|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:15:37 GMT 1
śmierć guwniary trochę wyzielenia lipszyca, czy za proste? Czemu wyzielenia? Moim zdaniem Guwniara poleciała za bycie dobrym graczem, po prostu. Ewentualnie za to + oskarżanie Szreka (bo chyba ona najmocniej go podszczypywała a na pewno robiła to jako pierwsza). Ona tam też jeszcze z Winstonem się kłóciła.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:15:52 GMT 1
Jaskiel, cały czas gdzieś w treści posta przemycasz, że nie masz/nie będziesz mieć dużo czasu, a i tak polowa tego posta to śmieszki niezwiązane z szukaniem mafii (że będziesz pisać mniej okropnych postów tropionych przez detektywów, bla bla). Co uważasz o Szreku i Winstonie? O Winstonie napisalem. A o tym: Szrek to czlowiek zagadka. Na poczatku nasrał na larp, co mi sie nie spodobalo, bo chcialem pograc w Zyda i gojów. Potem wydawał się ogarniety, delikatnie mnie testował. Dzisiaj zas to nie za duzo zaprezentowal poza shitpostami. Moze mu sie nie chce grac, moze jest mafią. Na pewno mniej jest mafioza niz Winston wg mnie, ale to sie zobaczy co dzis i jutro beda pisac.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:15:59 GMT 1
Zwłaszcza, że Szrek dzisiaj nie dawał nic, za co można byłoby go uniewinnić, a nawet są przesłanki, żeby go podejrzewać.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:16:22 GMT 1
Jakoś nie chce mi się wierzyć, by mafia odwaliła swojego w mordzie zwłaszcza,że guwniara widać było,że ogarnia.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:18:00 GMT 1
Jakoś nie chce mi się wierzyć, by mafia odwaliła swojego w mordzie zwłaszcza,że guwniara widać było,że ogarnia. Powinna byc zasada: zawsze rob odwrotnie, co Messi mowi. Chociaz ogarniala, to fakt, ale to swiadczy raczej o blyskotliwosci Guwniary, skoro taki lol jak Ty nawet to dostrzegł
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:18:25 GMT 1
Skoro tylko gra Messiego Cię przekonuje to kto Twoim zdaniem jest w mafii? Nie wiem. Mam za mało danych. Teraz mozna sobie gdybac w zasadzie wylacznie na podstawie mordu komu przeszkadzała Guwniara. Ja uwazam nawet, ze Guwniara mogla byc tak wyrachowana, ze sie zgodzila de facto na swoje kilniecie z rak mafii. Moze jej cos wypadlo, moze jej sie znudziło, moze chce wygrac dlugą grę, nawet posmiertnie. A sie tego sprawdzic nie da. A moze byla dla kogos niewygodna. Potencjalny dla mnie mafiozo to Winston za bycie czlowiekiem choragiewka i dziwna postawe wzgledem layli. Co Ty Uwazasz o Winstonie? Nie no kurwa, skończmy z tym S-F, że w pierwszym mordzie mafia odjebała swojego. Tylko nie wiem, czy taki bełkot nie brzmi bardziej miastowo niż mafijnie.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:21:05 GMT 1
Nie wiem. Mam za mało danych. Teraz mozna sobie gdybac w zasadzie wylacznie na podstawie mordu komu przeszkadzała Guwniara. Ja uwazam nawet, ze Guwniara mogla byc tak wyrachowana, ze sie zgodzila de facto na swoje kilniecie z rak mafii. Moze jej cos wypadlo, moze jej sie znudziło, moze chce wygrac dlugą grę, nawet posmiertnie. A sie tego sprawdzic nie da. A moze byla dla kogos niewygodna. Potencjalny dla mnie mafiozo to Winston za bycie czlowiekiem choragiewka i dziwna postawe wzgledem layli. Co Ty Uwazasz o Winstonie? Nie no kurwa, skończmy z tym S-F, że w pierwszym mordzie mafia odjebała swojego. Tylko nie wiem, czy taki bełkot nie brzmi bardziej miastowo niż mafijnie. A czemu nie? Jakbym byl mafijnym to bym sie odjebal, gdyby mi sie nie chcialo grac. Ty co bys zrobil jako mafia w takiej sytuacji - 2 posty dziennie i liczyl na drapane? Uwazam to za malo prawdopodobne, ale to jak z mordami ze strony krów - szansa, ze krowa Cie zajebie jest niska, ale nigdy rowna 0.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:22:28 GMT 1
Nie no kurwa, skończmy z tym S-F, że w pierwszym mordzie mafia odjebała swojego. Tylko nie wiem, czy taki bełkot nie brzmi bardziej miastowo niż mafijnie. A czemu nie? Jakbym byl mafijnym to bym sie odjebal, gdyby mi sie nie chcialo grac. Ty co bys zrobil jako mafia w takiej sytuacji - 2 posty dziennie i liczyl na drapane? Uwazam to za malo prawdopodobne, ale to jak z mordami ze strony krów - szansa, ze krowa Cie zajebie jest niska, ale nigdy rowna 0. Ja bym nie marnował mordu na swoim będąc w mafii i większość tutaj grających także by nie poparła tego pomysłu.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 22:23:35 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 22:23:35 GMT 1
Teza: póki co na tej stronie wypowiedzieli się sami niewinni.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 22:25:44 GMT 1
gerard z messim naczynia połączone, tak swoją drogą, ten tejk z podejrzewaniem teraz sentence'a jest bardzo prosty i naiwny, aż niegodny gerarda-rozkminiacza, tym bardziej że sentence jest prędzej drugą lajlą aka mało doświadczonym miastowym
nie ukrywam, że mam czutkę na tego messiego, kilka edycji temu miałem podobną i za każdym razem myslałem sobie, że tak grająca osoba jest za głupia na mafię i oczywiście się myliłem, więc tutaj chyba nie będę chciał popełnić tego błędu i wolę sie przekonać jednak niż znowu zwlekać
steven natomiast ładnie łagodził rzucane na messiego podejrzenia - w pewnym momencie wszak każdy chciał go wyjebać za tzw. wkurwianie z ryje - potem ładnie podsunął lajlę, na którą finalnie nie zagłosował (a wiedząc, że jest niewinna łatwo było mu zmienić głos, jak i - gdy już było przesądzone że leci - cisnąć głosujących na nią).
messi jutro, potem gerard, lipszyc niewinny
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 22:27:34 GMT 1
No, już po mordzie, to można wychylić łeb. Ile można ślizgera udawać xD Lipszyc mafia, szrek mafia. Trzeciego mam chyba też na radarze, ale to w sumie tylko intuicja z dnia pierwszego i tak pasuje z wydźwięku tematu, ale że nawet postów gagatka nie czytałem to nie podam teraz tego typu, tylko jutro elegancko trochę poczytam i spróbuje ogarnąć czy można już otwierać szampana czy tylko przeczucie, a może mi w ogóle wyjdzie że naturalny (nie sądzę xD) Czwarty będzie glon/mafiozo grający dobrą partię. W sumie to szukanie trzeciego i czwartego będzie teraz istotne dla miasta, ciekaw jestem waszych typów, zwłaszcza tym, którym na tym etapie ufam: Boy, Gerrard, kulesza? Lipszyc wiadomo trup, ale z szacunku jutro coś tam skrobnę, bo mega fajny gracz z potencjałem, zasługuje na to na pewno. No i myślę, że skrobnę jeszcze coś o szreku
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:28:05 GMT 1
gerard z messim naczynia połączone, tak swoją drogą, ten tejk z podejrzewaniem teraz sentence'a jest bardzo prosty i naiwny, aż niegodny gerarda-rozkminiacza, tym bardziej że sentence jest prędzej drugą lajlą aka mało doświadczonym miastowym nie ukrywam, że mam czutkę na tego messiego, kilka edycji temu miałem podobną i za każdym razem myslałem sobie, że tak grająca osoba jest za głupia na mafię i oczywiście się myliłem, więc tutaj chyba nie będę chciał popełnić tego błędu i wolę sie przekonać jednak niż znowu zwlekać steven natomiast ładnie łagodził rzucane na messiego podejrzenia - w pewnym momencie wszak każdy chciał go wyjebać za tzw. wkurwianie z ryje - potem ładnie podsunął lajlę, na którą finalnie nie zagłosował (a wiedząc, że jest niewinna łatwo było mu zmienić głos, jak i - gdy już było przesądzone że leci - cisnąć głosujących na nią). messi jutro, potem gerard, lipszyc niewinny wiesz na ktorej stronie jest ta akcja gerarda? nie kojarze, by podsuwał lajle
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:28:13 GMT 1
Cele na jutro: Lipszyc - bo pisze pierdy, bo brak głosów na niego od mafii zastanawia (no chyba że w mafii jest ericlynnwright, bo ja jestem niewinny a Kuleszę i Boya też za takich mam), bo jak było ryzyko, że leci, to nikogo nie tykał, a teraz się uaktywnił. Ogólnie za dużo tego jest, musiałby naprawdę się ostro zazielenić, żeby przestały być wokół niego wątpliwości. Bielański - glon z chujowym głosem. Grandepicolo - glon z chujowym głosem i chujowym postem tuż przed linczem. Sentence - bo wydawał się ogarnięty a oddał mega chujowy głos. Winston - bo śmierdzi mi jego zmiana zdania w sprawie Żydka, upór w sprawie Messiego, kopanie po glonach na początku gry (nie ma łatwiejszych celów do pozorowania aktywności niż nieaktywni) i ogólnie tak z czutki mi typ nie pasuje, nie umiem tego dobrze opisać, ale po prostu czuję, że coś jest z nim nie w porządku. Szrek - największy ogar z tej listy, więc najmniej chętnie bym go odjebywał już teraz, ale jak na taki potencjał to strasznie miałki jest.
Nie wiem, co sądzić o ericulynnwrighcie i jepepeju. Ten drugi stawia tezy tak absurdalne, że wydaje mi się niemożliwe, żeby wychodziły spod klawiatury mafii, ale z drugiej strony część tych tez jest jawnie szkodliwa. W podobnej kategorii jest bajka, ale tu jakoś bardziej czuję miastowe wibracje. Grande Connector też taki pół na pół.
Niewinni to dla mnie Messi, Kulesza, Boy.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 22:29:09 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 22:30:14 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 22:30:14 GMT 1
Opowiem Wam ciekawą historię. Otóż stwierdziłem, że wśród głosujących na Lajle na pewno jest mafia i to pewnie niejedna, więc trzeba przyjrzeć się ich postom, szczególnie tym sprzed linczu, żeby wyłapać u kogo ten głos mógł być np. kompletną podczepką na ostatnią chwilę i wbrew pisanym wcześniej postom. Jako pierwszego wziąłem na tapetę japapeja, ponieważ nie bardzo z czymkolwiek go kojarzyłem. Przeczytałem jego posty z dziś, próbując sobie wyobrazić, że jest w mafii i stwierdziłem, że nie widzę tego. Zupełnie inaczej miałem przy Szreku.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 13, 2023 22:31:16 GMT 1
gerard (...) steven natomiast ładnie łagodził rzucane na messiego podejrzenia - w pewnym momencie wszak każdy chciał go wyjebać za tzw. wkurwianie z ryje - potem ładnie podsunął lajlę, na którą finalnie nie zagłosował (a wiedząc, że jest niewinna łatwo było mu zmienić głos, jak i - gdy już było przesądzone że leci - cisnąć głosujących na nią). messi jutro, potem gerard, lipszyc niewinny mafiacorner.boards.net/post/16570/threadto to?
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 22:31:56 GMT 1
gerard z messim naczynia połączone, tak swoją drogą, ten tejk z podejrzewaniem teraz sentence'a jest bardzo prosty i naiwny, aż niegodny gerarda-rozkminiacza, tym bardziej że sentence jest prędzej drugą lajlą aka mało doświadczonym miastowym nie ukrywam, że mam czutkę na tego messiego, kilka edycji temu miałem podobną i za każdym razem myslałem sobie, że tak grająca osoba jest za głupia na mafię i oczywiście się myliłem, więc tutaj chyba nie będę chciał popełnić tego błędu i wolę sie przekonać jednak niż znowu zwlekać steven natomiast ładnie łagodził rzucane na messiego podejrzenia - w pewnym momencie wszak każdy chciał go wyjebać za tzw. wkurwianie z ryje - potem ładnie podsunął lajlę, na którą finalnie nie zagłosował (a wiedząc, że jest niewinna łatwo było mu zmienić głos, jak i - gdy już było przesądzone że leci - cisnąć głosujących na nią). messi jutro, potem gerard, lipszyc niewinny wiesz na ktorej stronie jest ta akcja gerarda? nie kojarze, by podsuwał lajle mafiacorner.boards.net/post/16385/thread choćby tu
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 13, 2023 22:35:07 GMT 1
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 22:36:26 GMT 1
imo gdzieś tam działa to, że jest mądry gerard, któremu miasto jakoś tam ufa, bo ładnie pisze posty, wnikliwie, widać, że doświadczony i głupiutki messi - no nie wiem, to forum jest chujowe w cytowanie, ale posty poszczególnych userów przegląda się bardzo dobrze, wejdźcie sobie w posty messiego, a potem gerarda (czytając tylko te posty, bez odpowiedzi) i powiedzcie mi, że są w 100% miastowi
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 13, 2023 22:37:31 GMT 1
Szrek - największy ogar z tej listy, więc najmniej chętnie bym go odjebywał już teraz, ale jak na taki potencjał to strasznie miałki jest. Ziew, to nie jest 2015, żeby lać wodę w analizach 9000 znaków na każdego gracza w edycji i pisać "nooo, po postach to wydaje mi się, że to jest miastowy, ale kurcze równie dobrze to może być mafia, zobaczymy". Graj, jak ci pasuje, opisuj kogo chcesz, ja w takie coś już nie mam zamiaru się bawić, tylko będę sobie robić shitposting połączony z szachami 4d i sprawdzaniem trendów w mieście, po edycji zobaczymy czyje będzie na wierzchu
|
|