisał, że mafia nie pcha się do bycia podejrzanym pisaniem - no dawaj kutasiarzu co na mnie masz. W poprzedniej edycji jeden z mafiozów tak pisał. Cechą miastowego jest szukanie atencji wśród ogółu graczy, cechą mafiozy jest szukanie pojedynczych interakcji sirlancelot - wymieniam jako ostatniego i kolejność ma znaczenie, głównie na bazie spodziewanej tożsamości Niewinni: Brak, są osoby na które na pewno bym dziś nie głosował - Gorczyca, Walkowski, Trunks. Widzę wśród nich potencjalnych liderów. Z kolei Babka być może jest przeciwniczką analiz. Jest to możliwe, możliwe też, że będę się cały czas na to łapał.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 18:41:53 GMT 1
Zaczynam też dopuszczać możliwość szybkiej masóweczki na Piotrze Koziole. Jak nie było zapowiadanego kazania, tak nie ma. Dziwna, dziwna sprawa. A o mnie co sądzisz? Dopuszczasz myśl, że mógłbyś dziś na mnie oddać głos?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:41:57 GMT 1
Tylko wydaje mi się to strasznie słabe, to bycie przeciwnikiem analiz, może nawet słabsze niż moja rozstrojona harfa. Bez urazy, ale taki styl nie pomaga miastu.
|
|
|
Post by babka on May 22, 2020 18:42:16 GMT 1
zachęcam miasto do skomentowania postawy Piotra Kozła
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:42:18 GMT 1
Zaczynam też dopuszczać możliwość szybkiej masóweczki na Piotrze Koziole. Jak nie było zapowiadanego kazania, tak nie ma. Dziwna, dziwna sprawa. A o mnie co sądzisz? Dopuszczasz myśl, że mógłbyś dziś na mnie oddać głos? Nie.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 18:46:06 GMT 1
Czekam na kazanie Piotra Kozioła.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 18:47:57 GMT 1
Ja bym jednak odpuścił taki lincz, na jaki się teraz zanosi. Wydaje mi się, że prawdopodobieństwo na to, iż zarówno rojas jak i babka są zieloni jest za duże, żeby pchać się w ten lincz. Oboje są aktywni, oboje coś wnoszą do gry miasta, oboje mają potencjał zarówno na uniewinnienie jak i na odegranie pozytywnej roli w wilkowyjach. Jeśli będzie trzeba wybierać z tej dwójki, to postawię raczej na babkę, ale wolałbym nie musieć.
Ciekawe jest to, że większość z nas mniej lub bardziej się zgadza, że ten Paweł Kozioł jest raczej w mafii, ale nie może specjalnie zebrać poparcia, które daje nadzieje na wygranie przez niego wyborów. Tym razem serio, bez kreacji i udawania. Robimy masówkę na Pawle Koziole?
|
|