|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 13:46:23 GMT 1
Lajla [8] - Lionel Messi, szrek, bajka, Guwniara z paletkom, jepepej, Winston, Jechaskiel Lipszyc, Grande_Connection Jechaskiel Lipszyc [4] - Steven Gerrard, cezarykulesza, Boy hotelowy, Ericlynnwright Lionel Messi [2] - Stefan Bielański, grandepicolo Guwniara z paletkom [1] - sentence punkt wyjścia do rozważań: Lipszyc jest winny. 1. nie ma jasnego kandydata, ale są nastroje na lipszyca, wspomnianego przez Gerrarda, Winstona i bajkę, dowód: mafiacorner.boards.net/post/164912. tandem kulesza-eazy w ciągu dwóch minut piszą posty APROBUJĄCE jebanie w Żydka, nagle z trzech głosów robi się pięć i mamy klimacik masówki. I btw - pogrubiony fragment w kontekście posta, który dostaliście to jest jednak złoto w czystej postaci (dla spostrzegawczych - szrek odnosi się tutaj do tego samego posta co ja xD).
3 z 5 głosów na Żyda XD
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 13:46:44 GMT 1
Dubel
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 13:47:55 GMT 1
Zgadzam się z Ericiem, co do tego, żeby nie rozdrabniać głosów. Nawet w poprzednich linczach było to wyczuwalne, że wiemy mniej lub bardziej na kogo głosować, ale na koniec dnia jednak ginął niewinny. To co, najpierw Lipszyca, bo daje trochę więcej powiązań, czy najpierw Shreka, bo jest groźniejszy i jak Erica jutro nie będzie, to może być trudniejszy do zlinczowania?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 13:48:48 GMT 1
chyba byłbym za shrekiem first
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 13:51:00 GMT 1
Nie nie nie, najpierw poprawa matematyki czyli żydek leci pierwszy.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 14:02:33 GMT 1
Nie wierzę, co wysmażył Bieleński xDDD Gość który unika gry ma szczelność cokolwiek o mnie pisać xDD
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:07:21 GMT 1
Chłop polał wodę na cały ekran, a nadmieniam, że wyświetlam to na 27 calowym monitorze, żeby de facto przyznać mi rację xDDDDD Robi wielką analizę tego posta, w którym analizuję trend jednoznacznie wskazujący na masówkę na Żydka w g1, przedstawia swoje niezmanipulowane wnioski, które potwierdzają to co mówię i potwierdzają jego winę xDDSzrek napisał: temat Żydka zaczął Gerrard, później był Winston, bajka, kulesza zapowiedział głos, zaraz wpadł eazy, messi wrócił do tematu Żydka, blisko sześć osób dawało sygnał, że jest ich faworytem, przy braku innych kandydatur mafiacorner.boards.net/post/16491Co na to nasz eazy: Szrek manipulant!!!!!!, bo faktycznie to wyglądało tak; Tak powinna wyglądać mniej więcej ta relacja bez przeinaczeń kontekstu 1) Messi wytyka mafijny post Żydkowi 2) Gerrard podejrzewa Żydka i pyta o to innych graczy, ci odpowiadają 3) Kulesza głosuje na Żydka 4) Easy podejrzewa Żydka, z postu wynika, że tak pewnie zagłosuje 5) Skoro wraca temat podejrzanego Messiego, to Messi również do tego wraca. No i co to zmienia? Nawet gdybyśmy przyjęli, że twoja wersja przedstawionych wydarzeń jest prawidłowa - a nie jest - to wciąż aktualna jest chęć wywarcia przez was wrażenia, że na Żydka bardzo szybko jest dużo szabel (a jak głosy łatwo idą, to może mafia się podłącza, więc może lepiej zmieńmy target). Manipulujesz, próbując przenieść ciężar dyskusji z twardych faktów, tj. podjętej przez was próby obrony współmafiozy, na analizowaniem z dupy mojego posta, dzieląc włos na czworo. Żebyśmy zamiast analizowania zachowania każdego z graczy przed liczem zastanawiali się, - czy bajka atakowała żydka, czy też nie, czy szrek ją zasadnie umieścił na liście, czy nie - czy Messi napisał posta wcześniej, czy nie itd. Powiem więcej: manipulujesz nawet mnożąc te wątpliwości, bo odnosisz się do posta Messiego z wcześniejszego dnia, który dla kontekstu nakręcenia masówki na Żydka nie miał żadnego znaczenia - a próbujesz namalować teraz obraz, że było zupełnie odwrotnie. Tak kurwa, Messi posta napisał o Żydku, w dzień zerowy, a bezpośrednio przed powstaniem żydka jako realnej kandydatury, sam wskazywał na zupełnie inne cele, dowód: mafiacorner.boards.net/post/16273 - "poruszenie tematu przez Messiego" pierwszego dnia, gdzie nie miało to żadnego wpływu na opisywane wydarzenia Pierwszego dnia Messi do czasu wymienionego przeze mnie posta nie tylko nie miał żadnej interakcji z Żydkiem, ale wprost pisał, że celów upatruje gdzie indziej, dowód: mafiacorner.boards.net/post/16362==== O tym, że razem z kuleszą zrobiliście plejsa mającego uratować Żydka pisałem już dzisiaj, więc też znowu manipulujesz. W ogóle, rozważając przeze chwilę twoją wersję: co to jest kurwa za logika, że wyciągam ci posta, w którym piszesz "Mafiozo Żydek", a ty mówisz, że wyrywam to z kontekstu, bo nie pisałeś o "Mafiozie Żydku" xDDDD Zajmujesz się dzieleniem włosa na czworo i że wskazywanie kogoś jako kandydata do linczu (czy pisanie przez ciebie o "Mafiozie żydku") nie jest tym samym co oddanie głosu - no kurwa nie jest, ale tak samo buduje obraz klimatu masówki i łatwych podczepek. Facet zarzuca mi manipulację samemu jawnie manipulując i śmiejąc się w twarz. Na tym opiera się CAŁY ten post, później mamy jeszcze wpierdolenie metafor piłkarskich, a konkretów dalej zero. Celów innych niż żydek i szrek - zero. Eazy-e - zero. Do budy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:08:27 GMT 1
Gdybym mógł malować obrazy, rozjechanie marnego mafiozy wyglądałoby właśnie tak.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:12:59 GMT 1
jedenaście innych osób to czyta i zachodzi w głowę, jak byłeś w stanie takiego pierda wysmażyć, pewnie nawet kulesza by chciał mi przyznać teraz rację, ale jego też oskarżam
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 14:17:33 GMT 1
Tak powinna wyglądać mniej więcej ta relacja bez przeinaczeń kontekstu 1) Messi wytyka mafijny post Żydkowi 2) Gerrard podejrzewa Żydka i pyta o to innych graczy, ci odpowiadają 3) Kulesza głosuje na Żydka 4) Easy podejrzewa Żydka, z postu wynika, że tak pewnie zagłosuje 5) Skoro wraca temat podejrzanego Messiego, to Messi również do tego wraca. No i co to zmienia? Nawet gdybyśmy przyjęli, że twoja wersja przedstawionych wydarzeń jest prawidłowa Ja tylko na to, bo reszta niewarta odpowiadania, nie mam zbytnio czasu i to jałowe, ale to banalne do sprostowania. Wprost przeciwnie - ja zachęcam KAŻDEGO gracza do tego, żeby nie przyjmował wersji wydarzeń, którą podało nam wtedy Radio Szrek TV, tylko żeby każdy samemu sobie sprawdził, jak to dokładnie było. Do czego - wykorzystując ten post szreka - wszystkich serdecznie zachęcam Nie wierzcie szrekowi, nie wierzcie mi, sami sprawdźcie, jak było
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 14:18:56 GMT 1
via mobile
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 14:18:56 GMT 1
chyba byłbym za shrekiem first Nie no, trzeba rozstrzygnąć sprawę Lipszyca. Jednak analuza erica opiera się na tym, że Szrek bronił mafiozy.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:20:03 GMT 1
Odpowiedz jednym słowem: 1) czy w momencie, w którym pisałem tamtego posta, Żydek był najbardziej oczywistym kandydatem? 2) czy w dyskusji przewijała się w poważny sposób jakakolwiek kontrakandatura dla niego?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:21:46 GMT 1
chyba byłbym za shrekiem first Nie no, trzeba rozstrzygnąć sprawę Lipszyca. Jednak analuza erica opiera się na tym, że Szrek bronił mafiozy. Eric bronił mafizy, a teraz gra kartą mema ze spidermanem, próbując mi to zarzucić. Przy czym ja opisałem, jaki przebieg prawdopodobnie miała cała akcja, a on mi pisze pierdy o tym, że w dzień zerowy Messi wytknął Żydkowi mafijny post, a ja tego nie uwzględniłem przedstawiając chętnych na masówkę na żydku dwadzieścia godzin później.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 14:22:28 GMT 1
Kurwa nie potrafię przetrawić tego posta eaziego, a miałem nadzieję, że to coś lepszego będzie, a nie analiza opierająca się o jedynie o wybranym poście. Szrek dodatkowo jest aktywny w mieście i porusza wiele tematów. To że puszcza pierdy w kierunku wielu osób, to element jego strategii by wywiązała jakaś większa dyskusja. Jest w centrum uwagi przede wszystkim. Jego mapa gry coraz bardziej wskazuje na jego niewinność niż winę. Gdyby był w mafii to by bardziej czekał na przeczekanie, a dopiero później by bawił się w pasterza wśród pozostałych owieczek przenosząc ciężary na stronę mafijną. Zresztą masturbował sie do swojego sposobu grania i reszta to błądzi we mgle, co też go uniewinnia.
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 14:30:56 GMT 1
Lionelu, niewinny twoim zdaniem szrek twierdzi, że Eric bronił mafiozy Lipszyca. Możesz łatwo sprawdzić, czy mówi prawdę czy nie i czy można mu ufać. Wystarczy np. sprawdzić, czy faktycznie broniłem tego Lipszyca, czy np. głosowałem na niego i pisałem tylko o nim. Ja nie wiem jak było, ale sprawdziłbym, czy szrek ma rację, czy manipuluje
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 15, 2023 14:32:29 GMT 1
Lionelu, niewinny twoim zdaniem szrek twierdzi, że Eric bronił mafiozy Lipszyca. Możesz łatwo sprawdzić, czy mówi prawdę czy nie i czy można mu ufać. Wystarczy np. sprawdzić, czy faktycznie broniłem tego Lipszyca, czy np. głosowałem na niego i pisałem tylko o nim. Ja nie wiem jak było, ale sprawdziłbym, czy szrek ma rację, czy manipuluje No bo przecież nie pierdoliłby chyba kompletnych głupot bez ładu i składu licząc na to, że ktoś nieogarnięty jeszcze to kupi? Prawda? PRAWDA?!?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 14:38:44 GMT 1
Dobrze, przychodze. Tak spedzam z Wami sobote, wygralem w zycie. Nie przeczytalem duzo postów od wczoraj, ledwie 2 strony i naszła mnie mysl: czy mozna wysylac miedzy soba PW podczas gry? na legalu i wg kultury forumowej
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 14:39:13 GMT 1
Nie wierzę, co wysmażył Bieleński xDDD Gość który unika gry ma szczelność cokolwiek o mnie pisać xDD pisałem już wcześniej, a co nie mogę bo jesteś z kolegami?
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 14:40:12 GMT 1
Lionelu, niewinny twoim zdaniem szrek twierdzi, że Eric bronił mafiozy Lipszyca. Możesz łatwo sprawdzić, czy mówi prawdę czy nie i czy można mu ufać. Wystarczy np. sprawdzić, czy faktycznie broniłem tego Lipszyca, czy np. głosowałem na niego i pisałem tylko o nim. Ja nie wiem jak było, ale sprawdziłbym, czy szrek ma rację, czy manipuluje W tym momencie to obrażasz innych graczy xDDDD mafiacorner.boards.net/post/17221punkt po punkcie wszystko masz wyjaśnione. Nie było jasnego kandydata do linczu, był gdzieś na świeczniku temat Żydka, jakby nic się nie wydarzyło, to byłoby ryzyko, że poleci. No ale jakbyście wprost napisali, że Żydek niewinny, albo zagłosujmy na innego kandydata, to po wyświetleniu "niewinny" ktoś napisałby "ooo patrzcie eric doprowadził do zlinczowania X chcąc obronić Żydka, mafia!". Notabene, nie jest to praktycznie twoja argumentacja w moją stronę xD Jak zatem wyglądała obrona Żydka przez mafię, bardzo dobra zresztą? Weszliście w Żydka po jaja, licząc na to, co się wydarzyło. Że ktoś zwróci uwagę na to, że deklaracje (nie głosy, zadowolony jesteś? xD) idą za łatwo, że mafia się pewnie podczepia, poszukajmy kogoś innego. I cyk, poleciała lajla, Żydek żyje dzień dłużej. A poszło na tyle dobrze (nastroje zdecydowanie poszły w stronę lajli), że spokojnie można było zagłosować przy tym na Żydka, który w tym dniu nie padnie. Na alibi. Głosowałeś na Żydka i pisałeś tylko o nim, ale w taki sposób, żebyś: 1) mógł teraz mieć alibi, że przecież pisałeś o nim i głosowałeś 2) przypadkiem tego Żydka jednak nie przeforsował, niech orbituje wśród podejrzanych, a leci ktoś inny a na koniec jeszcze bezczelnie wyjechałeś z tym, że po co na sentenca xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 14:43:19 GMT 1
Zaraz przeczytam reszte i napisze duzego posta, jak sobie zazyczyl pewien osobnik. Bedzie to bardzo brzydki edycyjnie post, ale cytowanie tutaj wyglada i dziala ohydnie i tak. Nie ma co wstrzymywać oddechu, bo troche mi zajmie czasu, a już rzygać mi sie chce od przekrzykiwania reszty miasta. Ale sie staram, bo tak trzeba. Zachowanie wielu mnie zaskoczyło i tak naprawde rozjasnilo, co sie (moze) dziać, tak jak pisalem Gerardowi przed ostatnim listem. Ciekawy jestem czy moje wnioski z wczoraj + 2 sronach sie potwierdzą, gdy przeczytam kolejne 2 czy 3.
|
|