|
Post by Steven Gerrard on Jan 12, 2023 23:22:52 GMT 1
Nie mam o sobie takiego dużego mniemania chyba, stosuję przemyślaną strategię. Celem mojego ataku na ciebie było po pierwsze, pokazac, że myślę jak mieszkaniec żeby ułatwic innym graczom osąd. Po drugie, chciałem poruszyc rozgrywkę bo mafię ciężej znaleźc w próżni. Ale mnie nie musisz tego tłumaczyć, bo ja wiem na czym to polega, przecież sam napisałem, że masz plusa za granie w mafię. Po prostu mi się nie spodobało dorabianie wyszukanych teorii do tego, żeby mnie zaczepić, jakbyś napisał coś w stylu "Trzeba zlinczować Gerrarda, bo może się wyjebać w ważnym momencie.", to bym się zaśmiał, ale przyjebywanie się, że stosuję jakieś psychologiczne zagrywki, gdzie te posty to miałem przygotowane odkąd pierwszy raz wymyśliłem tę kreację (nie będę pisał w jakich okolicznościach, żeby nie wchodzić w tożsamości), to dla mnie za dużo. Od jednego głosu nie zginę, ale myślę, że są na ten moment lepsze cele niż ja. I to paru graczy, którzy robią to, co Ty zarzuciłeś mnie.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 12, 2023 23:24:10 GMT 1
Ja potraktowałem dwa pierwsze posty Stevena jako żarty piłkarskie.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 12, 2023 23:29:50 GMT 1
Mnie się zawsze wydawało, że akurat mafiozi nie dostrzegają mafijnych postów. Do Messiego bardziej można się przyjebać za to, że zaczął normalnie grać, gdy ktoś napisał, że można go zajebać za wrzucanie gifów. To był akurat jepepej po tym jak wcześniej była dyskusja o bezpłciowych kreacjach. tu też taka fajna odpowiedź, bo niby coś tam się odnosi do sprawy i nie ignoruje zaczepek, ale wnosi jedynie informację, do której każdy się może doscrollować ale też tak jak boy hotelowy pisze - bardzo łatwy cel, bo mimo niewielkiej aktywności już dał się do siebie zrazić @steven - a co do mafiozów niedostrzegających mafijnych postów to przecież na tym etapie gry można połowę postów zinterpretować jako mafijne, a jak się pchnie dyskusje na właściwe tory, a ktoś jest deczko zbyt nerwowy, to ma kroczek do zdobycia niepożądanej atencji; a takie oskarżonka, popychanki czy podgryzanki pierwszego dnia to jednak esencja
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 12, 2023 23:32:19 GMT 1
Nie mam o sobie takiego dużego mniemania chyba, stosuję przemyślaną strategię. Celem mojego ataku na ciebie było po pierwsze, pokazac, że myślę jak mieszkaniec żeby ułatwic innym graczom osąd. Po drugie, chciałem poruszyc rozgrywkę bo mafię ciężej znaleźc w próżni. Po trzecie, serio myślę, że jesteś najbardziej podejrzany z powodów wymienionych w poście, ale to też nie jest tak że jestem już przekonany, po prostu jesteś trochę bardziej niż inni. Chciałeś pokazać, że myślisz jak mieszkaniec? To trochę dziwne, bo mnie się wydaje, że to jednak domena mafii. Nie żeby "czysta" gra faktycznych miastowych nie była w cenie, ale nie stoi wg mnie na pierwszym miejscu. Wg mnie też samo przeżycie nie jest jakimś szczególnie ambitnym celem, ale wierzę że mogę ułatwić innym mieszkańcom jeśli będę pisał rzeczy, których napisanie byłoby zupełnie nierealistyczne jako mafia. A co do Stevena to w sumie twoje posty, które teraz napisałeś, sprawiają że już bardziej ci ufam i nie jesteś dla mnie najbardziej podejrzany.
|
|
|
Post by Winston on Jan 12, 2023 23:38:00 GMT 1
Steven strasznie nerwowy, jak na pierwsze posty-zaczepki. Co to za różnica, czy ktoś zarzuci ci mafiowanie mniej, czy bardziej wyszukaną teorią? Co najmniej jakby mu ktoś matkę obraził. Jeszcze to tłumaczenie kiedy kreację wymyślił. Who cares, kolego?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 12, 2023 23:51:09 GMT 1
To był akurat jepepej po tym jak wcześniej była dyskusja o bezpłciowych kreacjach. tu też taka fajna odpowiedź, bo niby coś tam się odnosi do sprawy i nie ignoruje zaczepek, ale wnosi jedynie informację, do której każdy się może doscrollować ale też tak jak boy hotelowy pisze - bardzo łatwy cel, bo mimo niewielkiej aktywności już dał się do siebie zrazić @steven - a co do mafiozów niedostrzegających mafijnych postów to przecież na tym etapie gry można połowę postów zinterpretować jako mafijne, a jak się pchnie dyskusje na właściwe tory, a ktoś jest deczko zbyt nerwowy, to ma kroczek do zdobycia niepożądanej atencji; a takie oskarżonka, popychanki czy podgryzanki pierwszego dnia to jednak esencja Mnie bardziej zastanawia kto podepnie się do ewentualnej teorii pt Messi mafia Co do nerwowości to wkurw miastowego to jedno, wkurw mafiozy to drugie. Mi się wydaje,że na tym etapie każdy tak samo może być łatwym celem.
Winston Kojarzę gracza , który też na starcie był strasznie nerwowy i był niewinny. Z drugiej strony był taki Putin co odpisał niezbyt przemyślanie i zbyt nerwowo na starcie i padł, więc na dwoje babka wróżyła.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 12, 2023 23:56:57 GMT 1
Steven strasznie nerwowy, jak na pierwsze posty-zaczepki. Co to za różnica, czy ktoś zarzuci ci mafiowanie mniej, czy bardziej wyszukaną teorią? Dla mnie jest różnica - mam awersję na pewien typ ludzi. Owszem, można. Ale właśnie sedno w tym, że mafiozi takich postów, które aż proszą się o dojebanie częściej nie dostrzegają (u niewinnych; za to doskonale widzą je u kolegów z mafii), więc to moim zdaniem działa na plus Messiego, nie na minus. No chyba że Żydek w mafii, to ciężko powiedzieć.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:07:25 GMT 1
Ja zagłosuję na Messiego, bardziej zasłużył. dziękuwa, to juz 3 na messiego, profesor mówił tak tez stracilam siostre
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:08:19 GMT 1
Ponawiam kto się podepnie do tematu pt. Messi mafia?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:10:21 GMT 1
zapraszam
|
|
|
Post by sentence on Jan 13, 2023 0:14:56 GMT 1
wydupcenie messiego za kilka bezbekow brzmi jak mafijna zagrywka
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:16:17 GMT 1
wyrzucamy zdecydowalam przed bezbekami
|
|
|
Post by ericlynnwright on Jan 13, 2023 0:18:37 GMT 1
A co szanowna społeczności powiecie na tezę pt. Messi mafia? Podobno za te wszystkie szwindle finansowe Zbrodniarza z Rosario odpowiada jednak jego stary
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:19:51 GMT 1
ććć Tylko jedna osoba miała z tym problem kiedyś tam filler na zdobycie uznania w miescie, że sie grało tu poprzednią edycje i jest sie stalym bywalcem, dodatkowo tak wiecie, sympatycznie by lubili Rabini się wypowiedzieli. filler Ćekawe. Strasznie Ci zależy na podjudzaniu, Sikso z rakietką, a jeszcze wszyscy się nie pojawili Mafijny post zgadzam sie z messim Mnie się zawsze wydawało, że akurat mafiozi nie dostrzegają mafijnych postów. Do Messiego bardziej można się przyjebać za to, że zaczął normalnie grać, gdy ktoś napisał, że można go zajebać za wrzucanie gifów. To był akurat jepepej po tym jak wcześniej była dyskusja o bezpłciowych kreacjach. czyli przyznajesz sie to jewpej cie zmotywowal do normalnego pisania? Ja potraktowałem dwa pierwsze posty Stevena jako żarty piłkarskie. filler na kapitana oczywistego tu też taka fajna odpowiedź, bo niby coś tam się odnosi do sprawy i nie ignoruje zaczepek, ale wnosi jedynie informację, do której każdy się może doscrollować ale też tak jak boy hotelowy pisze - bardzo łatwy cel, bo mimo niewielkiej aktywności już dał się do siebie zrazić @steven - a co do mafiozów niedostrzegających mafijnych postów to przecież na tym etapie gry można połowę postów zinterpretować jako mafijne, a jak się pchnie dyskusje na właściwe tory, a ktoś jest deczko zbyt nerwowy, to ma kroczek do zdobycia niepożądanej atencji; a takie oskarżonka, popychanki czy podgryzanki pierwszego dnia to jednak esencja Mnie bardziej zastanawia kto podepnie się do ewentualnej teorii pt Messi mafia Co do nerwowości to wkurw miastowego to jedno, wkurw mafiozy to drugie. Mi się wydaje,że na tym etapie każdy tak samo może być łatwym celem. Winston Kojarzę gracza , który też na starcie był strasznie nerwowy i był niewinny. Z drugiej strony był taki Putin co odpisał niezbyt przemyślanie i zbyt nerwowo na starcie i padł, więc na dwoje babka wróżyła. 1. to nie teoria, po prostu cie odstawiamy do szatni, ale nie rotuj tutaj miasta, ze musi byc dnia zero teoria by cie odstawic, bo to cie tylko pograza 2. na dwoje babka wrozyla, czyli nic nie powiedziales a piszesz
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:30:40 GMT 1
ććć Tylko jedna osoba miała z tym problem kiedyś tam filler na zdobycie uznania w miescie, że sie grało tu poprzednią edycje i jest sie stalym bywalcem, dodatkowo tak wiecie, sympatycznie by lubili Rabini się wypowiedzieli. filler zgadzam sie z messim To był akurat jepepej po tym jak wcześniej była dyskusja o bezpłciowych kreacjach. czyli przyznajesz sie to jewpej cie zmotywowal do normalnego pisania? Ja potraktowałem dwa pierwsze posty Stevena jako żarty piłkarskie. filler na kapitana oczywistego Mnie bardziej zastanawia kto podepnie się do ewentualnej teorii pt Messi mafia Co do nerwowości to wkurw miastowego to jedno, wkurw mafiozy to drugie. Mi się wydaje,że na tym etapie każdy tak samo może być łatwym celem. Winston Kojarzę gracza , który też na starcie był strasznie nerwowy i był niewinny. Z drugiej strony był taki Putin co odpisał niezbyt przemyślanie i zbyt nerwowo na starcie i padł, więc na dwoje babka wróżyła. 1. to nie teoria, po prostu cie odstawiamy do szatni, ale nie rotuj tutaj miasta, ze musi byc dnia zero teoria by cie odstawic, bo to cie tylko pograza 2. na dwoje babka wrozyla, czyli nic nie powiedziales a piszesz Po pierwsze, nie ty sama decydujesz za wszystkich kto odstawia mnie do szatni.
Po drugie jewpej jedynie pośrednio wpłynął. Mam prostą kreację na zaledwie parę postów więc i tak prędzej czy później z niej bym wyszedł. Po trzecie mogę pisać co chcę i kiedy chcę, nie według cudzego widzimisię. Komu się podoba to się podoba. Kto nie trawi tego to jego problem nie mój. Po czwarte sprawdzam czy więcej osób pode mnie podepnie pot "bo to łatwy cel do nakurwiania".
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:32:36 GMT 1
Po czwarte sprawdzam czy więcej osób pode mnie podepnie pot "bo to łatwy cel do nakurwiania". jakbys gral miasto to specjalnie bys gral glupa i nie pisal o tym glosno, by sprawdzic kto sie pod ciebie podlaczy, a tak psujesz jawnoscia z dupy masowke by ratowac jakiekolwiek rotowanie na ciebie, wiec twoje zycie wiecej warte niz zysk dla miasta, dzieki, jednak nie pisz bez pytania, teraz mozna cie do szatni dac za to ze nie pomagasz i kto wie, moze faktycznie jestes w mafi, bo jeszcze masowka chcesz sie bronic, jakby (sugerowana) masowka to cos zlego bylo dzien zero. rozruszalam to miasto szybciej niz profesor zamieszal w garncu, tak trzeba
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 0:36:11 GMT 1
Nie rozumiem, jak mieszkaniec da się odwalić bez walki to jest zysk dla miasta? Jakbym był na miejscu Messiego to też bym się bronił rękami i nogami przed tym żeby mnie zabito bo jestem jedyną osobą, o której 100% wiem, że zabicie jej to strata dla miasta.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:38:46 GMT 1
via mobile
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:38:46 GMT 1
Po czwarte sprawdzam czy więcej osób pode mnie podepnie pot "bo to łatwy cel do nakurwiania". jakbys gral miasto to specjalnie bys gral glupa i nie pisal o tym glosno, by sprawdzic kto sie pod ciebie podlaczy, a tak psujesz jawnoscia z dupy masowke by ratowac jakiekolwiek rotowanie na ciebie, wiec twoje zycie wiecej warte niz zysk dla miasta, dzieki, jednak nie pisz bez pytania, teraz mozna cie do szatni dac za to ze nie pomagasz i kto wie, moze faktycznie jestes w mafi, bo jeszcze masowka chcesz sie bronic, jakby (sugerowana) masowka to cos zlego bylo dzien zero. rozruszalam to miasto szybciej niz profesor zamieszal w garncu, tak trzeba Czemu ty się mojej przydatności w pierwszym dniu? CEmu ty od razu wieszczysz teraz potencjalną masówkę na mnie? Nie ty będziesz decydować kiedy ja piszę więc wypierdalaj z takim myśleniem. Poza tym to nie Ty rozruszałaś te miasto, więc nie przypisuj sobie tej zasługi.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:39:44 GMT 1
eh, czekasz az sie zbierze masowka, jako ze masowka nie ma sensu to sie robi cofke masowki, sprawdzamy kto sie podlaczyl, mamy duzo materialu. i tak, messi powinien chciec sie odwalic w takiej sytuacji bez walki, bo szansa ze masowka faktycznie pojdzie na niego jest prawie zerowa, wiec nie oponujac glosno na starcie, a nawet podbijajac napiecie, tylko pomaga. messi nie chce pomagac
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:41:43 GMT 1
teraz to proponuje masowke na messiego by zobaczyc jaki opor na tym poleci, a niech gra sie w tle tam i tak toczy,
tak mowily, dobrze mowily
|
|