|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:21:54 GMT 1
Tak samo jak ja nie muszę twoich wysrywów czytać. Grasz tak jak ci podpowiadają na mafijnym by polaryzować nastroje.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:23:12 GMT 1
Zgadzam się, nie sądzę, żeby 2 bardzo dobrych graczy o wysokim potencjale (abstrahując od tożsamości, chodzi mi stricte o umiejętności) tak bardzo się myliło. Tak, była już taka sytuacja, że najlepsi gracze akurat jak jeden mąż grali gównianą edycję i się totalnie mylili w typach i jeszcze grali tak, że zostali zlinczowani, ale traktuję to jako coś mało prawdopodobnego. Niech mi ktos powie, ze to nie granie na tożsamosciach i forumowym deep lore. Egze mysle, ze widzialem albo nawet u Ciebie, albo koło Ciebie, co niewiele powie, bo piszesz duzo. Sprpobwalem tak szukac, ale nie da sie. Jestem przekonanyze to sie poajwilo - bo napisalem przynajmniej raz, ale zedytowalem egze zamiast ericcośtam. Temu tez dla bezpieczenstwa pisze o nim E-Murzyn (bo sa 2, grande picolo tez). Przy Sentence chyba tez spory czas mialem problem z nie pisaniem sensation XD Niewykluczone, ze wynioslem to z regulaminu/ów bo czytalem i to poprzednie skasowane, i to obecne, by nie zrobić czegoś głupiego. Jezeli forum zacznie lepiej dzialac to sie bede cofał az znajde albo nie, bo musialem to gdzies widziec i nierozerwalnie powiazac z graniem na tozsamosci. Testament guwniary? Tam bylo o tym calym tozsamosciowaniu Nie odnoszę się do tożsamości Szreka i E-murzyna. Chyba wiem, kim są, ale nie ma to znaczenia pokazują duże umiejętności, zaś nieszczególnie dużo dają od siebie, więc obaj są podejrzani. Tylko z tych 2 gra jednego wydaje mi się bardziej spójna (E-Murzyn), a drugiego (Szrek) wcale. Szrek jest dużo w temacie, a przez pierwsze 2 dni wpływu na grę nie miał absolutnie żadnego, z czego wczoraj ewidentnie czekał na ruch E-murzyna, jakby się obawiał, co ten może wyciągnąć. Jeszcze wczoraj pisał, że E-murzyn nic nie robi, a będzie chciał się obwołać MVP. Dziś już ma go za mafię, choć nie widziałem w międzyczasie żadnego procesu myślowego. E-murzyn gra oszczędnie od początku. Może nie ma czasu, może na początku ukrywał się przed mordem, a może faktycznie jest w mafii, na razie ciężko stwierdzić. Dlatego chcę, żeby wypowiedział się o pozostałych graczach, bo obecnie wypowiedział się w zasadzie o 3 (Żydek i Szrek winni, Messi niewinny). To zdecydowanie za mało, żeby ocenić jego intencje.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 18:24:10 GMT 1
Czas się zabrać za tą całą twórczość jepepeja.
1) Na początku rozgrywki to on akurat był jednym z aktywniejszych graczy. To zaczepiał, tu lekkie bączki itp. Przyszły momenty kiedy mógł utrzymać swoje tempo aktywności lub lekko obniżyć, to nagle gościu sobie znika jakby schował do dziupli i gra na przeczekanie. 3) mafiacorner.boards.net/post/16296/thread tu wpadł taki mądry post, ale później nic z tym nie zrobił. Miał okazję pozaczepiać graczy,ale żadnych wniosków nie wyciągnął, a jak już coś zaczął pisać to jedynie na mój temat. 4) mafiacorner.boards.net/post/16341/thread napisał coś o eazy,ale nie pociągnął zupełnie tematu nawet tylko znowu takie szczyp szczyp. Niewinny to wiedząc,że jest na świeczniku to starałby się zmienić swoją sytuację, a on nie dość,że potem był zaliczany do listy glonów to nie zrobił nic by zmienić to. 6) mafiacorner.boards.net/post/16756/thread Znowu tutaj coś tam zaczepia mnie i Stevena ( no bo szuka łobuzów, a swoim atakiem nie na oraz starał się argumentować na zasadzie ja winny to Steven też winny bo go bronił. Nie uniewinni w ten sposób swoich celów; w tym samym czasie coś tam uniewinnia sentece ale zostawia otwartą furtkę jakby sentence okazał sie być w mafii. 7) Oczywiście na temat części graczy jak miał okazję to nawet w ogóle się nie wypowiedział. 8) Standardowy mafijny spadek aktywności. Trzeba uważać na to kiedy się on pojawi w temacie z grą.
Ja rozumiem,że ktoś może nie mieć czasu itp, ale on był właśnie na starcie jednym z aktywniejszych, a teraz to ni widu ni słychu. Do tego to jest osoba,która jest poza głównym kręgiem podejrzeń.
Za tą jego twórczość uważam,że jest do odjebania w najbliższym czasie i jest spora szansa na trafienie mafiozy.
Dobra, odkopalem post Messiego (kolejny atakujacy japke ) ktorego zabraklo w moim podsumowaniu Odnosniki do postow sa niestety martwe
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:25:06 GMT 1
Tak samo jak ja nie muszę twoich wysrywów czytać. Grasz tak jak ci podpowiadają na mafijnym by polaryzować nastroje. XD od samego początku jebiesz zbukiem typie, jakbym zaczął nawalać w ciebie teraz, to może by jeszcze miało sens to, co piszesz, ale fakt, że jeszcze jesteś w tej edycji wynika tylko z tego, że Gerrard cię uratował na tożsamości
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:25:29 GMT 1
Jak coś odsyłam do testamentu Guwniary co pisała o Eazym.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:26:24 GMT 1
Problem jest taki, że z Twoich zaczepek pamiętam tylko te do mnie, że piszę za długie posty. I to w sumie dlatego, że były do mnie. No i tę analizę trendu bicia Żydka. To kogo jeszcze zaczepiłeś, jaką dyskusję wywołałeś? Steven, a co powiesz teraz o grze erica? Kogo jeszcze zaczepił, jaką dyskusję wywołał. Tak w temacie graczy z potencjałem Napisałem właśnie w osobnym poście, że on też za mało gra i w obecnej chwili jego przynależności nie da się wskazać.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:26:27 GMT 1
Tak samo jak ja nie muszę twoich wysrywów czytać. Grasz tak jak ci podpowiadają na mafijnym by polaryzować nastroje. XD od samego początku jebiesz zbukiem typie, jakbym zaczął nawalać w ciebie teraz, to może by jeszcze miało sens to, co piszesz, ale fakt, że jeszcze jesteś w tej edycji wynika tylko z tego, że Gerrard cię uratował na tożsamości Ładnie tam próbujecie wokół mnie spolaryzować nastroje, by odjebać w razie czego rękami miasta, bo nie chcecie tam marnować mordu.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 18:26:41 GMT 1
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:27:17 GMT 1
Nie pamiętam, co pisała w testamencie guwniara, ale bez sprawdzania - odnoszenie się do testamentu gracza odjebanego w day 1, kiedy niewiele jeszcze było wiadomo, jak do wyroczni, to 200 iq move
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:28:21 GMT 1
Nie pamiętam, co pisała w testamencie guwniara, ale bez sprawdzania - odnoszenie się do testamentu gracza odjebanego w day 1, kiedy niewiele jeszcze było wiadomo, jak do wyroczni, to 200 iq move Nie pamiętasz bo tam było o tobie też i to w negatywnym świetle? xD
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 18:29:08 GMT 1
Okej, chyba ogarniam jak odkopywac strony, ale nie wszystkie dzialaja. W okienku wyszkiwania trzeba podmienic numer na koncu na numer strony jakiej szukamy. Bodajze 32 i 46 i chyba tak do 49tej nie dzialaja. A testament guwniary jest na 31 chyba. zaraz sprawdze
|
|
|
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 18:29:09 GMT 1
Proponuję wyjebać w końcu tego Messiego - jestem na 90% pewien, że swojej dużej analizy z dzisiaj nie pisał sam. Gerrard - jak jesteś tak przekonany co do jego tożsamości, to weź drugi raz zerknij na ten post (o ile forum ci pozwoli). Imo ktoś na mafijnym mu mocno podpowiadał, co ma tam pisać. To nie jego styl. Ile w historii gry w mafii widziałeś mafiozów, którym współmafiozi pisali całe (i to do tego długie, analityczne) posty od A do Z? Bo ja chyba żadnego. Kontrkandydatura Messiego jest kontrkandydaturą imo gównianą, a post Winstona mi się nie podoba, bo widząc, że liczba szabli chętnych na Lipszyca (przyjmijmy, że niewinny) się delikatnie zmniejsza, podsuwa kandydaturę kolejnego niewinnego (potencjalnie), którego można wepchnąć do kolejki przed Lipszyca, który i tak stoi jedną nogą w grobie i wiadomo, że jak zabijemy Messiego i zaświeci się na zielono to rzucimy się na Lipszyca, "no bo przecież trzeba poprawić licznik", a to 100% winny. Serio, chcesz go zabić, bo uważasz, że mu współmafiozi post napisali? Przecież to absurd i naprawdę trzeba nie mieć argumentów/podejrzanych, żeby do czegoś takiego dojść.
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:29:40 GMT 1
XD od samego początku jebiesz zbukiem typie, jakbym zaczął nawalać w ciebie teraz, to może by jeszcze miało sens to, co piszesz, ale fakt, że jeszcze jesteś w tej edycji wynika tylko z tego, że Gerrard cię uratował na tożsamości Ładnie tam próbujecie wokół mnie spolaryzować nastroje, by odjebać w razie czego rękami miasta, bo nie chcecie tam marnować mordu. Mówienie do mnie w liczbie mnogiej, żeby sprawić wrażenie, że jestem jakimś przedstawicielem mafii, to chyba zbyt oczywiste i reszta musiałaby być głupsza, niż ustawa przewiduje, żeby się na to złapać.
|
|
|
Post by Steven Gerrard on Jan 15, 2023 18:29:55 GMT 1
Chyba zły odnośnik dałeś.
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:30:29 GMT 1
Nie pamiętam, co pisała w testamencie guwniara, ale bez sprawdzania - odnoszenie się do testamentu gracza odjebanego w day 1, kiedy niewiele jeszcze było wiadomo, jak do wyroczni, to 200 iq move Nie pamiętasz bo tam było o tobie też i to w negatywnym świetle? xD Nie, nie pamiętam, bo było to 100 lat temu na początku rozgrywki, a teraz nie widziałem sensu, żeby to sprawdzać, bo chciałem tylko wytknąć twój debilizm. Podbijam, kto ze mną na Messiego?
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:30:57 GMT 1
Ładnie tam próbujecie wokół mnie spolaryzować nastroje, by odjebać w razie czego rękami miasta, bo nie chcecie tam marnować mordu. Mówienie do mnie w liczbie mnogiej, żeby sprawić wrażenie, że jestem jakimś przedstawicielem mafii, to chyba zbyt oczywiste i reszta musiałaby być głupsza, niż ustawa przewiduje, żeby się na to złapać. Nie ze mną te numery winstiuszko mafiuszko.
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:31:51 GMT 1
Proponuję wyjebać w końcu tego Messiego - jestem na 90% pewien, że swojej dużej analizy z dzisiaj nie pisał sam. Gerrard - jak jesteś tak przekonany co do jego tożsamości, to weź drugi raz zerknij na ten post (o ile forum ci pozwoli). Imo ktoś na mafijnym mu mocno podpowiadał, co ma tam pisać. To nie jego styl. Ile w historii gry w mafii widziałeś mafiozów, którym współmafiozi pisali całe (i to do tego długie, analityczne) posty od A do Z? Bo ja chyba żadnego. Kontrkandydatura Messiego jest kontrkandydaturą imo gównianą, a post Winstona mi się nie podoba, bo widząc, że liczba szabli chętnych na Lipszyca (przyjmijmy, że niewinny) się delikatnie zmniejsza, podsuwa kandydaturę kolejnego niewinnego (potencjalnie), którego można wepchnąć do kolejki przed Lipszyca, który i tak stoi jedną nogą w grobie i wiadomo, że jak zabijemy Messiego i zaświeci się na zielono to rzucimy się na Lipszyca, "no bo przecież trzeba poprawić licznik", a to 100% winny. Serio, chcesz go zabić, bo uważasz, że mu współmafiozi post napisali? Przecież to absurd i naprawdę trzeba nie mieć argumentów/podejrzanych, żeby do czegoś takiego dojść. Jeżeli mam głosować na żydka tylko dlatego, żeby stać przy reszcie głosów i w taki sposób udowadniać swoją niewinność, to chujowo.
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:32:57 GMT 1
Nie pamiętasz bo tam było o tobie też i to w negatywnym świetle? xD Nie, nie pamiętam, bo było to 100 lat temu na początku rozgrywki, a teraz nie widziałem sensu, żeby to sprawdzać, bo chciałem tylko wytknąć twój debilizm. Podbijam, kto ze mną na Messiego? A twój jedyny plan to zabicie mnie. A co zrobisz moim zielonym kolorkiem? Zdyskredytujesz mnie? Rzucisz się na kolejnego niewinnego typu szrek? A może na bajkę o której wcześniej miałeś ochotę pisać, a teraz zupełnie nic?
|
|
|
Post by Winston on Jan 15, 2023 18:33:56 GMT 1
Nie, nie pamiętam, bo było to 100 lat temu na początku rozgrywki, a teraz nie widziałem sensu, żeby to sprawdzać, bo chciałem tylko wytknąć twój debilizm. Podbijam, kto ze mną na Messiego? A twój jedyny plan to zabicie mnie. A co zrobisz moim zielonym kolorkiem? Zdyskredytujesz mnie? Rzucisz się na kolejnego niewinnego typu szrek? A może na bajkę o której wcześniej miałeś ochotę pisać, a teraz zupełnie nic? Kłamiesz, kolego
|
|
|
Post by Lionel Messi on Jan 15, 2023 18:34:41 GMT 1
A twój jedyny plan to zabicie mnie. A co zrobisz moim zielonym kolorkiem? Zdyskredytujesz mnie? Rzucisz się na kolejnego niewinnego typu szrek? A może na bajkę o której wcześniej miałeś ochotę pisać, a teraz zupełnie nic? Kłamiesz, kolego Mafioza mi zarzuca kłamstwo, a nawet nie ma punktu zaczepienia.
|
|