Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:44:39 GMT 1
Proszę masówka na Walkiewiczu, to moje wołanie z łoża śmierci
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:44:43 GMT 1
Na szybko wnioski odnośnie dwóch osób, na które czekałem i zaczęły dzisiaj coś robić. Zachowanie obydwu osób spowodowało zapalenie się lampki ostrzegawczej. Walkiewicz – w dzisiejszy dzień wszedł bardzo nieśmiało, odpierając zarzuty tym, że postanowił zagrać spokojną rozgrywkę. Przez kilka postów stara się dalej być miły i sympatyczny. Wówczas światła reflektorów podejrzenia padały na jego osobę. Z czasem przechodzi do nieco odważniejszych pytań, zaczynają się posty bezpośrednio skierowane do danych graczy z prośbą o podzielenie się opiniami. W czasie, gdy był bardziej na świeczniku, to poruszył dużo kwestii związanych stricte z obecną rozgrywką, z własnymi spostrzeżeniami czy zadawaniem bezpośrednich pytań. Ma ode mnie plusa za wyjaśnienie kwestii Cosmo, którą wcześniej obiecał. Z czasem, gdy głosy zaczęły się rozkładać na Babkę i Rojasa, zaczął być dużo bardziej wyluzowany „Karolina, zarzuć trójką mafiozów”, „na dwoje babka wróżyła hehe”, „potrójny remis”, „kopiuj-wklej” Babki. We wcześniejszych postach takiego luzu kompletnie nie było. Czy postanowił ocieplić swój wizerunek luźniejszą grą, na co w dobie „nagonki” na Rojasa i podejrzewaniem Babki było łatwiejsze do realizacji? Czy też jest to przykład miastowego, który spina dupę, gdy jest na świeczniku i stara się wówczas pisać wyważone posty, zadawać bezpośrednie pytania do graczy, które na ogół traktowane są jako „przywara” miastowych. Mi się w głowie zapala lampka ostrzegawcza. Paweł Kozioł – po dzisiejszym wjeździe jestem skory w niego uderzyć, tak dla zasady. Wczoraj pisze o swojej topce niewinnych, by dzisiaj w niewinnych nie wrzucić nikogo. Kto w tej grze nie lubi uniewinnionych? Dodatkowo jego lista winnych oparta jest o jakieś argumenty znalezione w ciasteczku z chińską wróżbą. Dużo skupia się na Trunksie; pisze, że jest to gość z głową na karku. Podejmuje nawet dyskusję z Walkiewiczem na ten temat. Potem z winnych przerzuca Alpaka do tych, których nie należy linczować. Dlaczego? Bo nie zasłużył i Paweł Kozioł może się mylić. Nie no, gościu nic nie wnosi do rozgrywki, spłodził dziś dużo postów w dość szerokim obrębie czasowym, a nie mam tutaj żadnych powiązań, argumentów czy nawet konsekwencji działania. Jakby co Pan Tenorek wajchowym linczu na mnie. Mój post o "topce niewinnych" był żartem związanym z pomyleniem konta przez Rojasa. Inni napisali XXDDDDD, ja posiliłem się na większą oryginalność. Pan Tenorek był wtedy na forum! Więc nie kupujcie tłumaczenia, że nie widział tego usuniętego już posta.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:44:58 GMT 1
Future Trunks, to już zaczyna podchodzić pod jawny trolling XDD
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:45:19 GMT 1
Nie widzicie, na jakiej wyjebce broni się rojas? Który mafiozo tak gra?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:45:33 GMT 1
Jak jesteś w mafii z Rojasem i Kozłem to się poddajcie już teraz
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:46:20 GMT 1
Nie widzicie, na jakiej wyjebce broni się rojas? Który mafiozo tak gra? No jak dla mnie bliżej temu do wyjebki mafiozy, który wie, że jest spalony niż miastowego, który się wyrąbał na miasto.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:46:41 GMT 1
Polegnę przez wielkie ego i wielkiego słonia. Akurat tych dzbanów co na mnie zagłosowali nie ma na forum.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:46:49 GMT 1
Poza tym, Rojas pomylił konta. Serio by to zrobił? Nie zauważyłby, że nie ma podforum? Za takiego debila go macie?
No chyba, że myślicie, że to jakaś super próba wybielenia się, ale wtedy xDDDD
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:46:51 GMT 1
Zabawne jest to,że teraz praktycznie Lancelota w okolicach linczu nie ma. Mówiłem coś o kalkulowaniu z głosami i tam byli Babka/Lancelot. Babka oddała głos,a najdłużej zwlekał z głosem sam Lancelot, który oddał głos na Pawła Kozła, którego też chce przepchnąć Walkiewicz, aby przypadkiem nie stać przy trupie Rojasa.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:47:00 GMT 1
Na szybko wnioski odnośnie dwóch osób, na które czekałem i zaczęły dzisiaj coś robić. Zachowanie obydwu osób spowodowało zapalenie się lampki ostrzegawczej. Walkiewicz – w dzisiejszy dzień wszedł bardzo nieśmiało, odpierając zarzuty tym, że postanowił zagrać spokojną rozgrywkę. Przez kilka postów stara się dalej być miły i sympatyczny. Wówczas światła reflektorów podejrzenia padały na jego osobę. Z czasem przechodzi do nieco odważniejszych pytań, zaczynają się posty bezpośrednio skierowane do danych graczy z prośbą o podzielenie się opiniami. W czasie, gdy był bardziej na świeczniku, to poruszył dużo kwestii związanych stricte z obecną rozgrywką, z własnymi spostrzeżeniami czy zadawaniem bezpośrednich pytań. Ma ode mnie plusa za wyjaśnienie kwestii Cosmo, którą wcześniej obiecał. Z czasem, gdy głosy zaczęły się rozkładać na Babkę i Rojasa, zaczął być dużo bardziej wyluzowany „Karolina, zarzuć trójką mafiozów”, „na dwoje babka wróżyła hehe”, „potrójny remis”, „kopiuj-wklej” Babki. We wcześniejszych postach takiego luzu kompletnie nie było. Czy postanowił ocieplić swój wizerunek luźniejszą grą, na co w dobie „nagonki” na Rojasa i podejrzewaniem Babki było łatwiejsze do realizacji? Czy też jest to przykład miastowego, który spina dupę, gdy jest na świeczniku i stara się wówczas pisać wyważone posty, zadawać bezpośrednie pytania do graczy, które na ogół traktowane są jako „przywara” miastowych. Mi się w głowie zapala lampka ostrzegawcza. Paweł Kozioł – po dzisiejszym wjeździe jestem skory w niego uderzyć, tak dla zasady. Wczoraj pisze o swojej topce niewinnych, by dzisiaj w niewinnych nie wrzucić nikogo. Kto w tej grze nie lubi uniewinnionych? Dodatkowo jego lista winnych oparta jest o jakieś argumenty znalezione w ciasteczku z chińską wróżbą. Dużo skupia się na Trunksie; pisze, że jest to gość z głową na karku. Podejmuje nawet dyskusję z Walkiewiczem na ten temat. Potem z winnych przerzuca Alpaka do tych, których nie należy linczować. Dlaczego? Bo nie zasłużył i Paweł Kozioł może się mylić. Nie no, gościu nic nie wnosi do rozgrywki, spłodził dziś dużo postów w dość szerokim obrębie czasowym, a nie mam tutaj żadnych powiązań, argumentów czy nawet konsekwencji działania. Jakby co Pan Tenorek wajchowym linczu na mnie. Mój post o "topce niewinnych" był żartem związanym z pomyleniem konta przez Rojasa. Inni napisali XXDDDDD, ja posiliłem się na większą oryginalność. Pan Tenorek był wtedy na forum! Więc nie kupujcie tłumaczenia, że nie widział tego usuniętego już posta. Czyli pisałeś, że Rojas po swoim błędzie to topka niewinnych?
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:47:29 GMT 1
W żarcie
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:47:51 GMT 1
Równie dobrze mógł to zrobić specjalnie. Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:48:15 GMT 1
Jacek Walkiewicz to tak ewidentna mafia, że aż mi się płakać chce, że tego nie widzicie. Uczę się nut marszu pogrzebowego już.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:48:17 GMT 1
Już teraz zapowiadam - rozliczę jutro wszystkich, którzy zagłosowali dzisiaj na Rojasa, jeśli będzie niewinny. Jeśli okaże się mafiozą, to przypomnę, że ja w sumie też tak uważałem
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:49:14 GMT 1
Już teraz zapowiadam - rozliczę jutro wszystkich, którzy zagłosowali dzisiaj na Rojasa, jeśli będzie niewinny. Jeśli okaże się mafiozą, to przypomnę, że ja w sumie też tak uważałem Ten moment, gdy ważniejsze jest dla Ciebie wrzucenie dowcipu, niż obrona niewinnego xD
|
|
|
Post by Konstanty "Kot" Jeleński on May 22, 2020 19:49:21 GMT 1
Zaczynam też dopuszczać możliwość szybkiej masóweczki na Piotrze Koziole. Jak nie było zapowiadanego kazania, tak nie ma. Dziwna, dziwna sprawa. Babka/Piotr Kozioł jeśli nie da impaktu, niech zasygnalizuje które to kazania, bo jakies zapowiadał No to są jakieś jaja, gość wybrał sobie tego Piotr Kozła jako jednego z dwóch głównych podejrzanych i jest skłonny go dziś zlinczować... dlatego, że ten zapowiedział jakieś kazanie, ale go nie napisał. xD Przecież to są kpiny i jawny BRAK jakichkolwiek podejrzanych. A ponieważ Rojas jest w mafii i dobrze wie, że jakichś podejrzanych musi mieć - czepia się takich pierdów.
Nie jest dla niego podejrzany mafijny post za mafijnym postem lancelota - ba, nawet go uniewinnił. Ale podejrzany jest Kozioł, bo zapowiedział jakieś kazanie i go nie wysłał. Hehe.
|
|
|
Post by Komunikaty Radiowe F1 on May 22, 2020 19:49:28 GMT 1
Walkiewicz miał dziś dobre wejście po wczorajszym,ale to co robi w okolicach linczu to woła o pomstę do nieba.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:49:31 GMT 1
Nie no, serio. Opamiętajcie się! Rojas jest niewinny!
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:49:42 GMT 1
Bracia Kozioły, głosujecie na Walkiewicza i Walkiewicz ma jeden głos więcej od Rojasa i pada.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:49:45 GMT 1
Paweł Kozioł, możecie zakładać, że zrobiłem to celowo, sam nawet o tym pisałem: Obawiam się, że w tej sytuacji obowiązuje mnie tajemnica spowiedzi. Pierwsza odpowiedź odnosi się do tożsamości, druga nie powinna pojawić się w wątku z grą. A może zrobiłem to celowo? Nie uniewinniaj mnie na tej podstawie, bo to nie fair. No co za dzbany...
|
|