Nie lubie pisać kurwa testamentów
Grający ze mną nie pierwszy raz wiedzą, że zdecydowanie wolę grać w mafii niż grać w mafię i nie jestem zbyt dobrym miastowym.
Odwrócona logika - zgodnie z którą morduje się kandydata ponieważ miał słabe typy, a miasto przyjmie je jako dobre to są rozwiązania na kolejne lincze - to pomysł na dalsze etapy gry, nigdy na pierwszy mord. W pierwszym zawsze ściągasz największe zagrożenie - celny miastowy/rolny. W związku z tym uważam, że zostałem zamordowany bo któryś z moich podejrzanych jest w mafii.
A cała sprawa jest dosyć prosta, bo zdążyłem napisać koło 20 postów, grać na 10% i jakkolwiek wskazać dwóch zawodników - Winstona i Shreka.
Shrek przechodzi w tej chwili już totalnie obok gry. Moje podejrzenia wczoraj wzbudził moment, w którym całkiem mocną kandydaturą został Messi, a Shrek doskonale wiedząc, że jest niewinny odniósł się do jego sprawy i zostawił sobie otwartą furtkę. A to jest typ gigachada, lidera, który jak może coś w mieście ustalić to ustali, pokaże wam, że to on a nie wy wiedział i on jest tutaj szefito, a im więcej i szybciej niewinnych i winnych wskazał tym jest lepszy. Jak ma ewidentnego niewinnego to nie zostawia sobie otwartej furtki nigdy.
Dzisiaj chłop siedzi w bunkrze w obsranych spodniach. Wynika to z tego, że z nory wyszedł eazy-e, przekazał, że jest tu prawdopodobnie najlepszym graczem w stawce przeżył mord i będzie rozpierdalał mafie, a oprócz tego wisi nad nim mój testament.
Znam i rozumiem stan, w którym znajduje się Shrek, kilkukrotnie posyłałem w swojej historii mord na graczu eazy-e i czekałem obsrany na jego testament, w którym albo mnie pogrąży, albo o mnie nie wspomni i jestem wygrany. Shrek jest teraz w stadium przejściowym, w którym spodziewa się, że nie będzie mógł już grać swobodnej ofensywki, ale nie wie czy zaczynać już żałosną defensywkę więc czeka i gra totalne 0.
Uważam, że nie jest kandydatem na dzisiejszy lincz, może jutrzejszy, a najlepiej poniedziałkowy. Do tego czasu zobaczcie, czy eazy-e padnie w mordzie - bo jak jutro nie padnie to znaczy, że z automatu powinniście przestać się go słuchać.
Co do Winstona - uważam, że dryfuje. Podłapie każdą, nawet najbardziej debilną kandydaturę w mieście byleby kolejka była dalej od niego. Nie pasuje mi to do profilu tego gracza. Mimo to pewna naturalność w obronie wskazuje mi na jego niewinność
Od swojej śmierci staram się czytać uważnie twórczość żydka i śmierdzi mi jego chirurgiczna precyzja. Czytając to czuć, że gość jest bardzo mocno w grze i odbija dokładnie te piłki, które powinien. A patrząc na to od strony wniosków - ile podejrzeń rzuca dookoła i w jakich kierunkach? No jest trochę mielizna.
Czekałem cały dzień, nie zdobyłem się na nic konkretnego, pokoloruje sobie tylko na koniec stawkę i zmykam na cmentarz.
Lionel Messi - zostawcie chłopa, jak całe miasto go w końcu wyrzuci z podejrzeń to na koniec padnie w mordzie i wszystkim wyjdzie to na dobreStefan Bielański - co tu gadać, w końcu pewnie będziecie musieli go sprawdzićSteven Gerrard - nawet jak jest niewinny to zawsze mam go za winnego, a tutaj niesamowicie czysta i miastowa gierka, propsszrek - pewnie mafiacezarykulesza - do meczówki bym mu dożyć nie dał, ale na 70% niewinny.
Boy hotelowy - do meczówki bym mu dożyć nie dał, ale na 70% niewinny.
bajka - bajka będzie niewinna i podejrzewam, że w kolejnych dniach będzie robiła taki sam rozpierdol jak dzisiaj. To jest taki typ człowieka, jak przestanie wprowadzać chaos to wtedy możecie zacząć się martwić.
grandepicolo - co tu gadać, w końcu pewnie będziecie musieli go sprawdzić
jepepej - dobry kandydat na czwartego mafioze
Winston - napisałem wyżej, prawdopodobna mafia
Grande Connection - dla mnie niewinny, debiutant z chęcią do gry.Ichaskel Lipszyc - bardzo prawdopodobna mafia
sentence - dobry kandydat na czwartego mafioze
Ericlynnwright - jak przeżyje jutrzejszy mord to przestańcie go słuchać i wtedy pewnie będzie winny. Jak przeżyje jeszcze jeden to już strzelajcie do niego bez opamiętania.
Podsumowując - uważam, że w mafii będzie : Szrek, Żydek, dwóch z trójki Winston/Jupijajej/Sentence ewentualnie jeden z glonów Bielański/grandepicolo zależy czy nie odpadną z gry.
Chciałbym raczej odsunąć podejrzenia od Messiego, Gerarda, Bajki i Grande Connection.
Pamiętajcie o uważaniu na Eazy-e po drugim mordzie i puszczajcie sobie bajkę mimo uszu bez zbytniej wczuty co ona tam sobie w ogóle pierdoli.
Posłuchajcie bardziej obeznanych niewinnych jak Gerrard i uniewnnijcie najwięcej jak możecie, a mafii szukajcie tylko w tym co pozostanie.
Specjalne pozdrowienia dla Szarleja, który mnie wyruchał bez mydła.
Jak nie będzie kolejnej edycji to się wkurwie fest,
Wasz Kacperek