|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 18:01:46 GMT 1
Np. mógłbym pomyśleć o Winstonie, jepepeju, a nawet kuleszy. Szrek to też nie jest zły pomysł, chociaż wydaje mi się, że mimo wszystko pokazuje zaangażowanie, którego chyba nie chciałoby mu się pokazywać będąc w mafii (i nie mam tu na myśli tożsamości, bo nie wiem kto to). Czy zlinczowanie grandepicolo, żeby nie poleciał za punkty karne ma jakiś sens? Linczowanie Picolo absolutnie nie ma sensu. Z perspektywy osoby, która ma spore szanse polecieć w mordzie wręcz liczę, że przed potencjalnym testamentem poznam kolor jakiegoś gracza (np. Lipszyca) oraz dodatkowo zyskam pewność co do glona Picolo. W porządku, bardziej chodziło mi o policzenie kiedy może odpaść, jeśli go nie zlinczujemy (nie chce mi się sprawdzać, a może ktoś już to zrobił, zresztą nie wiem czy temat z regulaminem działa), i czy wtedy poznajemy jego kolor czy nie, etc.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 18:02:30 GMT 1
A zakładając, że Eric jest winny a shrek niewinny, widzicie sens w takiej zagrywce, jaką dziś wykonał Eric z otwartym atakiem na shreka? Uważam, że nie. Winny Eric raczej udawałby jakiegoś randomowego zwolennika murzynów w taki sposób, żeby nie być za bardzo podejrzany, zaś Szreka by po prostu zamordował. No chyba że faktycznie są w tej mafii obaj, ale na razie traktuję to jako opcję b) czy nawet c). Dlatego ja bym walił w shreka.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 18:03:18 GMT 1
wam się oczy otworzą, jak mi się zamkną
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:03:21 GMT 1
I co sądzicie o założeniu, że najmniej prawdopodobne jest, żeby obydwaj byli niewinni? Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. Tak, była już taka sytuacja, że najlepsi gracze akurat jak jeden mąż grali gównianą edycję i się totalnie mylili w typach i jeszcze grali tak, że zostali zlinczowani, ale traktuję to jako coś mało prawdopodobnego.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:04:36 GMT 1
A zakładając, że Eric jest winny a shrek niewinny, widzicie sens w takiej zagrywce, jaką dziś wykonał Eric z otwartym atakiem na shreka? Ten atak miał na celu na narobieniu smrodu, bo z bieżącej gry były wątpliwości co do szreka. Na czujkę sprawa szreka jest nie do wyjaśnienia. Tu trzeba akurat jego posty z kilka razy przeczytać,aby zrozumieć o co mu chodzi i jakie założenia przyjął co do swojej gry.
Sądzę,że winny Eazy ( Eric) mógł czasem przyjąć jednak inną strategię i spolaryzował nastroje wokół szreka, aby wzbudzić wątpliwości.
Dla mnie szrek dzisiaj już całkowicie się zazielenił. Zresztą już pisałem dzisiaj,że eazy(Eric) nie mogą być razem w mafii.
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 18:06:05 GMT 1
I co sądzicie o założeniu, że najmniej prawdopodobne jest, żeby obydwaj byli niewinni? Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. O tym samym myślę. Dobra, shrek, to kogo dziś linczujemy?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:06:12 GMT 1
Zwłaszcza,że atak Erica był na podstawie jednego posta i sytuacji sprzed I linczu. Nie opierał się w całości na grze szreka.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 18:06:37 GMT 1
Uważam, że nie. Winny Eric raczej udawałby jakiegoś randomowego zwolennika murzynów w taki sposób, żeby nie być za bardzo podejrzany, zaś Szreka by po prostu zamordował. No chyba że faktycznie są w tej mafii obaj, ale na razie traktuję to jako opcję b) czy nawet c). Dlatego ja bym walił w shreka. Mordując niewinnych, myślących musisz wyjebać w głosowaniu, co tu tłumaczyć. Gerrard też kurwa pokazał, że jest niewinny i jedzie na ręcznym xD (inb4: nie mówię, że jesteś w mafii, tylko ci na ambicję chcę wjechać)
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:06:49 GMT 1
Linczowanie Picolo absolutnie nie ma sensu. Z perspektywy osoby, która ma spore szanse polecieć w mordzie wręcz liczę, że przed potencjalnym testamentem poznam kolor jakiegoś gracza (np. Lipszyca) oraz dodatkowo zyskam pewność co do glona Picolo. W porządku, bardziej chodziło mi o policzenie kiedy może odpaść, jeśli go nie zlinczujemy (nie chce mi się sprawdzać, a może ktoś już to zrobił, zresztą nie wiem czy temat z regulaminem działa), i czy wtedy poznajemy jego kolor czy nie, etc. Regulamin działa a Picolo odpada dziś.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 18:07:04 GMT 1
Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. O tym samym myślę. Dobra, shrek, to kogo dziś linczujemy? Żydka jak nie chcecie, to erica.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:07:26 GMT 1
Ja jestem ostatecznym rozwiązaniem kwestii żydowskiej
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 18:10:55 GMT 1
I co sądzicie o założeniu, że najmniej prawdopodobne jest, żeby obydwaj byli niewinni? Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. Tak, była już taka sytuacja, że najlepsi gracze akurat jak jeden mąż grali gównianą edycję i się totalnie mylili w typach i jeszcze grali tak, że zostali zlinczowani, ale traktuję to jako coś mało prawdopodobnego. Niech mi ktos powie, ze to nie granie na tożsamosciach i forumowym deep lore. Egze mysle, ze widzialem albo nawet u Ciebie, albo koło Ciebie, co niewiele powie, bo piszesz duzo. Sprpobwalem tak szukac, ale nie da sie. Jestem przekonanyze to sie poajwilo - bo napisalem przynajmniej raz, ale zedytowalem egze zamiast ericcośtam. Temu tez dla bezpieczenstwa pisze o nim E-Murzyn (bo sa 2, grande picolo tez). Przy Sentence chyba tez spory czas mialem problem z nie pisaniem sensation XD Niewykluczone, ze wynioslem to z regulaminu/ów bo czytalem i to poprzednie skasowane, i to obecne, by nie zrobić czegoś głupiego. Jezeli forum zacznie lepiej dzialac to sie bede cofał az znajde albo nie, bo musialem to gdzies widziec i nierozerwalnie powiazac z graniem na tozsamosci. Testament guwniary? Tam bylo o tym calym tozsamosciowaniu
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 18:12:37 GMT 1
Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. Tak, była już taka sytuacja, że najlepsi gracze akurat jak jeden mąż grali gównianą edycję i się totalnie mylili w typach i jeszcze grali tak, że zostali zlinczowani, ale traktuję to jako coś mało prawdopodobnego.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:13:55 GMT 1
Jest 9-4, po dzisiejszym dniu w najgorszym przypadku będzie 6-4, więc nie utrudniajmy sobie sprawy i odpalmy tego Lipszyca. Tak, to nie jest 100% pewna mafia, ale daję 90% na to, że jest winny i nikt inny nie wydaje się dawać tej pewności więcej. Dodatkowo nie widzę szans na to, żeby Lipszyc się w jakikolwiek sposób oczyścił, gdyby jakimś cudem był niewinny. Wątpię, ale jeśli tak jest, to powtórzy się casus Zięby i Lipszyc zostanie zajebany "bo nie wiadomo jakim cudem dotarł tak daleko, ale przecież jak nie X, Y i Z to już jednak musi być ten Żydek". Tak więc kończmy ten temat i miejmy jasność czy w pierwszym linczu mafia broniła swojego, czy też grali sobie na luzie. Moim zdaniem ten lincz daje zarówno ważną odpowiedź, jak i największą szansę na poprawę matematyki.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:14:02 GMT 1
I co sądzicie o założeniu, że najmniej prawdopodobne jest, żeby obydwaj byli niewinni? Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. Tak, była już taka sytuacja, że najlepsi gracze akurat jak jeden mąż grali gównianą edycję i się totalnie mylili w typach i jeszcze grali tak, że zostali zlinczowani, ale traktuję to jako coś mało prawdopodobnego. Niech jakiś historyk edycji mi opowie co tam się działo i która edycja to była. Być może czytałem kiedy,ale kiepsko to się czyta w momencie jak jest dawno po ptakach.
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 18:14:47 GMT 1
No i wracamy do punktu wyjścia, bo dla mnie prawdziwe granie to nie jest, przynajmniej na tym etapie, że gracz X i Y są dla ciebie raczej podejrzani, A to w sumie nie wiadomo, B raczej niewinny, a C to glon albo niewinny. Nie w sytuacji, kiedy patrząc tylko na posty po linczu dyskusja wygląda: - żydek wytłumacz się z czegośtam - cośtam - a to spoko, przekonałeś mnie, teraz mniej cię podejrzewam W takim układzie faktycznie moja gra nie ma sensu. Co z tego że inicjując interakcje, zaczepki o jakieś głupie rzeczy, tworzy się ta słynna dyskusja i doszło do chociażby do przerzucenia się głosów z żydka na lajlę, dzięki czemu ci naprawdę grający w mafię mogą się teraz zastanawiać nad tym kto się podczepił, czy miało miejsce ratowanie mafiozy, czy nie. Jebany szrek tylko głupoty pisze i nic z tego nie wynika :/ Problem jest taki, że z Twoich zaczepek pamiętam tylko te do mnie, że piszę za długie posty. I to w sumie dlatego, że były do mnie. No i tę analizę trendu bicia Żydka. To kogo jeszcze zaczepiłeś, jaką dyskusję wywołałeś? Steven, a co powiesz teraz o grze erica? Kogo jeszcze zaczepił, jaką dyskusję wywołał. Tak w temacie graczy z potencjałem
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 18:16:57 GMT 1
Bo trzeci dzień mija a licznik postów chłopa dopiero od dzisiaj wskazuje wyższą liczbę niż numer edycji, którą tutaj gramy.
Przyszedł, napierdział, poszedł i tematu jak nikt nie chciał podjąć, tak dalej w sumie cisza xD
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:17:45 GMT 1
Pierdoli mi się forum i nie jestem w stanie wejść ani w historie postów userów, ani na niektóe strony tematu.
Tak czy inaczej, streszczając - żydek nie wiem, czy winny, czy niewinny, ale jakbym miał decydować teraz, to nie oddam na niego głosu i chuj. Imo jego obrona z poprzedniej strony jest naturalna, emocjonalna. Jeżeli jest w mafii to cheapou bas, bo to by znaczyło, że grając potencjalnie pierwszy raz, wszystkich rozgrywa jak dzieci.
Proponuję wyjebać w końcu tego Messiego - jestem na 90% pewien, że swojej dużej analizy z dzisiaj nie pisał sam. Gerrard - jak jesteś tak przekonany co do jego tożsamości, to weź drugi raz zerknij na ten post (o ile forum ci pozwoli). Imo ktoś na mafijnym mu mocno podpowiadał, co ma tam pisać. To nie jego styl.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:19:01 GMT 1
Winston to chyba chciał tego posta na mafijnym napisać xd
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:21:00 GMT 1
Nie, chciałem dokładnie tutaj. Pisz se co chcesz, mam wyjebane bo grasz tak tragicznie od samego początku, że najchętniej bym cię po prostu zablokował. Ale wtedy mógłbym zapomnieć o twoim istnieniu i jeszcze byś wygrał tę grę dla mafii.
|
|