|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:42:12 GMT 1
via mobile
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:42:12 GMT 1
eh, czekasz az sie zbierze masowka, jako ze masowka nie ma sensu to sie robi cofke masowki, sprawdzamy kto sie podlaczyl, mamy duzo materialu. i tak, messi powinien chciec sie odwalic w takiej sytuacji bez walki, bo szansa ze masowka faktycznie pojdzie na niego jest prawie zerowa, wiec nie oponujac glosno na starcie, a nawet podbijajac napiecie, tylko pomaga. messi nie chce pomagac Czemu ty wróżysz masówkę w momencie kiedy można milion razy zdanie zmienić? Poza tym czemu miałbym teraz paść? W ogóle nie rozumiem twojego toku myślenia.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 0:42:41 GMT 1
Ja cię nie kumam, dlaczego ty uważasz, że mieszkaniec powinien dac się przegłosowac? Jaki miasto ma z tego zysk?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:47:00 GMT 1
via mobile
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:47:00 GMT 1
Poza tym jak pamiętam to mafiozi głównie pod koniec życia się poddawali, kiedy wiedzieli podświadomie, że padną. Miastowi za to zwykle walczyli do końca nawet jeśli byli skreśleni przez część miasta.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:48:22 GMT 1
Ja cię nie kumam, dlaczego ty uważasz, że mieszkaniec powinien dac się przegłosowac? Jaki miasto ma z tego zysk? w pierwszym dniu gry warto wytworzyc jakakolwiek bezsensowa masowke, by zobaczyc kto w masowke wejdzie, w masowke wchodza osoby nieprzydatne albo podejrzane, miasto ma duzo info,i nie powinien sie dac ale jak jest dopiero poczatek to powinien nawet pomoc w nakreceniu udawanej masoki na siebie ktora i tak latwo odwolac, jako pierwszy zarejestrowany powinien byc osoba doswiadczona i nie powinien byl sie bac na szybko zrobionej masowki bez powodu, powinien sie cieszyc ze taka moze na niego poleciec, no
ale hola hola Grande jaki Grande planne proponujesz na dzien zero by grande sprawdzic cale miasto, albo jak najwiecej ludzi
ach, mowilam ze losowa masowka dzien zero to najwiekszy strach mafi, bo przypadkiem najlatwiej mafie odstrzelic dzien zero Grande backujacy Messiego, do zanotowania
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:49:55 GMT 1
Poza tym jak pamiętam to mafiozi głównie pod koniec życia się poddawali, kiedy wiedzieli podświadomie, że padną. Miastowi za to zwykle walczyli do końca nawet jeśli byli skreśleni przez część miasta. sugerujesz ze walczysz jakby cale miasto cie skreslilo, gdy skreslila cie tylko biedna Bajka i na ciebie kreci? oh, strasznie nerwowo, miasto dzien zero to kozak, a nie pipcia co sie boi, za jedno miasto wejdzie nastepne miasto, z duza iloscia info, a za mafioza nie wejdzie mafiozo
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 0:52:37 GMT 1
Ja cię nie kumam, dlaczego ty uważasz, że mieszkaniec powinien dac się przegłosowac? Jaki miasto ma z tego zysk? w pierwszym dniu gry warto wytworzyc jakakolwiek bezsensowa masowke, by zobaczyc kto w masowke wejdzie, w masowke wchodza osoby nieprzydatne albo podejrzane, miasto ma duzo info,i nie powinien sie dac ale jak jest dopiero poczatek to powinien nawet pomoc w nakreceniu udawanej masoki na siebie ktora i tak latwo odwolac, jako pierwszy zarejestrowany powinien byc osoba doswiadczona i nie powinien byl sie bac na szybko zrobionej masowki bez powodu, powinien sie cieszyc ze taka moze na niego poleciec, no
ale hola hola Grande jaki Grande planne proponujesz na dzien zero by grande sprawdzic cale miasto, albo jak najwiecej ludzi
ach, mowilam ze losowa masowka dzien zero to najwiekszy strach mafi, bo przypadkiem najlatwiej mafie odstrzelic dzien zero Grande backujacy Messiego, do zanotowania
Czyli generalnie to chcesz wejść w masówkę na Messiego żeby pokazać, że jesteś podejrzany lub nieprzydatny? A tak swoją drogą to ja nie wypowiadam się na temat tego czy Messi jest podejrzany czy nie, tylko próbuję zrozumieć twoją logikę.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:52:48 GMT 1
via mobile
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:52:48 GMT 1
Poza tym jak pamiętam to mafiozi głównie pod koniec życia się poddawali, kiedy wiedzieli podświadomie, że padną. Miastowi za to zwykle walczyli do końca nawet jeśli byli skreśleni przez część miasta. sugerujesz ze walczysz jakby cale miasto cie skreslilo, gdy skreslila cie tylko biedna Bajka i na ciebie kreci? oh, strasznie nerwowo, miasto dzien zero to kozak, a nie pipcia co sie boi, za jedno miasto wejdzie nastepne miasto, z duza iloscia info, a za mafioza nie wejdzie mafiozo
A czemu miałbym nie walczyć? Nie siedzę w głowach innych graczy, co aktualnie o mnie myślą. Ty za to masz szczelność od razu w imieniu całego miasta się wypowiadać, co mi się mocno nie podoba.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:55:22 GMT 1
via mobile
Post by bajka on Jan 13, 2023 0:55:22 GMT 1
Jak się tak nie podoba, to mnie zlinczujcie. Nadal zbieram chętnych na messiego, ktoś chętny?
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 13, 2023 0:56:05 GMT 1
W ogóle to inną filozofię gry mamy bo ja nawet w dzień zero uważam, że można zagłosowac trochę lepiej lub gorzej i wcale nie trzeba losowo tego robic.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 0:56:06 GMT 1
via mobile
Post by Lionel Messi on Jan 13, 2023 0:56:06 GMT 1
Poza tym czemu miałbym nie prowokować tematem pt. Messi mafia, by sprawdzić czy ktoś faktycznie złapie haczyk?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 2:42:33 GMT 1
via mobile
Post by sentence on Jan 13, 2023 2:42:33 GMT 1
Midas midas midaaaas
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 13, 2023 7:28:22 GMT 1
hej, jestem nowy w mieście, prowadzę swój bazarek, jak czegoś potrzebujesz to zapraszam
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 8:12:08 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 8:12:08 GMT 1
Teza: gdyby Messi był w mafii to już by mu doradzili, żeby lepiej milczał lub przynajmniej mniej pisał.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 8:26:47 GMT 1
via mobile
Post by szrek on Jan 13, 2023 8:26:47 GMT 1
Ty za to masz szczelność od razu w imieniu całego miasta się wypowiadać, co mi się mocno nie podoba. xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 8:30:53 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 8:30:53 GMT 1
W sumie xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 8:32:51 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 8:32:51 GMT 1
Chociaż w sumie mafia przecież też może sobie uzurpować prawo do wypowiadania się w imieniu całego miasta, a miastowy wtedy ma pełne prawo to wytknąć niezależnie od przynależności miasto/mafia tego, który sobie to prawo uzurpuje
|
|
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 8:35:23 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 13, 2023 8:35:23 GMT 1
Moja diagnoza jest taka, że twórczość Messiego do momentu, w którym został dociśnięty była mocno mafijna, a od tego momentu dość miastowa i naturalna z zastrzeżeniem kilku pierdów, które chyba ten gracz po prostu ma tendencję puszczać w dość regularnych odstępach czasu.
Czy mam rację, nie wiem.
|
|
|
Post by jepepej on Jan 13, 2023 8:45:58 GMT 1
Poza tym czemu miałbym nie prowokować tematem pt. Messi mafia, by sprawdzić czy ktoś faktycznie złapie haczyk? Zajebista prowokacja, genialna wręcz, padasz w kilku postach jako osoba podejrzana, ale to TY PROWOKUJESZ tym tematem, żeby coś sprawdzić. Pozornie ładna obrona, ale bardzo manipulacyjna zagrywka, bo jednak stawia Ciebie jako rozdającego karty i próbuje zagrać na emocjach innych: "Tacyście cwani, to głosujcie na niewinnego i się przekonajcie!" - nie wiem, może na pierwszy dzień to zadziała, powodzonka. @boy - tak, ale może morda mu się po prostu nie zamyka xd Ładnie się podzieliliśmy na atakującego i broniącego, btw, bo chyba wszystkie nasze posty na ten sam temat
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 13, 2023 9:11:43 GMT 1
miastowi, im wcześniej się na kogoś zadeklarujecie, tym lepiej, pomoże nam to. inaczej mafia sobie spokojnie poczeka, godzine, dwie przed linczem odpalą sie jakies wielkie umysly miastowe jak ja, nakreca w durny sposob miasto na zabicie kogos, a mafia pozwoli się temu wydarzyc by skasowac jakiegos miastowego, pewnie polowicznie dolaczajac sie do tego linczu, w ktorym latwo sie ukryc, i na ktory to lincz nie trzeba miec powodow, ja polecam na messiego
udanego dnia nie dawajcie sie latwym emocjom pod 21
|
|
szrek
Edycja#26
|
Rozgrywka
Jan 13, 2023 9:35:57 GMT 1
via mobile
Post by szrek on Jan 13, 2023 9:35:57 GMT 1
Drodzy,
Zlinczujmy lajlę.