|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 21:03:44 GMT 1
Jestem przeciwny przyspieszaniu. Za dużo czasu na początku poświęciłem, żeby w kluczowej fazie działać n hurra.
|
|
|
Post by Piotr Kozioł on May 24, 2020 21:04:18 GMT 1
Jesteście niesamowici, ja jeszcze mam dzisiaj trudny dzień, więc nie będę się wahał - banda retardów. Na tacy macie podane, dwa ruchy do wykonania, decydujecie tylko o dobrej bądź złej kolejności, to pojawia się dwóch mędrców i wybielają Walkiewicza. Alpak, a co to dla Ciebie za różnica w jakiej kolejności>
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:04:39 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:04:39 GMT 1
Jestem przeciwny przyspieszaniu. Za dużo czasu na początku poświęciłem, żeby w kluczowej fazie działać n hurra. Praktycznie nie grałem dwa dni i napisałem tyle samo co Ty, a Ty mówisz, że za dużo czasu poświęciłeś?
|
|
|
Post by Pan Tenorek on May 24, 2020 21:05:47 GMT 1
Ilość i jakość to dwie różne rzeczy.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:07:31 GMT 1
Jesteście niesamowici, ja jeszcze mam dzisiaj trudny dzień, więc nie będę się wahał - banda retardów. Na tacy macie podane, dwa ruchy do wykonania, decydujecie tylko o dobrej bądź złej kolejności, to pojawia się dwóch mędrców i wybielają Walkiewicza. Alpak, a co to dla Ciebie za różnica w jakiej kolejności> Pisałem, raz że satysfakcji, dwa, że bijecie teraz w logikę i analizę przebiegu rozgrywki, trzy - zwiększacie możliwość popełnienia błędu, jak zostanie tylko Walkiewicz i będziecie się miotać. Generalnie jestem niewinny i powinienem teraz robić wszystko, żeby mnie nie zlinczować, bo to da ewentualny dodatkowy lincz po Walkiewiczu. Ale że guru Kot zupełnie bez niczego mnie namaścił, nie dając też argumentów, a reszta za tym się podpięła - trudno, ewentualna przegrana nie jest moja winą.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:08:01 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:08:01 GMT 1
Ilość i jakość to dwie różne rzeczy. :DDD
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:09:08 GMT 1
Jestem przeciwny przyspieszaniu. Za dużo czasu na początku poświęciłem, żeby w kluczowej fazie działać n hurra. No ja też nie byłem zachwycony jak zobaczyłem, że mord jest za chwilę i mogę polecieć. Bo o ile tego, że poleci Kot się spodziewałem, to już wcale nie byłem taki pewien, czy teraz odstrzelą Babkę, czy mnie. Głos na Alpaka wysłałem, ale na wypadek, gdyby to był zły cel, chciałbym móc jeszcze poczytać. Chociaż uważam, że się nie mylimy.
|
|
|
Post by Antura on May 24, 2020 21:10:56 GMT 1
Dzisiaj już nie będzie przyśpieszania. Potencjalne przyśpieszanie: Biorę pod uwagę by jutro około 18-19 był następny lincz. Tylko wtedy gdy CAŁE miasto będzie tego chciało. Jeżeli mafia nie zostanie zlinczowana, to biorę pod uwagę by ostatni lincz przesunąć na 22:00 albo pojutrze.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:14:10 GMT 1
Obojętne w sumie, uważam tak czy siak, ze zarówno miasto, jak i mafia zagrały żenująca edycję - kocopoły Lancelota powinny być wyłapane już na samym starcie, MVP za te edycję nie powinien być przyznawany. W zasadzie ten post jest dla mnie przyznaniem się do winy. Przecież właśnie miasto zagrało zajebistą edycję: -było kilku pewnych niewinnych, których nie dało się zlinczować, bo grali w chuj naturalnie: Gorczyca, Piotr Kozioł, ja )wiem, skromny jestem), Komunikaty, Tenorek. -rolni nie dali się znaleźć w 2 pierwszych mordach, więc ich wyjście postawiło mafię w bardzo złej sytuacji w połączeniu z punktem wyżej. -została dokonana dobra selekcja graczy niepewnych i pewnych, więc nie było głupich linczów. Myślę, że miastowy by to widział, mafiozo nie i miałby żal o punkt drugi, że gdyby nie ujawnienie rolnych, to by wygrali.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:21:39 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:21:39 GMT 1
Możemy się pięknie nie zgadzać.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:27:12 GMT 1
Możemy Cię pięknie zlinczować.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:29:26 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:29:26 GMT 1
Wtedy ja będę miał piękne prawo nazwać Cię pięknym głuptasem, bo pysznisz się wspaniałą rozgrywką, podczas gdy nie potrafisz przeczytać czterech postów.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:31:16 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:31:16 GMT 1
Ja też się nie zgadzam z tym trunksem w mafii ale strzał w lancelota nic nam nie daje jeśli jest winny, a robi straszne gówno, jeśli się przypadkiem mylimy Piękna edycja.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:35:52 GMT 1
Ja też się nie zgadzam z tym trunksem w mafii ale strzał w lancelota nic nam nie daje jeśli jest winny, a robi straszne gówno, jeśli się przypadkiem mylimy Piękna edycja. Dokładnie, piękna. Zajebaliśmy najpierw groźniejszego mafiozę, a potem tego mniej groźnego. Obaj - Lancelot i Trunks - byli winni, ale przy niewinności jednego z nich zostawienie Trunksa do meczówki byłoby katastrofą i Piotr Kozioł to zrozumiał i mimo wątpliwości co do Trunksa nie sabotował, naprawdę dobry z niego miastowy.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2020 21:40:15 GMT 1
via mobile
Post by Alpak on May 24, 2020 21:40:15 GMT 1
Dopiero co widziałeś Babkę w mafii, geniuszu.
Jestem bardzo antypatyczny teraz, więc dam sobie na wstrzymanie, niemniej naprawdę - Gorczyca dobra edycja, naturalna Babka, OKEJ Piotr Kozioł i mądry jak zawsze Kot, ale reszta miasta absolutny dramat.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:49:25 GMT 1
Alpak dlaczego chcesz być na siłę sympatyczny? Alpak tylko sympatycznie przyżuwa. Czy to oznacza, że stara się być sympatyczny? Lancelot dlaczego bronisz Alpaka? Pytam tylko, czy ty nie manipulujesz jego słowami i nie idziesz na bakier z logiką? Twój post to trochę jakby powiedzieć, że ładna twarz, nie może robić brzydkich rzeczy. IYKWIM Ależ te posty śmierdzą obroną kolegi z mafii. Też kiedyś takie smrodliwce popełniłem, co kolegi nie uratowało, za to wjebało mnie.
|
|
|
Post by Testament Cozmo on May 24, 2020 21:52:48 GMT 1
Polecam słuchać się Testamentów Ej, przecież nikt się nie słucha Testamentu Cozmo, to byłoby wbrew tradycji.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 21:57:09 GMT 1
Alpak, nie było Cię tak naprawdę dwa dni i miałeś wyrąbane w losy miasta, pojawiasz się nagle na białym koniu stwierdzając, że całą grę masz obcykaną, wszystko jest oczywiste, 100% mafioza Walkiewicz, a głupie miasto tego nie widzi xD A sam chwilę temu wytknąłeś taką pewność Kotowi. Jak Ty chcesz być traktowany poważnie xD Już w ogóle sam fakt, że masz mnie za 100% mafię to jest absurd, bo choćbym i był w tej mafii, to musiałbym grać po prostu zajebiste, genialne wręcz zawody i jakakolwiek pewność tego typu będąc miastowym sugeruje albo naiwność i głupotę, albo byciem przekozakiem, jakiego ta gra jeszcze nie widziała. Nie sądzę aby pasowało do Ciebie ani jedno, ani drugie, więc pozostaje bycie w mafii Nie wiem czemu ja się jeszcze produkuję XD Silniejsze ode mnie.
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 21:57:47 GMT 1
Jak będziemy przyznawać MVP Testamentowi Cozmo to pamiętajmy żeby pisać "MVP dla Testamentu", a nie "MVP dla Cozmo" XD
|
|
|
Post by Jacek Walkiewicz on May 24, 2020 21:59:55 GMT 1
Dobranoc panowie.
|
|