|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 14:49:19 GMT 1
No i co to zmienia? Nawet gdybyśmy przyjęli, że twoja wersja przedstawionych wydarzeń jest prawidłowa - a nie jest - to wciąż aktualna jest chęć wywarcia przez was wrażenia, że na Żydka bardzo szybko jest dużo szabel (a jak głosy łatwo idą, to może mafia się podłącza, więc może lepiej zmieńmy target). Manipulujesz, próbując przenieść ciężar dyskusji z twardych faktów, tj. podjętej przez was próby obrony współmafiozy, na analizowaniem z dupy mojego posta, dzieląc włos na czworo. Ale to przecież Ty pierwszy wyskoczyłeś, że mamy wysyp podkładek głosu na Lipszyca, jakby już przewidując, że jest winny i że ktoś się podpiął, choć jeszcze nie było wiadomo, czy leci (no nie poleciał) i którego to Lipszyca Ty nawet za bardzo nie miałeś w podejrzanych i wolałeś walić w lajlę, bo "wkurwia". O kurwa ale festiwal podkładek uzasadniających głos na żydka, jak wam nie wstyd. I potem też nam pięknie zrecenzowałeś, że przesunęła się wajcha na lajlę, ale też nie miałeś z tym problemu jakoś, nie przeszkadzało Ci to, sam dołożyłeś głos. Obserwujemy przesunięcie wajchy z głosowania na Żydka na głosowanie na Lajlę.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 14:50:25 GMT 1
chyba byłbym za shrekiem first szrek po tym co teraz wypisuje pewniejszy, jest już tylko od krok napisania, ze mafia w skladzie eric-kulesza-gerrard/boy(ale chyba gerarda umiesci)-zydek bronila zydka szalenczo go atakujac i liczac na szachy4d w wykonaniu miasta (xdddd), ALE
trzeba bedzie wybrac tego z duetu Lipszyc - szrek, ktorego latwiej bedzie dzisiaj zlinczowac, tak po prostu
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 15:02:52 GMT 1
No i co to zmienia? Nawet gdybyśmy przyjęli, że twoja wersja przedstawionych wydarzeń jest prawidłowa - a nie jest - to wciąż aktualna jest chęć wywarcia przez was wrażenia, że na Żydka bardzo szybko jest dużo szabel (a jak głosy łatwo idą, to może mafia się podłącza, więc może lepiej zmieńmy target). Manipulujesz, próbując przenieść ciężar dyskusji z twardych faktów, tj. podjętej przez was próby obrony współmafiozy, na analizowaniem z dupy mojego posta, dzieląc włos na czworo. Ale to przecież Ty pierwszy wyskoczyłeś, że mamy wysyp podkładek głosu na Lipszyca, jakby już przewidując, że jest winny i że ktoś się podpiął, choć jeszcze nie było wiadomo, czy leci (no nie poleciał) i którego to Lipszyca Ty nawet za bardzo nie miałeś w podejrzanych i wolałeś walić w lajlę, bo "wkurwia". Do części o Lajli się wszystko zgadza, włącznie z tym, że to ja jestem fizycznie odpowiedzialny za przesunięcie Wajchy z Żydka na inną osobę. Więc tak: 1. na tamten moment, Żydek był takim śmierdzącym bąkiem i łatwym celem. 2. uznałem (nadal uznaję), że obiektywnie pociągnięcie przeze mnie tej wajchy będzie z korzyścią dla miasta, bo: a) jeżeli poleci w masówce jako winny, to ok jesteśmy mafiozę do przodu, ale samo głosowanie nie daje nam nowych informacji o przynależności pozostałych graczy b) opisywany przeze mnie proces "atakowania w celu obrony" wywołał, przynajmniej u mnie, wątpliwości w postaci "kurwa coś za łatwo to idzie, jak pod pod postem chłopaki już sobie robią podkładkę pod głosowanie na żydka"5 c) zlinczowanie kogoś innego niż Żydek pierwszego dnia obiektywnie było korzystne dla miasta, bo Żydek przynajmniej coś pisał - a traktowałem go wtedy trochę jak casus Messiego, tj. pisząc takie pierdy albo się za dzień/dwa uniewinni, albo pogrąży - ale będziemy wiedzieć więcej i na bank nie ucieknie. I potem też nam pięknie zrecenzowałeś, że przesunęła się wajcha na lajlę, ale też nie miałeś z tym problemu jakoś, nie przeszkadzało Ci to, sam dołożyłeś głos. Obserwujemy przesunięcie wajchy z głosowania na Żydka na głosowanie na Lajlę.
Tutaj dochodzimy do części Lajli, gdzie zgadza się tylko połowa. Lit. c) do niej nie miałaby zastosowania, więc skoro strzelamy w podejrzanego glona, to takiego, który ma mniejsze szanse na wybielenie się. Fakt, szło łatwo, ale już rano chciałem ją zajebać, ona też nie napisała nic, co by mnie od tego głosowania miało odciągnąć i teraz mogę to wziąć na klatę. Ale tak samo jak z sentencem - uważam, że to były dobre strzały, zresztą sam pisałeś podobnie.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 15:05:00 GMT 1
W sumie nie wiem, kogo będzie łatwiej, tego shreka to mam wrażenie, że wszyscy mniej lub bardziej mają w podejrzanych, ale o lipszycu piszemy od początku że mafia, moze już zakiełkowało w głowie bajki i innych glonów xd
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 15:05:08 GMT 1
chyba byłbym za shrekiem first szrek po tym co teraz wypisuje pewniejszy, jest już tylko od krok napisania, ze mafia w skladzie eric-kulesza-gerrard/boy(ale chyba gerarda umiesci)-zydek bronila zydka szalenczo go atakujac i liczac na szachy4d w wykonaniu miasta (xdddd), ALE
trzeba bedzie wybrac tego z duetu Lipszyc - szrek, ktorego latwiej bedzie dzisiaj zlinczowac, tak po prostu
Gościu, ja to napisałem wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, wyłączając część o gerrardzie i boyu. Nie dość, że manipulujesz, to nawet nie czytasz moich postów.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 15:10:43 GMT 1
szrek po tym co teraz wypisuje pewniejszy, jest już tylko od krok napisania, ze mafia w skladzie eric-kulesza-gerrard/boy(ale chyba gerarda umiesci)-zydek bronila zydka szalenczo go atakujac i liczac na szachy4d w wykonaniu miasta (xdddd), ALE
Gościu, ja to napisałem wczoraj wieczorem i dzisiaj rano, wyłączając część o gerrardzie i boyu. Nie dość, że manipulujesz, to nawet nie czytasz moich postów. Swoją drogą, po tym jak go rozjeżdżam merytorycznie, chłop pisze, że jestem teraz pewniejszy i już z głosowania na Żydka przechodzimy w głosowanie szrek/Żydek, zależnie który plepleple trzeci dzień chce się dać Żydkowi prześlizgnąć xD Wciąż atakuje, ale tak, żeby go przypadkiem nie zajebać bo oooo znowu się nowy cel pojawił, taki szrek zielony. obrzydliwe
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 15:12:10 GMT 1
W sumie nie wiem, kogo będzie łatwiej, tego shreka to mam wrażenie, że wszyscy mniej lub bardziej mają w podejrzanych, ale o lipszycu piszemy od początku że mafia, moze już zakiełkowało w głowie bajki i innych glonów xd z młodszymi asystentami nie gadam, tobą się zajmiemy po żydku i eazym.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 15:14:22 GMT 1
Ja tutaj jestem przezesem, który mianował erica na selekcjonera tej reprezentacji, także tam dupa cicho ogrzE
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 15:17:20 GMT 1
Dobrze, przychodze. Tak spedzam z Wami sobote, wygralem w zycie. Nie przeczytalem duzo postów od wczoraj, ledwie 2 strony i naszła mnie mysl: czy mozna wysylac miedzy soba PW podczas gry? na legalu i wg kultury forumowej HALO KTOS MI ODOWIE?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 15:18:35 GMT 1
nie można
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 15:18:54 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 15:18:54 GMT 1
Dobrze, przychodze. Tak spedzam z Wami sobote, wygralem w zycie. Nie przeczytalem duzo postów od wczoraj, ledwie 2 strony i naszła mnie mysl: czy mozna wysylac miedzy soba PW podczas gry? na legalu i wg kultury forumowej HALO KTOS MI ODOWIE? Nie można.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 15:20:49 GMT 1
Pisałem już wcześniej: 1. Najpierw poprawa matematyki odjebując żydka. 2. Potem można zająć się innymi tematami zwłaszcza po dzisiejszym mordzie. Swoją drogą chciałem poczekać do mordu, aby zastanowić się po jakiej stronie jest duet szrek/eazy, ale eazy wyskakuje z takimi postami, że zaryzykowałbym zajebanie go jutro. Nie zdziwiłbym się jakby szek poleciał w mordzie,ale nie w tym co dzisiaj, ale w następny, bo teraz by dał za dużo powiązań. Kto jeszcze zaczął atakować szreka? Kulesza którego miałem za niewinnego, ale ostatnia aktywność wskazuje na to,że prawdopodobnie jest w mafii. Warto nie raz sprawdzić jak zachowuje się dany typ jak ktoś go pokoloruje na zielono i jak ten fakt wykorzystuje xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 15:22:39 GMT 1
Dziekuje. W ten sposob niejako sie oczysciles u mnie, o czym przeczytasz w poscie.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 15:49:41 GMT 1
Pisałem już wcześniej: Nie zdziwiłbym się jakby szek poleciał w mordzie,ale nie w tym co dzisiaj, ale w następny, bo teraz by dał za dużo powiązań. Ja przez ten cały zmanipulowany cyrk mam polecieć rękami miasta, nie będą na mnie mordu marnować.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 15:57:45 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 15:57:45 GMT 1
Pisałem już wcześniej: 1. Najpierw poprawa matematyki odjebując żydka. 2. Potem można zająć się innymi tematami zwłaszcza po dzisiejszym mordzie. Swoją drogą chciałem poczekać do mordu, aby zastanowić się po jakiej stronie jest duet szrek/eazy, ale eazy wyskakuje z takimi postami, że zaryzykowałbym zajebanie go jutro. Nie zdziwiłbym się jakby szek poleciał w mordzie,ale nie w tym co dzisiaj, ale w następny, bo teraz by dał za dużo powiązań. Kto jeszcze zaczął atakować szreka? Kulesza którego miałem za niewinnego, ale ostatnia aktywność wskazuje na to,że prawdopodobnie jest w mafii. Warto nie raz sprawdzić jak zachowuje się dany typ jak ktoś go pokoloruje na zielono i jak ten fakt wykorzystuje xD Serio uważasz, że Kulesza z erickiem w mafii? Bardziej prawdopodobne jest, że: A) mafioso Szrek przekręcił wajchę, żeby bronić mafiozę Lipszyca w sytuacji, gdy istniała groźba masówki. B) mafiozi eric i Kulesza podpinają się pod współmafiozę Lipszyca, ale mają w tym niecny plan, żeby odwróconą psychologią go w ten sposób obronić, bo miasto pomyśli, że za łatwo idzie. No ja jednak skłaniam się ku A), zaś B) wydaje mi się S-F na poziomie mafii walącej w swoją Guwniarę, co pisał Lipszyc.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 16:09:59 GMT 1
Pisałem już wcześniej: 1. Najpierw poprawa matematyki odjebując żydka. 2. Potem można zająć się innymi tematami zwłaszcza po dzisiejszym mordzie. Swoją drogą chciałem poczekać do mordu, aby zastanowić się po jakiej stronie jest duet szrek/eazy, ale eazy wyskakuje z takimi postami, że zaryzykowałbym zajebanie go jutro. Nie zdziwiłbym się jakby szek poleciał w mordzie,ale nie w tym co dzisiaj, ale w następny, bo teraz by dał za dużo powiązań. Kto jeszcze zaczął atakować szreka? Kulesza którego miałem za niewinnego, ale ostatnia aktywność wskazuje na to,że prawdopodobnie jest w mafii. Warto nie raz sprawdzić jak zachowuje się dany typ jak ktoś go pokoloruje na zielono i jak ten fakt wykorzystuje xD Serio uważasz, że Kulesza z erickiem w mafii? Bardziej prawdopodobne jest, że: A) mafioso Szrek przekręcił wajchę, żeby bronić mafiozę Lipszyca w sytuacji, gdy istniała groźba masówki. B) mafiozi eric i Kulesza podpinają się pod współmafiozę Lipszyca, ale mają w tym niecny plan, żeby odwróconą psychologią go w ten sposób obronić, bo miasto pomyśli, że za łatwo idzie. No ja jednak skłaniam się ku A), zaś B) wydaje mi się S-F na poziomie mafii walącej w swoją Guwniarę, co pisał Lipszyc. Jakoś nie widzę tego by szrek był w mafii, nie po tym kiedy smrodu wokół niego zrobił eazy i sobie zniknął zostawiając nas z tym problemem czy faktycznie szrek w mafii czy nie. Zresztą eazy byłby wstanie tak zagrać by wykopać swojego, aby wyrobić na nim pozycję( tacy akurat potrafią sobie wyrobić markę odwalając swojego). Szrek to by zupełnie inaczej by rozegrał i nie budowałby w ten sposób pozycji na współmafiozie( nie ten typ gracza). Dla mnie po tym co się wydarzyło właśnie opcja B jest o wiele bardziej prawdopodobna, ponieważ eazy i Kulesza nie robili tyle by dokończyć uwalanie żydka oraz ten pierwszy jedzie na marce pt. żydek mafia.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 16:21:58 GMT 1
Coś się dzieje z forum? Też Wam się str. 47 nie otwiera?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 16:24:02 GMT 1
Coś się dzieje z forum? Też Wam się str. 47 nie otwiera? Strony w zakładce Members też nie chcą działać.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 16:32:05 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 16:32:05 GMT 1
Coś się dzieje z forum? Też Wam się str. 47 nie otwiera? Też tak mam.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 16:33:33 GMT 1
nie odświeża mi obecnej strony i 47 też mi nie śmiga
|
|