|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:40:12 GMT 1
Czy zakładacie, że ktoś z mafii zagłosował na Lipszyca pomimo że Lipszyc jest w mafii? Zakładam, że jeden jest i jest to Shrek. Nie widzi mi się wina ani Gerrarda, ani Boya, a do tematu Erica jeszcze dojdziemy, ale też jest raczej daleko w kolejności (aczkolwiek tutaj zawsze z tyłu głowy jest pewne ryzyko )
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:40:56 GMT 1
o kurwa, ale baiter, xD, oddycham gleboko i ignoruje
|
|
szrek
Edycja#26
|
Post by szrek on Jan 15, 2023 21:41:16 GMT 1
kulesza/szrek, reszta niewinna, Easiego uniewinniam tylko z powodu słow wszystkich + testamentu testament guwniary został napisany zanim gra się zaczęła, wróć jutro do moich postów z około południa o ericu i sam zobaczysz mafiacorner.boards.net/post/17221/threadtrzy strony od tego posta, potem w trakcie dnia też, ale mięso jest tam naprawili przekopywanie się przez stare wpisy chyba jbc
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:42:45 GMT 1
testament guwniary został napisany zanim gra się zaczęła, wróć jutro do moich postów z około południa o ericu i sam zobaczysz mafiacorner.boards.net/post/17221/threadtrzy strony od tego posta, potem w trakcie dnia też, ale mięso jest tam naprawili przekopywanie się przez stare wpisy chyba jbc spoko loko, specjalnie tak pisze, ale widze mocna reakcja na cokolwiek z easym, to i tak temat na 3/4 mafie xd ale fajnie widzec ze juz ruchy w miescie sie dzieja w przygotowaniu na to to dobrze, dobrze, szanuje, trzeba myslec long-term i programowac graczy pod dobre decyzje, bo lada chwila 1 blad miasta i elo, koniec edycji
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 21:42:58 GMT 1
Strategia na rozgrywkę:
1. Poczekać na śmierć Erica w mordzie. 2. Skopiować jego typy z testamentu. 3. Poprowadzić miasto do zwycięstwa.
|
|
|
Post by Stefan Bielański on Jan 15, 2023 21:43:40 GMT 1
wracaj do nory Bielański
za taka taktyke tylko ale co
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 21:43:52 GMT 1
o kurwa, ale baiter, xD, oddycham gleboko i ignoruje miastowy post. Sciagam Cie z radaru. Emocjonalne granie na messiego dobre, to nie dziwne ,ze emocjonalnie teraz Ty grasz na siebie
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:45:19 GMT 1
wracaj do nory Bielański
za taka taktyke tylko ale co za to mordo za to
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 21:54:28 GMT 1
A były już takie historie, że mafia przy stykowym linczu gdzie może paśc ich człowiek głosowała jednak na tego człowieka?
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 21:56:45 GMT 1
Przy meczówce gdzie nie miała pewności? Raczej na pewno. Ale to i tak wystarczy 1 miastowego na swoją strone, wiec whatevr
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 21:59:47 GMT 1
Chodzi mi o ten lincz co teraz był. Był to stykowy lincz gdzie o ile zakładamy, że Lipszyc jest w mafii to mafia miała wybór albo w stykowym linczu wszyscy na niewinnego, albo częśc swoich głosów posłac na swojego. Uważacie za realistyczny scenariusz że przy stykowym linczu mafia częśc swoich głosów posłała na swojego? I mówicie, że zdarzały się już takie historie?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 22:01:00 GMT 1
Tak i tak. Uważam nie tylko, za realistyczne, ale nawet za bardzo prawdopodobne, że mafiozo Shrek zagłosował dzisiaj na swojego
|
|
|
Post by Szarlej on Jan 15, 2023 22:01:42 GMT 1
MORD 2:Steven Gerrard - 2. ofiara mordu mafii______________________________________________________ Steven Gerrard - do następnego linczu masz czas na napisanie testamentu
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 22:01:55 GMT 1
No na 100% ktos glosował na Lipsza, ale jest szansa że nie, niemniej, czemu na 100%? Tutaj, na "Łukaszowej mafii", to jest kultura własnie walenia w swoich jako mafia i tak było od zawsze po zawsze. Od ostatni 5-6 edycji jest tylko nakurwianie w podsumowaniach i wszelakich ted-talkach by mafia mocno trzymala sie za mordy i wszyscy za jednego i z kazda edycja mafia coraz mocniej sie trzyma za pyszczki. Jak kiedys (nie pamietam nawet, pewnie miedzy 5 a 15 edycja) była edycja ze mafia jechała "po bandize" bo od poczatku do konca trzymala sie razem - to cuda niewidy. Teraz to powoli staje sie norma Wiec pewnie tylko 1 poszedl w Lipszyca
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 22:02:46 GMT 1
i ziobro zaskoczenia
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 15, 2023 22:04:48 GMT 1
Nie powiem, że szok, ale lekkie zaskoczenie.
|
|
|
Post by Jechaskiel Lipszyc on Jan 15, 2023 22:06:09 GMT 1
Czyli bajka w mafii w duo Gerard-bajka i dojedzie do końca. Wcale a wcale nie obawiala sie, ze jest do odjebania tylk osobie skakala radosnie A miasto jej NIGDY nie odwali, wiec chlodna kalkulacja
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 15, 2023 22:09:38 GMT 1
Dobra, ja sobie tą edycję odchaczę jako edycję na naukę. 3x jak był dylemat między Lipszycem a kimś innym głosowałem na kogoś innego i 3 razy się pomyliłem. Teraz zagłosuję po prostu tak jak mi powiedzą inni gracze. Może np. Gerrard w testamencie.
|
|
bajka
Edycja#26
|
Post by bajka on Jan 15, 2023 22:11:25 GMT 1
Dobra, ja sobie tą edycję odchaczę jako edycję na naukę. 3x jak był dylemat między Lipszycem a kimś innym głosowałem na kogoś innego i 3 razy się pomyliłem. Teraz zagłosuję po prostu tak jak mi powiedzą inni gracze. Może np. Gerrard w testamencie. Powiedzialbym witaj w klubie ale cale miasto takie ulomne. A jezeli ktos powie ze nie cale miasto takie ulomne - to jakos Ci "super" gracze jak easy? Gerard? Kulesza? Kto tam jeszce byl domniemanym weteranem-weteranow? Nie umieli go poprowadzic, to tym mocniej ułomne ;d Coż, typowy cykl zycia miasta
|
|
|
Rozgrywka
Jan 15, 2023 22:12:11 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 15, 2023 22:12:11 GMT 1
Nudy. Każdy kto pisał, że Gerard jest w mafii sam jest w mafii, bo żaden niewinny nie jest tak ślepy.
|
|