|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:22:11 GMT 1
Czas mija, a ja wciąż na pierwszym miejscu w głosowaniu. Niech ktoś się ogarnie i zmieni. Nie. Jak jesteś w mafii, to profit ze zlinczowania Cię jest bezdyskusyjny, jak jesteś niewinny, to trudno, i tak masz źle nastrojoną harfę.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:23:16 GMT 1
WIELKA SIEĆ POWIĄZAŃ Gra: 1. Gorczyca ma za niewinnego F1, za winnego Sincerlota oraz Alpaka. Walkiewicz powiedział, że się zgadza i Sincerlot jest winny. Tenorek również napisał, że Sincerlot się broni. 2. Inspektor Kot daje trójkę mafijną: Sincerlot, Tenor, Leo Rojas. 3. Testament Cozmo daje trójkę mafijną: Sincerlot, Tenor, Trunks. 4. Walkiewicz uniewinnia Kota po fajnym poście, tłumacząc, że edycja mała, więc trzeba uniewinniać. 5. Piotr Kozioł nie odpuściłby grzechów Sincerlotowi i Tenorkowi. 6. Kot uwaza, ze Tenorek i Leo Rojas zle zareagowali na ataki. 7. Piotr Koziol strzela sklad mafii – Lancelot, tenorek, Rojas. 8. Walkiewicz prowokuje Komunikaty oraz Pawla Koziola. 9. Gorczyca atakuje Piotra Koziola. 10. Pawel Koziol slusznie zauwazyl, ze Alpak czyta, ale sam się nie odzywa. 11. Komunikatom się nie podoba, że sirlancelot nie atakuje. 12. Leo Rojas pisze, ze Tenorek i Sirlancelot sa niewinni. 13. Gorczyca uniewinnia Komunikaty. Cozmo mówi, że potwierdza. 14. Testament Cozmo daje Rojasa w mafii, a Walkiewicz mówi, że może mieć rację i ciekawe, czy ktoś go posłucha, a później, że do ścisłej obserwacji i że idzie spać. 15.Sirlncelot atakuje Babke. 16. Piotr Koziol atakuje Pawla, ze kreacji nie ciagnie, Sirlancelot dolacza. 17. Walkiewicz wskazuje w mafii Rojasa oraz Pawla Kozioła i mówi, że widzi, że Gorczyca jest prawie na pewno niewinna, do tego strzela skład mafii jeszcze z Sirlancelotem. Pyta Alpaka co sądzi o Pawle Koziole, ten odpowiada, ze nic. 18. Sirlancelot widzi brak winy Rojasa, nie raz. 19. Babka wskazuje na Sirlancelota, Rojasa i Kota. 20. Cozmo wskazuje na Rojasa, Lancelota, Pawla Koziola i Trunksa. 21. Kot daje w mafii Rojasa i Lancelota.
1. Wójt Kozioł nie może być w mafii z Montim, przepraszam, Alpakiem. 2. Jeśli Kot w mafii to w mafii jest jeden z Sincerlot/Tenor/Rojas. Wyjaśnienie to zasada Żurasa.
3. Jeśli Cozmo jest w mafii, to w mafii jest jeden z Sincerlot, Tenor, Trunks. Wyjaśnienie to zasada Żurasa.
4. Walkiewicz = mafia -> Kot = niewinny. 5. Piotr Kozioł raczej niewinny. 6. Jeśli Piotr Koziol w mafii, to jeden z Lancelot, Tenorek, Rojas. Wyjaśnienie to zasada Żurasa. Więc jasne jest, że Rojas nie może być z Lancelotem w mafii. 7. Walkiewicz nie ma jaj i atakował Komunikaty, wielki chojrak.
8. Leo Rojas ma fatalne typy, tak jak w poprzedniej edycji. 9. Walkiewicz chamsko chce się podczepiać pod Rojasa, jak Rojas niewinny, to duże prawdopodobieństwo Walkiewicza w mafii. 10. Sirlancelot jest tragiczny! I podpina się pod atak Piotra na Pawła. Jego wina uniewinnia Pawła. 11. Sirlancelot mafia = Rojas niewinny. 12. Jeśli Babka w mafii, to jeden z Sirlancelot/Rojas/Kot również.
13. Sirlancelot mafia.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:23:34 GMT 1
Właśnie napisałem, że mi się stroi w kącie, chyba to widać.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:23:48 GMT 1
Tenorku, muszę Cię przeprosić, bo zgrzeszyłem zaniedbaniem. Po dzisiejszym karaoke z Michałową na nic nie mam już siły. Szerszą opinię o graczach, jak również przeczytanie rozgrywki przygotuję jutro.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:24:30 GMT 1
Ja nie zmienię na Pawła, choć mam go za mafię, Rojas to też prawdopodobna mafia, ale z większą liczbą powiązań. Do piachu.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:24:39 GMT 1
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Przecież się odniosłem w poście powyżej!
Ty w ogóle czytasz tutaj posty w tej grze czy tylko napierdalasz pytaniami jak z karabinu?
Niby się odniosłeś, ale wyglądało mi to na takie zbycie tematu. Dlaczego jesteś taki agresywny? Skoro wiesz, że raz się odniosłem, to po cholerę pytasz po raz drugi? Po co zadajesz tyle pytań ciągle?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:24:53 GMT 1
Ze mnie głosy nie schodzą.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:25:58 GMT 1
Czas mija, a ja wciąż na pierwszym miejscu w głosowaniu. Niech ktoś się ogarnie i zmieni. Nie. Jak jesteś w mafii, to profit ze zlinczowania Cię jest bezdyskusyjny, jak jesteś niewinny, to trudno, i tak masz źle nastrojoną harfę. Jaki to profit?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:27:10 GMT 1
Trunks tą Wielką Siecią Powiązań zazielenił się na 100%. Mafia by czegoś takiego nie stworzyła, na pewno nie 40 minut przed linczem.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:27:44 GMT 1
Wolę oddać już głos w Lancelota niż kogoś z dwójki Babka/Rojas, w której jest szansa,że ktoś na pewno jest niewinny, a może obaj. Trunks niewinny btw
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 19:28:00 GMT 1
Ja nie zmienię na Pawła, choć mam go za mafię, Rojas to też prawdopodobna mafia, ale z większą liczbą powiązań. Do piachu. Uważasz, że mafijny Rojas broniłby się w taki sposób? Przy 3-osobowej mafii?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:28:23 GMT 1
Dobra, nie wkurwiajcie mnie. Jak mi nie zaczniecie schodzić natychmiast z głosami z Rojasa, to taką ekskomuniką obłożę, że sam papież was nie uratuje. Ani nawet biskup sądecki!
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:28:24 GMT 1
Ja mam głos na Pawle od wczoraj, jak zostanie zlinczowany to też nic złego się nie stanie. Decyzje, decyzje...
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:28:45 GMT 1
Dobra, mam kwadrans na zlustrowanie sirlancelota, bo chcę zagłosować z czystym sumieniem.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 19:28:48 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 19:28:48 GMT 1
Ja mam głos na Pawle od wczoraj, jak zostanie zlinczowany to też nic złego się nie stanie. Decyzje, decyzje... Co
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:28:56 GMT 1
Nie. Jak jesteś w mafii, to profit ze zlinczowania Cię jest bezdyskusyjny, jak jesteś niewinny, to trudno, i tak masz źle nastrojoną harfę. Jaki to profit? Ty na serio pytasz o coś takiego? Jaki jest profit ze zlinczowania mafiozy? No ja pierdolę, debil albo mafia, która na siłę zadaje pytania.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:29:19 GMT 1
Nie. Jak jesteś w mafii, to profit ze zlinczowania Cię jest bezdyskusyjny, jak jesteś niewinny, to trudno, i tak masz źle nastrojoną harfę. Jaki to profit? No odpowiadaj, a nie udajesz, że Cię nie ma.
Rojas, te ostatnie 13 punktów-wniosków napisałem teraz, a te pierwsze 21 punktów na bieżąco w trakcie gry.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:29:29 GMT 1
Ja mam głos na Pawle od wczoraj, jak zostanie zlinczowany to też nic złego się nie stanie. Decyzje, decyzje... Co Paweł Kozioł, albo Leo Rojas. Decyzje, decyzje.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:30:11 GMT 1
Paweł Kozioł, albo Leo Rojas. Decyzje, decyzje. A Trunksa uniewinniasz?
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:30:22 GMT 1
Ty na serio pytasz o coś takiego? Jaki jest profit ze zlinczowania mafiozy? No ja pierdolę, debil albo mafia, która na siłę zadaje pytania. JAK JA DZISIAJ TO SAMO PISAŁEM O WALKIEWICZU TO MIAŁEŚ BÓL DUPY
|
|