|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 12:08:39 GMT 1
Testament CozmoOdniesiesz się do mojej analizy pierwszego głosowania i wstawek o Tobie?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 24, 2020 12:11:51 GMT 1
@testament Cozmo - czy jesteś pewien, że najpierw trunks?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:21:39 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 12:21:39 GMT 1
@testament Cozmo - czy jesteś pewien, że najpierw trunks? A kogo byś chciał najpierw?
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 12:22:26 GMT 1
Testament CozmoOdniesiesz się do mojej analizy pierwszego głosowania i wstawek o Tobie? Nie planowałem, nie za bardzo widzę sens. Czemu Ci zależy?
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 24, 2020 12:24:59 GMT 1
@testament Cozmo - czy jesteś pewien, że najpierw trunks? A kogo byś chciał najpierw? Odwrotnie, czyli najpierw Walkiewicz
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 12:28:46 GMT 1
Testament Cozmo Odniesiesz się do mojej analizy pierwszego głosowania i wstawek o Tobie? Nie planowałem, nie za bardzo widzę sens. Czemu Ci zależy? Siedziałem nad tym z dobrą godzinę i po obserwacji, doszedłem do wniosku, że zbyt łatwo Cię zazieleniałem na początku.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:34:09 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 12:34:09 GMT 1
Jestem niewinny generalnie, AMA.
I roli nie mam, więc nie mogę zrobić nagłego coming outu jak Kot.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 24, 2020 12:39:22 GMT 1
Coś mi się tutaj turbo nie podoba
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 12:40:01 GMT 1
Powiem Ci tak Piotr. Dla mnie to głupota. Moja obecność w mafii wymagałaby zagrania pieprzonego majstersztyku. Musiałbym odegrać coś historycznego, co nigdy się nie zdarzyło. Nie było, nie ma i pewnie nie będzie mafiozy, który zagrałby w ten sposób. Nie da się w ten sposób zagrać, a jak się da to wskażcie mi kto coś takiego zrobił. To jest dobrowolne oddawanie mafii linczu i robienie sobie pod górkę. ALE jak zdecydujecie się na taki ruch, to nie będę się wierzgał. Po prostu umywam wtedy ręce, odpowiedzialność jest już tylko wasza i trzymam kciuki, że gra już jest rozwiązana i mamy mafijną trójkę, a wy ich zlinczujecie w przyspieszonych. Nigdy takiego linczowania "jestem obsrany, że ktoś mnie robi w chuja" nie rozumiałem i nie zrozumiem, ale róbcie co chcecie xD
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:42:26 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 12:42:26 GMT 1
A kogo byś chciał najpierw? Odwrotnie, czyli najpierw Walkiewicz Nie ma takiej opcji, nie zagłosuję na Walkiewicza.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:44:58 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 12:44:58 GMT 1
Generalnie mam dużo roboty, ale widzę że bez value added przegramy to z kretesem, więc jednak się skupię potężnie już dzisiaj.
Zastanawia mnie tylko, kto to pisał parę edycji temu (Żuras?), że chaos służy miastu i daje powiązania. Od dwóch edycji chaos chyba zmienił koszulkę na tę mafijną, bo mam wrażenie, że w tej rozgrywce jesteśmy rolowani jak tylko się mafii podoba.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:45:36 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 12:45:36 GMT 1
Nie planowałem, nie za bardzo widzę sens. Czemu Ci zależy? Siedziałem nad tym z dobrą godzinę i po obserwacji, doszedłem do wniosku, że zbyt łatwo Cię zazieleniałem na początku. No spoko, to może jak wejdę na kompa, to coś odpiszę, dalej nie wiem po co, ale jak masz uznać dzięki temu, że nie poświęciłeś czasu na marne, to zrobię to.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:51:21 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 24, 2020 12:51:21 GMT 1
Myślę Tenorku że w swojej analizie powinieneś kolorować Testament na Zielono. Jest sprawdzony i na pewno wziąłby mafijną rolę
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 12:52:12 GMT 1
via mobile
Post by babka on May 24, 2020 12:52:12 GMT 1
Czy w parze Walkiewicz Trunks musi być mafia?
|
|
|
Post by babka on May 24, 2020 12:58:27 GMT 1
uważam, że Trunks może być winny tylko przy założeniu, że jesteśmy bardzo blisko zlinczowania obu jego potencjalnych kolegów. Inaczej by tak po prostu nie zagrał. A kogo jesteśmy blisko zlinczowania? sirlancelota, może. Drugim nie może być walkiewicz bo z trunksem się wyklucza. Czyli ten scenariusz wygląda na nierealny. Daję jakieś 20% szans na mafijnośc walkiewicza, a 0,5% na trunksa
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 13:02:38 GMT 1
uważam, że Trunks może być winny tylko przy założeniu, że jesteśmy bardzo blisko zlinczowania obu jego potencjalnych kolegów. Inaczej by tak po prostu nie zagrał. A kogo jesteśmy blisko zlinczowania? sirlancelota, może. Drugim nie może być walkiewicz bo z trunksem się wyklucza. Czyli ten scenariusz wygląda na nierealny. Daję jakieś 20% szans na mafijnośc walkiewicza, a 0,5% na trunksa Skąd takie założenie?
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:02:40 GMT 1
Ale po co dyskutować? Walkiewicz będzie w każdym poście pisał "dowody" na jego brak winy, jego kolega Testament Cozzmo i Kot po koleżeńsku go nie odpalą i na tym ta gra polega. Aż lemony chce się wrzucić, widząc taką postawę.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 13:03:46 GMT 1
Coś mi się tutaj turbo nie podoba Szczerze? Ja też mam dziwne, niespokojne przeczucie, że ktoś z uniewinnionych, włącznie z Tobą, może być w mafii i gra jest przegrana. Tylko, że skoro tej winy u was po prostu nie widzę to już nic z tym nie mogę zrobić i nie będę nic z tym robił. Moim zdaniem wkrada się tu po prostu panika związana z tym, że nie zlinczowaliśmy żadnego mafiozy, a mamy tylko dwa lincze. Ostrzegałem przed tym wczoraj i sam to teraz odczuwam. Kot i Babka to były jedyne realne alternatywy jakie pozostawały, ale po takich ujawnieniach rolnych już nic więcej w tej edycji nie da się wymyślić. Szczęśliwie się dla nas złożyło, że akurat oni te role mieli. Nie pozostaje nic innego jak zlinczować Trunksa, Lancelota i Alpaka i liczyć na zwycięstwo.
I jak to coś pomoże to mogę dać Ci słowo honoru, że jak poleci Trunks i będzie niewinny, to w ogóle nie będę się kłócił i po prostu dam się zlinczować.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 13:04:42 GMT 1
Czy w parze Walkiewicz Trunks musi być mafia? Moim zdaniem musi. Nie ma kontr-ujawnień rolnych, więc zakładam, że Kot i Ty to prawdziwi rolni. Ja wiem, że jestem niewinny. Zostaje 6 graczy, z tego 3 to mafia. Czyli żeby w mafii nie było ani Trunksa, ani Walkiewicza, musielibyśmy mieć 3 mafie w czwórce Tenorek, Piotr Kozioł, Lancelot, Alpak. Dodaje Ci się to?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 13:07:14 GMT 1
Myślę Tenorku że w swojej analizie powinieneś kolorować Testament na Zielono. Jest sprawdzony i na pewno wziąłby mafijną rolę Dzięki.
|
|