szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:13:05 GMT 1
Szreku, a może Bielański, Lipszyc i japapej. Co sądzisz? japepej nie przed kuleszą i nie przed winstonem
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 14, 2023 21:13:53 GMT 1
Bo?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:14:53 GMT 1
Bo oni śmierdzą, a on jest 50/50 ze wskazaniem na neutrala
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:15:58 GMT 1
Bo oni śmierdzą, a on jest 50/50 ze wskazaniem na neutrala w sensie, na miasto xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:18:45 GMT 1
Bo jestem uczciwy. Na Messiego oddalem glos, bo wiadomo. Nie podooba mi sie tez jego styl gry. Zaczal w miedzyczasie mi posmierdywac mafijnie, ale nie uwazam, ze celuje w pewnego mafijnego. Innym to znowu pachnie miastowo co on uskutecznia a bazuja to na jego osobie IRL. Ja go nie znam, ale to działa na mnie, jak ktos przy kims obstaje tak stanowczo. Chociaz wiadomo, to moze byc 2 mafiozow kryjacych sie. Napisalem tez, ze oddam glos na kogos, kto jest pewniejszy mafijnie - a jedynym obecnie gosciem, co moge podejrzewac to sentence po sledztwie boya i no wlasnie, wyjebanie sentence na wszsytko. Ciekawe czy wie jak odpowiedziec i czy odpowie jakkolwiek. Bo jezeli mnie nie przekona to zmienie glos z Messiego - a pewniejszy mafijny jest lepszy niz mniej pewny mafijny. Zrozumiałe? Ach kurwa, sam znalazłem. Sobie Lipszyc podklade zrobil, wiedzac ze Sentence jest niewinny. Chuj.
Jak ktos powiedzial - precyzyjna chirurgiczna dokladnosc Lipszyca - ze przeskoczyl z jednej konkurencji (Messi) w druga konkurence (Sentence), z idealna perfekcja pierdolonego noblisty.
Ale epifania! Eureka! Najpierw jazda jazda jazda we mnie, udawane glosy na Messiego, BLEDNE LICZENIE GLOSOW (2 razy), potem przeskok w sentence, bo Gerard chce sentence, a teraz jak sie zesrało - to przeskok we mnie i kreowanie ze mnie geniusza zbrodni - bo eric robi ze mnie chirurga-nobliste-mistrza kamasutry. Przekombinowane Wasze myslenie i to jest naprawde meczace, ze jak cos odjebiecie glupiego to jest przerzucanie sie wina. A kim wlasciwie jest eric? Kim jest eazy, przed ktorym sie tak sracie? Za bardzo weszlo Wam granie w mafie, a za mało rozumowanie logiczne.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:20:56 GMT 1
I tak Gerard, ech. Lipszyc 100% mafia bo wycofał głos z Messiego na Sentenca z pupy i calkowicie wbrew wszystkiemu co pisal - by siebie (jako mafiozo) ratować. Ehe. a jako miastowy miałby się nie ratować? Nie to że bronię lipszyca, ale skończ już takie głupoty pierdolić naprawdę
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:21:10 GMT 1
Kulesza, bo przed wczorajszym linczem wiedział, że Lejla będzie niewinna i napisał sobie broniącego posta - w sytuacji, kiedy było na tyle bezpiecznie, że mógł na alibi dać w swojego. Winston, bo dziwnym trafem mafię znajduje w tych osobach, które go atakują xD o dzisiejszym głosowaniu nie wspominając Żydek, bo powinien wyjebać pierwszego dnia, ale wielki shrek prowadzący miasto do zwycięstwa mimo nieprzychylności losu i samozwańczych ogarniaczy dostrzegł, że masówka nic nam nie powie na przyszłość, a chłop i tak nie ucieknie
no i dalej jak mówiłem, czwartym będzie albo afk albo głowa mafii.
teraz jeszcze cyk kilka nicków pokoloruję, żeby nie było, że przechodzę obok gry mając na nią największy/top3 wpływ w edycji xD nawet mi was nie żal
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:22:42 GMT 1
Coście odjebali dzisiaj debile. Jak można było drugi dzień z rzędu mafiozę zyda zostawić przy życiu i dać w kurwa jakiegoś sentence'a.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:23:48 GMT 1
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jutro mam najwięcej czasu, więc powinien być najaktywniejszy dzień, a zapowiada się na nudne, aczkolwiek konieczne, poprawianie matematyki
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:23:56 GMT 1
Kulesza najwidoczniej znowu wiedział przed linczem XD
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 14, 2023 21:24:26 GMT 1
Dobra, blokuje Żyda, a poza tym sobie daje 24h przerwy, elo, jak coś mnie tagujcie (jak ważna analiza/mój głos, ale pewnie wam pomogę nie bedac), głosuje na niego i tyle, nie bede kombinował, jeżeli mimo wskazań całego miasta jest niewinny, to pozdro, jeszcze wyjdzie ze mój plan z Messim był essa.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:24:56 GMT 1
Szrek jesteś tragiczny
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:25:30 GMT 1
Strasznie cienkie bolki z tej mafii są, skoro trzech graczy uchodzących za topkę zarzuca mi przechodzenie obok gry, a to i tak wystarcza na znalezienie winnych.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:26:50 GMT 1
cztery nicki powtarzają się przy linczach na niewinnych. Grande Connection, Lipszyc, bajka i shrek.
Doborowe towarzystwo ogrze xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 14, 2023 21:27:49 GMT 1
człowieku ty zatrudniłeś hajtę w jagielloni
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:27:58 GMT 1
shrek, Lipszyc i Bielański, czwartego poszukamy później, pewnie japapej lub jednak Winston ładnie, a wczesniej był superpost scentrowany na sentence i w sumie tylko przez to - przez ten jeden post - cale to pierdolo, ze zmienianiem glosow z messiego (bo przynajmnije 2 poza mna zmienilo). Moze by dzis polecial Messi, calkiem mozliwe ze ja, a tak to Messi jest i do swojej kolekcji ślepych strzałow dodał jepepeja XD [ktory soli w oku był/jest Gerardowi] i bedzie krecony temat jepepeja, bo tata Gerard, wujek Cezary spiewaja razem z Messim jednym glosem. Jest chwalenie mnie, jest jakies bułkę przez bibulke, a druga raczka kreci lody z masowkami, a w koncu robi co innego. Jak Cie mialem za niewinnego - jedynego z Was wszystkich - to wracam do punktu 0.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 21:29:05 GMT 1
To że oni stoją całą czwórką przy każdym zlinczowanym to nie oznacza,że od razu są w mafii wszyscy.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 14, 2023 21:29:33 GMT 1
Miałem ciebie za niewinnego Cezary,ale teraz mam wątpliwości.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 14, 2023 21:31:31 GMT 1
O, juz nie spiewaja, bo Messi sie speniał XD Przewidywalne
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 14, 2023 21:31:43 GMT 1
Wcale nie miałem na myśli, że są wszyscy razem w mafii
|
|