|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 9:52:27 GMT 1
Też właśnie na to wczoraj zwróciłem uwagę boy, jak czytałem, ale uznałem, że to z rozpędu, że pewnie bajka w mafii i że nie ma znaczenia.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 9:58:19 GMT 1
Jest 3-1, a więc to ostatni lincz. Została was tylko trójka i teraz tak
Boy niewinny. Nie wierzę, po prostu nie wierzę, żeby było inaczej. Biorąc pod uwagę wszystko, co się zdarzyło w tej edycji, testamenty, głosowania. Zostaje Jepepej i Winston. Jeden z nich jest w mafii, musimy dzisiaj trafić, żeby wygrać.
Jako, że jest 4 graczy, do zwycięstwa mafii wystarczy, żeby przekabacić jednego miastowego, a więc musimy byc jednomyślni. Spróbuję zaraz trochę popatrzeć przed pracą
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 10:14:12 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 20, 2023 10:14:12 GMT 1
No zakładałem to, źe i tak bajka poleci. Gdyby tak nie było, to dzisiaj próbowała by robić jakieś obrony, każdy by miał wyjebane i tak tak czy inaczej byśmy ją ujebali i albo game over, albo to co teraz, nie ma co rozkminiac
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 10:22:13 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 10:22:13 GMT 1
Jest 3-1, a więc to ostatni lincz. Została was tylko trójka i teraz tak Boy niewinny. Nie wierzę, po prostu nie wierzę, żeby było inaczej. Biorąc pod uwagę wszystko, co się zdarzyło w tej edycji, testamenty, głosowania. Zostaje Jepepej i Winston. Jeden z nich jest w mafii, musimy dzisiaj trafić, żeby wygrać. Jako, że jest 4 graczy, do zwycięstwa mafii wystarczy, żeby przekabacić jednego miastowego, a więc musimy byc jednomyślni. Spróbuję zaraz trochę popatrzeć przed pracą Jak ostatni lincz jak nie ma dzisiaj mordu? Nawet jeżeli nie trafimy, to jest 2-1 i jeszcze jeden lincz jutro. Chyba że coś źle liczę?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 10:26:10 GMT 1
Mord był wczoraj, a więc kolejny powinien być w sobotę. Ale mieliśmy przyspieszony lincz wczoraj, więc wczoraj był lincz dzisiejszy a teraz mamy lincz sobotni, więc mord po sobotnim, czyli po dzisiejszym. Chyba, że ja coś źle liczę?
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 10:27:03 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 10:27:03 GMT 1
A, kurwa, zapomniałem o tym przyśpieszonym
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 10:44:37 GMT 1
via mobile
Post by jepepej on Jan 20, 2023 10:44:37 GMT 1
Red to ładnie dojebał tym testamentem ogólnie jak teraz czytam ponownie
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 10:53:30 GMT 1
Ja też właśnie obczaiłem. Dziwne, bo w testamentach zarówno Garego jak i Reda oni stawiają raczej na jepepeja. Ale jak poczytałem to więcej rzeczy mi się wydaje naturalnych w postingu Jose. A już w ogóle jak sobie otworzycie trzecią stronę jego postów i pijacki wjazd na wkurwie, to mi to po prostu mocno wkurwionym niewinnym pachnie, Nie wiem, jak ten jepepej może być w mafii.
Co sądzisz, boy?
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 10:54:45 GMT 1
Jak interpretować głos na shreka? Winstona w drugim głosowaniu? wybiela w jakimś stopniu czy nie? Zobaczę sytuację przed linczem czy miał szansę paść
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 11:15:00 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 11:15:00 GMT 1
Ja postaram się przeczytać całą grę od początku i przeanalizować każdego po kolei przed linczem.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 11:18:59 GMT 1
była propozycja masówki od boya w ostatniej chwili na tego shreka, bo mieliśmy już go mniej lub bardziej za winnego wtedy, ale to na 10 minut przed końcem, nie miał szans paść
|
|
|
Post by jepepej on Jan 20, 2023 16:56:25 GMT 1
kurde, no miałem przeczytać całę grę od początku, ale pary mi wystarczyło na 20 stron i z pozostałych graczy wynika mi, ze:
boy jest niewinny, no nie ma chuja, żeby tak grał mafioso
winston jest trochę nieogarem (w sensie takim jak ja), te jego pytania/naiwność (?) czy nie wiem zapomnienie o tym, że wczoraj były dwa lincze, więc dziś koniec gierki jest albo super zagraniem mafijnym. Miał dużo interakcji z mafiozami i one byłyby tak irracjonalne z perspektywy mafii, że no imo niewinny. a no i od początku starał się grać - błądził, wojował, atakował, bronił się, ale cały czas pod grą.
zostaje czarek kulesza, na którego zwraca się na końcu, bo i początek sobie przespał, pozorował aktywność, pisał takie posty jak:
cezarykulesza said: sentence, czemu Twoim zdaniem to źle, że ktoś chce w pierwszym linczu w nieaktywnych walić. Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych, są aktywni, bardziej przydadzą się miastu ale też łatwiej czymś wpadną. Większe niewiadome są zawsze wśród nieaktywnych
Jeśli koniecznie chcecie aktywnych, to może byśmy tę barburkę czy jak jej tam atomówce odjebali? W mafii pewnie nie jest, ale zanosi się na to, że w mieście więcej przeszkodzi niż pomoże
Bronią go głosowania, ale to nigdy nie była inicjatywa, tylko się podpisał, tu czy tam, mafiosa atakujący mafię to też przecież nic nowego.
Także ja mam chyba swój typ. Zobaczymy, co tam się dalej odjebe, ale nie chce się samemu oszukiwać, że będę miał czas na wnikliwe wertowanie starych postów.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 17:15:17 GMT 1
Gary i Red spędzili łącznie dwucyfrową liczbę godzin na czytaniu tematu i właściwie nie dopuszczają możliwości na Kuleszę w mafii. Wchodzi jepepej, który przeczytał 20 stron i płodzi to: kurde, no miałem przeczytać całę grę od początku, ale pary mi wystarczyło na 20 stron i z pozostałych graczy wynika mi, ze: boy jest niewinny, no nie ma chuja, żeby tak grał mafioso winston jest trochę nieogarem (w sensie takim jak ja), te jego pytania/naiwność (?) czy nie wiem zapomnienie o tym, że wczoraj były dwa lincze, więc dziś koniec gierki jest albo super zagraniem mafijnym. Miał dużo interakcji z mafiozami i one byłyby tak irracjonalne z perspektywy mafii, że no imo niewinny. a no i od początku starał się grać - błądził, wojował, atakował, bronił się, ale cały czas pod grą. zostaje czarek kulesza, na którego zwraca się na końcu, bo i początek sobie przespał, pozorował aktywność, pisał takie posty jak: cezarykulesza said: sentence, czemu Twoim zdaniem to źle, że ktoś chce w pierwszym linczu w nieaktywnych walić. Ja bym właśnie oszczędzał aktywnych, są aktywni, bardziej przydadzą się miastu ale też łatwiej czymś wpadną. Większe niewiadome są zawsze wśród nieaktywnych Jeśli koniecznie chcecie aktywnych, to może byśmy tę barburkę czy jak jej tam atomówce odjebali? W mafii pewnie nie jest, ale zanosi się na to, że w mieście więcej przeszkodzi niż pomoże Bronią go głosowania, ale to nigdy nie była inicjatywa, tylko się podpisał, tu czy tam, mafiosa atakujący mafię to też przecież nic nowego. Także ja mam chyba swój typ. Zobaczymy, co tam się dalej odjebe, ale nie chce się samemu oszukiwać, że będę miał czas na wnikliwe wertowanie starych postów. Wracaj na ziemię człowieku, bo tu się losy rozgrywki ważą i nie wkurwiaj ludzi
|
|
|
Post by Winston on Jan 20, 2023 17:19:05 GMT 1
Ja zaraz wrzucam GIGAPOSTA podsumowującego, stay tuned.
|
|
|
Post by Winston on Jan 20, 2023 17:43:51 GMT 1
Boy Hotelowy - jako pierwszy rzucił, i to bardzo pewnie, że Shrek jest w mafii - mafiacorner.boards.net/post/16257- Grande niewinny - mafiacorner.boards.net/post/16278- Messi łatwy cel dla mafii - mafiacorner.boards.net/post/16291- i tu też - mafiacorner.boards.net/post/16327- mafiacorner.boards.net/post/16490 - bardzo ładny post zazieleniający znów Boya, Messiego, a czerwieniący Shreka To wszystko jeszcze przed pierwszym linczem.
- mafiacorner.boards.net/post/16627 - znowu bardzo pewnie w żydka
- mafiacorner.boards.net/post/16649 - walnięcie w Stefka
- mafiacorner.boards.net/post/16788 - oskarża o mafiowanie sentenca, gdzie parę postów wcześniej pisał "przy czym uważam, że to miastowi raczej mają tendencję do robienia zarówno mafijnych, jak i miastowych rzeczy, ich gra jest wyrazista i potrafi przechodzić ze skrajności w skrajność, bo grają swobodnie i nie muszą się hamować. Więc jeżeli ktoś puszcza mafijnego pierda, a potem broni się w sposób naturalny to stawiam bardziej na jego niewinność" - imo to definicja tego jak sejczento grał - po linczu bronił żydka, ale faktem jest, że jego obrona wyglądała bardzo dobrze - sam o tym pisałem. - mafiacorner.boards.net/post/16977 - trafny post zarówno co do winnych, jak i niewinnych
- mafiacorner.boards.net/post/17099 - czyżby trafiona cała mafia? XD
- mafiacorner.boards.net/post/17330/thread tu seria nietrafionych diagnoz, ale imo to raczej miastowe zgodnie z tym, co sam wyżej pisał. W środkowej fazie gry dużo się pozmieniało przez dobrą obronę żydka - mafiacorner.boards.net/post/17543 - jeszcze raz stanowczo w Stefka
- mafiacorner.boards.net/post/17798 - brak głosu w linczu plus tłumaczenia, imo mafiozo próbowałby nad tym przemknąć, miastowe zachowanie
japapej - mafiacorner.boards.net/post/16287 - podpinka pod tezę "messi mafia" bardzo swobodna, nie żeby to był decydujący argument, bo też byłem przekonany, że messi mafia XD - mafiacorner.boards.net/post/16338/thread - mój post pt. wyjebmy nieaktywnych, s hrek zarzuca mi mafijność, zaraz potem interakcja jepepeja, który niby nie potwierdza, ale coś tam między wierszami przemyca, zwraca też uwagę na Erica. - mafiacorner.boards.net/post/16417 - TU EWIDENTNE PRZEINACZENIE PRAWDY JEPEPEJA - twierdzi, że to ja podczepiłem się pod jego tezę pt. "messi mafia", podczas gdy to ja rzuciłem ją pierwszy. Owszem, przejrzałem grę od początku i jebał messiego za gify, ale wcześniej od mojego postu nic o jego mafijności nie pisał. Dopiero tutaj odniósł się do mojego posta i dodał coś o mafijnych postach - mafiacorner.boards.net/post/16287 Do tego ładnie napisane, że niewinność messiego inkryminowała by Winstona oraz "mnie ewentualnie" XD - mafiacorner.boards.net/post/16580 - wg jepepeja Lajla winna, Winston podejrzany, że po jej durnym poście stwierdził, że może być miastowa
- mafiacorner.boards.net/post/16606 - tu zmienia zdanie, ale równie dobrze mógł się przestraszyć pytania Gerrarda
- mafiacorner.boards.net/post/16644 - jaki ma sens kwestionowanie tego, o której ktoś wysłał głos poza stworzeniem z tego kolejnej wątpliwości i wyszukiwania nieścisłości z dupy?
- mafiacorner.boards.net/post/17118 - Szrek broni japapeja, chce odjebać wcześniej mnie i kuleszę
- mafiacorner.boards.net/post/17157 początek pijackiego wjazdu japapeja, który miał pogrążyć messiego i gerrarda. Ja się dałem nabrać.
- mafiacorner.boards.net/post/17438 ten post w sumie ciężko zanalizować, bo sam sobie zaprzacza, samemu w analizach do tej pory nie odnosząc się wiele do korelacji między userami. Dodatkowo jeżeli jest w mafii, to wiedząc to, uniewinniałby Messiego i Gerrarda. Schizofreniczny post.
- mafiacorner.boards.net/post/17598 - "Każdy kto pisał, że Gerard jest w mafii sam jest w mafii, bo żaden niewinny nie jest tak ślepy." - w kogo walił jepepej do spóły z Messim, można poczytać wyżej
- mafiacorner.boards.net/post/17648 - tutaj wysuwa podejrzenia w stronę bielańskiego, wysuwa tezę o niewinności Grande
- mafiacorner.boards.net/post/17663 - ten post podobnie zielony na powierzchni, ale nie do końca - odczucia do obrony Lipszyca miałem podobne, znowu uderzenie w stefia, natomiast nic konkretnego za tym nie idzie, bo w następnym linczu i tak padł szrek ( a miał Lipszyc do momentu testamentu Messiego, więc mogła to być próba podmianki linczu z dobrego mafiozy na beznadziejnego) - mafiacorner.boards.net/post/17769 - poprawne wytypowanie dalszego skłądu mafii, ale imo nie ma tu żadnej oryginalnej myśli - już wtedy wiedzieli, że tak to padnie i chcieli zielenić ostatniego mafiozę? Nie wiem, ale się domyślam. - mafiacorner.boards.net/post/17893 - po chuj te tłumaczenia zamiast wprost odpowiedzieć i podać tę tożsamość?
Kulesza: - pierwszy sensowny post dopiero tutaj - mafiacorner.boards.net/post/16438Nie chce mordować messiego, poza tym ta odpowiedź imo taka żółtawa, bo pokazuje "patrzcie, też zauważyłem, że ktoś nie przeanalizował mojej mafijności i sam to zaznaczam, to na pewno mnie zieleni" - mafiacorner.boards.net/post/16443 - tu Kulesza mówi, że wyjebałby bajkę nawet nie wierząc w jej winę - imo mafiozo na tym etapie rozgrywki czegoś takiego by nie zrobił
- mafiacorner.boards.net/post/16450 - tu chce wyjebać żyda, znowu się zieleni
- mafiacorner.boards.net/post/16578 - post uniewinniający Lajlę
- mafiacorner.boards.net/post/16595 tu kolejny, też sensowny
- mafiacorner.boards.net/post/16775 znowu wali w bajkę z pełną świadomością, że może być niewinna. Uniewinnia messiego. Imo miastowy post.
- mafiacorner.boards.net/post/16780 - naciska na lincz żydka
- mafiacorner.boards.net/post/16812 - jazda po shreku bardzo celna
- mafiacorner.boards.net/post/16983 - trafnie co do niewinności Erica
- mafiacorner.boards.net/post/17252 - dalej bijemy w shreka + żydka, zbyt wytrwałe to jak dla mnie jak na mafiozę no
- mafiacorner.boards.net/post/17537 - znowu celnie w bielańskiego, żydka i shreka
Od siebie po raz kolejny chciałbym przypomieć tego posta - mafiacorner.boards.net/thread/120/rozgrywka?page=23 - 2 mafiozów trafionych, kolejny wymieniony do odjebania, uniewinniam boya, Gerrarda i Eaziego. Podejrzenia w stronę kuleszy i jepepeja. Oraz tego - mafiacorner.boards.net/post/16882 - tu wprost mówię, że uważam Stefka za mafię. Oraz tego - mafiacorner.boards.net/post/16895 - dalej podkreślam mafiowanie shreka. Pierwszy lincz: - kulesza w Żydka
- wszyscy mafiozi poza Stefanem w Lajlę, tak że niewiele to mówi Lincz 2: - ja głosowałem na Shreka chociaż w pierwszej kolejnosci miałem głos na Messiego. Tak, zmieniłem głos po sugestii Boya, że masówka na shreka, bo jeszcze bardziej uważałem, że jest mafijny i liczyłem na to, że miasto rzeczywiście w to pójdzie. - Boy i kuleasza w lipszyca, trafnie.
- Mafia w sentenca - jepepej w Messiego - totalnie z dupy głos, w ogóle nie było mowy o linczu messiego przed tym linczem. mafiacorner.boards.net/post/17155 - BARDZO TRAFNY TESTAMENT SEJCZENTO, polecam lekturę Lincz 3: - nieustanna obrona żydka przez jepepeja, a przed linczem, jak ludzie zmieniają na messiego, dziwi się podmiankom, mimo że uważa go za winnego.
Lincz 4: - Shrek - z obecnie żywych graczy tylko jepepej nie atakował wcześniej go wprost, mimo że potem mydlił oczy w ten sposób - "Mnie ten szrek się zaczynał świecić, bo oni fajnie z Lipszycem grali na siebie i w początkowych postach Lipszyca czy tam w odpowiedziach na nie było coś takiego, że zanotowałem sobie, że śmierć jednego jako winnego nie wyklucza winy drugiego i to się we mnie tliło, ale przyznam, że wcześniej i tak forsowałbym Bielańskiego" - mafiacorner.boards.net/post/17893Lincz 5 - masówka w żydka, niewiele można wywnioskować, każdemu by tu wyszła wina łącznie z Boyem, który go zielenił po tym długim poście obronnym Od ok. 70 strony nie ma co dalej czytać, bo większość ma to na świeżo + było to głównie nakurwianie w Grande i bajkę. Podsumowując:
- Boy – imo niewinny na 99%. Musiałby mieć wielkie jaja jako mafiozo, żeby tak zagrać i jeżeli w niej jest, to chapeau bas xD Ale no kurwa wątpię, dużo celnych typów na początku, które jednak dość płynnie się zmieniały w trakcie gry. NIEWINNY
- Kulesza – cała gra totalnie na wyjebaniu, ale również na tym wyjebaniu sporo trafnych typów. Konsekwencja w głosowaniu na żydka, konsekwencja w jebaniu shreka. Imo zbyt mocno wystawiałby swoich na odstrzał, jeżeli byłby w mafii. Po tej analizie chyba najbardziej zielony dla mnie gracz. Imo NIEWINNY
- jepepej – sam jeszcze z 15 stron temu pisałem, że na intuicję wydaje mi się bardziej niewinny od boya, ale to zapewne dlatego, że to Jose XD Ma po prostu dobre pióro, swobodnie pisze, nie widać u niego żadnej napinki nawet pod ostrzałem. Mimo wszystko przy jego nicku nieczęsto pojawiał się zielony kolor, dużo śmierdzących z perspektywy czasu akcji. Werdykt goryla – jepepej DO ODJEBANIA.Dziękuję za uwagę i do zobaczenia po drugiej stronie linczu.
|
|
|
Post by Grande_Connection on Jan 20, 2023 17:58:01 GMT 1
Mój testament będzie minimalistyczny, ale przemyślany. Zgodny z naturą mojej gry, pełnej wątpliwości, na każdego będą zarówno argumenty za, jak i przeciw. Dogmatyczne podejście do testamentów i kompletne wyłączenie myślenia w pewnym momencie gry, prawdopodobnie kosztowały nas wygraną, uważam, że to dużo bardziej wina podejścia do testamentu Eazyego niż samego tego testamentu. Do mojego testamentu wiem, że tak nie podejdziecie, ale szczerze mówiąc, nawet gdybym mógł zadecydować na kogo macie głosować, nie chciałbym tego. Piszę ten testament żeby trójce niewinnych ułatwić grę i myślenie w ostatniej fazie rozgrywki, a mafiozie możliwie utrudnić. Skoro zauważyliście, że gra nie skończyła się wraz z testamentem Eazyego i że myśleć samodzielnie trzeba jednak do końca. To chcę wam w tym pomóc, na tyle, na ile zdołam.
Początkowo uwaga. Ten brak mordu mafii, początkowo mi się wydał absurdem, z uwagi na to, że Bajka jest niewinna. Ale po tym poście Kuleszy mafiacorner.boards.net/post/18381 i wykonaniu matematyki, zdałem sobie sprawę, że nie zabicie nikogo, to świetne zagranie mafii. Ten mord i tak nie wpływał na to kiedy gra się skończy, ani ile linczów zostanie miastu, a gdyby go wykonali, to by ograniczyli liczbę podejrzanych i uprościli rozgrywkę. To zagranie jest dobre niezależnie od tego, kto jest mafiozą. Oczywiście najbardziej opłacalne by ono było, gdyby Boy był w mafii. Bo wyobraźcie sobie, że będący w mafii Boy zabija Kuleszę. Nie byłoby to lekko podejrzane, że jednak to nie Boy został zabity? Byłoby. Ale z uwagi, że to zagranie jest opłacalne niezależnie kto jest mafiozą, nie podejrzewajcie z tego powodu Boya bardziej od innych. Boy Hotelowy jest 99% niewinny i na niego nie głosujcie. Ten post był pisany chwilę po śmierci Lajli. mafiacorner.boards.net/post/16643 . Ten post też chwilę po śmierci Lajli w dzień jeden. mafiacorner.boards.net/post/16649 . Jasne mafia musi dywersyfikować głosy i generalnie mądrą strategią jest, żeby jeden mafiozo głosował totalnie na przekór reszty mafii. Jednak argumenty Boya były przemyślane i nie ograniczała się ta gra do po prostu głosowania poprawnie i podawania dobrych typów. Zmieniał też zdanie, kilkanaście godzin później zmienił zdanie o Lipszycu np. i zaczął go wręcz bronić mafiacorner.boards.net/post/16776 . Jepepej atak na Messiego na stronie 20. Bardzo inteligentny atak, bardzo dobre argumenty, które wyglądają jak pisane przez kogoś kto faktycznie szuka mafii. Szczerze mówiąc czytając dyskusję Jepepeja z Messim ze strony 19-20, to jestem nadal zdziwiony, że Messi okazał się nie być w tej mafii. mafiacorner.boards.net/post/16652/thread . Później poza tym pojedyńczym pijackim wjazdem, który go wcale nie uniewinnia, bo ja serio potrafię siąść za klawiaturę po kwasie i 10 browarach na urwanym i lepiej trafiać w klawisze. A ostatni raz jak po pijaku tak nie trafiałem w klawisze to jak miałem 16 lat i mi się wydawało że bycie pijanym jest kul i udawałem bardziej pijanego niż jestem. W ogóle po pijaku możesz wiarygodnie udać jakąkolwiek skrajną emocję chcesz (bo wystarczy sobie ją wyobrazić, lekko się podkręcić i już ją czujesz). Sorry ziom jak serio cię tak porobiło nie nabijam się, po prostu wydało mi się to podejrzane że po alko można tak wjechać jednocześnie nie udając. Pomijając pijackie atakowanie Messiego gra Jepepeja bardzo mało aktywna w odróżnieniu od Winstona ciężko mi coś o nim mówić, ale imo na Winstona mam tak dużo, że jednak Aktywniejszy Winston > Mniej aktywniejszy Jepepej (pod względem mafijności). Winston mafiacorner.boards.net/post/16718 Dość dobre typy w tym poście. Ewidentnie grał na przekór Shrekowi, czy ustalili to sobie razem w mafii, wy oceńcie. Tak czy siak to najważniejszy post Winstona w całej rozgrywce. Fragment o Bielańskim szczególnie ciekawy. Hate w stronę gry Bielańskiego bardzo szybko otwarcie wyrażał też Shrek. Robił to jeszcze wcześniej niż Winston. Winston po tym jak Boy jednak uznał, że Lipszyc to się w sumie dobrze broni i zaliczył go jako jednego z potencjalnie niewinnych mafiacorner.boards.net/post/16798 . Soft uniewinnie Żydka, i absurdalne argumenty na Bajkę. To są argumenty kogoś kto musi wymyślać argumenty na siłę i bierze najprostsze. mafiacorner.boards.net/post/16822 Kolejny mafijny post Winstona, tego samego dnia niby był przeciwko Shrekowi, ale jednak jak już się zaczęło robić goręcej wokół Shreka zapytany przez niego tego samego dnia to znalazł aż 3 niewinnych! których by przed nim głosował. Post Bielańskiego o Winstonie. Nie wiem co o tym poście mysleć, ale moim zdaniem jest ważny. mafiacorner.boards.net/post/16840 . Post Winstona, który nie wiem co o nim myśleć dość frontalny atak na Messiego w momencie gdy kręciliśmy się głównie wokół grona Messi, Shrek, Lipszyc. Chwilę później taki post na Bielańskiego mafiacorner.boards.net/post/16882 . Moim zdaniem Winston był sterowany na to żeby z jednej strony grać na przekór mafii, ale też żeby jej jednak pomagać. I po tym wszystkim, po tych wszystkich postach jego, które tu zacytowałem z 2giego linczu, gość jednak posłał w pojedynkę na Shreka. Ewidentna gra tak, żeby pomagać mafii, ale żeby wyglądało jakby grał jej na przekór. I to w momencie gdy lincz rozgrywał się stykowo pomiędzy Sentencem i Żydkiem. Kurwa gdybym napisał tego posta jak jeszcze żyłem to może byście chwilowo o testamencie Eazyego zapomnieli. Złą taktykę obrałem żeby się skupiać na obronie i podważaniu testamentu Eazyego zamiast na oskarżaniu innych i pokazywaniu że to lepsze typy.
Cezary Kulesza mafiacorner.boards.net/post/16780 mafiacorner.boards.net/post/16799 2 posty przed 2gim linczem. Strona 27. Moim zdaniem oba go uniewinniają. Uważam za realną i mądrą taktykę mafii żeby się zdywersyfikować. To znaczy, skoro w trójkę robili powerlifting mafiozy i trzymali się razem, to zostawić jednego co programowo od początku miał grać przeciwnko nim. To mógłby być Kulesza. To mógłby być Boy. W przeciwieństwie do Boya, Kulesza ma magiczną intuicję, bardzo rzadko argumnetuje, nie trafiałem na ani jednego dłuższego jego posta. Gra jakby od początku wiedział za dużo (mało wątpliwości w jego grze, krótkie lakoniczne posty, dużo dobrych typów, przeciwieństwo mnie i Bajki), ale może pomimo braku argumentowania po prostu trafiła mu się dobra edycja. Gdyby były 2 lincze poważnie bym mu się przyglądał, ale że jest jeden odpuściłbym. Uważam że mafia faktycznie zdywersyfikowała się, ale nie zrobiła tego w turbo odważnej i bezkompromisowej wersji żeby w mafii był Boy lub Kulesza, ale w takiej miękkiej, trochę miałkiej nie do końca udanej wersji, że w Mafii jest Winston, który był anty shrek i anty żydek. Post, który można by odczytać, że Kulesza od początku wie jakby za dużo. mafiacorner.boards.net/post/16846
Nie wiem czy martwi mafiozi mogą pomagać swojemu żywemu koledze z mafii. Ale jeżeli nie to by mocno tłumaczyło, znaczne zmniejszenie sie aktywności Winstona po śmierci Shreka i Żydka. Porównanie gry na przekór Shrekowi gdy obaj byli żywi do jego gry w ostatnich kilka linczy wygląda jakby wcześniej grał z kimś z kim się naradza a teraz gra sam. Oczywiście to wrażenie może być też wywołane z tym, że całe miasto przestało myśleć i rozmawiać przez ostatnich kilka linczy i po prostu leciało autopiloty z testamentów.
W 4 godziny zdołałem przerobić pierwsze 50 stron. Myślałem że zdążę całość. Testament wysyłam teraz bo muszę wyjść na terapię potem na randkę, więc już nie będę miał czasu.
Nawet obecny tryhard Winstona w meczówce i bicie po Jepepeju bardziej sugeruje mafię niż przyznanie się Jepepeja że zdążył przerobić tylko tyle i skierowanie się w Kulesze. Zostawiam wam tego posta i przemyślcie.
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 18:04:11 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 18:04:11 GMT 1
Grnade i ty się kurwa dziwisz, że w linczu poleciałeś, zero wyczucia. Meczówka, ważą się losy gry a temu bardziej się podoba "20 stron przeczytane, no ale kulesza", niż analiza z postarankiem xD szkoda strzępić ryja.
|
|
|
Post by cezarykulesza on Jan 20, 2023 18:04:23 GMT 1
Mam w chuj roboty i ciężko mi coś robić do 20, a po dzisiejszym forumingu mam tylko coraz więcej wątpliwości. Czekam na boya
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 18:05:25 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 18:05:25 GMT 1
Chyba mu popsułem plany wrzucenia testamentu i poszło "Winston tryhard, wyślij, pora na csa"
|
|
|
Rozgrywka
Jan 20, 2023 18:09:52 GMT 1
via mobile
Post by Winston on Jan 20, 2023 18:09:52 GMT 1
Szczególnie że sam uniewinnia Kuleszę, którego jepepej "na pomarańczowo" chce wjebać pod topór xD Swoją drogą kolorowanie kogoś na pomarańczowo w meczówce to 200 iq move.
|
|