szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:33:04 GMT 1
Eazy, jak już będziesz pisał tego potężnego posta na shreka to nie zapomnij wspomnieć o tym trzecim, bo póki co to zaatakowałeś tylko mnie i spalonego mafiozę, trochę mało jak na gościa, który potem będzie chciał się obwołać MVP.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 14, 2023 21:33:21 GMT 1
Bo jestem uczciwy. Na Messiego oddalem glos, bo wiadomo. Nie podooba mi sie tez jego styl gry. Zaczal w miedzyczasie mi posmierdywac mafijnie, ale nie uwazam, ze celuje w pewnego mafijnego. Innym to znowu pachnie miastowo co on uskutecznia a bazuja to na jego osobie IRL. Ja go nie znam, ale to działa na mnie, jak ktos przy kims obstaje tak stanowczo. Chociaz wiadomo, to moze byc 2 mafiozow kryjacych sie. Napisalem tez, ze oddam glos na kogos, kto jest pewniejszy mafijnie - a jedynym obecnie gosciem, co moge podejrzewac to sentence po sledztwie boya i no wlasnie, wyjebanie sentence na wszsytko. Ciekawe czy wie jak odpowiedziec i czy odpowie jakkolwiek. Bo jezeli mnie nie przekona to zmienie glos z Messiego - a pewniejszy mafijny jest lepszy niz mniej pewny mafijny. Zrozumiałe? Ach kurwa, sam znalazłem. Sobie Lipszyc podklade zrobil, wiedzac ze Sentence jest niewinny. Chuj.
Jak ktos powiedzial - precyzyjna chirurgiczna dokladnosc Lipszyca - ze przeskoczyl z jednej konkurencji (Messi) w druga konkurence (Sentence), z idealna perfekcja pierdolonego noblisty.
Mówiłem, duży talent widzę u Lipszyca do mafii. Więc po edycji propsy, ale jutro oczywiście lincz
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:40:20 GMT 1
Dobra, blokuje Żyda, a poza tym sobie daje 24h przerwy, elo, jak coś mnie tagujcie (jak ważna analiza/mój głos, ale pewnie wam pomogę nie bedac), głosuje na niego i tyle, nie bede kombinował, jeżeli mimo wskazań całego miasta jest niewinny, to pozdro, jeszcze wyjdzie ze mój plan z Messim był essa. Chce przypomniec, ze kazdy na moim miejscu glosowalby na kontrkandydata. Musze, takie sa zasady. Sam(?) to podnosiles, chyba oraz Boy (i dwulicowo potem zagrał). A ja napisalem jasno i wyraznie - jezeli sentence bedzie podejrzany bardziej niz Messi - to dam na niego glos. Sentence nie dosc, ze sie nie bronil to zachowywal sie dziwnie. Podobnie jak ja pomysleli wielcy mysliciele miasta (Ty XD Gerard i kto tam jeszcze, bo nie pamietam). Czy trzeba przed kazdym glosowaniem mowic na kogo sie zaglosowalo, pokazac paragon? Bo jak tak, to kilku zrobilo zupelnie odwortnie i im jestes gotów dać buzi
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 14, 2023 21:49:24 GMT 1
Głos Winstona z dupy bardziej go grzebie czy czyści? Czy w sytuacji, gdy Sentence po takim głosie długo nie pożył wydaje się, że mafioso bałby się oddać taki głos.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 21:54:32 GMT 1
Wątpię by mafiozo bałby się oddawać głos w próżnię w momencie kiedy lincz może być na styku. mafiacorner.boards.net/post/16822/thread zwłaszcza tym postem zaznaczył w kogo pójdzie po tym jak szrek zabronił mu głosowania na bajkę.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 22:04:33 GMT 1
Mam moralniak i chuj. Ale przynajmniej mieliśmy lincz, który sporo powie, teraz tego nie ocenię, ale no to było tak stykowe z tym Sentence, żydek, że dużo lepsze powinno byc wnioskowanie niz po wczoraj.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 14, 2023 22:16:47 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 22:16:47 GMT 1
Ojej, miasto się pomyliło, jakie straszne.
Sentence jeżeli nawet nie grał mafijnie (moim zdaniem grał), to w najlepszym wypadku do wczoraj był takim neutralem, którego chyba nikt nie był w stanie uniewinnić czymkolwiek i który i tak był przez to jednym z pierwszych do sprawdzenia, i pisało to wiele osób niezależnie ode mnie. A dodatkowo dziś odwalił totalną patolę, bo obrażanie i wyzywanie w odpowiedzi na uargumentowane zarzuty (nawet jeśli niesłuszne/nietrafione) ciężko nazwać zespołową grą. Mieliście cały dzień, żeby się odnieść do zarzutów, które mu przedstawiłem, a wszyscy mieli to w piździe i nikt nawet palcem nie kiwnął, więc już przestańcie teraz na mnie zrzucać winę za jego lincz, szczególnie, że nawet na niego nie głosowałem. Podzieliłem się swoimi przemyśleniami, a Wy ślepo za nimi poszliście nie wdając się w dyskusję - super, bardzo wygodne.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 22:22:44 GMT 1
Ojej, miasto się pomyliło, jakie straszne. Sentence jeżeli nawet nie grał mafijnie (moim zdaniem grał), to w najlepszym wypadku do wczoraj był takim neutralem, którego chyba nikt nie był w stanie uniewinnić czymkolwiek i który i tak był przez to jednym z pierwszych do sprawdzenia, i pisało to wiele osób niezależnie ode mnie. A dodatkowo dziś odwalił totalną patolę, bo obrażanie i wyzywanie w odpowiedzi na uargumentowane zarzuty (nawet jeśli niesłuszne/nietrafione) ciężko nazwać zespołową grą. Mieliście cały dzień, żeby się odnieść do zarzutów, które mu przedstawiłem, a wszyscy mieli to w piździe i nikt nawet palcem nie kiwnął, więc już przestańcie teraz na mnie zrzucać winę za jego lincz, szczególnie, że nawet na niego nie głosowałem. Podzieliłem się swoimi przemyśleniami, a Wy ślepo za nimi poszliście nie wdając się w dyskusję - super, bardzo wygodne. Do którego posta ty się odnosisz? Bo po linczu żadnego takiego nie było xD Żydek coś pisał tylko o dwulicowym zagraniu, ale to trzeba mieć łeb jak Jacek Dukaj, żeby rozkminić o co mu chodzi.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 22:30:27 GMT 1
kaj info, że mafia kogoś zabiła?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 22:42:59 GMT 1
mord jest co drugi dzień, sprawdź w harmonogramie
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 22:58:01 GMT 1
O kurwa, ej to miasto ma dużo większe szanse niż myślałem. Dlatego ja taki zrozpaczony byłem bo myślałem że już przesrane. Grande pomimo fatalnych typów szczęśliwy.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 23:02:04 GMT 1
Do mojej listy niewinnych dołączają szrek i Grande.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 23:02:31 GMT 1
O kurwa, ej to miasto ma dużo większe szanse niż myślałem. Dlatego ja taki zrozpaczony byłem bo myślałem że już przesrane. Grande pomimo fatalnych typów szczęśliwy. A chciałbyś grać w systemie,że głosy jawne i mordy codziennie?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 14, 2023 23:18:08 GMT 1
Co ja bym chciał to jedno, ale przychodzę do was i po prostu gram na waszych zasadach, uważam, że musiałbym zasłużyc zanim zacząłbym w ogóle ośmielic się sugerowac jak powinniscie grac
A o tym, że istnieje i że ktokolwiek kiedykolwiek grał wariant z zabójstwem co 2gi dzień to nigdy mi przez myśl nie przeszło. No sory za przypał.
|
|
|
Post by sentence on Jan 14, 2023 23:24:30 GMT 1
Brawo chuje, nie dosc, ze znowu trafiliscie miastowego, to jeszcze znowu glona / nowociote. Jakbyscie wzieli na cel mafioze szreka i jakims cudem okazal sie mieszkancem, to chociaz dalby Wam solidne typy w testamencie. A tak to jest to co ponizej.
soundtrack do czytania:
Ogolnie: - szrek - do zezlomowania, co tu duzo mowic. - zydek - do zezlomowania
- jepepej - kandydat na mafioze
- Bielanski - nie wiem - Cezary - mam problem z tym ze pierwszy lincz na zydku jest on i 3 bardzo miastowe osoby. Mafia nie wjebala wszystkich glosow w lajle, wiec kiepsko to wyglada. - Winston - troche mi smierdzial wczesniej, ale najpierw wyjasnilbym naszego milosnika bagien.
- boy - raczej miastowy, ale kierownicy to juz mu nie dawajcie. - messi - raczej miastowy, a jesli juz ktos chce go sprawdzac to na pewno nie teraz. - grande connection - znam goscia i mysle ze raczej miastowy. Napisal kilka bardzo autentycznych postow. Czasem lekko chaotyczny, ale w sposob miastowego laczacego kropki, a nie mafiosy gubiacego sie w zeznaniach.
- gerrard - miastowy, ciezko byloby mi w tym momencie kminic te gierke w innym wypadku. W ogole ciekawe jest grono ludzi ktorzy go podgryzaja na nowszych stronach (tip: sa na gorze tej listy). - eazy-e - miastowy, sensowne wnioski i autentyczny foruming. - bujka - miastowy, zwraca uwage na to ze miasto ma jeszcze tylko dwa lincze zeby w ogole cos pograc.
Dla mnie miasto ma teraz dwie strategie: - Zamknac oczy i strzelac zydek -> szrek. - Zamknac oczy i strzelac w szreka. Jesli wydarzylby sie ten 1% ze szrek to miastowy, to da wam dobry typ na nastepne glosowanie (w takim scenariuszu moze gerrard do wyrzucenia jako ostatni krzyk przed smiercia?). No ale to mafia i zydek leci nastepny. Jak bedziecie trzeci raz organicznie glosowac to po raz trzeci jebniecie glona, wiec nawet nie probujcie. Mafia ogarnia, wiec walnijcie w kogos kto temu odpowiada. A najlepiej zamknac oczy i zydek -> szrek.
Jakbym to bardziej na serio potraktowal to pewnie by dzisiaj zydek spadl, za to sorry. Z drugiej strony miastowi, ktorzy na mnie zaglosowali chyba dochodzenie boya dupami czytali.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 23:26:38 GMT 1
Dzięki temu,że mi się zazieleniasz w tym momencie na liście do natychmiastowego odjebania został jedynie żydek.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 0:19:38 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 15, 2023 0:19:38 GMT 1
Wracam najebany z miasta I nie wiem. Co wy odjebaliscie ale kurwa macie najebane w nami z tym sentencem, mówiłem wam kruwa I się zesraliscie
Messi do. Odjebania top 1,.potem.gerard
SKĄD WY KURWA WZIELISCIENTEGO SENTENCE NO. NIECH TO. TYLKO. PRXECYTam. ja. piedole.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 0:21:24 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 15, 2023 0:21:24 GMT 1
Sentence był wrobiony w tak. Kurwa. Proaty sposob że byl mneisjzym glonem niż głosujący ja.jebie co to. Dało. że go ujebaliscie nawet jakby byl winny?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 0:23:06 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 15, 2023 0:23:06 GMT 1
Najpierw glupiomadry Messi. Potem jego. Protektor peirfolony Steven Gerard TO WAM. COŚ POWIE
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 0:25:23 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 15, 2023 0:25:23 GMT 1
Najpierw glupiomadry Messi. Potem jego. Protektor peirfolony Steven Gerard TO WAM. COŚ POWIE
|
|