|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:49:47 GMT 1
Piotrze Koźle, serio czytasz ten post o Jacku Walkiewiczu ewidentnej mafii, o marszu pogrzebowym Rojasa, z tą smutną płaczącą emotką i uważasz, że to zachowanie jest miastowe?
|
|
|
Post by Antura on May 22, 2020 19:50:34 GMT 1
Poza tym, Rojas pomylił konta. Serio by to zrobił? Nie zauważyłby, że nie ma podforum? Za takiego debila go macie? No chyba, że myślicie, że to jakaś super próba wybielenia się, ale wtedy xDDDD Punkt karny za robienie z błędu meta gry.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:50:49 GMT 1
Ja już nie zmieniam, dziś musi paść mafioza Rojas.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 22, 2020 19:51:12 GMT 1
Na szybko wnioski odnośnie dwóch osób, na które czekałem i zaczęły dzisiaj coś robić. Zachowanie obydwu osób spowodowało zapalenie się lampki ostrzegawczej. Walkiewicz – w dzisiejszy dzień wszedł bardzo nieśmiało, odpierając zarzuty tym, że postanowił zagrać spokojną rozgrywkę. Przez kilka postów stara się dalej być miły i sympatyczny. Wówczas światła reflektorów podejrzenia padały na jego osobę. Z czasem przechodzi do nieco odważniejszych pytań, zaczynają się posty bezpośrednio skierowane do danych graczy z prośbą o podzielenie się opiniami. W czasie, gdy był bardziej na świeczniku, to poruszył dużo kwestii związanych stricte z obecną rozgrywką, z własnymi spostrzeżeniami czy zadawaniem bezpośrednich pytań. Ma ode mnie plusa za wyjaśnienie kwestii Cosmo, którą wcześniej obiecał. Z czasem, gdy głosy zaczęły się rozkładać na Babkę i Rojasa, zaczął być dużo bardziej wyluzowany „Karolina, zarzuć trójką mafiozów”, „na dwoje babka wróżyła hehe”, „potrójny remis”, „kopiuj-wklej” Babki. We wcześniejszych postach takiego luzu kompletnie nie było. Czy postanowił ocieplić swój wizerunek luźniejszą grą, na co w dobie „nagonki” na Rojasa i podejrzewaniem Babki było łatwiejsze do realizacji? Czy też jest to przykład miastowego, który spina dupę, gdy jest na świeczniku i stara się wówczas pisać wyważone posty, zadawać bezpośrednie pytania do graczy, które na ogół traktowane są jako „przywara” miastowych. Mi się w głowie zapala lampka ostrzegawcza. Paweł Kozioł – po dzisiejszym wjeździe jestem skory w niego uderzyć, tak dla zasady. Wczoraj pisze o swojej topce niewinnych, by dzisiaj w niewinnych nie wrzucić nikogo. Kto w tej grze nie lubi uniewinnionych? Dodatkowo jego lista winnych oparta jest o jakieś argumenty znalezione w ciasteczku z chińską wróżbą. Dużo skupia się na Trunksie; pisze, że jest to gość z głową na karku. Podejmuje nawet dyskusję z Walkiewiczem na ten temat. Potem z winnych przerzuca Alpaka do tych, których nie należy linczować. Dlaczego? Bo nie zasłużył i Paweł Kozioł może się mylić. Nie no, gościu nic nie wnosi do rozgrywki, spłodził dziś dużo postów w dość szerokim obrębie czasowym, a nie mam tutaj żadnych powiązań, argumentów czy nawet konsekwencji działania. Jakby co Pan Tenorek wajchowym linczu na mnie. Mój post o "topce niewinnych" był żartem związanym z pomyleniem konta przez Rojasa. Inni napisali XXDDDDD, ja posiliłem się na większą oryginalność. Pan Tenorek był wtedy na forum! Więc nie kupujcie tłumaczenia, że nie widział tego usuniętego już posta. No to jest jawne kłamstwo. Nie widziałem treści posta Osieckiej. Giń!
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:51:12 GMT 1
Ja już nie zmieniam, dziś musi paść mafioza Rojas. Jutro padnie, wina Walkiewicza zaczerwienia Rojasa. Zmień proszę.
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:51:22 GMT 1
Kot to jest masakryczny manipulator. Ja nie wiem, jak można tak grać jako miastowy.
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:52:12 GMT 1
Ja już nie zmieniam, dziś musi paść mafioza Rojas. Jutro padnie, wina Walkiewicza zaczerwienia Rojasa. Zmień proszę. Skoro obaj winni to co za różnica?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:52:21 GMT 1
Potrzebujemy jeszcze jednego głosu na walkiewicza. Dawajcie misiaki! Stawką jest uniewinnienie do końca gry!
|
|
|
Post by Paweł Kozioł on May 22, 2020 19:52:47 GMT 1
Jakby co Pan Tenorek wajchowym linczu na mnie. Mój post o "topce niewinnych" był żartem związanym z pomyleniem konta przez Rojasa. Inni napisali XXDDDDD, ja posiliłem się na większą oryginalność. Pan Tenorek był wtedy na forum! Więc nie kupujcie tłumaczenia, że nie widział tego usuniętego już posta. No to jest jawne kłamstwo. Nie widziałem treści posta Osieckiej. Giń! Postowałeś chwilę później gościu.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:52:53 GMT 1
Co wy odwalacie, Piotr, dlaczego atakujesz na mnie? XDD
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:53:22 GMT 1
To był żart, a tak na poważnie, to wina Walkiewicza oczyści mnie i Gorczycę. I ja wcale nie uważam ją za pewną niewinną, bo choć gra miastowo, to wcale nie jest powiedziane, by nie potrafiła grać tak w mafii.
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 19:53:31 GMT 1
Bo jesteś w mafii kolego Walkiewicz.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 22, 2020 19:53:49 GMT 1
Kurwa, przecież Walkiewicz jest niewinny, co Wy odpierdalacie?
|
|
Leo Rojas
Edycja#25
El hijo de Ecuador
|
Post by Leo Rojas on May 22, 2020 19:54:29 GMT 1
Kurwa, przecież Walkiewicz jest niewinny, co Wy odpierdalacie? Napisał typ, który chce linczować niewinnego choćby nie wiem co. Czasami nie wypada się odzywać.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:54:30 GMT 1
Piotr Kozioł postradał zmysły.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 22, 2020 19:54:38 GMT 1
Co wy odwalacie, Piotr, dlaczego atakujesz na mnie? XDD Sorka Walkiewicz, myślałem, że się jeszcze trochę pobawimy, ale wkurwiłeś mnie z tym nieuzasadnionym atakowaniem Rojasa
|
|
|
Post by Karolina Gorczyca on May 22, 2020 19:54:46 GMT 1
Walkiewicz wyszedł z założenia, że jak będzie dużo pisał to się go nie da zlinczować. A tu myk, jednak się da.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 22, 2020 19:54:51 GMT 1
Kurwa, przecież Walkiewicz jest niewinny, co Wy odpierdalacie? Skąd to możesz wiedzieć?
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 22, 2020 19:55:03 GMT 1
Piotr, ogarnij dupę i albo głosujesz na Kozła, albo nie oddawaj głosu w ogóle, bo to niesmaczne co się tu wyprawia.
|
|
|
Rozgrywka
May 22, 2020 19:55:05 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 22, 2020 19:55:05 GMT 1
Takie krzywe akcje nigdy nie wychodzą dobrze.
|
|