|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:26:29 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 21:26:29 GMT 1
No dobra, to kto uważa, że jutro nie powinniśmy głosowac na Lipszyca ten mafia Poprawiłem
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 21:26:42 GMT 1
Lipszyc padnie niewinny, mafia ubije szreka to może uwierzycie(boy, winston, grande [niewinni]) że Steven Gerrard, Messi to mafiozi Widzę, że mam swoje grono zwolenników, może nie padnę w mordzie w takim układzie. wiem że moje zdanie i tak niewiele znaczyło ale trochę wstyd, że byłem taki pewny czyli teraz zamordują ciebie? Lipszyc, shrek i kto jeszcze?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:26:52 GMT 1
i gratuluje mój kolego, perfekcyjne wykorzystywanie każdej słabosci mafii, dwakroc gratuluje udanej edycji, bo pewnies najlepszy mafiozo z całego skladu widzac twoja aktywnosc na discordzie i jak z Tobą pisalem, i jak bardzo to nie-korelowalo z twoim pisaniem na forum w odpowiednich momentach, to mialem takie triggered, ale stwierdzilem ze nie bede tego wykorzystywał i tym grał na forum np. by cie podkrecac i inne chuje muje, bo byłoby unfair
ale dobrze pisalem, ze rozgrywka cie w pyte podoba i masz mocny fun z tego <3
Ja nie klamie. Byly i są momenty, gdy sie mecze. Momenty funu to nie sa momenty, gdy mnie chwalicie. Momenty funu to gdy moge sobie poczytac innych i odetchnac. Dzisiaj wstalem i caly dzien do 14 unikalem napisania czegokolwiek, bo wiedzialem ze KOLEJNY RAZ bede bronil Czestochowy. Z obrzydzeniem myslalem o wlaczeniu komputra i wyczytaniu wysrywów. Nawet ich nei doczytalem ,bo forum sie zjebalo, wioec mam dziure 4-5 stron - gdzie chyba sie i tak nic nei dzialo. Brawo miasto ech. Powoli odruch pawłowa sie mi wyrabia. I czulem, ze znowu mi jebniecie moim brakiem aktywnosci, ale mialem wyjebane, tak bardzo mialem dosc. Jak zobaczylem dnia 0,w zasadzie przed rozpoczaeciem, ze zle sie zarejestrowalem XD i od razu bedziesz wiedzial, kim jestem, to westchnalem. Moj post obronny moge zadedykowac wylacznie Tobie bajko, ponownie. Takie zamieszanie co wokol mnie robisz to jest smiech na sali pay the price, obiecalem ze dzisiaj nie zaglosuje, ale nawet twojego postu z wyjasnieniami przed koncem edycji czytac nie bede, bo jeszcze mi sie Ciebie zrobi szkoda =*
a Messi niech uczy sie jak sie gra, by nie robic samoboja na miasto <3
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:27:57 GMT 1
a moze w kulesze, a moze w stefanka, a moze w bajke? XD czemu ja musze drzec o zycie od dnia 0. co ja takiego zrobilem Kulesza i bajka niewinni, a stefanek chyba trochę za duże ryzyko na tak stykowy lincz, więc to musi być Lipszyc. Sens ma jeszcze tylko Shrek dla mnie, aż tak tego grandeconnectiona pewien nie jestem gosciu, to juz bedzie 4 dzien jak toczysz kampanie na mnie. czy miales jakiekolwiek watpliwosci co do mnie ,czy od zawsze hurrrra jebac w niego? czy jest cos co moge zrobic, by sie uniewinnic? czy byla KIEDYKOLWIEK szansa?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:27:59 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 21:27:59 GMT 1
Widzę, że mam swoje grono zwolenników, może nie padnę w mordzie w takim układzie. wiem że moje zdanie i tak niewiele znaczyło ale trochę wstyd, że byłem taki pewny czyli teraz zamordują ciebie? Lipszyc, shrek i kto jeszcze? Lipszyc padnie niewinny, mafia ubije szreka to może uwierzycie(boy, winston, grande [niewinni]) że Steven Gerrard, Messi to mafiozi Jakby się ktoś jeszcze zastanawiał, czy Bielański jest w mafii
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:28:09 GMT 1
Ja nie klamie. Byly i są momenty, gdy sie mecze. Momenty funu to nie sa momenty, gdy mnie chwalicie. Momenty funu to gdy moge sobie poczytac innych i odetchnac. Dzisiaj wstalem i caly dzien do 14 unikalem napisania czegokolwiek, bo wiedzialem ze KOLEJNY RAZ bede bronil Czestochowy. Z obrzydzeniem myslalem o wlaczeniu komputra i wyczytaniu wysrywów. Nawet ich nei doczytalem ,bo forum sie zjebalo, wioec mam dziure 4-5 stron - gdzie chyba sie i tak nic nei dzialo. Brawo miasto ech. Powoli odruch pawłowa sie mi wyrabia. I czulem, ze znowu mi jebniecie moim brakiem aktywnosci, ale mialem wyjebane, tak bardzo mialem dosc. Jak zobaczylem dnia 0,w zasadzie przed rozpoczaeciem, ze zle sie zarejestrowalem XD i od razu bedziesz wiedzial, kim jestem, to westchnalem. Moj post obronny moge zadedykowac wylacznie Tobie bajko, ponownie. Takie zamieszanie co wokol mnie robisz to jest smiech na sali pay the price, obiecalem ze dzisiaj nie zaglosuje, ale nawet twojego postu z wyjasnieniami przed koncem edycji czytac nie bede, bo jeszcze mi sie Ciebie zrobi szkoda =*
a Messi niech uczy sie jak sie gra, by nie robic samoboja na miasto <3
tak, to wina messiego, że go bajka razem z innymi pokemonami wyjebała, mimo że ogary mówiły, żeby nie głosować xd
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:29:25 GMT 1
takie was z ogary ze grajac z czlowiekiem 10 lat nie potraficie z nim tak porozmawiac, by go reszta normalnych ludzi nie znienawidzila albo nie zajebala z frustracji? to pozdro na przyszlych edycjach
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 21:29:36 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 15, 2023 21:29:36 GMT 1
Fun fact, wyniki zostały opublikowane o 21:04, myślę, że przy remisie 2 niewinnych mafia potrzebowałaby trochę więcej czasu do namysłu + to, że Talar się jeszcze musi z nimi skomunikować 4 minuty to tak w sam raz, żeby napisać na podforum: "chłopaki, mamy remis, niech jeden z Was tylko potwierdzi, że leci Messi, tak proforma" Good point. Dlatego ja zawsze jak adminowalem to o rownej godzinie np. 21;30 staralem sie wrzucac remisy, by nie dyskredytowac mafii xD Przecież mieli dwóch głównych kandydatów do linczu, jak tam jest jakaś ogarnięta osoba to miała to już dużo wcześniej ustalone nawet zakładając 2 niewinnych.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:29:57 GMT 1
Kulesza i bajka niewinni, a stefanek chyba trochę za duże ryzyko na tak stykowy lincz, więc to musi być Lipszyc. Sens ma jeszcze tylko Shrek dla mnie, aż tak tego grandeconnectiona pewien nie jestem gosciu, to juz bedzie 4 dzien jak toczysz kampanie na mnie. czy miales jakiekolwiek watpliwosci co do mnie ,czy od zawsze hurrrra jebac w niego? czy jest cos co moge zrobic, by sie uniewinnic? czy byla KIEDYKOLWIEK szansa? miałem wątpliwości, ale teraz? Uważam, że to jest skrajnie nieprawdopodobne, żeby tak się ułożyły wszystkie trzy lincze, każdy z Tobą w centrum i każdy z Tobą niewinnym.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:30:38 GMT 1
Good point. Dlatego ja zawsze jak adminowalem to o rownej godzinie np. 21;30 staralem sie wrzucac remisy, by nie dyskredytowac mafii xD Przecież mieli dwóch głównych kandydatów do linczu, jak tam jest jakaś ogarnięta osoba to miała to już dużo wcześniej ustalone nawet zakładając 2 niewinnych. Dlatego remisy sie regulaminuje, a nie "nie-wiadomo-jak", bo wychodzi taka gówno-dyskusja jak teraz, a takie meta powinno byc poza gra, no ale wybaczam szarlejowi bo nie wiem kiedy ostatnio adminowal, jezeli w ogole
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:32:13 GMT 1
wiem że moje zdanie i tak niewiele znaczyło ale trochę wstyd, że byłem taki pewny czyli teraz zamordują ciebie? Lipszyc, shrek i kto jeszcze? Lipszyc padnie niewinny, mafia ubije szreka to może uwierzycie(boy, winston, grande [niewinni]) że Steven Gerrard, Messi to mafiozi Jakby się ktoś jeszcze zastanawiał, czy Bielański jest w mafii No ja właśnie też myślę, że Bielański będzie w tej mafii. Z jakiejś przyczyny zwykle jego głosy są z korzyścią dla mafii, a i Ty boy jesteś zwykle dobry w brodzeniu w runie leśnym i wyłapujesz takich gagatków. To jednak nadal w jakimś tam stopniu niewiadoma. Najpierw Lipszyc
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 21:34:25 GMT 1
a może to jednak temat Bielańskiego, a nie szreka, będzie miał jutro rozmywać temat Lipszyca?
nie wiem, ale się domyślam
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 21:34:30 GMT 1
Czy zakładacie, że ktoś z mafii zagłosował na Lipszyca pomimo że Lipszyc jest w mafii?
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:35:24 GMT 1
gosciu, to juz bedzie 4 dzien jak toczysz kampanie na mnie. czy miales jakiekolwiek watpliwosci co do mnie ,czy od zawsze hurrrra jebac w niego? czy jest cos co moge zrobic, by sie uniewinnic? czy byla KIEDYKOLWIEK szansa? miałem wątpliwości, ale teraz? Uważam, że to jest skrajnie nieprawdopodobne, żeby tak się ułożyły wszystkie trzy lincze, każdy z Tobą w centrum i każdy z Tobą niewinnym. cudownie mnie broniles, 3 razy glosujac anty-ja. Ani slowa gdybyania nie bylo. Zawsze lipszyc lipszyc lipszyc. prawdopodobienstwo dziala tak: mozesz i 50 razy z rzedu wyrzucic reszke, bo zawsze to fifty/fifty. Mowilem, brute forceowanie Wam gowno da i sie zblizacie do punktu przechylenia. Tu trzeba finezji. ktorej Wam kolektywnie brak, a ja sobie bede dalej wieszczyl jak Kassandra i bedzie to padalo jak perły przed swienie. To tylko figury retoryczne, nie obrazac sie goje
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:35:24 GMT 1
Czy zakładacie, że ktoś z mafii zagłosował na Lipszyca pomimo że Lipszyc jest w mafii? kulesza/szrek, reszta niewinna, Easiego uniewinniam tylko z powodu słow wszystkich + testamentu
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 21:36:07 GMT 1
Jakby się ktoś jeszcze zastanawiał, czy Bielański jest w mafii No ja właśnie też myślę, że Bielański będzie w tej mafii. Z jakiejś przyczyny zwykle jego głosy są z korzyścią dla mafii, a i Ty boy jesteś zwykle dobry w brodzeniu w runie leśnym i wyłapujesz takich gagatków. To jednak nadal w jakimś tam stopniu niewiadoma. Najpierw Lipszyc a które głosy nie były z korzyścią dla mafii?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:36:25 GMT 1
wracaj do nory Bielański
za taka taktyke tylko
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 21:37:48 GMT 1
Czy zakładacie, że ktoś z mafii zagłosował na Lipszyca pomimo że Lipszyc jest w mafii? kulesza/szrek, reszta niewinna, Easiego uniewinniam tylko z powodu słow wszystkich + testamentu testament guwniary został napisany zanim gra się zaczęła, wróć jutro do moich postów z około południa o ericu i sam zobaczysz
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:38:03 GMT 1
No ja właśnie też myślę, że Bielański będzie w tej mafii. Z jakiejś przyczyny zwykle jego głosy są z korzyścią dla mafii, a i Ty boy jesteś zwykle dobry w brodzeniu w runie leśnym i wyłapujesz takich gagatków. To jednak nadal w jakimś tam stopniu niewiadoma. Najpierw Lipszyc a które głosy nie były z korzyścią dla mafii? Strzał w powietrze w pierwszym linczu, ale nie zastanawiałem się nad tym dokładnie, więc może był
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:40:12 GMT 1
Czy zakładacie, że ktoś z mafii zagłosował na Lipszyca pomimo że Lipszyc jest w mafii? kulesza/szrek, reszta niewinna, Easiego uniewinniam tylko z powodu słow wszystkich + testamentu Easy - uniewinniony na podstawie tozsamosci. Za o wczesniej bajka pisal, ze tozsamosci to rak toczacy gre. To jest czlowiek miasta Ecce homo Mafijny post popelniles.
|
|