|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:15:15 GMT 1
Sorka Boy, że Ci nie zaufałem i chciałem Cię sprawdzić, czy dasz w Lipszyca czy jednak zmienisz. Boy się mocno zazielenił imo tą akcją xDDDDDD jaki bezczelny typ Dawaj na ring cwaniaczku, tylko bez zabijania w mordzie, pokaż że masz jaja
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:17:18 GMT 1
jakbym mial zgadywac to gerarda powinni odjebac
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:17:46 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 21:17:46 GMT 1
Lipszyc/jepepej/Bielański/Winston/Kulesza
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:18:12 GMT 1
No ja się spodziewam, że dalej będą próbowali po inteligencji, a więc eazy, gerrard, ja i boy
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 21:18:31 GMT 1
xDDDDDD jaki bezczelny typ Dawaj na ring cwaniaczku, tylko bez zabijania w mordzie, pokaż że masz jaja Ale jaki ring, obudź się chłopie, urojenia masz. Wasza akcja z ericiem została już przeze mnie dzisiaj dwukrotnie wytłumaczona, że ludziom się takie plejsy mafii nie mieszczą w głowie, to trudno. Jak nie przekonam do erica, to polecę ja i polecicie obaj następni. Uwaga szrek nostradamus: jutro będzie zmasowany atak na szreka. Zgadnijcie czemu, bo zaraz będzie 6-4 i wystarczy jeden głos z miasta na mnie, żeby było po zawodach a Lipszyc dojedzie do końca.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:19:16 GMT 1
Dawaj na ring cwaniaczku, tylko bez zabijania w mordzie, pokaż że masz jaja Ale jaki ring, obudź się chłopie, urojenia masz. Wasza akcja z ericiem została już przeze mnie dzisiaj dwukrotnie wytłumaczona, że ludziom się takie plejsy mafii nie mieszczą w głowie, to trudno. Jak nie przekonam do erica, to polecę ja i polecicie obaj następni. Uwaga szrek nostradamus: jutro będzie zmasowany atak na szreka. Zgadnijcie czemu, bo zaraz będzie 6-4 i wystarczy jeden głos z miasta na mnie, żeby było po zawodach a Lipszyc dojedzie do końca. Shrek już ma policzone
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:19:37 GMT 1
meh, szrek jutro nie polecisz. Bielański jest przed Tobą (jezeli jakims cudem atak na CIebie pojdzie). A kto teraz nie odjebie po tylu ciosach Lipszyca?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:19:38 GMT 1
Dlatego jutro najbezpieczniej jak się da, w lipczyca
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:20:03 GMT 1
Chyba ze cos sie odjebalo jak forum było odjebane i poszly jakies sprawunki na szreka xd to poslucham
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:21:28 GMT 1
i gratuluje mój kolego, perfekcyjne wykorzystywanie każdej słabosci mafii, dwakroc gratuluje udanej edycji, bo pewnies najlepszy mafiozo z całego skladu widzac twoja aktywnosc na discordzie i jak z Tobą pisalem, i jak bardzo to nie-korelowalo z twoim pisaniem na forum w odpowiednich momentach, to mialem takie triggered, ale stwierdzilem ze nie bede tego wykorzystywał i tym grał na forum np. by cie podkrecac i inne chuje muje, bo byłoby unfair
ale dobrze pisalem, ze rozgrywka cie w pyte podoba i masz mocny fun z tego <3
Ja nie klamie. Byly i są momenty, gdy sie mecze. Momenty funu to nie sa momenty, gdy mnie chwalicie. Momenty funu to gdy moge sobie poczytac innych i odetchnac. Dzisiaj wstalem i caly dzien do 14 unikalem napisania czegokolwiek, bo wiedzialem ze KOLEJNY RAZ bede bronil Czestochowy. Z obrzydzeniem myslalem o wlaczeniu komputra i wyczytaniu wysrywów. Nawet ich nei doczytalem ,bo forum sie zjebalo, wioec mam dziure 4-5 stron - gdzie chyba sie i tak nic nei dzialo. Brawo miasto ech. Powoli odruch pawłowa sie mi wyrabia. I czulem, ze znowu mi jebniecie moim brakiem aktywnosci, ale mialem wyjebane, tak bardzo mialem dosc. Jak zobaczylem dnia 0,w zasadzie przed rozpoczaeciem, ze zle sie zarejestrowalem XD i od razu bedziesz wiedzial, kim jestem, to westchnalem. Moj post obronny moge zadedykowac wylacznie Tobie bajko, ponownie. Takie zamieszanie co wokol mnie robisz to jest smiech na sali
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 21:21:37 GMT 1
Chyba ze cos sie odjebalo jak forum było odjebane i poszly jakies sprawunki na szreka xd to poslucham Poszły sprawunki od szreka na całą mafię.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:22:28 GMT 1
Chyba ze cos sie odjebalo jak forum było odjebane i poszly jakies sprawunki na szreka xd to poslucham Poszły sprawunki od szreka na całą mafię. Teczki Shreka. Bagienne
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:22:30 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 21:22:30 GMT 1
Fun fact, wyniki zostały opublikowane o 21:04, myślę, że przy remisie 2 niewinnych mafia potrzebowałaby trochę więcej czasu do namysłu + to, że Talar się jeszcze musi z nimi skomunikować
4 minuty to tak w sam raz, żeby napisać na podforum: "chłopaki, mamy remis, niech jeden z Was tylko potwierdzi, że leci Messi, tak proforma"
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:22:30 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 15, 2023 21:22:30 GMT 1
Wcale mi Messiego nie żal, jak można tak kurwa grać jako miastowy A te posty kuleszy na bezczela totalnie które niby posty na bezczela kolego? Wszystkie I nie jestem twoim kolegą
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:23:51 GMT 1
Dlatego jutro najbezpieczniej jak się da, w lipczyca a moze w kulesze, a moze w stefanka, a moze w bajke? XD czemu ja musze drzec o zycie od dnia 0. co ja takiego zrobilem
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:23:56 GMT 1
Fun fact, wyniki zostały opublikowane o 21:04, myślę, że przy remisie 2 niewinnych mafia potrzebowałaby trochę więcej czasu do namysłu + to, że Talar się jeszcze musi z nimi skomunikować 4 minuty to tak w sam raz, żeby napisać na podforum: "chłopaki, mamy remis, niech jeden z Was tylko potwierdzi, że leci Messi, tak proforma" Good point. Dlatego ja zawsze jak adminowalem to o rownej godzinie np. 21;30 staralem sie wrzucac remisy, by nie dyskredytowac mafii xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:24:42 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 21:24:42 GMT 1
Lipczyc -> Bielański -> Winston -> jepapej/Kulesza -> taniec zwycięstwa
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:25:12 GMT 1
Fun fact, wyniki zostały opublikowane o 21:04, myślę, że przy remisie 2 niewinnych mafia potrzebowałaby trochę więcej czasu do namysłu + to, że Talar się jeszcze musi z nimi skomunikować 4 minuty to tak w sam raz, żeby napisać na podforum: "chłopaki, mamy remis, niech jeden z Was tylko potwierdzi, że leci Messi, tak proforma" Czy to meta-granie ,czy mafia sie boi? Czemu rzuciles messiego na pozarcie? XD
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 21:25:42 GMT 1
No dobra, to kto uważa, że jutro nie powinniśmy głosowac na Lipszyca?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:25:47 GMT 1
Dlatego jutro najbezpieczniej jak się da, w lipczyca a moze w kulesze, a moze w stefanka, a moze w bajke? XD czemu ja musze drzec o zycie od dnia 0. co ja takiego zrobilem Kulesza i bajka niewinni, a stefanek chyba trochę za duże ryzyko na tak stykowy lincz, więc to musi być Lipszyc. Sens ma jeszcze tylko Shrek dla mnie, aż tak tego grandeconnectiona pewien nie jestem
|
|