|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:07:43 GMT 1
I jak to coś pomoże to mogę dać Ci słowo honoru, że jak poleci Trunks i będzie niewinny, to w ogóle nie będę się kłócił i po prostu dam się zlinczować.
Przecież rzekomo jesteś niewinny, więc oznaczałoby to koniec rozgrywki i zwycięstwo mafii. Taka postawa jest bardzo egoistyczna i przede wszystkim szkodliwa. Właściwie to teraz powinieneś wylecieć za łamanie regulaminu:
• Popełnianie "taktycznego samobójstwa" w celu pomocy miastu w wygraniu gry jest zabronione i Mistrz Gry ma prawo potraktować takie samobójstwo jako lincz, tak aby mafia nie straciła mordu. Zakazane jest toteż granie kartą samobójstwa "udowodnię, że jestem niewinny bo możecie mnie zabić" albo "zabij się jeżeli chcesz pomóc miastu" albo "zabiję się, ale wtedy zabijecie tego kogo wskaże". I tak dalej. Każdy CHCE przeżyć. Każde masochistyczne tendencje mogą skończyc się piorunem z nieba od Mistrza Gry, który zabije delikwenta uprawiającego anty-tezę mafii.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 13:08:39 GMT 1
To się tyczyło starych zasad i mordów mafii co dwa dni XDD
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:09:51 GMT 1
To jest w regulaminie obecnej edycji, ale zdaje sobie sprawę, że ten regulamin każdy ma w dupie. Taka właśnie jest ta edycja.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 13:11:18 GMT 1
Myślę Tenorku że w swojej analizie powinieneś kolorować Testament na Zielono. Jest sprawdzony i na pewno wziąłby mafijną rolę Dzięki. Jednak nie dzięki, bo może zostać "zaninjowany" i wtedy jego aktywność nie jest pokazywana.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 13:12:29 GMT 1
Nie wiem, o co Ci chodzi za bardzo. Miałem Rojasa za winnego, to go zlinczowałem, Pawła Kozła też, więc też to zrobiłem. To cecha miastowych - linczowanie podejrzanych. A że kilka razy pochwaliłem kogoś za zbieżność myśli? Kot też w którymś miejscu "podbił" moje spostrzeżenie. Nie za bardzo wiem, jak to, co robiłem przed linczem miało świadczyć o mojej winie. Rojas odmawiał współpracy, zarówno ja, jak i Walkiewicz wyciągaliśmy do niego rękę, np. chciałem, żeby wyjaśnił, jakie ma wnioski z "wady wymowy" Lancelota - odmawiał odpowiedzi. Pytałem, kto go broni z "furtką", długo też nie chciał odpowiedzieć, w końcu wydukał, że Walkiewicz, który dla mnie bronił się miastowo i zwyczajnie uznałem tę odpowiedź za walenie mafiozy w oponenta, żeby przypadkiem nie uniewinnić nikogo innego.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 13:19:18 GMT 1
I jak to coś pomoże to mogę dać Ci słowo honoru, że jak poleci Trunks i będzie niewinny, to w ogóle nie będę się kłócił i po prostu dam się zlinczować.
Przecież rzekomo jesteś niewinny, więc oznaczałoby to koniec rozgrywki i zwycięstwo mafii. Taka postawa jest bardzo egoistyczna i przede wszystkim szkodliwa. Właściwie to teraz powinieneś wylecieć za łamanie regulaminu:
• Popełnianie "taktycznego samobójstwa" w celu pomocy miastu w wygraniu gry jest zabronione i Mistrz Gry ma prawo potraktować takie samobójstwo jako lincz, tak aby mafia nie straciła mordu. Zakazane jest toteż granie kartą samobójstwa "udowodnię, że jestem niewinny bo możecie mnie zabić" albo "zabij się jeżeli chcesz pomóc miastu" albo "zabiję się, ale wtedy zabijecie tego kogo wskaże". I tak dalej. Każdy CHCE przeżyć. Każde masochistyczne tendencje mogą skończyc się piorunem z nieba od Mistrza Gry, który zabije delikwenta uprawiającego anty-tezę mafii.
Ale co Ty pierdolisz? Przecież Walkiewicz nic nie pisał o samobójstwie. Napisał, że jak okażesz się niewinny, to zgodzi się na lincz i nie będzie się bronił. To nie jest niezgodne z regulaminem, przecież wolno się nie bronić. Tak więc nie kurw logiki i nie pisz, że Walkiewicz powinien wylecieć, tak jak kurwiłeś logikę w moim przypadku, zarzucając mi nielegalny podpis, gdzie on nie był nielegalny jak go ustawiałem przed grą, a jak tylko MG oznajmił, że jest zakaz podpisów, to go wykasowałem. Manipulujesz i kłamiesz i dlatego trzeba Cię dziś zlinczować. Jak nie zrobimy tego dziś, to: -zlinczujemy Lancelota, jak winny to spoko, ale jak jakimś cudem niewinny, to mamy meczówkę i wiem, że zrobisz w mieście taki sajgon, że ryzyko błędu będzie za dużo, choćby taki Piotr Kozioł pewnie zagłosuje na Walkiewicza, do tego będzie jednego rozsądnego mniej, bo ktoś poleci w mordzie. -zlinczujemy Walkiewicza, dla mnie niewinnego, jeśli mam rację - jutro meczówka i wiem, że zrobisz w mieście taki sajgon, że ryzyko błędu będzie za dużo. Jak Walkiewicz jest jednak winny, w co nie wierzę, to nic nie tracimy, odjebiemy go po Tobie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 13:20:25 GMT 1
@tenorek, jak chcesz jeszcze ode mnie jakichś odpowiedzi, to zadaj jasne pytania, bo mi się nie chce przekopywać przez całość analizy. Mam nadzieję, że jednak po prostu wszystko jest już dla Ciebie jasne po mojej odpowiedzi.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 13:40:10 GMT 1
Wyjaśnione.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:41:19 GMT 1
Ale co Ty pierdolisz? Przecież Walkiewicz nic nie pisał o samobójstwie. Napisał, że jak okażesz się niewinny, to zgodzi się na lincz i nie będzie się bronił. To nie jest niezgodne z regulaminem, przecież wolno się nie bronić. Tak więc nie kurw logiki i nie pisz, że Walkiewicz powinien wylecieć, tak jak kurwiłeś logikę w moim przypadku, zarzucając mi nielegalny podpis, gdzie on nie był nielegalny jak go ustawiałem przed grą, a jak tylko MG oznajmił, że jest zakaz podpisów, to go wykasowałem. Manipulujesz i kłamiesz i dlatego trzeba Cię dziś zlinczować. Jak nie zrobimy tego dziś, to: -zlinczujemy Lancelota, jak winny to spoko, ale jak jakimś cudem niewinny, to mamy meczówkę i wiem, że zrobisz w mieście taki sajgon, że ryzyko błędu będzie za dużo, choćby taki Piotr Kozioł pewnie zagłosuje na Walkiewicza, do tego będzie jednego rozsądnego mniej, bo ktoś poleci w mordzie. -zlinczujemy Walkiewicza, dla mnie niewinnego, jeśli mam rację - jutro meczówka i wiem, że zrobisz w mieście taki sajgon, że ryzyko błędu będzie za dużo. Jak Walkiewicz jest jednak winny, w co nie wierzę, to nic nie tracimy, odjebiemy go po Tobie. Pierdolisz to Ty, CHYBA ZNOWU SIĘ NIE WYSPAŁEŚ!
MASZ JAK BYK, KAŻDY CHCE PRZEŻYĆ. Natomiast jak okaże się niewinny to Walkiewicz nie będzie chciał przeżyć, co udowodnił w jednym z wpisów powyżej. Więc przestań pierdolić, idź się wyśpij.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 13:46:15 GMT 1
Ależ ja bardzo chcę przeżyć. Po prostu nie będę miał energii się bronić jeśli okaże się, że jesteś niewinny, zejdą ze mnie wtedy wszystkie siły witalne.
|
|
|
Post by Antura on May 24, 2020 13:49:15 GMT 1
Punkt karny dla Jacka Walkiewicza za otwarte mówienie że da się zlinczować. W poprzednim dniu też to mówił (kolejka), ale pominąłem.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:52:51 GMT 1
Ależ ja bardzo chcę przeżyć. Po prostu nie będę miał energii się bronić jeśli okaże się, że jesteś niewinny, zejdą ze mnie wtedy wszystkie siły witalne. Czyli miasto przegra rozgrywkę przez Twoje lenistwo. Chłopcy się rejestrują, poświęcają wiele czasu, a później wysiłek idzie na marne, bo Strachliwy Walkiewicz "nie będzie miał energii". Fajny masz szacunek dla innych graczy. No chyba że jesteś w mafii i po prostu kłamiesz, naginając regulamin. Tak czy siak, powinieneś lecieć w linczu.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 13:53:49 GMT 1
Trunks, łapiesz się wszelkich brzytew byleby tylko uwalić Walkiewicza przed sobą.
|
|
|
Post by Future Trunks on May 24, 2020 13:58:51 GMT 1
Dzisiaj w nocy pisałem, że rozsądniej będzie zlinczować w pierwszej kolejności Sirlancelota, dopiero później Walkiewicza. Chyba o to w tej grze chodzi, by atakować, bronić się przed atakami i próbować wpływać na losy rozgrywki? Tzn. mi o to chodzi, innym chodzi by wyzywać od debili/kretynów, nie podejmować dyskusji oraz kierować się koleżeństwem.
No i wymowne, że nikt nie ma nic przeciwko temu, by po tym jak okażę się niewinny, to rzekomo niewinny Walkiewicz miałby zostać zlinczowany w następnej kolejności, co przy ewentualnym braku jego winy oznacza koniec rozgrywki. No faktycznie, wspominanie o takiej możliwości to nie gra, a łapanie się brzytwy. Obojętnie co bym teraz nie napisał, narracja będzie jedna.
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 14:06:04 GMT 1
To jaka jest Twoja trójka mafiozów?
|
|
|
Post by babka on May 24, 2020 14:11:34 GMT 1
Wam chyba odbija z tym regulaminem. Naturalną i miastową rzeczą jest pozwolenie na lincz na sobie kiedy czujesz że więcej tym pomożesz niż zaszkodzisz. Takie sytuacje zdarzają się w końcówkach przy małej ilości graczy, tego też będziemy zakazywać? Nie mówię że teraz jest taka sytuacja, ale widzę skrajność zachowania
|
|
|
Post by babka on May 24, 2020 14:12:22 GMT 1
czekam na wejście alpaka i wieczorem przed mordem napisze parę ostatnich wniosków
|
|
|
Post by babka on May 24, 2020 14:16:19 GMT 1
wasz wybór trunksa moim zdaniem chujowy na maksa
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 14:26:45 GMT 1
via mobile
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 14:26:45 GMT 1
wasz wybór trunksa moim zdaniem chujowy na maksa Czemu chujowy?
|
|
|
Post by babka on May 24, 2020 14:30:54 GMT 1
bo bardzo wiele frontów zgadza się co do sirlancelota i jest on bardziej mafijny od trunksa
wcześniej czytałem chyba od tenorka jakieś brednie o tym, że trunks będzie robił wiekszy syf w meczówce. Jak będzie robił syf to możesz ustawić żeby nie widzieć jego postów, o czym tu w ogóle mowa? Oprócz kwestii które go bardzo mocno uniewinniają, a o których wspominałem bo mówić głośno nie mogę, można też po prostu wejść w te dłuzsze analizy. Póki co mafia nas jebie w dupe i nie widzę u tej jednostki dodatkowych interesów kryjących się pod tymi analizami.
|
|