|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:37:19 GMT 1
Przecież ta topka niewinnych to był żart sytuacyjny nawiązujący do usuniętego posta xD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:37:21 GMT 1
Trunks nie jest tematem na dziś, nie ma co rozmywać 30 minut przed linczem. Masz jaja? To namawiaj na Pawła, a nie uciekasz od odpowiedzialności takimi pierdzikimi. No mam jaja, dlatego mówię że głosujemy na Pawła lub Rojasa, uważam, że duża szansa na dwie mafie.
Testament Cozmo -> jeśli głosy zaczną zmieniać się tak, że miałaby polecieć Babka to konsolidujemy się na Kozła, ok? Chyba, że też uważasz, że Babka jest podejrzana, ja bym wolał jednak żeby żyła.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:37:43 GMT 1
Testament - czy bierzesz pod uwagę odpuszczenie dzisiaj Rojasa? Jeśli tak, kogo byś preferował? Preferowałbym Rojasa, Pawła też bym mógł, ale uważam, że Rojas to spalony mafiozo i nie będzie już z niego pożytku, więc najchętniej bym go pożegnał. Kilku ogarów uważa inaczej. Dasz mu dzień i strzelisz z nami w wójta?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:38:25 GMT 1
No cóż, gram bardzo chujową edycję, i rozumiem, że możecie mnie odjebać za to, co robiłem na początku, nie służy mi śmieszkowa kreacja. Do tego za krótka przerwa (mniejsza podjarka grą), rozstrojona harfa, i mało czasu na rozsądek.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:38:36 GMT 1
Kłamiesz. Nie miałem bólu dupy, tylko napisałem, że wina Walkiewicza Cię oczyszcza, na to Ty, że w takim razie warto go zlinczować, a jak mi się Walkiewicz zaczął zazieleniać, to stwierdziłem, że Twój post brzmi mafijnie. Ale jak napisałem analizę, w której zmasakrowałem Walkiewicza, to miałeś w to wysrane, jak napiszę jeden post dla jaj, to od razu masz ogromny ból dupy i cały dzień o tym trąbisz, żałosne.
I zmieniaj ten głos z Rojasa, ślepy jesteś?
Nie zmienię, niech zdycha. Zmasakrowałeś Walkiewicza? Owszem, zmasakrowałeś wczorajszego Walkiewicza, ale nie miałem na to wysrane, bo też uznałem jego wczorajsze wcielenie za mafijne, natomiast dziś gra lepiej, więc nie pierdol głupot.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:39:23 GMT 1
To co
@tenorek @future Trunks @testament Cozmo #Walkiewicz #Rojas
Jest nas sześciu, przegłosujemy mafię. Zmieniam na Pawła.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:39:41 GMT 1
Preferowałbym Rojasa, Pawła też bym mógł, ale uważam, że Rojas to spalony mafiozo i nie będzie już z niego pożytku, więc najchętniej bym go pożegnał. Kilku ogarów uważa inaczej. Dasz mu dzień i strzelisz z nami w wójta? Kto to są te ogary? Ja jak rozumiem się do nich nie zaliczam?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:40:25 GMT 1
Ja na razie nie widzę winy u Pawła i nie chcę głosować wbrew sumieniu. Ewentualnie zlinczowanie mnie da Wam dużo poszlak. Będziecie wiedzieć, kogo rolę w mieście zmarginalizować, a kto jest w mafii.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:40:47 GMT 1
Kilku ogarów uważa inaczej. Dasz mu dzień i strzelisz z nami w wójta? Kto to są te ogary? Ja jak rozumiem się do nich nie zaliczam? Przynajmniej trzech, ale nie będę leciał teraz po tożsamościach. Nie wiem, kim jesteś, więc nie odpowiem Ci, czy się zaliczasz czy nie
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:40:56 GMT 1
Masz jaja? To namawiaj na Pawła, a nie uciekasz od odpowiedzialności takimi pierdzikimi. No mam jaja, dlatego mówię że głosujemy na Pawła lub Rojasa, uważam, że duża szansa na dwie mafie.
Testament Cozmo -> jeśli głosy zaczną zmieniać się tak, że miałaby polecieć Babka to konsolidujemy się na Kozła, ok? Chyba, że też uważasz, że Babka jest podejrzana, ja bym wolał jednak żeby żyła.
Nie no, wiadomo, że jakby miała lecieć Babka, a mój głos na Kozła by ją mógł uratować, to walnę w Kozła.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:41:14 GMT 1
Dobra ja musze spadac, odmeldowuje sie Typ nie oddał głosu xD
Znajdźmy inny typ niż Kozioł i Rojas.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:41:27 GMT 1
Ja na razie nie widzę winy u Pawła i nie chcę głosować wbrew sumieniu. Ewentualnie zlinczowanie mnie da Wam dużo poszlak. Będziecie wiedzieć, kogo rolę w mieście zmarginalizować, a kto jest w mafii. Gówno nam da zlinczowanie Ciebie, głosuj na Pawła i graj, a nie płaczesz
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:42:00 GMT 1
Dobra ja musze spadac, odmeldowuje sie Typ nie oddał głosu xD
Znajdźmy inny typ niż Kozioł i Rojas.
Oddał głos na Pawła Kozioła typ.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:42:01 GMT 1
Szybka masówka na Walkiewiczu, to ostatnie co mogę dzisiaj uczynić.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:42:23 GMT 1
Szybka masówka na Lancelocie?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:42:30 GMT 1
No mam jaja, dlatego mówię że głosujemy na Pawła lub Rojasa, uważam, że duża szansa na dwie mafie.
Nie no, wiadomo, że jakby miała lecieć Babka, a mój głos na Kozła by ją mógł uratować, to walnę w Kozła. No to git.
Rojas pewnie mafia, ale jakoś mi szkoda linczować typa, który do samego końca postuje XD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:42:54 GMT 1
Szybka masówka na Walkiewiczu, to ostatnie co mogę dzisiaj uczynić. O, już mi zaczyna być mniej szkoda XD
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:43:04 GMT 1
Szybka masówka na Lancelocie? Wszyscy wiemy, że jesteś niewinny - poprowadź swoim autorytetem do masówki na Lancelocie lub Walkiewiczu!
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:43:35 GMT 1
Lancelot nie zasługuje według mnie na ani dzień dłużej do życia.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:44:03 GMT 1
Szybka masówka na Walkiewiczu, to ostatnie co mogę dzisiaj uczynić. O, już mi zaczyna być mniej szkoda XD Przeciez pisałeś, że kto Cię atakuje, jest niewinny, a teraz masz za winnych tych, którzy Cie atakują. GORCZYCA UCICHŁA I NIE MASZ SIĘ DO CZEGO PODPIĄĆ WIĘC WALISZ TAKIE IRRACJONALNE BĄKI xD
|
|