|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:09:08 GMT 1
Trunks z punktem karnym wyląduje za tożsamość. Niby za co? Zasady są po to, żeby je łamać, a o Tobie pisali, że jesteś Narciarką.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:10:31 GMT 1
Future Trunks jednym wspaniałm wjazdem trafia do top4 niewinnych. Za łatwo uniewinniasz
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:11:33 GMT 1
Trunks z punktem karnym wyląduje za tożsamość. Niby za co? Zasady są po to, żeby je łamać, a o Tobie pisali, że jesteś Narciarką. Chodzi o to,że jest zakaz rozmowy o tożsamościach i to na całą rozgrywkę. Nawet nie można sugerować tożsamości. Jedynie co można robić opisać grę, czy jest doświadczony itd.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:11:52 GMT 1
Ciekawe, że potrafisz wrzucić coś fajnego, ale kompletnie nie dostrzec w tym sedna problemu. To znaczy gdybyś nie pogrubił to sam bym może nie zwrócił na to uwagi, ale tu - uwaga do wszystkich - spójrzcie w jaki sposób Lancelot odnosi się do Trunksa. Przecież tu jawnie jeden mafiozo poucza drugiego mafiozę jak ma pisać posty, by nie były mafijne. Future Trunks Możesz się odnieść do tego posta Karolina? Uważam, że poczyniła ciekawą uwagę. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Przecież się odniosłem w poście powyżej!
Ty w ogóle czytasz tutaj posty w tej grze czy tylko napierdalasz pytaniami jak z karabinu?
Widzę u Ciebie podobną postawę do Osieckiej, ale nawet jeśli bym nie widział, to wystarczą mi 2137 prób uniewinnienia Cię przez Sirlancelota, którego połowa miasta miała za mafię.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:12:57 GMT 1
Jak dzisiaj poleci Babka to miasto nie ma rozumu i godności ludzkiej. Sir Lancelot MOŻE EWENTUALNIE jest w mafii, ale to też nie jest dobry typ na dziś. Celujemy dziś w dwójkę Paweł Kozioł, Leo Rojas. Future Trunksem zajmiemy się później
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:13:32 GMT 1
Niby za co? Zasady są po to, żeby je łamać, a o Tobie pisali, że jesteś Narciarką. Chodzi o to,że jest zakaz rozmowy o tożsamościach i to na całą rozgrywkę. Nawet nie można sugerować tożsamości. Jedynie co można robić opisać grę, czy jest doświadczony itd. Nie będę respektował głupich zakazów, poza tym ktoś o Tobie napisał, że jesteś Narciarką, a punktu karnego nie dostał.
Każdy Cię uniewinnia na podstawie tożsamości, dlaczego mamy robić jakieś językowe wygibasy, by o tym mówić?
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:14:06 GMT 1
Volverin zrobił mały postęp w mafii, ale wciąż cienko :/
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:14:44 GMT 1
Przypomniała mi się edycja na forum Lewkonia, ta z Sosną Zwyczajną, tam też zdaje się był restrykcyjny zakaz pisania o tożsamościach i na dobre to nie wyszło.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:15:44 GMT 1
Chodzi o to,że jest zakaz rozmowy o tożsamościach i to na całą rozgrywkę. Nawet nie można sugerować tożsamości. Jedynie co można robić opisać grę, czy jest doświadczony itd. Nie będę respektował głupich zakazów, poza tym ktoś o Tobie napisał, że jesteś Narciarką, a punktu karnego nie dostał.
Każdy Cię uniewinnia na podstawie tożsamości, dlaczego mamy robić jakieś językowe wygibasy, by o tym mówić?
Coś w tym jest, bo i tak ludzie będą tak naokoło jak tylko się da do tego odnosić.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 19:15:54 GMT 1
Future Trunks Możesz się odnieść do tego posta Karolina? Uważam, że poczyniła ciekawą uwagę. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież się odniosłem w poście powyżej!
Ty w ogóle czytasz tutaj posty w tej grze czy tylko napierdalasz pytaniami jak z karabinu?
Niby się odniosłeś, ale wyglądało mi to na takie zbycie tematu. Dlaczego jesteś taki agresywny?
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:16:08 GMT 1
Future Trunks jednym wspaniałm wjazdem trafia do top4 niewinnych. Za łatwo uniewinniasz A to nie ty pisałeś na początku,że trzeba uniewinniać?
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 19:16:42 GMT 1
Future Trunks dwa punkty karne za rozmawianie o tożsamościach i argumentowanie nimi.
Jeżeli ktoś znajdzie post, gdzie domniemanie ktoś został nazwany Narciarką, to poproszę na priw.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:17:00 GMT 1
Za łatwo uniewinniasz A to nie ty pisałeś na początku,że trzeba uniewinniać? Jasne, że trzeba, ale gdy są przesłanki. Wjazd Trunksa wcale miastowy nie jest
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:17:04 GMT 1
Za łatwo uniewinniasz A to nie ty pisałeś na początku,że trzeba uniewinniać? Trzeba, ale nie za łatwo.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:18:35 GMT 1
A to nie ty pisałeś na początku,że trzeba uniewinniać? Jasne, że trzeba, ale gdy są przesłanki. Wjazd Trunksa wcale miastowy nie jest Jest
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:19:46 GMT 1
Nie jest, co najwyżej nazwałbym ten wjazd neutralnym
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:20:32 GMT 1
Czas mija, a ja wciąż na pierwszym miejscu w głosowaniu. Niech ktoś się ogarnie i zmieni.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 19:20:53 GMT 1
Krótka piłka. Są chętni na masówkę na Pawle Koziole?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 19:21:29 GMT 1
Jasne, że trzeba, ale gdy są przesłanki. Wjazd Trunksa wcale miastowy nie jest Jest Co z Twoją obietnicą?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:21:33 GMT 1
Oczywiście! Jeszcze przed edycją byłem!
|
|