|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 19:41:45 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 19:41:45 GMT 1
Słuchajcie. Mam sytuację strasznie awaryjną. Bardzo Was przepraszam, ale nie wszystko da się przewidzieć. Nie wiem czy będę miał możliwość do czasu linczu wszystko przeczytać. Głos wyślę już teraz na wszelki wypadek. Japapej, Tobie chyba ufam najbardziej obecnie. Dlatego, że wskazałes Kuleszę, a będąc w mafii wydaje mi się, że powinieneś wskazywać Winstona, który jest najprostszym i najbardziej oczywistym celem. Kulesza mi też nie daje spokoju.
Gdyby istniała możliwość przełożenia linczu na jutro za zgodą wszystkich graczy, mafii i MG to byłbym bardzo wdzięczny, ale zdaje sobie sprawę, że pewnie ciężko o to.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 19:47:19 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 19:47:19 GMT 1
Ja pierdolę jak takie głosowanie dzisiaj przejdzie to albo będzie sfrajerzenie stulecia, albo jednak Boy w mafii nas robi jak dzieci.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 19:51:08 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 19:51:08 GMT 1
Dobra, jednak dam radę, ale nie wiem na ile będę w stanie się udzielać do 21. Posty na pewno przeczytam. Sorry za alarm.
Wg mnie Winston/Kulesza
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:01:18 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:01:18 GMT 1
Boy kurwa, przed pierwszym linczem umiałeś na pewniaka 2 mafiozów trafić, a w meczówce masz pół na pół? Nigga please
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:11:03 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 20:11:03 GMT 1
Nie no, kurcze. Eric napisał, że Kulesza niewinny na 99,9%. Mam nadzieję, że chociaż z tym się nie pomylił.
Z gry dla mnie Kulesza ogólnie też był niewinny większość czasu, może trochę mniej w ostatnich 24h, ale to dlatego, że wkroczylismy w fazę, gdzie na wszystkich się patrzy trochę spode łba. No i zdecydowanie ostatni mafiozo gra co najmniej bardzo dobrą edycję.
Wychodzi mi, że Winston, który mi całą grę też nie pasował. I tak jakbym miał oceniać tylko po samej rozgrywce, to on. Ale jest jeszcze ten dziwny post japapeja, sugerujący, że wiedział o niewinności bajki. I jest poczucie, że ktoś nas jednak robi w ...ja, stąd myśli o Kuleszy.
Co do odpuszczonego mordu, liczyłem na szybko, ale wychodzi mi, że mafia odpuściła mord... bo mogła, a co więcej, ma z tego profit. Nie zyskaliśmy w ten sposób dodatkowego linczu. Jedynie gra zakończy się (w przypadku wygranej mafii) mordem mafii, a w poprzednim układzie (-1 niewinny zabity w mordzie 5) kończyłaby się linczem 2:1.
Innymi słowy mafia doprowadziła do tego, że meczowka jest przy stanie 3:1, zamiast 2:1, czyli ciężej nam znaleźć winnego.
Potwierdźcie proszę czy czegoś nie pomyliłem...
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:11:29 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 20:11:29 GMT 1
Boy kurwa, przed pierwszym linczem umiałeś na pewniaka 2 mafiozów trafić, a w meczówce masz pół na pół? Nigga please Tzn? Co masz na myśli?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:15:27 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:15:27 GMT 1
Boy kurwa, przed pierwszym linczem umiałeś na pewniaka 2 mafiozów trafić, a w meczówce masz pół na pół? Nigga please Tzn? Co masz na myśli? Dobra, jednak jak wróciłem do mojego posta z poprzedniej strony, to shreka tylko czerwieniłeś mocno przed 1 linczem, ale o dwóch innych niewinnych też dość pewnie się wypowiadałeś, że są zieloni. I jak kurwa po wypracowaniu na 2 kartki A4 dalej chcesz jebać we mnie, to pozostaje mi tylko się przeżegnać i pogratulować mafii. Na moją świętej pamięci babcię ci mogę przysiąc, że nie jestem mafią ewentualnie xD
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:17:47 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 20:17:47 GMT 1
Winston, ja dopiero teraz czytam Twojego posta.
I stwierdzam, że chyba rzeczywiście japapej
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:19:38 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 20:19:38 GMT 1
Ja też właśnie obczaiłem. Dziwne, bo w testamentach zarówno Garego jak i Reda oni stawiają raczej na jepepeja. Ale jak poczytałem to więcej rzeczy mi się wydaje naturalnych w postingu Jose. A już w ogóle jak sobie otworzycie trzecią stronę jego postów i pijacki wjazd na wkurwie, to mi to po prostu mocno wkurwionym niewinnym pachnie, Nie wiem, jak ten jepepej może być w mafii. Co sądzisz, boy? Ale przecież on tam z tego co pamiętam stronę później napisał zupełnie "trzeźwego" posta i to chyba po tym jak ktoś stwierdził: "mafiozo udający najebanego, nowe, nie znałem" czy coś takiego
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:22:05 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:22:05 GMT 1
Ja też właśnie obczaiłem. Dziwne, bo w testamentach zarówno Garego jak i Reda oni stawiają raczej na jepepeja. Ale jak poczytałem to więcej rzeczy mi się wydaje naturalnych w postingu Jose. A już w ogóle jak sobie otworzycie trzecią stronę jego postów i pijacki wjazd na wkurwie, to mi to po prostu mocno wkurwionym niewinnym pachnie, Nie wiem, jak ten jepepej może być w mafii. Co sądzisz, boy? Ale przecież on tam z tego co pamiętam stronę później napisał zupełnie "trzeźwego" posta i to chyba po tym jak ktoś stwierdził: "mafiozo udający najebanego, nowe, nie znałem" czy coś takiego Potwierdzam, to miała być taka zasadzka na messiego i gerrarda, dzisiaj sobie to czytałem w całości
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:25:09 GMT 1
via mobile
Post by Boy hotelowy on Jan 20, 2023 20:25:09 GMT 1
G2:
Lionel Messi [1] - jepepej szrek[1] - Winston
Z tych dwóch głosów imo już ten japapeja bardziej mafijny. Obydwa dobre w tym sensie, że nie pomagają Lipszycowi bezpośrednio, ale też mu nie dokładają, są ucieczką do boku.
Walniecie we wspolmafiozę wydaje mi się jednak zbyt...eee... oczywiste i rzucające się w oczy. Wiem, że mamy 2023 r. i mafia może sobie zrobić wszystko, jechać po bandzie , ale taki głos jednak zawsze zwraca uwagę, po co ryzykować?
Plus ten głos musi być jednak jakoś uzasadniony, ergo musiałeś na tego gracza dość konkretnie wskazywać. A szrek nie był wtedy jakoś bardzo na świeczniku, widzimy też, że mafia w tej edycji raczej się wzajemnie broniła.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:28:12 GMT 1
No kurwa, nareszcie się pojawiłeś boy, kończ już te zabawy, bo musimy ustalić, na kogo głosujemy. Musimy być dzisiaj jednomyślni, więc nie róbmy z tematu przedszkola.
Ja myślę, że jednak Winston, ale to tak 70/30, zwłaszcza że ten dzisiejszy wjazd jepepeja mnie niepokoi. Mamy pół godziny, musimy ustalić wspólną wersję.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:29:11 GMT 1
Z tego co czytałem ten shrek coś tam był wymieniany wtedy, ale zdecydowanie nie był to kandydat do linczu
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:29:27 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:29:27 GMT 1
Kilka razy w niego wcześniej uderzałem. Pisałem w moim podsumowaniu, że głos na niego zmieniłem w ostatniej chwili licząc że ta masówka chwyci, bo przed testamentem Gerrarda on nie był na serio rozważany przez większość miasta na lincz.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:31:06 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:31:06 GMT 1
Wylistowałem wma stronę wcześniej FAKTY, wystarczy wejść w każdy link i poczytać. A co z tym zrobicie to już poza moją kontrolą. Jak są jakieś pytania do mnie, proszę bardzo - mogę się odnieść.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 20:31:41 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 20:31:41 GMT 1
A jepepej zniknął i siedzi jak mysz pod miotłą po wprowadzeniu zamętu postem na Kuleszę. Dlaczego? Nie wiem, ale się domyślam.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:33:49 GMT 1
A jepepej zniknął i siedzi jak mysz pod miotłą po wprowadzeniu zamętu postem na Kuleszę. Dlaczego? Nie wiem, ale się domyślam. właśnie, co z tym jepepejem.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:35:28 GMT 1
Kilka razy w niego wcześniej uderzałem. Pisałem w moim podsumowaniu, że głos na niego zmieniłem w ostatniej chwili licząc że ta masówka chwyci, bo przed testamentem Gerrarda on nie był na serio rozważany przez większość miasta na lincz. tak jak pisałem, ten głos w shreka jak dla mnie nie oczyszcza, ani też nie obciąża. Po obczajeniu tego dzisiaj w dzień uważam, że taki głos mógł dać miastowy, ale nie zdziwiłbym się też, jakby dał mafiozo
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:38:05 GMT 1
Ten post jepepeja stronę później, to już jest ten rano? czy jak lipszyc padnie niewinny, to zaczniecie w końcu głosować na duet messi-gerard czy dalej po 10 stronach rozkmin pójdziecie za jakąś sugestią, któregoś z nich, że "a kurwa, bo w sumie to dawajcie na winstona" i pójdziecie za taką sugestią? w ogóle sam proces głosowania i namawiania się na głosy jest turbo debilny z perspektywy miasta, bo mafia sobie na luzaczku może policzyć, kto na kogo głosuje i zadecydować, kto się ładuje w masówkę, a kto ma zgrywać mafiosę, który ma inne zdanie niż reszta Czytajcie posty nie tylko w kontekście "pisze jak miastowy/pisze podejrzanie", a też z perspektywy korelacji między userami, ich związków i jakichś tam wspólnych celów - i nie mówię jedynie o jakichś bezpośrednich związkach jak w duecie Messi/Gerard (fajnie by było jakby na koniec pierwszy był niewinny, a drugi winny, świetny to byłby performance), a o bigger picture, bo z tych ostatnich stron niewiele wynika jak lipszyc winny, to post z obroną wspaniale napisany
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 20:39:38 GMT 1
Kurwa, no nie wiem, jepepej mi się niewinny wydawał, a dzisiaj ten dziwny wjazd, a teraz go nie ma
|
|